• In mijn zoektocht naar een fietsvakantie ben ik via vakantiesitesvergelijken.com terecht gekomen bij final.nl
  Mooie site en informatief, maar nog niet geboekt. Zit nog in de oriëntatiefase en hier heeft deze website mij goed geholpen. Weet nog niet wat ik exact ga doen maar er zijn dus genoeg mogelijkheden om een mooie fietsvakantie te maken. Geen klachten over fital kunnen vinden maar ook nog geen aanbevelingen..? En weinig reviews. Lastig te bepalen hoe een vakantie straks verder gaat, wordt vervolgd

  Sterke punten
  Informatief, simpele besturing, hebben veel te bieden

  Zwakke punten
  Lastig te bepalen of iets duur of goedkoop is gezien beperkte ervaring en/of benchmarkt voor fietsvakanties.
  Geen reviews online te vinden

  Door Michael op 4 oktober 2018 Reageer

 • Je kunt via beleefamerika.nl niet alleen gaan voor een volledig verzorgde rondreis, maar ook je maatwerk rondreis ism de experts samenstellen. Wij hebben gekozen voor een combi; een pakket met wat aanpassingen/uitbreidingen. We zijn gestart in San Francisco (erg leuk en Europese stad waar genoeg te doen is), vervolgens Yosemite (niet bijzonder) bezocht en via Las Vegas incl. een helikoptervlucht door de Grand Canyon (echt geweldig en een must do) en LA (viel tegen) langs de westkust terug (bijzonder en mooi) naar SF. Echt een fantastische route in zo een grote jeep 2,5 week reizen, geweldig!
  Ik kan ze zeker aanbevelen en vandaar dat ik deze positieve review schrijf!

  Sterke punten
  Flexibiliteit en meedenken

  Zwakke punten
  Niet de goedkoopste

  Door Frederique op 25 september 2018 Reageer

 • Afgelopen zomer heb ik het Familieweekend mogen regelen. Inmiddels is die uitgebreid en zijn we met 22 personen. Ga maar wat leuks vinden in een groot huis op een leuke locatie en dan ook nog betaalbaar. Mijn tante, die het 2 jaar geleden had geregeld, zei dat ik op groepen.nl moest kijken. Wat een aanbod en overzichtelijkheid zeg op deze site. Ik had aanvullende vragen over activiteiten en de locatie zelf en toe maar even gebeld met ze. Direct vriendelijke geholpen en door vragen te stellen wisten ze wat ik zocht. Uiteindelijk ergens anders terecht gekomen mbv de aardige telefoniste. Iets wat groot genoeg was met genoeg te doen in de omgeving. Aanrader!

  Sterke punten
  Grote aanbod, selecties maken en direct uitkomst, vriendelijke telefoniste die goed advies heeft gegeven. Voor ieder wat wils.

  Zwakke punten
  Niet echt, alleen wel veel keuzes en opties wat het voor mij wat lastiger maakte.

  Door Mies op 9 september 2018 Reageer

 • Wij zijn met Kras naar Curacao geweest en alles wat perfect geregeld, complimenten! Vandaar deze positieve review over Kras en aanbeveling! Na grondig onderzoek hebben wij het totaalpakket (vlucht, accommodatie op BlueBay, excursies) geboekt via hen en meer dan tevreden. Locatie en onderkomen waren erg goed, informatie vooraf ook en vervoer naar huis was ook inbegrepen. Op de bestemming wilden we toch een auto huren. Contact opgenomen met Kras en na meer info een auto geboekt op Curacao, erg fijn dat dit zo snel en klantvriendelijk kan! Ga zo door Kras!

  Sterke punten
  Alles was geregeld en meer dan dat
  Uitgebreide info die wordt verstrekt
  Accomodatie was perfect, net als de locatie

  Zwakke punten
  Niets. Ga zo door

  Door Johan op 9 september 2018 Reageer

 • Heerlijke vakantie en huis gehad in lorgues, Zuid Frankrijk. Heb veel voorwerk gedaan naar de vakantie en een geschikte woning en uiteindelijk geboekt voor 12 personen. Voldeed aan de eisen en beschrijving vooraf. Wel lekte er een buitenkraan waardoor de vloer nat was en glad. Niet ideaal voor de kinderen en gevaarlijk. Nog gebeld naar de beheerder en gaf aan dat het bekend is, maar nog niet opgelost... Lastig dat dit dan rechtstreeks moet en de vakantiesite out of scope is voor vragen/klachten. Verder prefect en genoeg ruimte, zeer tevreden over deze vanakantiesite.

  Sterke punten
  Breed aanbod aan huizen specifiek in Zuid Frankrijk.
  Beschrijving komt volledig overeen met werkelijkheid
  Paar keer klikken en je vakantiehuis is geboekt

  Zwakke punten
  Voor grotere groepen/families (>14 pers.) geen aanbod, waar moet ik dan zijn?
  Verantwoordelijkheid na boeking ligt bij beheerder en provencevillas is dan uit beeld.

  Door Elsa op 6 september 2018 Reageer

 • Totaalpakket bij d-reizen afgenomen met een busreis naar bordeaux. De reis was verschrikkelijk aangezien het enige beschikbare toilet niet beschikbaar was. En dan is een reis met zoveel mensen erg lang en eigenlijk afschuwelijk. De week in Borbeaux heeft mij niet het verschrikkelijke gevoel weg kunnen nemen, het hotel was zozo en de reactie en actie van D-reizen op onze klacht is ver onder de maat geweest. Uiteindelijk teruggevlogen ipv de bus, want de garantie voor een goed werkend toilet kon men mij niet geven... Zo’n busreis nooit meer! En Bordeaux ga ik nog wel eens met de auto bezoeken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Busreis afschuwelijk: geen werkend toilet.
  Reactie touroperator onvoldoende
  Hotel Bordeaux mwah

  Door Marlies op 4 september 2018 Reageer

 • Een geweldige rondreis door Californië gemaakt dankzij het meedenken en regelen door De Jong Intra Vakantie. In San Francisco gestart en in LA geeindigd. Niet alleen de accommodatie en vlucht waren top geregeld, ook de huurauto (groot en niet duur) stond klaar. Op advies van De Jong sommige excursies ter plaatse geregeld, was handiger en voordeliger. Waardeer het meedenken en tot in perfectie geregelde vakantie door De Jong enorm, ga zo door!

  Sterke punten
  Meedenken, transparantie/eerlijk advies en alles regelen

  Door Elisa op 3 september 2018 Reageer

 • In augustus jl. het grootste huis op de Katjeskelder bezocht met de familie (20 personen). Huis is groot, compleet en ziet er keurig en modern uit. Een koelkast was kapot en na een belletje werd het probleem snel verholpen (nieuwe koelkast geïnstalleerd. Veel te doen op het park en voor ieder wat wils. Receptie is keurig en behulpzaam, al bij binnenkomst park en aanmelden. Wel erg druk in het zwembad en de camping icm de moderne huizen is wel even wennen. Overigens dien je voor alle activiteiten te betalen en het restaurant is beperkt qua keuze. Iets verderop zit een Chinees, prima om heen te gaan. Al met al een top weekend gehad met alle families en leeftijden.

  Sterke punten
  Voorzien van voldoende activiteiten voor de kinderen, huis is goed verzorgd en compleet, snelle handelen wanneer je vragen hebt

  Zwakke punten
  Park is wat verouderd, erg druk in zwembad, camping en park door elkaar heen, overal voor betalen (trampoline etc.)

  Door Hans Verhey op 3 september 2018 Reageer

 • Prima, duidelijke en simpele vakantiesite. Biedt verscheidende reizen aan en per categorie heel eenvoudig je reis te bepalen. Oogt wellicht wat simpel en onrustig, wel goed navigeerbaar en duidelijk! Inhoudelijk geen ervaring met aanvraag en reis zelf.

  Door J&M op 1 september 2018 Reageer

 • Vanuit mijn nieuwsgierigheid extra onderzoek gedaan op deze site en mijn eerste aanname - cruises is alleen voor ouderen - is direct van tafel geveegd. Wat een opties zijn er zeg en vooral voor iedereen. Dus gezinnen, volwassenen etc kunnen een cruise boeken en dit staat wellicht niet bij de jongere volwassen op de lijst, maar is weldegelijk een interessante optie voor de vakantie. En captaincruise zorgt er met hun site voor dat ik mijn vooroordeel heb moeten bijstellen. Ik raad u aan om te gaan kijken en alle opties te zien, wellicht bent u net zo positief verbaasd en verrast over cruisen!?

  Door J&M op 1 september 2018 Reageer

 • Niet alleen voor de check voor vakantiesitesvergelijken.nl maar ook vanwege mijn voetbalpassie was ik blij dese site te mogen bezoeken. En wat voor een site! Super overzichtelijk en eenvoudig een reis boeken voor Eem prachtige wedstrijd. En dan echt alles is geregeld: vervoer, tickets, overnachtingen en je kunt er zelf maatwerk van maken door de data te bepalen en het vervoer. Alles is hierop ingesteld en maakt het eenvoudig en overzichtelijk voor de klant. Wat opvalt zijn mi de lage (uitondehandelde?) prijzen voor een trip icm het ruime aanbod. Ik ga zeker snel een trip boeken, want nu wordt het veel meer dan alleen een wedstrijd bezoeken. Complimenten voor deze vakantiesite!

  Sterke punten
  Prijs, aanbod, totaalpakket, eenvoudig te navigeren website!

  Door J&M op 1 september 2018 Reageer

 • De site kende ik nog niet en tijdens de research op hotelsclick.com voor een vermelding op vakantiesitesvergelijken.com kwam ik er direct achter dat deze zeer makkelijk en eenvoudig werkt. Het is overzichtelijk en door maar een paar zaken in te vullen, kun je al snel het gewenste hotel vinden. Stad en datums en zoeken maar. Je krijgt een overzicht van de hotels in een zeer prettige vorm, lijkt een beetje op booking.com Zodoende ben ik onder de indruk van deze site en raad m zeker aan in het zoeken naar een geschikt hotel.

  Sterke punten
  Overzichtelijk, eenvoudig en slechts een paar zaken invullen om het gewenste hotel te vinden. Veel hotels die direct goed zichtbaar worden obv je wensen.

  Zwakke punten
  Persoonlijk vind ik de achtergrondkleuren niet aansprekend.

  Door J&M op 26 augustus 2018 Reageer