Reviews over Vakantieaanbieders


  Snel huis kunnen boeken, ideaal! - Review over Interhome.nl

  Zojuist naar volle tevredenheid een huis geboekt in Begur. Genoeg info en reviews om een goed beeld te krijgen en snel op Interhome een geschikt huis gevonden in Spanje. Ideale site met scherpe tarieven (leert mijn onderzoek)!

  Sterke punten
  Concrete en overzichtelijke info over het huis, reviews van eerdere bezoekers geven een goed beeld icm prijs en foto's. Snel geboekt door eenvoudige navigatie.

  Heerlijk gekampeerd op camping de Poelplaets Kollum - Review over Anwbcamping.nl

  We hebben in de meivakantie heerlijk gekampeerd op camping de Poelpleats bij Kollum. We werden heel vriendelijk ontvangen, ondanks dat we pas laat in de avond aankwamen en mochten zelf een mooie plek uitkiezen. Het sanitair was goed verzorgd en schoon en werd meerdere malen per dag gecontroleerd. Warm water is gratis en onbeperkt beschikbaar. Ruime plaatsen. De kinderen mochten in de stal naar de paarden kijken en hebben pasgeboren lammetjes gezien. Maar we hebben het meest genoten van de vriendelijke, vrije sfeer op de camping.

  Sterke punten
  Vriendelijk, ruimte, diervriendelijk Schoon sanitair

  Zwakke punten
  Geen

  Onduidelijke prijs informatie - Review over Bbi-travel.nl

  Leuke fly drive gevonden naar IJsland, prijs volgens de site vanaf €1399. Vervolgens op meerdere vertrekdata gekeken en gezocht naar die prijs. Niet kunnen vinden. Welke vertrekdatum ik ook opende, de reissom was iedere keer vele malen hoger dan die €1399. Uiteindelijk telefonisch contact opgenomen met BBI travel en gevraagd op welke vertrekdatum ik voor dat bedrag van €1399 naar IJsland kan. Niet dus!!! Het op de website genoemde vanaf bedrag geldt blijkbaar bij 6 deelnemers, en is dan per persoon. Deze informatie is echter niet te vinden op de website. Beetje jammer, had mij een hoop gezoek gescheeld als dat bij de vanaf prijs vermeld had gestaan. Volgens de medewerker van BBI travel is het echter niet mogelijk om deze toch best wel belangrijke info meteen op de eerste pagina bij de betreffende reis te vermelden...

  Zwakke punten
  Bepaald niet duidelijk en transparant vwb de prijzen

  Oplichting/Misdaad - Review over Hometogo.nl

  Je denkt dat je nog bezig ben met het verzamelen van alle gegevens om het totaalbedrag te vinden en dan zit je ineens aan een reservering vast!!! Echt schandalig!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen contact in Nederlands mogelijk ondanks Nederlands telefoonnummer Geen annuleringsvoorwaarden te vinden. Je doet uiteindelijk geen zaken met Hometogo!!!! Totale misleiding.

  Huichelaars - Review over Heerlijkehuisjes.nl

  Na 1 dag annuleren volledige som van annuleringskosten moeten betalen. Geen gesprek mee aan te knopen en verschrikkelijk contact. Niet boeken hier!!

  Sterke punten
  Geld aftroggelen

  Zwakke punten
  Geen coulante regeling treffen

  Super veel kennis en topservice - Review over Beleefamerika.nl

  Wij zijn enorm goed geholpen door de mensen van Beleef Amerika. Vriendelijke, behulpzaam maar vooral erg veel kennis over het land met allerlei leuke tips. We kregen een vooraf een prachtige presentaie van onze reis op hun kantoor in Tilburg. Door hen hebben we een onvergetelijke reis gehad.

  Sterke punten
  Vriendelijk, behulpzaam, kennis

  Zwakke punten
  Tilburg was voor ons niet naast de deur, maar het was uiteindelijk de moeite meer dan waard

  Onbetrouwbare organisatie - Review over Bungalow.net

  Ronduit onbetrouwbare organisatie. In ons geval heeft men een geldige huurovereenkomst (obv bevestigingsemail en financiële afschrijving) eenzijdig geannuleerd omdat de prijs nog niet aangepast was voor het Paasweekend (€708 ipv €478). Vervolgens is men niet bereid en ook niet in staat om dit op een eerlijke en tijdige manier op te lossen. Waardeloos. Ik zou even verder kijken.

  Meer dan teleurgesteld. - Review over Siblu.nl

  Ik wil er liever geen woord meer aan vuil maken.

  Sterke punten
  Niet gezien.

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen.

  Oplichters - Review over Otel.com

  Na betaling werd reis eenzijdig geannuleerd en nooit geld terug gehad.

  Sterke punten
  Niet, geen enkele kunnen vinden

  Zwakke punten
  Oplichting en fraude

  Wat een verschrikkelijk bedrijf - Review over Hometogo.nl

  Bij het reserveren van een huisje in de Ardennen moet je bij Hometogo je creditcard gegevens invullen. Echter.. Ik hou niet van achteraf betalen en heb dus ook geen creditcard nodig. Dan is boeken bij Hometogo niet mogelijk. Dit is discrimineren! Vervolgens contact gezocht met Hometogo. Alleen bij die zoektocht ben je al toe aan vakantie! Na het opgegeven 020-2993660 gebeld te hebben wat het kengetal heeft van Amsterdam krijg je als eerste te horen dat Hometogo geen Nederlands sprekende klantenservice heeft. Huh??? Een telefoonnummer dat begin met 020... een emailadres dat eindigt met .nl... Maar geen Nederlands sprekende klantenservice! Hometogo schaam je! Ik zal iedereen die ooit met mij begint over dit waardeloze mensonterende bedrijf behoeden voor hun ervaringen.

  Sterke punten
  Het discrimeneren van mensen

  Zwakke punten
  Het zo hoog in hun bol hebben dat het spreekwoord "de klant is koning" hier totaal niet opgaat

  Waardeloze klantenservice - Review over Heerlijkehuisjes.nl

  Huisje geboekt in België voor Oktober 2020 maar wegens corona crisis moest de datum verplaatst worden. Geld terug bleek niet mogelijk en omboeken naar andere accommodatie was evenmin mogelijk volgens de klantenservice. Vervolgens in Februari 2021 mail ontvangen dat er binnen 2 weken een nieuwe datum geprikt moet worden (ondanks aanhoudende corona situatie) en anders je geld kwijt. Uiteindelijk er voor gekozen om te annuleren en dus €450,- armer. Uiterst onprofessioneel en zeer klantonvriendelijk bedrijf in alle opzichten. Bij mails volgt een standaard geautomatiseerd antwoord en telefonisch nauwelijks bereikbaar. De laatste keer dat wij geboekt hebben bij dit bedrijf, u bent gewaarschuwd!

  Niet doen, er zijn zoveel leuke goede parken - Review over Roompot.nl

  In het kort (voor een 6 persoonshuisje): •           verouderd huisje •           1 sleutel •           bestek voor 2 personen •           eigenaar die langs wil komen om het huisje op te meten, vanwege herinrichting (tijdens mijn verblijf) •           extra kosten per dag per kat •           verwarming in de badkamer deed het niet •           dhl (bezorgdienst) die bij de bungalow aanbelt omdat de receptie gesloten is •           eindrekening sturen omdat mijn katten iets gesloopt zouden hebben (erg toevallig aangezien de eigenaar het huisje wil gaan herinrichten).

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Totaal niet klantvriendelijk en zelf geen verantwoordelijkheid tov Corona maatregelen - Review over Heerlijkehuisjes.nl

  Corona maatregelen kennen zij niet. Is niet hun probleem houden ze geen rekening mee.ook al geeft overheid aan dat omwille door Corona terugbetaling mogelijk is.... bij hen niet .

  Sterke punten
  kampioen in verantwoordelijkheid af te schuiven , onrechtmatig geld innen .

  Zwakke punten
  Klantonvriendelijkheid

  Voel me opgelicht - Review over D-reizen.nl

  Reis geboekt, werd geannuleerd ivm Corona. Volgens de wet mag je kiezen tussen een voucher, of je geld terug. Volgens D reizen moet je de voucher eerst accepteren. Gezegd dat ik het weiger, en me geld terug wilt. Maar geen gehoor, ze sturen me later gewoon een voucher! Arrogante mensen daar, denken alleen aan hunzelf. Ze weten wat de rechten zijn maar geven daar geen gehoor aan. Voel me gewoon opgelicht door ze. Voor mij nooit meer d reizen, en raad ook iedereen af daar te boeken. Ik laat het in ieder geval hier niet bij zitten.

  Sterke punten
  Haha

  Zwakke punten
  Heb je even?

  Niet boeken! Bedriegers! - Review over Hotelspecials.nl

  Wij hadden een reis geboekt en geen bevestigingsmail gekregen. Via de website hebben wij meermaals het formulier ingevuld om een bevestigingsmail te krijgen. Hierop hebben wij NOOIT reactie gekregen! Gelukkig hadden we een foto genomen van ons scherm! Wij hebben deze reis moeten annuleren wegens ziekte. De enige manier waarop dit kan is wegens een link in de bevestigingsmail, maar die hebben we dus nooit gekregen! We hebben hun hele website + het internet afgezocht op zoek naar contactgegevens en hen op alle mogelijke manieren proberen te bereiken. Uiteindelijk hebben we rechtstreeks contact opgenomen met de verzekeringsmaatschappij waarmee ze samen werken en alle nodige documenten ingevuld en aan de verzekering bezorgd. Maar zij vragen nu naar het nummer van de polis, die we van hotelspecials nooit gekregen hebben. Na een maand heeft hotelspecials eindelijk gereageerd met de boodschap dat we geen terugbetaling krijgen omdat we niet tijdig geannuleerd hebben. Stel u voor. Bedriegers! We laten dit natuurlijk niet zo en gaan op alle mogelijke manieren klacht indienen. Maar dit vraagt veel tijd en energie. Voor u is het nog niet te laat. Een verwittigd mens is er 2 waard. Niet boeken!!!

  Zwakke punten
  Klantservice en betrouwbaarheid

  huisje via heerlijke huisjes - Review over Heerlijkehuisjes.nl

  ervaring, zeer starre organisatie en weinig mogelijkheden alles moeten terug vragen. Tenen krommend helaas.

  Zwakke punten
  Te star en duidelijk omzet gericht.

  Betuwestrand Beesd snelwegcamping volgens Anwb 4 sterren - Review over Anwbcamping.nl

  Camping vlakbij de snelweg deze hoor je goed al vertelden ze bij de toch al onvriendelijke receptie bij reservering wat anders. Als je gaat klagen worden ze bij het Betuwestrand onvriendelijk. Bierdrinkende jeugd op strandbad komt camping op met eigen kratten bier. Vechtpartijen tussen personeel en dronken jeugd. Strandbad is vieze plas vol met puin en stenen. Een schoon zwembad is een groot gemis. Sanitair is ook niet al te schoon, horeca slecht en vroeg gesloten. Personeel staat zo te zien onder zware druk en zeer onvriendelijk.

  Sterke punten
  Betuwestrand Max 2 sterren camping

  Geen pluspunten - Review over Ardennen-online.com

  Geen pluspunten. 0 bereidheid om een oplossing te zoeken omwille van verstrengde corona maatregelen, gewoon geld incasseren en je aan je lot overlaten. Slechtste service die ik ooit meegemaakt heb bij een verhuurservice. Nooit meer!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie, klantvriendelijkheid.

  Geen pluspunten - Review over Heerlijkehuisjes.nl

  Geen pluspunten. 0 bereidheid om een oplossing te zoeken omwille van verstrengde corona maatregelen, gewoon geld incasseren en je aan je lot overlaten. Slechtste service die ik ooit meegemaakt heb bij een verhuurservice. Nooit meer!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen klantvriendelijkheid, gewoon geld incasseren en je klant aan zijn lot overlaten. Te mijden!

  Oplichters - Review over Novasol.nl

  Beste Novasol, Wij hebben via jullie een huisje in Monteux (bij Carpentras) geboekt van 1-8 augustus: een locatie waar veel voor ons en de kinderen te doen was. Op 31 juli om 15.11 (een dag voor aankomst...) ontvingen wij een mail dat er sprake was van een overboeking. Ons werd door jullie een huisje aangeboden in Perpignan (2,5 uur extra rijden naar Zuid Frankrijk). Ik heb telefonisch toen contact gehad met een medewerker van jullie en die heeft ons goed geholpen en een huisje gevonden in Melve (Alpes-Haute de Provence). Aangezien het zo kortdag was (mail verzonden 2 uur voor sluitingstijd Novasol) heb ik het geaccepteerd, aangezien anders onze vakantie voorbij was. Melve ligt een kwartier rijden op een berg en is een dorp met 100 inwoners). Daarnaast is er in die regio niet anders te doen dan wandelen en Sisteron (met 1 winkelstraat) bezoeken. Ik weet dat jullie bemiddelaar zijn en niet aansprakelijk zijn voor de kosten die de huurder maakt, maar ik zou het zeer op prijs stellen als jullie ons hierin tegemoet zouden kunnen komen met een vergoeding/waardebon. De woning lag niet in hetzelfde gebied als dat wij geboekt hadden, onze vakantie is niet geweest wat het behoort te zijn en de wijze van annulering (alleen een mail- 2 uur voor sluitingstijd/een dag vantevoren) is niet wat ik van een reisorganisatie verwacht. Geachte heer , Op 10augustus jl. ontvingen wij uw email en wij betreuren het om hieruit op te maken dat u geen positief gevoel heeft overgehouden aan uw verblijf in Frankrijk. Wij hebben bij onze Franse collega’s navraag gedaan over de inhoud van uw mail en wij kunnen u naar aanleiding daarvan als volgt berichten. Pas zeer kort voor aankomst bleek dat uw oorspronkelijke boeking niet door kon gaan. Wij zijn blij dat u onder tijdsdruk akkoord bent gegaan met de overboeking naar FPXXX, maar wij begrijpen dat deze lokatie niet geheel naar wens was. Ook verdient de wijze waarop u bent gecontacteerd over deze vervelende en urgente situatie zeker niet de schoonheidsprijs. Hiervoor willen wij u onze excuses aanbieden. Normaliter nemen wij uiteraard altijd tijdig vanuit Nederland telefonisch contact met Nederlandstalige gasten op als een dergelijk probleem ontstaat. Uit begrip voor het ondervonden ongemak en omdat wij u graag als gast van NOVASOL willen behouden, bieden wij u een korting aan van 10% op de basishuursom van een toekomstige reservering rechtstreeks via NOVASOL. Wij hopen hiermee de kans te krijgen te kunnen aantonen dat NOVASOL wel degelijk een service gerichte organisatie is. De korting heeft een geldigheid van 1 jaar, is niet overdraagbaar aan derden en kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Dit schrijven dient als bewijs voor uw korting; bewaart u deze email daarom goed. Tot slot willen wij u hartelijk danken voor de moeite die u heeft genomen uw ervaring met ons te delen, waardoor wij in de gelegenheid worden gesteld verbeteringen voor onze toekomstige gasten aan te brengen. 10% korting: dahaaaag NOOOOOOIT meer NOVASOL!!!!

  AL ONS GELD KWIJT en GEEN VAKANTIE ! - Review over Novasol.nl

  Wij boekten in augustus, toen het aan de Cote d'Azur nog groen was in COVID tijden, een vakantiehuis via NOVASOL. Echter een week voor we wilden vertrekken, toen het Belgische Ministerie van Buitenlandse Zaken de regio rood kleurde en wij er niet meer dan 48h mochten verblijven, wilden wij ons huis annuleren bij Novasol. Echter Novasol wou ons NIETS TERUGBETALEN maar ook GEEN VOUCHER in de plaats geven, ook wanneer de eigenaars van het vakantiehuis ons schriftelijk bevestigd hadden dat ze geen kosten zouden aanrekenen. Wij zijn dus niet op vakantie kunnen gaan en waren wel al ons geld kwijt ! Andere sites geven in zulke gevallen een voucher of betalen gewoon het bedrag terug. NOVASOL dus NIET! Bovendien hebben ze ons 1 maand na datum ook nog eens een factuur gestuurd voor de toeristenbelasting terwijl we er nooit hebben verbleven! Gewoon ONGELOOFLIJK! Dus ook wij raden, als zovele anderen in verschillende reviews, ten stelligste af om bij NOVASOL een vakantiehuis te boeken want ook de annuleringsverzekering komt niet tussen voor COVID annuleringen, ook al zijn ze het gevolg van een overheidsbeslissing.

  Sterke punten
  profiteren van de consument en van de COVID situatie Vooral niet zoeken naar een aanvaardbare oplossingen voor de klant

  Zwakke punten
  Geen inlevingsvermogen voor klanten die niet mogen verblijven in een rood gebied Niet bereid tot het zoeken naar oplossingen voor de klant

  ZEKER NIET BOEKEN VIA NOVASOL! - Review over Novasol.nl

  Wij hebben het volledige bedrag dienen te betalen voor ons verblijf in een vakantiehuis terwijl wij door de COVID regels in ons land in die periode in Frankrijk niet mochten verblijven. Dus een volledige vakantie betaald terwijl we er niet mochten verblijven. NOVASOL heeft NIETS willen terugbetalen, noch een voucher uitgekeerd, en dit terwijl de eigenaar van het vakantiehuis zelf akkoord was om geen kosten aan te rekenen. We hadden het akkoord van de eigenaar op papier, maar dit heeft allemaal niet mogen baten. Ze hebben zich verschuild achter hun algemene voorwaarde die zegt dat als je annuleert na 40 dagen voor je aankomst je toch het volledige bedrag moet betalen. Dus zeker NIET boeken via NOVASOL. Je bent je geld kwijt want ook de annuleringsverzekering komt niet tussenbeide. Heel wat andere websites garanderen wel een terugbetaling of tenminste een voucher als het zou blijken dat je door een rode inkleuring van de streek of land door de overheid er niet mag verblijven of dit afgeraden wordt. Tot onze verbazing heet Novasol één maand later ons ook nog eens de toeristenbelasting gefactureerd terwijl wij er nooit geweest zijn! We zijn er ook achter gekomen dat alle boekingen van Novasol.be verwerkt worden door Novasol.nl.

  Sterke punten
  Zoveel mogelijk geld innen om er niets voor in de plaats te geven. Consumenten bedriegen door geld te innen voor een reservatie die ze zelf perfect konden cancellen.

  Zwakke punten
  Geen begrip voor de situatie van COVID. 100% volledig houden terwijl de eigenaars zelf akkoord waren om geen kosten of huur aan te rekenen. Rekenen zelfs toeristenbelasting aan terwijl we zelfs niet hebben verbleven in het vakantiehuis.

  Pas op met novasol - Review over Novasol.nl

  Vorig jaar een huisje geboekt voor de aankomende herfstvakantie. Nu heeft Denemarken de grens dicht gegooid en komen we het land niet in. Novasol gebeld en omdat het binnen de 40 dagen voor vertrek is bent u het geld gewoon kwijt, had u verder nog iets meneer? Sprakeloos geen geld terug niet omboeken of voucher. 1350 euro weg . . .

  Sterke punten
  Groot aanbod van huizen

  Zwakke punten
  Brutaal aan de telefoon.

  Drama - Review over Novasol.nl

  Waardeloze organisatie ! Onbeschoft en wat mij betreft oplichters. Bieden een huis aan op internet die in werkelijkheid compleet blijkt af te wijken van de foto's. Robbengat 70, Lauwersoog: Chalet was oud, gedateerd, kapot , vies en gevaarlijk omdat geiser stokoud was en al jaren niet gecontroleerd, de brandmelder het niet deed en het meubilair buiten kapot was en vol splinters zat. Om over de beschimmelde douche, koelkast en koffiezetapparaat nog maar niet te spreken. Handen vol stof onder de bedden en dat in de Corona-periode ! Muren vol met doodgeslagen muggen. Lampen verroest en oude tafel hobbymatig gerepareerd. Er lagen spullen van vorige huurders; oud speelgoed, bladen en etensresten. Buitenmeubilair allemaal kapot, stukken eraf en vol splinters. Geen parasol terwijl het die week 30 graden was en we vol in de zon stonden. Ramen kapot en luxaflex allemaal kapot; je kon je niet eens normaal omkleden. WC kapot. Etc. etc. Bieden geen mogelijkheid om ter plekke contact te zoeken of een oplossing. Zijn naderhand bij een klacht gewoonweg onbeschoft en ontwijkend in hun reactie. Evenals de tussenpersoon Booking.com, die nemen hun verantwoordelijkheid ook niet. Niet boeken hier mensen ! Je betaalt de hoofdprijs maar krijgt niet de kwaliteit die beloofd wordt. Wij zijn na 1 ( verplichte ) nacht weggegaan, maar kregen geen compensatie. Je betaalt veel, maar krijgt een waardeloze vakantie plek en ziet je centen nooit meer terug ! Terwijl het chalet wél na onze klacht uit de verhuur is gehaald ! Geen compensatie, maar je hebt wel veel ergernis. Klantenservice ronduit onbeschoft, vooral ene Kimman, die mag weleens een cursus Communiceren met klanten krijgen van de baas.

  Sterke punten
  Geen, vooral het klantencontact en bereikbaarheid niet. Hoezo ben je niet bereikbaar op zaterdag, als alle huisjes verhuurd worden ?

  Zwakke punten
  Onduidelijkheid, oneerlijkheid, niet reëel, niet meedenken, niet beleefd, geen compassie voor de situatie ( oudere mensen en ziek ) , niet correct afhandelen maar het overlaten aan de tussenpersoon, geen oplossingen bieden, achteraf niets doen, het afschuiven op de Corona. Als ik hier alle slechte reviews lees, vind ik dat deze lui eens vanuit de overheid / consumentenbond aangepakt moeten worden, want als individu kotsen ze je gewoon uit.

  kut organisatie - Review over Novasol.nl

  door de pandemie geen oplossing gezocht en nu ons geld kwijt. Wij hadden een huis geboekt in Denemarken voor de herfst vakantie buiten die 40 dagen en nu zijn de grenzen op slot en je krijg te horen dat je 100 procent van je reissom kwijt bent. Ik ga hier mee naar een advocaat, want zoveel mensen zijn gedupeerd. Belachelijk gewoon.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen communicatie