Reviews over Vakantieaanbieders


  Waardeloze service

  Review over Novasol.nl

  Ik kan iedereen afraden om te boeken bij Novasol!

  Bij aankomst juli 2023 troffen wij een heel vies huis aan met muizen. We zijn eerder weggegaan, omdat we niet geholpen werden door Novasol. Nadien zijn ze onmogelijk te bereiken.

  Sterke punten
  De schijn ophouden van betrouwbaarheid

  Zwakke punten
  Waardeloos bedrijf met slechte service

  Slechte service Novasol

  Review over Novasol.nl

  Huisje in Denemarken geboekt, op zich een prima huisje ware het niet dat de bedden verschrikkelijk zijn. Het ene bed wordt omhoog gehouden met een paar sinaasappel kistjes en de ander heeft geen matrassen en lig je op de veren. Ondanks 6 keer bellen vanuit Denemarken naar Nederland wordt je door Novasol aan het lijntje gehouden. Er gebeurd niets, op de vraag wat een reden zou zijn van teruggave van geld, verteld de klantenservice “niets”. Wij gaan 1 1/2 week eerder naar huis met een vergalde vakantie.
  Nooit meer Novasol!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Niet altijd even goed

  Review over Fital.nl

  Groeps reizen ziin ze redelijk goed maar indudiviele reizen moeten ze nog veel leren doen geen enkele moeite om eigen fouten te compenseren als je een induviele reis wil boeken kun je het beter zelf boeken prijzen in de folder komt nog van alles bij maar dat zeggen ze niet ben erg teleurgesteld gesteld door fital als je opbouwende kritiek geëgd krijg je geen enkele respons zijn soms ook er eigen wijs weet niet of ik ooit nog mee reis met fital laadt hadden we een te kleine zitplaats zeggen zelf 86 cm maar onze chauffeur zij dat de bus voor scholen en studenten wet gebruikt kan nog verder gaan maar voorlopig genoeg.\\r\\n

  Sterke punten
  Goede groepsreizen

  Zwakke punten
  Soms slechte reis begelijde\\r\\n\\r\\n\\r\\nSoms slechte reisbegelieiders maar ook hele goede noem geen namen en krijg geen respons

  Slechte ervaring met Djoser

  Review over Djoser.nl

  Wij hadden een reis via Djoser geboekt naar Zuid-Amerika. De noodtoestand brak uit in Ecuador. Situatie was onveilig. Djoser was op geen enkele manier bereid om de reis om te boeken of zich in te leven in ons. Gewoon geen empathie en inlevingsvermogen. \\r\\nErg jammer en teleurstellend. Meer dan 7.000,- hebben ze aan annuleringskosten doorberekend. Al jaren heb ik met Djoser gereisd. Jammer dat ze op deze manier met klanten omgaan en dat ze alleen voor de korte termijn winst gaan.

  Zwakke punten
  Geen inlevingsvermogen, geen aandacht voor zorgen van klanten. Niet luisteren en niet aansluiten bij de beleving van de klanten.

  donaufietsvakantie PassauWenen

  Review over Fital.nl

  wij zijn op fietsvakantie geweest met fital
  nadat we zelf al eerdere fietsvakanties hadden gedaan op eigen gelegenheid en met eigenwijze reizen
  deze keer met Fital
  wat ons vooral op viel ,de fietsafstanden zijn niet in balans de 1e fietsdag ,fiets je 45km
  de laatste dag stond er 86 km op het programmma wat er uiteindelijk 101 werden ??
  de rustdag al na 2 dagen ,dan ben je net bezig met fietsen
  met een rustdag op zondag ook nog alle winkels dicht ??
  de hotels /kloosterovernachting verschillen zowel van accomodatie als ook het avondeten
  van prima tot wel erg basic /of te wel gewoon slecht
  de airco in de bus was slecht regelbaar blijkbaar ,of het was heel koud ,of heel warm ook
  nadat we dit herhaaldelijk aangegeven hadden
  persoonlijk hadden wij liever gezien wanneer het budget niet toereikend is ,vraag dan gewoon aan de deelnemers een extra bijdrage zodat je een fatsoenlijke maaltijd krijgt
  bij het avondeten was het 2x ook niet voldoende voor iedereen buffet werd niet meer aangevuld
  binnen de groep kwam dit bij de evaluatie ook naar voren
  De reisleider was wel heel zorgzaam,maar ook slecht geinformeerd,bleek zelf 2x per jaar een reis te doen,waardoor hij niet goed op de hoogte was van de route
  Een voorbeeld hiervan is hij vertelde dat de eindroute naar Wenen het laatste gedeelte over een industrieterrein ging en stedelijk saai gebied,dit was voor veel deelnemers een rede om halverwege de bus te nemen
  blijkt later dat de mensen die de route wel gefietst hebben, vertellen dat gehele route prachtig was
  jammer voor de rest van de groep een gemiste kans
  als de reisleider beter op de hoogte was geweest was dit niet gebeurd .
  De chauffeur van de bus dacht mee,op 1 dag konden we door het slechte weer niet de hele route fietsen ivm hoogwater (donau buiten de oevers )
  de chauffeur bracht haalde ons op ,op een veilige plek en had een alternatief programma
  in een klein dorpje wat nog een hele onderneming was met een lange bus en aanhanger
  maar de chauffeur bleef uitermate rustig ,topper
  dus al met al we hebben met de mensen waar we mee samen waren fietsgroepje
  en de mensen waar we ons avonds bij aansloten er toch een gezellige vakantie van gemaakt
  Wenen was prachtig ,de fietstocht met de gids in Wenen was prachtig (die zou ik zeker in het programma houden als ik Fital was
  maar voor ons geen 2e keer meer helaas

  Sterke punten
  de communicatie contact vooraf ,dat is zeer duidelijk
  geen commentaar ,was de reisbegeleiding ook maar zo duidelijk

  Zwakke punten
  de kennis van de reisleider ,beheersing duitse taal van de reisleider
  de ondeling van de reis balans in km afstand
  de verschillen in hotels /klooster qua eten
  de ene dag is het alles super de luxe (wat dan wel wat minder kan je bent er immers maar 1 nacht
  de andere dag is het gewoon slecht qua eten
  hotels liggen ook bijna allemaal buiten het centrum

  Simpelweg Slecht 👎🏼

  Review over Novasol.nl

  Simpelweg omdat het niet anders kan Novasol is een krentenweger Novasol heeft de Woning 🏠 in Verhuur Novasol werkt met Sleutels kastje met code slot, Novasol gebruikt externe Schoonmakers oa in France 🇫🇷 ALPO echter Alpo komt zich nooit voorstellen het is geen Huismeester! Dus kortom er is geen Enkele mogelijkheid vooraf te weten hoe jouw gehuurde locatie er bij staat. Novasol is daarom de Grootste Ramp in Aftersales service. Controle voor af is ronduit onmogelijk! Als verhuurder van het huis 🏡 sta je versteld hoe Novasol opereert ook al heb je zelf 💯 % alles in orde en aan kant gemaakt dan nog komen ze via ALPO/ Novasol nooit kijken of het volgens Novasol standaarden is gebracht. Kortom Werken Nooit Meer Met Novasol Nie Wieder !

  Sterke punten
  Verkoop cq Verkopers Kletspraatjes

  Zwakke punten
  Absurde Aftersales Service. Ook bij talloze e mails zowel naar Directie Nederland 🇳🇱 als Naar Hoofdkantoor Denemarken 🇩🇰 komt er Null op het Rekest ! Boek maar gewoon simpel rechtstreeks bij ons dat is veel goedkoper en minder stressvol ! En geeft een rustiger gevoel ! Met vriendelijke groeten en Cordialement Jeanine ( mbt Novasol France 🇫🇷 )

  We zijn opgelicht!

  Review over Novasol.nl

  We zijn opgelicht!

  Wij zijn uiteindelijk twee dagen eerder, op dinsdag 22 augustus, vertrokken naar een extra geboekt hotel met airconditioning en normale bedden. Ik heb de huiseigenaar op de hoogte gesteld bij vertrek, maar nooit meer een reactie ontvangen. Ook Novasol reageert nergens op.

  We hebben de nachten dat we in het huisje hebben moeten slapen geen oog dicht gedaan. Niet alleen was het te warm door het ontbreken van een airconditioning. Ook was het proberen te slapen met een open raam, wetende dat er naast het huis twee hoge ladders liggen en er verder niemand in de buurt zit zeer onprettig. Daar komt bovenop dat de warmeboiler van het huis stuk was en de ruimte waarin deze zich bevind daardoor heel warm was. Zelfs als je in het huis de ramen en deuren naar buiten open zet blijft het, waarschijnlijk door de defecte boiler warm.

  De matrassen zijn van zeer slechte kwaliteit. Goedkoopste variant Jisk/Ikea, waardoor je ook zodra je erin ligt en bij opstaan pijn in je rug hebt. Dit hadden zowel mijn vrouw als ik, terwijl we hier normaal nooit last van hebben.

  De foto's van de site van Novasol zijn handig genomen. Het huisje zit midden op een bouwterrein en ook rondom het huisje zelf ligt allerlei bouwtroep en puinzooi. Er was geen opgang naar de voordeur. Daarvoor moest je door een steile helling van gras.

  De lokale contactpersoon reageert heel traag, of gewoon niet op berichtjes.

  In geen enkele kamer was er een nachtlampje, waardoor mijn vrouw haar teen ernstig bezeerd had toen ze in het donker weer eens naar het toilet moest en geen licht aan kon doen. Het enigste licht in de slaapkamers zijn plafonnières en die knop zit bij de deur. Totaal basis gerelateerde zaken die niet op orde zijn.

  Het huisje zelf had een hoop mankementen. Zo sloot de deur naar de vlonder niet van binnen uit omdat het slot los zat. De koelkast deur was verkeerd om gemonteerd waardoor deze alleen open te krijgen was vanaf de bovenzijde (greeploze deur) en dus voor mijn vrouw niet open te krijgen. Er lagen winterdekbedden op alle bedden waarbij het al niet te doen was van de hitte. Een van de glasplaten van de vlonder was stuk, de barbecue was stuk en een tafel om buiten te zitten was stuk. Er was trouwens ook geen kussen om überhaupt fatsoenlijk buiten te kunnen zitten.

  Door al deze ellende zijn we twee dagen/nachten eerder vertrokken omdat we gewoon niet meer konden van het slaapgebrek en de pijn in de rug. Ik heb 400 euro aan twee ongeplande hotelovernachtingen moeten betalen terwijl het huisje ook betaald was.

  Conclusie, we zijn opgelicht. Het huisje voldeed in geen enkel opzicht.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Reageren niet, lossen het niet op.

  Scam

  Review over Belvilla.nl

  Nu voor de eerste keer via belvilla geboekt. Ook gelijk de laatste keer. Wat een slecht k*t bedrijf is dit. Telefonisch Niet bereikbaar. En valse berichte plaatse zoals rest bedrag betalen bij accomodatie maar dit blijk in werkelijkheid helemaal niet waar. Het is tot je niet kunt kiezen uit 0 sterren anders deed ik dat

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Allea

  Waardeloze Incompetent bedrijf

  Review over Bbi-travel.nl

  Zeer slechte "reisorganisatie ", hebben misleidende info en bieden slechte accomodaties aan. Nemen totaal geen verantwoordelijkheid. Mijn advies, absoluut geen zaken mee doen!

  Sterke punten
  Géén

  Zwakke punten
  Hele organisatie is een zwak punt.

  Chalet in Königsleiten geboekt

  Review over Chaletsplus.com

  Duidelijke website, wel veel mails voorafgaand aan reis met informatie. Verbleven in Edelweisshaus vlakbij apres ski en praktisch aan de piste. Mooi modern appartement met geweldig uitzicht. Hier komen we graag nog eens terug

  Sterke punten
  Duidelijke website en topservice

  Zwakke punten
  Goede kwaliteit kost wel wat blijkbaar

  Nooit boeken bij Novasol !!!

  Review over Novasol.nl

  Nooit een vakantieboeken bij deze organisatie. Vakantie geboekt aan de Deense kust. Mooi huisje aan de prijzige kant ( €900,- voor 5 dagen) maar dan heb jij ook wat. FOUT : aangekomen bleken de foto's gedateerd en het vervallen vieze "huisje. De vieze douche toilet bleek een inloopkast van 1.76 hoog (ik ben 2mtr), dekbedden met bloedvlekken, bbq met vlees van vorige huurder er nog in, keuken vies en afvalbak nog vol, router was defect (zoals reeds op de router vermeld ? ) daardoor geen wifi maar ook geen tv ...............
  Klagen hielp niets. Voorstel andere accommodatie op eigen kosten ! Dus na 1 uur Denemarken terug naar Nederland. Daar proberen (deel) geld retour (excl. brandstofkosten) maar Novasol onbereikbaar. Vakantie naar de kl**ten totaal € 1500,- lichter en nog immer geen contact.

  Nu geen contact Novasol Nederland en Denemarken onbereikbaar. Bespaar jezelf de ellende .............

  NOOIT BOEKEN !!!

  Sterke punten
  Ontkennen

  Zwakke punten
  Liegen en onbereikbaar zijn

  Geen aanrader!

  Review over Kloosterreizen.nl

  Afgelopen april hebben we een lang gekoesterde reis naar Japan gemaakt. Een bijzondere reis die we zelf goed hadden voorbereid. Klooster Reizen hebben we gevraagd om de reis voor ons te boeken. Echter, Klooster Reizen is niet in staat gebleken om een specifieke reis naar wens van de klant samen te stellen. Medewerkers blijken geen kennis over Japan te hebben en hebben geen idee hoe het werkt in Japan. We hebben bij Klooster Reizen in Roden en Haren in totaal 7(!) contactpersonen gehad. Bij aanvraag van de reis zouden we van drie verschillende touroperators een reisvoorstel/offerte krijgen. De derde hebben we nooit ontvangen.
  Nadat de keuze op een touroperator was gevallen stapelden de slordigheden zich op; de handelingen gaan over te veel schijven waardoor we soms twee tot drie weken moesten wachten op een antwoord. Als een reisonderdeel uit de offerte werd geschrapt werd de nota niet aangepast. Na vaststelling van de reis werden afspraken foutief overgenomen uit de offerte waardoor we in totaal 46 (!) e-mails van Klooster Reizen hebben ontvangen, met een uiteindelijke bevestiging versie 12.
  Het voorbereidingsplezier van een grote reis is door alle bovenstaande situaties behoorlijk verpest. Vooral het vertrouwen dat een reisbureau alles voor je regelt, is weg. Het ergste is dat Klooster Reizen en dan met name Gerda Klooster, totaal niet op onze klachten heeft gereageerd. Uiteindelijk hebben we een fantastische reis gehad, maar meer omdat we op onze eigen ervaring konden vertrouwen. Een reis georganiseerd door Klooster Reizen is voor ons niet voor herhaling vatbaar.

  Onze vakantie naar Costa Rica

  Review over 333travel.nl

  Onze Costa Rica reis verpest door @333travel.
  We hebben bij 333 travel een individuele Superior reis geboekt voor €11070,00!
  Van de in totaal 9 accommodaties waren er 3 fantastisch! De rest dramatisch slecht. We hebben letterlijk op een bouwplaats gezeten en sommigen hotels waren zo vies en de kamers beschimmeld en in verval dat we, ondanks dat we geprobeerd hebben eerst in contact te komen met 333travel, we zelf een andere accommodatie hebben moeten boeken. We hebben dagelijks gemaild met 333travel maar zij bleven bij het standpunt dat de accommodaties bij het niveau van deze superiorreis hoorden. We hebben uren moeten wachten op andere mensen in wegrestaurants en in bussen terwijl we toch echt een individuele superiorreis hadden geboekt. Verder heeft 333travel met de transfer de verschillende tijdzones tussen Panama en Costa Rica niet goed verwerkt waardoor we aan de grens stonden zonder transfer en we overgeleverd waren aan allerlei shady figuren die ons probeerde te rippen! Uiteindelijk in één van de goorste bussen ooit naar ons hotel.
  Nogmaals ondanks dat we echt dagelijks geprobeerd hebben of 333travel ons alsjeblieft wilde helpen ter plaatse en hen gevraagd hebben of ze alsjeblieft voor ons nog tijdens onze vakantie voor andere accommodaties en compensatie voor onze ellende konden zorgen hebben ze dit catagorisch geweigerd! Nooit meer 333 travel en een goed advies onzerzijds boek hier niet! Zodra zij je geld hebben ontvangen laten ze je aan je lot over en in de kou staan!!!

  Zwakke punten
  Ze hebben ons geld binnen gehaald en doen daarna niets meer voor je! Ze laten je aan je lot over.

  NOOIT MEER HOMAIR

  Review over Homair.com

  Wat een oplichters!!! Boek nooit via homair!!

  Een huisje geboekt voor 6 personen, 4 volwassen en 2 kinderen en dit voor 2 weken.
  Online zagen we een huisje die voor ons idee top leek echter kregen we pas naar het boeken van dit huisje een mail dat het huisje op een andere plek zou staan. Opzich niet echt iets waar wij ons druk over maakten, echter bleek het een heel ander huis te zijn dan we hebben geboekt!

  Het huisje was vies, erg veel stof en spinnenwebben, kastdeuren die niet dicht gingen, een hoekbankje waar je met zijn drieën op kon zitten (dat was al krapjes), een vierkante eettafeltje met 4 stoelen terwijl je een huisje boekt voor 6 personen, schimmel in de badkamer, water die om de minuut veranderde van temperatuur als je aan het douchen was, pannen waar je niet eens een gerecht in kon maken voor 6 personen, geen ruimte in de slaapkamers, als je fatsoenlijk wou aankleden zonder een hoofd, arm of knie te stoten dan moest je dat in de woonkamer(tje) doen want zelfs in de douche kon je, je kont niet keren.
  Onder het bed lag dikke plukken met haar en bij het raampje bij de keuken zat ook lekker veel haar en viezigheid.
  Putjes die verstopt raakte als je ging afwassen en een airco die lekte.
  Ook hadden we een bbq erbij besteld, deze was zo vies dat we hem niet hebben gebruikt.

  Uiteraard hebben we lopen klagen maar ze konden weinig doen want tja, de camping zat vol en er waren geen andere huisje beschikbaar.

  Ik deelde deze ervaring met mijn buren hier op het park en iedereen hier naast mij, hadden het zelfde probleem of iets vergelijkbaars.

  Ik heb filmpjes en foto's gemaakt van deze vieze en slechte ervaring en zal deze overal waar ik homair tegen kom delen!!

  NOOIT MEER!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Nachtmerrie

  Review over Berenkuil.nl

  Een nachtmerrie! De eerste dag van aankomst terwijl wij alles hadden opgezet mocht ons kleine retrovouwwagentje niet samen staan met onze camper. ( het werd gezien als 2 objecten) nog nooit in ons camperend leven meegemaakt. Ons totale oppervlakte is kleiner dan de gemiddelde caravan met twee grote voortenten eraan. We werden verbannen naar een afgelegen veldje met drie kleine kinderen. Desolaat zonder andere mensen. In eerste instantie werd ons verteld dat we de helft van ons vakantiegeld terugkregen. Nadat we eenmaal op het veldje stonden moesten we 500 euro meer gaan betalen indien we wilden blijven... Het mes werd ons op de keel gezet. De campinggangers die wij hierover gesproken hebben reageerden allemaal geshockt. Geen woorden voor. Walgelijk! Hele slechte en misleidende communicatie. Nadat wij een review hadden geplaatst op zoover zijn wij door de receptie gebeld. De receptie dacht dat zij goed gecommuniceerd hadden en behulpzaam waren. De receptie laat het probleem oplossen door jonge jongens, die rondrijden op karretjes. En benoemden wederom de regeltjes. De toon bleef star en rigide. Weinig empathie.

  Sterke punten
  Mooi speelmeer voor de kinderen.

  Zwakke punten
  Onveilig. Misleidende communicatie. Personeel gaat in zijn macht zitten.

  Een hele afwisselende vakantie

  Review over Fital.nl

  Prachtige afwisselende fietsvakantie, met tochten door de prachtige natuur van het Spreewald
  En in Berlijn en Potsdam onder leiding van een deskundige gids. Verder kon je deelnemen aan een bustour door Berlijn.
  Óók geschikt voor mensen die goed kunnen fietsen, maar wat minder goed kunnen wandelen.
  Al met al een hele mooie reis, zoals gezegd, met veel afwisseling.

  Sterke punten
  Goede organisatie. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  Geen annulering zonder kosten

  Review over Heerlijkehuisjes.nl

  1 dag na boeken willen annuleren, was niet mogelijk. Meteen 30% betalen. Staat in de voorwaarden, maar dit geeft een vreemde smaak in mijn mo d.

  Sterke punten
  Snel kosten doorgeven

  Zwakke punten
  0 % begrip

  Misleiding door D-Reizen

  Review over D-reizen.nl

  Pas op met de (foute) informatie die D-reizen verstrekt. Ze vinden nl. dat de klant verantwoordelijk is om uit te zoeken of de door D-Reizen verstrekte informatie wel klopt.
  5 dagen voor vertrek kregen we de benodigde reisinfo per e mail toegestuurd.
  Daarin stond specifiek vermeld dat we voor deze reis geen visum nodig waren.
  Ook in “mijn reisadvies” stond specifiek vermeld dat we voor deze reis geen visum nodig waren
  Bij het inchecken bleken we echter wel een visum nodig te zijn, en we konden dus niet mee.

  Reactie D Reizen :
  * Sorry dat we U verkeerd hebben voorgelicht, maar de klant is zelf verantwoordelijk om de door D reizen verstrekte informatie te controleren (via de toegestuurde tips) .
  * de ANVR Reisvoorwaarden, waarmee u expliciet akkoord bent gegaan bij het boeken van de reis, leest u dat u zelf te allen tijden verantwoordelijk bent voor het in bezit zijn van de juiste reisdocumenten.

  Oplossing : Ga naar een betrouwbaar reisburo die wel op de hoogte is van de geldende regels, en U van de juiste informatie voorziet.
  Dat scheelt een hoop ergernis/stress/geld, en dat maakt de vakantie een stuk prettiger.

  Bezint eer gij boekt (bij D-Reizen)

  Sterke punten
  Niet reageren

  Zwakke punten
  Foute informatie verstrekken, en de klant vervolgens voor de kosten op laten dragen.

  Reispapieren niet in orde

  Review over D-reizen.nl

  Goedemiddag,

  Nou ja zo goed is die niet, ik wil mijn beklag doen over de manier hoe alles is geregeld bij jullie deze vakantie, Wij hebben een reis geboekt naar Antalya voor 5 dagen. Ter voorbereiding op de reis heb ik 2x 45 min in de wacht gestaan om duidelijk te krijgen of er wat geregeld kon worden voor mijn oma die slecht ter been is. Dit kon zogenaamd en er zou een bevestiging per mail worden gestuurd, maar nooit ontvangen. Vandaar nogmaals jullie gebeld, maar het was geregeld. Wij waren 3 uur, ruim van te voren dus aanwezig op het vliegveld in Keulen, daar werden we op een plekje toegewezen waar we vervolgens een uur hebben gewacht op hulp. Uiteindelijk zijn we zelf maar gaan lopen, omdat de gate open ging en wij nog voor de douane op hulp aan het wachten waren. We waren bang dat we anders ons vlucht zouden missen dus heeft me oma dat hele stuk moeten lopen met haar rollator, wat natuurlijk voor mijn Oma echt veelte vermoeiend was. Hierdoor loopt ze nu op vakantie met 2 dikke rode benen rond.

  Verder hadden we van te voren een huurauto geregeld via jullie. Ik heb dit op de reispapieren zien staan, dus ik dacht dat dit geregeld was. Bij aankomst op Antalya wisten we niet wat we meemaakte. We liepen naar de uitgang om naar ons auto te gaan dat we via jullie hebben gehuurd via SunnyCars. Echter bestaat dit hele bedrijf niet eens in Antalya en zijn we 3 uur aan het zoeken en vragen geweest waar we heen moesten. Het door JULLIE opgegeven adres dat op de reispapieren staat, kende niemand hier qua lokale bevolking. We hebben een taxi gepakt om ons daar heen te brengen omdat we al 2 uur aan het zoeken waren waar we moesten zijn. We hebben in die 2 uur jullie geprobeerd te bellen maar jullie waren gesloten (terwijl dit even een noodsituaties is lijkt mij?) Helaas kon ook de taxi het niet vinden en heeft ons uiteindelijk maar weer terug gebracht bij het vliegveld en dus hebben we 30 euro weggegooid voor uiteindelijk geen auto. Uiteindelijk hebben we een noodnummer van SunnyCars gevonden en gebeld. Zij vertelde ons dat we een voucher hadden moeten krijgen van jullie met meer informatie. Deze voucher hebben wij nooit ontvangen. De man van SunnyCars heeft ons een telefoonnummer gegeven die we moesten bellen en zei ons dat Sunny Cars zelf niets deed in Antalya. Door de gemiste voucher en de zoektocht naar waar we heen moesten zijn er en; 3a 4 uur verloren gegaan, taxikosten gemaakt die niet nodig zijn maar wel gemaakt zijn en hebben we bij het verhuurbedrijf een extra verzekering afgesloten waar we ook kosten mee hebben gemaakt die niet nodig waren als jullie ons alles netjes hadden opgestuurd. Zij gaven aan dat er een extra verzekering afgesloten moest worden om schade te denken en blijkbaar stond er op de voucher dat dit niet moet. Aangezien wij de voucher niet hadden wisten wij dit niet en is er 50 euro betaald. Ik verwacht dan ook echt een financiële compensatie van jullie kant, want wij zijn enorm in teleurgesteld hoe alles is gelopen en we vinden het echt een bar slechte service en een rot begin van onze vakantie. We hebben meerdere reizen bij jullie geboekt, maar dit hebben wij nog nooit meegemaakt.

  Graag horen wij spoedig wat!

  Zwakke punten
  Communicatie
  Bereikbaarheid

  'Vakantie' Gien, Frankrijk

  Review over Novasol.nl

  Vakantiehuis in Gien, Frankrijk geboekt via Dogsincluded bij Novasol. Huis viel enorm tegen en contact opgenomen met novasol na 2 dagen zonder elektriciteit, na veel over en weer contact telefonisch (lastig met mobiel zonder stroom) mij beloofd dat ik huiswaarts mocht gaan en ik het boekingsbedrag terug zou krijgen. Met behulp van Dogsincluded is dat uiteindelijk op €57,- na gelukt. Uitleg heb ik niet meer gekregen want voor Novasol was het afgehandeld.... Zo onzinnig dat het me zoveel moeite heeft gekost en die 57 euro dan niet teruggestort worden. Daardoor dus een nare nasmaak. Overigens heb ik natuurlijk meer kosten gemaakt: benzine, vrije dagen, geen koelkast dus buiten de deur eten etc. Het ergste is dat dit huis nog gewoon te huur staat!

  Sterke punten
  Beloftes doen

  Zwakke punten
  Nakomen beloftes

  Oplichters..

  Review over Trivago.nl

  Oplichters. Geboekt via hun. hotel wist nergens van was volgeboekt! Geld kwijt! Beter zelf boeking via hotel zelf want trivago moet er ook aan verdienen! Dus veel duurder achteraf. Trivago verbergt de bijkomende kosten daardoor lijkt het goedkoper! Echt niet.

  Sterke punten
  Niks!

  Zwakke punten
  Op alle vlakken.

  D reizen geeft niet thuis.

  Review over D-reizen.nl

  reis geboekt via D- reizen.
  via ryanair. moeten wel alles zelf invullen. stoel koffers . wil betalen via ideal. dit gaat niet via de app. volgens de werknemer moeten we de app dll. dan gaat alles makenlijker.. not dus. na uren geprobeerd tehebben naar het reisburo gegaan. zat wel iemand achter haar buro.. met de deur op slot?? konden bellen voor een afspraak of online een afspraak maken. tijdens het bellen werd er niet opgenomen. zij was toch echt aanwezig??. online een afspraak gemaakt.. gelukkig wist mijn zuster hoe het wel moest.... ZONDER de app. gaatalles vlugger en duidelijker... dank voor de medewerking D reizen... wij boeken nooit meer daar...

  Sterke punten
  onbereikbaar

  Zwakke punten
  laat ik dat maar voor mij houden

  Very bad service

  Review over Holidaycars.com

  What a terrible company. My flight to Miami had one hour delay so the rental wouldnt keep my car or even give me an alternative solution. So I contacted Holidaycars and after 5 days I got a response. Actually a response that they couldn't help me either or have another solution. So I lost my damn $350. Never ever again Holidaycars. YOU SUCK!!!

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  Everything

  Misleidend en oplichterij

  Review over D-reizen.nl

  Misleidend en oplichters!! Beste mensen wat ze aanbieden op site klopt niet wanneer je gaat boeken komt heel veel andere kosten erbij en je komt erg duur uit!! Ik heb bij hun een reis geboekt paar weken geleden naar Tenerife, ik moest apart transfer heen en terug betalen voor een taxi kost mij 120 euro!!! Hoewel je kan zelf binnen paar minuten op een site een taxi regelen voor 50 a 60 euro dat betekent ze willen meer dan helft winst maken voor transfer!!!😡 ik wilde het annuleren maar helaas ben je hele bedrag van 120 euro kwijt!!😡 dit is misleiden en oplichterij, ik heb hen e-mail gestuurd tot nu toe geen reactie van hun, voor 1 bagage van 15kg (overal mag 20 of 30 kg) wordt 85 euro berekend!!! Je kan kleine tasje (bepaalde maten) naar binnen vliegtuig brengen voor een normale handbagage je moet apart 43 euro betalen dit is belachelijk ik heb het nooit meegemaakt, ik ben voor eerste keer en laatste keer bij hun ga iets boeken, ik heb spijt dat ik bij hun een reis geboekt ik hoop dat reactie krijg op mijn e-mail, ik heb dit ook gemeld bij Consumentenbond, ze hebben heel veel klachten gehad van andere mensen over D-reizen…!!! Ik ben echt boos op hun.😡gr H Ghaeli

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Zie mijn bevinding

  Slechte service, fout dreizen

  Review over D-reizen.nl

  Wij hadden een stedentripje geboekt naar napels, hotel met 3 nachten incl ontbijt. En een aantal dagen voor vertrek ontvingen wij de laatste reispapieren, waaronder de voucher van het hotel. Maar hier stond een compleet ander hotel op dan wij geboekt hadden en anders dan in onze boekingsbevestiging stond. Er achter aan gebeld, eerst werd mij verweten dat ik het zelf verkeerd had gedaan en het hotel dat op de voucher stond ook door ons geboekt zou zijn. Na uitzoeken bleek het inderdaad een fout te zijn vanuit dreizen. Hier moesten we het maar mee doen, het hotel wat wij daadwerkelijk geboekt hadden was al vol dus ze konden niks voor ons betekenen. Na nogmaals een telefoontje met een andere werknemer, konden ze aan het hotel niks veranderen maar konden we wel een voucher krijgen van €75 voor de volgende boeking binnen een jaar, hier ging ik niet mee akkoord aangezien we voor een veel mooier hotel hadden betaald. Veel telefoontjes later konden we aangeven welke andere hotels we dan zouden willen, lijst van 3 hotels opgestuurd. Terug gebeld, 2 van de 3 waren ook al vol, dus 1 was nog beschikbaar maar dan moesten we zelf nog €300 bij leggen. Aangegeven dat wij niet van plan waren te betalen omdat zij een fout hadden gemaakt. Nogmaals het voorstel van een voucher gekregen dit keer van €100. Aangegeven dat dit niet is wat ik wou maar dat wij een fatsoenlijk hotel wouden en niet het oud/vieze ogende hotel dat zij nu voor ons hadden gereserveerd. Kreeg de boodschap dat de voorwaarde is dat zij een gelijkwaardig hotel moeten aanbieden en dat zou dit hotel zijn. Aangegeven dat ik dan graag op de mail wou zien het bewijs waaruit blijkt dat het gelijkwaardig is (aangezien internet de kwaliteit van het hotel veel lager had dan het hotel dat wij oorspronkelijk hadden geboekt) na een dag wachten ontvingen we een mail, met daarin geen bewijs van gelijkwaardigheid maar een voorstel voor 3 andere hotels. Hier uiteindelijk een ander hotel uitgezocht, opzich prima hotel maar zonder ontbijt (aangezien dit hotel duurder zou zijn dan dat wij geboekt zouden hebben, opnieuw internet er bij gepakt en dit was niet het geval) het ontbijt moesten we dan zelf nog bij betalen. Mij er bij neergelegd aangezien we die nacht zouden vertrekken en ik wel klaar was met alle telefoontjes en discussies. Al met al veel gezeur een tijd gekost omdat zij een fout hadden gemaakt, over de slechte service nog maar te spreken en het hotel dat totaal niet in de buurt kwam van wat wij oorspronkelijk hadden geboekt

  Sterke punten
  Fout in klant zijn schoenen kunnen schuiven

  Zwakke punten
  Slechte service