Reviews over Vakantieaanbieders


  Luxe is een subjectief begrip - Review over Gustocamp.nl

  We hebben voor EUR 320 per nacht een Lounge Deluxe stacaravan op camping Marina Venezia geboekt. Dit bedrag is incl bedlinnen en per persoon 1 handdoek ter grootte van een uitgevouwen servet waar de gast zich 11 dagen mee moet afdrogen. Wij dachten oprecht dat Gusto zich had vergist en ons theedoeken ipv handdoeken had gegeven. Het begrip ‘luxe’ is een tamelijk subjectief begrip maar voor deze prijs mag je kwaliteit verwachten. In de wereld van GustoCamp is kwaliteit kennelijk een smoezelige, uitgewoonde caravan met spierwitte LED verlichting, een bed zo hard als beton, hard plastic terrasmeubilair, een loungeset met gescheurde kussens, een keuken zonder vaatwasser (staat ook in de beschrijving overigens dus was ons bekend), een TV zonder aansluiting en gelegen in een ‘straat’ met soortgelijke hutten waarbij het begrip privacy onbekend is. Daarnaast is het bijzonder dat de caravan niet stabiel stond. Het ding schudde constant heen-en-weer alsof er sprake is van een lichte aardbeving. We hebben dit nog niet vaker meegemaakt bij accommodaties op andere campings. Het is schandalig dat GustoCamps deze accommodatie voor deze astronomische prijs in de verhuur zet. Ok, we hebben dit met ons volle bewustzijn betaald maar wel met de verwachting dat de standaard in ieder geval de accomodaties van de camping zelf evenaart of overtreft. Hierin zijn we oprecht enorm teleurgesteld zeker als we e.e.a. spiegelen met ervaringen op andere campings in de omgeving. De klantenservice reageerde keurig op ons commentaar en vanzelfsprekend bereid om dingen op te lossen. Met de beste wil van de wereld was dit in ons geval lastig te realiseren. Ons punt is met name dat de gewekte verwachtingen op basis van de prijs in het geheel niet matchen met hetgeen door Gusto wordt aangeboden. Wat dat betreft voelen we ons absoluut bekocht.

  Onbeschofte beheerder - Review over Landgoedruwinkel.nl

  Personeel is super vriendelijk maar nog nooit in mijn leven zo onbeschoft/onbehoorlijk aangesproken door een eigenaar of beheerder als hier. Snap dat de beste man z\\\\\\\\\\\\\\\'n centjes mist dit jaar maar snap niet dat hij zo overspannen is - zou zeggen dat hij voldoende rust heeft gehad de laatste tijd. Tip voor ieder die overweegt te boeken. Boek ergens anders!

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel

  Zwakke punten
  Algemeen manager/beheerder.

  Onbeschofte beheerder - Review over Landgoedruwinkel.nl

  Personeel is super vriendelijk maar nog nooit in mijn leven zo onbeschoft/onbehoorlijk aangesproken door een eigenaar of beheerder als hier. Snap dat de beste man z\\\'n centjes mist dit jaar maar snap niet dat hij zo overspannen is - zou zeggen dat hij voldoende rust heeft gehad de laatste tijd. Tip voor ieder die overweegt te boeken. Boek ergens anders!

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel

  Zwakke punten
  Algemeen manager/beheerder.

  Slechte ervaring in Italië - Review over Vacanceselect.nl

  Bij aankomst park Albatros weinig info gekregen. De caravan die wij kregen stond met 1 meter tussenruimte met de veranda's tegenover elkaar. Pas na heel veel klagen een door ons gevraagde ander plek (3mtr tussenruimte) gekregen. Kastdeur slaapkamer viel op het hoofd van mijn vrouw door niet waterpas staan van de caravan. Gevolg zware hersenschudding. Weer moeizaam contact veel afspraken die niet nagekomen werden, moesten het maar met onze verzekering uitzoeken. In Franrijk prima maar Italië ronduit een waardeloze organisatie.

  Sterke punten
  Verantwoordelijkheden goed kunnen afschuiven

  Zwakke punten
  Afspraken niet nakomen, slechte service bieden, zich verschuilen achter derden

  Zeer slecht - Review over Voetbalreizen.com

  Heb geboekt om real madrid getafe te kijken, maar door corona konden we niet gaan. Heb meer dan 500 euro kwijtgespeeld aan niets. Kreeg alleen de wedstrijdtickets terug. Hotel en vliegtuigtickets niet terugbetaald gekregen. Dus heb 500euro verlies gemaakt aan letterlijk niets. Welke reisorganisatie boekt er nu non refundable tickets in tijden van een pandemie? Ben zeer teleurgesteld en ze hebben men vertrouwen geschonden. In de toekomst zoek ik zelf een vlucht + hotel + wedstrijdkaarten, waardoor ik niet nog eens men geld ga kwijtspelen. Zeer triest dat ze ons geld hebben verspild aan niets.

  Sterke punten
  Geen sterke punten 1grote negatieve ervaring

  Zwakke punten
  Alles is zwak. Van het organiseren tot het communiceren tot aan de klantenservice

  Tui biedt alles! - Review over Tui.nl

  Ruim assortiment en de mooiste en beste accomodaties. Onze pakketreis voor Europa compleet en betaalbaar via Tui NL geboekt. Boven verwachting goed geregeld en ontbrak ons opnieuw aan niks.

  Sterke punten
  Compleet, super locatie en accomodaties, betaalbaar, veelzijdig!

  Slecht - Review over Alltours.nl

  Een reis geboekt naar Gloria Palace Royal op gran canaria via vakantiediscounter, uitgevoerd door all tours. Verschillende dingen niet goed gegaan: All tours had reservering niet doorgestuurd naar het hotel, gelukkig heeft het hotel dit goed opgelost. Geen enkele aandacht of attentie voor het feit dat het onze huwelijksreis was. Is natuurlijk niet noodzakelijk maar zou getuigen van oog voor detail voor de klant. Bij ophalen na heenvlucht krijgen we snel een pakketje met info in onze handen geduwd. Geen uitleg over het land of excursies alleen een qr code om te scannen. Bij het doorkrijgen van de ophaltijd (via qr code) stond ons hotel er niet bij. Hierover navraag gedaan. Na meerdere keren vragen te horen gekregen dat we 5uur voorafgaand aan de vlucht worden opgehaald (rit van 3 kwartier). Tijdens de rit blijkt dat er veel omwegen worden gemaakt en doen we zonder te overdrijven 2,5 uur over naar het vliegveld en zitten we als sardientjes in een bus gepropt, zonder airco. Gran canaria is too Gloria royal palace is top. All tours is een slechte organisatie, als ik de reviews eerder had gelezen op deze site, zou ik zoiezo nooit via all tours hebben geboekt. Dus als ik op deze manier iemand voor een slechte organisatie kan behoeden... Graag gedaan!!

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Onpetrsoonlijk Slecht geregeld Zaakjes niet op orde

  Verzekerd van een geweldige vakantie voor je kinderen - Review over Sprookjescamping.nl

  Je kindje zal een onvergetelijke tijd hebben! Super leuk zwembad overdekt en buiten. Animatie is grandioos leuk geregeld voor het grut! Zie marktplaats waar ik het door oma zelfgemaakte kostuum te koop aanbied. Maat 104 110 116 Van hannah de heldhaftige en Tati de toverfee. Nergens anders te koop. Omgeving is ook leuk, maar de kinderen zullen liever op de camping blijven. Wij hebben 3 vakanties super fijne tijd gehad en nu mijn kinderen bijna volwassen zijn hebben ze nog altijd de leukste herinneringen aan de vakanties op de sprookjes camping.

  Sterke punten
  Gegarandeerd fijne tijd voor de kinderen

  Zwakke punten
  Voor de ouders het oneindige muziekdeuntje bij de receptie dag als het mag Doei ouwe koei.... het campeerveldje naast de receptie is dus niet aan te raden.

  Na Tui wil je niks anders meer! - Review over Tui.nl

  Zeer tevreden over boekingen via tui. Ruim aanbod, snel geregeld en luxe die aan mijn eisen voldoet. Annuleren gaat ook eenvoudig van wintersport.

  Sterke punten
  Eenvoud boeken, scherpe prijzen, totaalpakket mogelijk, aanbod reizen en type! Service!!

  Snel huis kunnen boeken, ideaal! - Review over Interhome.nl

  Zojuist naar volle tevredenheid een huis geboekt in Begur. Genoeg info en reviews om een goed beeld te krijgen en snel op Interhome een geschikt huis gevonden in Spanje. Ideale site met scherpe tarieven (leert mijn onderzoek)!

  Sterke punten
  Concrete en overzichtelijke info over het huis, reviews van eerdere bezoekers geven een goed beeld icm prijs en foto's. Snel geboekt door eenvoudige navigatie.

  Heerlijk gekampeerd op camping de Poelplaets Kollum - Review over Anwbcamping.nl

  We hebben in de meivakantie heerlijk gekampeerd op camping de Poelpleats bij Kollum. We werden heel vriendelijk ontvangen, ondanks dat we pas laat in de avond aankwamen en mochten zelf een mooie plek uitkiezen. Het sanitair was goed verzorgd en schoon en werd meerdere malen per dag gecontroleerd. Warm water is gratis en onbeperkt beschikbaar. Ruime plaatsen. De kinderen mochten in de stal naar de paarden kijken en hebben pasgeboren lammetjes gezien. Maar we hebben het meest genoten van de vriendelijke, vrije sfeer op de camping.

  Sterke punten
  Vriendelijk, ruimte, diervriendelijk Schoon sanitair

  Zwakke punten
  Geen

  Onduidelijke prijs informatie - Review over Bbi-travel.nl

  Leuke fly drive gevonden naar IJsland, prijs volgens de site vanaf €1399. Vervolgens op meerdere vertrekdata gekeken en gezocht naar die prijs. Niet kunnen vinden. Welke vertrekdatum ik ook opende, de reissom was iedere keer vele malen hoger dan die €1399. Uiteindelijk telefonisch contact opgenomen met BBI travel en gevraagd op welke vertrekdatum ik voor dat bedrag van €1399 naar IJsland kan. Niet dus!!! Het op de website genoemde vanaf bedrag geldt blijkbaar bij 6 deelnemers, en is dan per persoon. Deze informatie is echter niet te vinden op de website. Beetje jammer, had mij een hoop gezoek gescheeld als dat bij de vanaf prijs vermeld had gestaan. Volgens de medewerker van BBI travel is het echter niet mogelijk om deze toch best wel belangrijke info meteen op de eerste pagina bij de betreffende reis te vermelden...

  Zwakke punten
  Bepaald niet duidelijk en transparant vwb de prijzen

  Oplichting/Misdaad - Review over Hometogo.nl

  Je denkt dat je nog bezig ben met het verzamelen van alle gegevens om het totaalbedrag te vinden en dan zit je ineens aan een reservering vast!!! Echt schandalig!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen contact in Nederlands mogelijk ondanks Nederlands telefoonnummer Geen annuleringsvoorwaarden te vinden. Je doet uiteindelijk geen zaken met Hometogo!!!! Totale misleiding.

  Huichelaars - Review over Heerlijkehuisjes.nl

  Na 1 dag annuleren volledige som van annuleringskosten moeten betalen. Geen gesprek mee aan te knopen en verschrikkelijk contact. Niet boeken hier!!

  Sterke punten
  Geld aftroggelen

  Zwakke punten
  Geen coulante regeling treffen

  Super veel kennis en topservice - Review over Beleefamerika.nl

  Wij zijn enorm goed geholpen door de mensen van Beleef Amerika. Vriendelijke, behulpzaam maar vooral erg veel kennis over het land met allerlei leuke tips. We kregen een vooraf een prachtige presentaie van onze reis op hun kantoor in Tilburg. Door hen hebben we een onvergetelijke reis gehad.

  Sterke punten
  Vriendelijk, behulpzaam, kennis

  Zwakke punten
  Tilburg was voor ons niet naast de deur, maar het was uiteindelijk de moeite meer dan waard

  Onbetrouwbare organisatie - Review over Bungalow.net

  Ronduit onbetrouwbare organisatie. In ons geval heeft men een geldige huurovereenkomst (obv bevestigingsemail en financiële afschrijving) eenzijdig geannuleerd omdat de prijs nog niet aangepast was voor het Paasweekend (€708 ipv €478). Vervolgens is men niet bereid en ook niet in staat om dit op een eerlijke en tijdige manier op te lossen. Waardeloos. Ik zou even verder kijken.

  Meer dan teleurgesteld. - Review over Siblu.nl

  Ik wil er liever geen woord meer aan vuil maken.

  Sterke punten
  Niet gezien.

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen.

  Oplichters - Review over Otel.com

  Na betaling werd reis eenzijdig geannuleerd en nooit geld terug gehad.

  Sterke punten
  Niet, geen enkele kunnen vinden

  Zwakke punten
  Oplichting en fraude

  Wat een verschrikkelijk bedrijf - Review over Hometogo.nl

  Bij het reserveren van een huisje in de Ardennen moet je bij Hometogo je creditcard gegevens invullen. Echter.. Ik hou niet van achteraf betalen en heb dus ook geen creditcard nodig. Dan is boeken bij Hometogo niet mogelijk. Dit is discrimineren! Vervolgens contact gezocht met Hometogo. Alleen bij die zoektocht ben je al toe aan vakantie! Na het opgegeven 020-2993660 gebeld te hebben wat het kengetal heeft van Amsterdam krijg je als eerste te horen dat Hometogo geen Nederlands sprekende klantenservice heeft. Huh??? Een telefoonnummer dat begin met 020... een emailadres dat eindigt met .nl... Maar geen Nederlands sprekende klantenservice! Hometogo schaam je! Ik zal iedereen die ooit met mij begint over dit waardeloze mensonterende bedrijf behoeden voor hun ervaringen.

  Sterke punten
  Het discrimeneren van mensen

  Zwakke punten
  Het zo hoog in hun bol hebben dat het spreekwoord "de klant is koning" hier totaal niet opgaat

  Waardeloze klantenservice - Review over Heerlijkehuisjes.nl

  Huisje geboekt in België voor Oktober 2020 maar wegens corona crisis moest de datum verplaatst worden. Geld terug bleek niet mogelijk en omboeken naar andere accommodatie was evenmin mogelijk volgens de klantenservice. Vervolgens in Februari 2021 mail ontvangen dat er binnen 2 weken een nieuwe datum geprikt moet worden (ondanks aanhoudende corona situatie) en anders je geld kwijt. Uiteindelijk er voor gekozen om te annuleren en dus €450,- armer. Uiterst onprofessioneel en zeer klantonvriendelijk bedrijf in alle opzichten. Bij mails volgt een standaard geautomatiseerd antwoord en telefonisch nauwelijks bereikbaar. De laatste keer dat wij geboekt hebben bij dit bedrijf, u bent gewaarschuwd!

  Niet doen, er zijn zoveel leuke goede parken - Review over Roompot.nl

  In het kort (voor een 6 persoonshuisje): •           verouderd huisje •           1 sleutel •           bestek voor 2 personen •           eigenaar die langs wil komen om het huisje op te meten, vanwege herinrichting (tijdens mijn verblijf) •           extra kosten per dag per kat •           verwarming in de badkamer deed het niet •           dhl (bezorgdienst) die bij de bungalow aanbelt omdat de receptie gesloten is •           eindrekening sturen omdat mijn katten iets gesloopt zouden hebben (erg toevallig aangezien de eigenaar het huisje wil gaan herinrichten).

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Totaal niet klantvriendelijk en zelf geen verantwoordelijkheid tov Corona maatregelen - Review over Heerlijkehuisjes.nl

  Corona maatregelen kennen zij niet. Is niet hun probleem houden ze geen rekening mee.ook al geeft overheid aan dat omwille door Corona terugbetaling mogelijk is.... bij hen niet .

  Sterke punten
  kampioen in verantwoordelijkheid af te schuiven , onrechtmatig geld innen .

  Zwakke punten
  Klantonvriendelijkheid

  Voel me opgelicht - Review over D-reizen.nl

  Reis geboekt, werd geannuleerd ivm Corona. Volgens de wet mag je kiezen tussen een voucher, of je geld terug. Volgens D reizen moet je de voucher eerst accepteren. Gezegd dat ik het weiger, en me geld terug wilt. Maar geen gehoor, ze sturen me later gewoon een voucher! Arrogante mensen daar, denken alleen aan hunzelf. Ze weten wat de rechten zijn maar geven daar geen gehoor aan. Voel me gewoon opgelicht door ze. Voor mij nooit meer d reizen, en raad ook iedereen af daar te boeken. Ik laat het in ieder geval hier niet bij zitten.

  Sterke punten
  Haha

  Zwakke punten
  Heb je even?

  Niet boeken! Bedriegers! - Review over Hotelspecials.nl

  Wij hadden een reis geboekt en geen bevestigingsmail gekregen. Via de website hebben wij meermaals het formulier ingevuld om een bevestigingsmail te krijgen. Hierop hebben wij NOOIT reactie gekregen! Gelukkig hadden we een foto genomen van ons scherm! Wij hebben deze reis moeten annuleren wegens ziekte. De enige manier waarop dit kan is wegens een link in de bevestigingsmail, maar die hebben we dus nooit gekregen! We hebben hun hele website + het internet afgezocht op zoek naar contactgegevens en hen op alle mogelijke manieren proberen te bereiken. Uiteindelijk hebben we rechtstreeks contact opgenomen met de verzekeringsmaatschappij waarmee ze samen werken en alle nodige documenten ingevuld en aan de verzekering bezorgd. Maar zij vragen nu naar het nummer van de polis, die we van hotelspecials nooit gekregen hebben. Na een maand heeft hotelspecials eindelijk gereageerd met de boodschap dat we geen terugbetaling krijgen omdat we niet tijdig geannuleerd hebben. Stel u voor. Bedriegers! We laten dit natuurlijk niet zo en gaan op alle mogelijke manieren klacht indienen. Maar dit vraagt veel tijd en energie. Voor u is het nog niet te laat. Een verwittigd mens is er 2 waard. Niet boeken!!!

  Zwakke punten
  Klantservice en betrouwbaarheid

  huisje via heerlijke huisjes - Review over Heerlijkehuisjes.nl

  ervaring, zeer starre organisatie en weinig mogelijkheden alles moeten terug vragen. Tenen krommend helaas.

  Zwakke punten
  Te star en duidelijk omzet gericht.