Reviews over Vakantieaanbieders


    Bedilzuchtige dames - Review over Anwbcamping.nl

    Les jonquiers bij Apt in Frankrijk is een prachtig terrein echter geleid door 2 dames die zich gedragen als potentaten en zich niet lijken te beseffen dat gasten vrij willen zijn van bemoeizucht.en controle. Zelfs een gezellig rustig bij elkaar zitten wordt niet op prijs gesteld en gecorrigeerd evenals 4 mensen in het zwembad die een theekransje wordt genoemd met als toevoeging \\\\\\\\\\\\\\\" zwemmen of eruit\\\\\\\\\\\\\\\"

    Sterke punten
    Terrein is mooi, sanitair schoon

    Zwakke punten
    De controle

    Bedilzuchtige dames - Review over Anwbcamping.nl

    Les jonquiers bij Apt in Frankrijk is een prachtig terrein echter geleid door 2 dames die zich gedragen als potentaten en zich niet lijken te beseffen dat gasten vrij willen zijn van bemoeizucht.en controle. Zelfs een gezellig rustig bij elkaar zitten wordt niet op prijs gesteld en gecorrigeerd evenals 4 mensen in het zwembad die een theekransje wordt genoemd met als toevoeging " zwemmen of eruit"

    Sterke punten
    Terrein is mooi, sanitair schoon

    Zwakke punten
    De controle

    Volle camping met 50% sanitair - Review over Anwbcamping.nl

    Wij zouden drie nachten verblijven op deze ANWB 5 sterren camping. We keken er naar uit en we hadden geboekt via internet van de camping. Echter, 13 september, na de 1e nacht, hebben wij de camping verlaten omdat het veel te druk is: de toiletten zijn voor 50% afgeplakt (Corona), maar wel doorgaan met een 100% vol bezette camping. Als voorbeeld, ik ben ‘s ochtends driemaal vergeefs naar het mannen sanitair gelopen: bezet/vol! Ook de zeep was op, een piesgeur was aanwezig. Bij de wasbakken werd geen 1.5 m afstand gehouden. Gisteren, zagen wij verschillende gezinnen bij elkaar op bezoek, ook geen 1.5 m afstand. Kortom, absoluut niet Corona veilig. Na bovenstaande uitgelegd te hebben, dachten wij ons geld voor de 2 nachten terug te krijgen: campingbaas Harry was niet thuis voor commentaar. Zelfs niet na email. Hij liet het fijn over aan de receptioniste.

    Sterke punten
    Veel faciliteiten

    Zwakke punten
    Onderschatting van de Corona regels

    Nooit meer Tui - Review over Tui.nl

    Begin maart bij TUI in Zutphen binnen gestapt, voor een vakantie naar Zweden, Finland en Noorwegen. TUI zou vliegtickets, hotel en auto regelen. Wat betreft de annuleringsverzekering kregen we het advies de duurdere verzekering van TUI te nemen, U krijgt bij annulering altijd geld terug. Voor deze reis moest er een aanbetaling gedaan worden, de rest moest voor 1 augustus betaald worden. Toen kwam corona, en op 12 september zouden we vertrekken, Zweden was al heel lang code oranje. Eind augustus toch maar even langs TUI. We moeten gewoon afwachten werd ons gezegd. Op 24 augustus worden we gebeld, of we misschien om willen boeken, waarop ik antwoordde: en dan twee weken op het vliegveld zitten, Finland komen we niet in. De reis wordt geannuleerd, we krijgen voucher. Ik heb gelijk aangegeven dat ik geld terug wil, TUI weigert dit, ook na een nieuw contact en vermelding van de verzekering met altijd geld terug. Ik heb de buik vol van een vliegvakantie en TUI, en heb aangegeven niets te hebben aan een voucher. Ik moet maar gewoon een jaar wachten op m'n geld.

    Sterke punten
    Ze verkopen gebakken lucht.

    Zwakke punten
    Service hebben ze TUI niet uitgevonden, het is asociaal hoe ze met de klanten om gaan

    NOOIT meer NOVASOL - Review over Novasol.nl

    In januari huis in Kroatie geboekt, op 16 juni contact gehad met Novasol; telefoniste gaf dringend advies annuleren was onnodig en zou extra kosten met zich meebrengen, 1,5 week voor vertrek ging Kroati�« op oranje, we mochten dit land niet meer in! Novasol deed op geen enkele manier concessie wat betreft omboeken ander land/andere periode..al ons geld kwijt! Echt schandalig.. deze reisorganisatie verdient helemaal geen ster!

    Sterke punten
    Uitbuiten en duperen van hun klanten!

    Zwakke punten
    Geen service of empathie in moeilijke omstandigheden..

    Vuil huis, verwilderde tuin, Natuurhuisje neemt geen standpunt in, Huur nooit meer via Natuurhuisje - Review over Natuurhuisje.nl

    We huurden vakantiehuis in Olderbekoop via Natuurhuisje. Bij aankomst bleek het huis smerig, vuil, tuin verwilderd. Absoluut niet ok ! foto's mogen opgevraagd worden als bewijs. Stuur gerust mail naar [email protected] Kwestie van duidelijk te maken dat ik niet overreageer. Haar in de bedden, haar in de frigo, haar in de badkamer, onkruid 50 cm hoog... ongelofelijk. Natuurhuisje wou onze geen beding tussenkomen in het geschil. Na het zien van de foto's ben ik zeker dat niemand wil slapen in het huis. Zeker niet na het betalen van een weekprijs van 1600 €. Intussen zijn we nog steeds 1000 € kwijt. De verhuurder wil maar een klein deel terugbetalen. Natuurhuisje heeft alle foto's doorgekregen. Ze begrijpen de situatie, blablabla maar doen niks. Zij laten toe dat een verhuurder op deze manier zijn verantwoordelijkheid niet opneemt en laat dergelijke praktijken toe. Ongelofelijk ... ze moesten de verhuurder verplichten van de huursom terug te storten en hen nog een dikke boete laten betalen. Maar wat doen ze ? Niks.. gewoon aan de zijlijn blijven kijken. Waardeloos. Ik zeg niet dat alle verhuurders op natuurhuisje slechte verhuurders zijn maar als een verhuurder zo zwaar faalt, dan neem je ook als platform je verantwoordelijkheid.

    Sterke punten
    Mooie facade

    Zwakke punten
    Geen steun, geen verantwoordelijkheid , dit is lachen met jullie klanten !

    Bedwantsen? - Review over Belvilla.nl

    Bij vertek (24-Jul-2020) van Vianenweg 187, Holten kregen wij het vermoeden dat er bedwantsen aanwezig waren. Pissebed achtige beestjes kropen tegen de wand en over de vloer, "muggebultjes" op onze benen, rode vlekjes in het beddegoed en misselijk wakker worden (mijn vriendin, ik werd iet misselijk). Kan natuurlijk gebeuren, maar weken later en na veelvuldig contact met belvilla nog steeds geen uitsluitsel welke beestjes daar rondkruipen. (ook optimaalclean gemaild die op de boeking vermeld stond, maar zij reageerden helemaal niet). Onze kleding zit nog steeds in plastic zakken, en de volgende gasten verblijven mogelijk nog daar samen met bedwantsen. Belvilla wenteld zich in vertragingstaktieken, elk contact (telefonisch of via de mail) wordt per mail beantwoord met: we willen het "Grondig" onderzoeken, dit duurt 4 tot 6 weken. Even de ongediertebestrijding die locatie laten onderzoeken kost hun minder tijd. Ik krijg er zelfs geen antwoord op of de eigenaar/verhuurder al op de hoogte is gesteld.

    Novasol = geld weg geen vakantie - Review over Novasol.nl

    Geboekt naar Kroatië. Kroatië oranje. Geen vakantie al ons vakantie geld weg

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Service geen

    Overboeking - Review over Novasol.nl

    Overboeking (vakantiewoning voor 8 personen), één dag voor de verhuring begint (om 10 uur), krijgen we hiervan bericht. De hele dag met drie personen bezig geweest om een alternatief te vinden. Een quasi onmogelijke taak... Om 18 uur krijgen we een alternatief voorstel van Novasol op 200 km van de oorspronkelijke locatie. Het huis is stukken goedkoper dan onze oorspronkelijke keuze. Aangezien we al in Frankrijk zijn, gaan we akkoord. Hieronder een stukje uit het antwoord van Novasol op onze vraag voor een extra tegemoetkoming: "Wij verwijzen u voor meer informatie omtrent het niet uit kunnen voeren van de huurovereenkomst naar artikel 12 van onze huurvoorwaarden, waarin wordt aangegeven dat NOVASOL enkel als bemiddelaar optreedt. NOVASOL kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor kosten die huurder mogelijk maakt als de originele huurovereenkomst niet kan worden voortgezet. 12. NOVASOL ALS BEMIDDELAAR De Vakantiewoning is niet in het bezit van NOVASOL maar van de huiseigenaar. NOVASOL is de partij die de vakantiewoning beschikbaar stelt namens de Huiseigenaar, waarbij de voordelen en risico's voor de eigenaar zijn. Voor zover een boeking tegen de verwachting in niet uitvoerbaar blijkt door oorzaken die buiten de macht van NOVASOL liggen, is NOVASOL gerechtigd om de huurovereenkomst te annuleren tegen ogenblikkelijke terugbetaling van de reeds betaalde huur aan NOVASOL. "

    Zwakke punten
    Afschuiven verantwoordelijkheid

    Oplichterij - Review over Hometogo.nl

    Ik adviseer jullie om nooit te boeken bij home to go! Vakantiehuis geboekt, dag voor de aankomst contact gezocht met de verhuurder en blijkt dat zij nooit een boeking hebben ontvangen en zelfs niet met deze site samenwerken! Geen vakantie en je geld kwijt.. 😠

    BOEK NIET BIJ NOVASOL!!! - Review over Novasol.nl

    Novasol alert: Boek niet bij Novasol!!!!! Wij hebben geboekt en netjes betaald. Door code oranje in Kroatië kunnen we niet gaan. Novasol weigert een voucher aan te bieden of het geld terug te geven. Na veelvuldig contact blijft Novasol weigeren! Weg €2500..........

    Sterke punten
    Geld innen en niet terug betalen

    Zwakke punten
    Dramatische service, lange wachttijden & als ze je geld hebben kan je het vergeten

    Kunt maar 1x zwemmen - Review over Roompot.nl

    Speciaal voor Weerterbergen gekozen voor het zwembad Nérgens tijdens het boeken of elders op de site staat aangegeven dat er maar 1x per verblijf gezwommen mag worden voor max.1.5 uur!!!!! Alleen als je naar de veelgestelde vragen gaat en daar "is het zwembad open" aanklikt wordt melding gemaakt dat er met tijdblokken wordt gewerkt waarvoor gereserveerd moet worden. Maar nergens dat je maar 1x per verblijfsduur mag zwemmen. Wij hebben voor 9 dgn geboekt met een 5 en 2 jarige en komen er nu nog geen week vantevoren via via achter. Dit wordt opzettelijk verzwegen naar mijn idee omdat ze weten dat velen dan niet zouden boeken. Laaiend ben ik en zal er nooit meer boeken

    Sterke punten
    De consument misleiden

    Zwakke punten
    Misleiden van de consument

    Vorsicht Abzocke! - Review over Carazur.nl

    1 Stern noch viel zu viel. Vorsicht bei diesem Veranstalter!!! Wir mussten leider unseren Urlaub auf dem Campingplatz in Frankreich aufgrund der aktuellen Lage (Corona) stornieren und der Veranstalter weigert sich uns die Anzahlung zurück zu geben obwohl er dazu verpflichtet ist. Leider geht es nicht ohne Anwalt.

    Sterke punten
    Keine bekannt.

    Zwakke punten
    Unseriös!

    Relax - Review over Francecomfort.com

    Ik als aleengaande verbleef op Le bois senis. Ik ben hartelijk verwelkomd. Mocht eerder is het huisje omdat ik eerder arriveerde. Huisje is picobello. Alles is aanwezig.Misschien zelfs iets te overdadig. Als je van plan bent om te gaan moet je beseffen dat het afgelegen is. Je krijgt er wel een weldaad van rust voor terug. Alles is schoon en netjes. Als verbeterpunt zou ik aangeven om de receptie op het park zelf te huisvesten en niet op een ander park wat ook hoort tot de France Comfort. De openi ngstijden zou ik ook iets verruimen. Nu is er elke dag van (behalve op zondag) van 9 tot 10 dat ze open zijn. Het zou prettig zijn als de receptie in de middag ook een uurtje open is voor vragen. Op deze wijze hoef je niet altijd vroeg op als je iets wil weten. Desalniettemin ben ik wel geholpen op een appje buiten openingstijden. Dus kortom vol lof.

    Sterke punten
    dienstverlening/ service

    Zwakke punten
    website eerlijker laten zijn. Nu stond op de site dat het zwembad b.v. open is vanaf mei. In juni toen ik er was was deze gesloten. Naar mijn mening zouden ze op de site meer naar voren moeten laten komen dat als je voor het park kiest je echt voor rust kiest.

    Waardeloos bedrijf - Review over Suntip.nl

    Boek nooit bij Suntip!!! Denken alleen maar aan hun zelf en komen niet met oplossingen. Veel mensen gedupeerd door Suntip. Zie teksten op Facebook van Suntip

    Sterke punten
    Niet reageren!!!

    Geen plezier in Zeilen - Review over Amorgos.nl

    Plezier in Zeilen zegt het logo van Amorgos. Niet als je in Corona tijd hebt geboekt en vraagt om mogelijkheden om iets samen te bekijken. We zouden 20 juni 2020 een week flottielje zeilen. Nu vluchten werden geannuleerd door Transavia, die vlogen niet meer op Zadar enkel nog op Split en het nog niet duidelijk is hoe veilig vliegen nu is en we met 3 vrienden zouden komen (lees drie huishoudens) en dus overal apart moeten zitten als je uit eten gaat. Ga je met drie vrienden een weekje zeilen moet je elke avond aan drie tafels zitten. Daar is niets gezelligs aan. Zeilen wordt op die manier varen. Geen enkel begrip nog enige coulance vanuit Armorgos. snoeiharde emails waarin gewoon bot gesteld wordt, je kunt het land in, dan kom je maar met de auto ( voor ons betekend dit drie auto’s en 2 dagen heen en 2 dagen terug voor 6 dagen varen). Jammer dat Plezier niet meer bestaat, maar ergen nog is de botte en onbeschofte manier hoe Armorgos omgaat met haar klant. Wij boeken hier niet meer.

    Sterke punten
    Doen alsof ze een beleving verkopen

    Zwakke punten
    Werkelijkheid is dat ze geld wolven zijn.

    Slechtste flotielje ervaring ooit. - Review over Amorgos.nl

    Flotielje leider was ongeïnteresseerd. Legde het hele flotielje op zeer onconfortabele plaatsen (golven 3 tot 4 m, daar gaat je nachtrust). Legt ons op een plek, waar bij eb 1 boot vast komt te liggen. Zou voor de restaurants zorgen, maar een dag kwam hem dat niet uit, konden we het zelf doen. Of we dat dan ook even voor de rest van de vloot konden doen, aangezien mijnheer te lui was?! Zelfs even daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in de dag was al te veel.

    Zwakke punten
    Niet klantvriendelijk en niet oplossingsgericht.

    Gewetenloze dieven - Review over Novasol.nl

    In nood leer je de aard van iemand kennen maar dit slaat alles. Door de Deense coronamaatregelen zit de grens dicht en is het geboekte vakantiehuis onbereikbaar. Bij Novasol blijkt omboeken niet mogelijk, bedragen de annuleringskosten 100% en aan vouchers doen ze al helemaal niet. Na wat mailverkeer en telefoontjes waarin Novasol halsstarrig vasthoudt aan de algemene voorwaarden blijken we € 800,- armer. Nu is het huis door Novasol eenzijdig schriftelijk geannuleerd en is het in de door ons geboekte en betaalde periode wederom te huur gezet. Gewetenloze boeven zijn het !

    houden uw geld en doen niets reizen hoor ,,worden rijk ,,,, - Review over Vakanties.nl

    ondertussen 10/06/2020 blijkbaar nog steeds actief ,,ik heb nog geen geld terug gehad ,ben wel invalide ,alleenstaande op pensioen ,,maar zij weten dit hoor ze geven voorrang aan dringende zaken ,,welk recht en wet hebben deze toch ,,ongeloofelijk dat zoiets nog kan bestaan in deze harde tijd ,

    Sterke punten
    veel automail en geld dieven

    Zwakke punten
    de wet telt niet voor hun ,,worden rijk in corona tijd ,,maar zullen wel een klap gaan krijgen ,nooit meer mee deze

    Boek niet bij bungalow.net - Review over Bungalow.net

    Dit is echt geen betrouwbare firma. Wij hadden via booking.com een chalet geboekt. Deze boeking kwam terecht bij bungalow.net en onmiddelijk werd 2/3 van de verhuurprijs gecrediteerd van mijn bankkaart. 2 maand voor aanvang van de vakantie werd de rest gecrediteerd. De boeking werd geplaatst met gegarandeerde kosteloze annulatie tot 10 dagen voor vertrek. Ik heb de boeking meer dan 2 maanden voor vertrek geannuleerd en ik kreeg in eerste instantie te horen dat wij geen geld terugkregen. Na heel hard aandringen en contact met booking.com hebben ze mij een voucher aangeboden, welke ik geweigerd heb. Volgens de overeenkomst met booking.com moeten ze binnen de 15 werkdagen terugbetalen. Nu hebben ze bevestigd dat ze ten vroegste binnen 90 dagen kunnen terugbetalen. DIT ZIJN OPLICHTERS !!!

    Zwakke punten
    Ze zijn totaal onbetrouwbaar en komen tariefafspraken niet na

    Afrader. Boek niet via Tuivillas - Review over Tuivillas.nl

    Tui Villa's werkt bewust met ondoorzichtige constructies om met veel buitenlandse tussenpersonen huisjes te verhuren. Ze reageren zeer slecht op mails, zijn telefonisch onbereikbaar en rekenen schandalig veel annuleringskosten (25% + 39Euro verwerkingskosten tot 6 weken voor aanvang van de reis) waar anderen coulant zijn, adequaat communiceren en kosteloos annuleren binnen redelijke termijnen. Een regelrechte afrader; zoek andere bedrijven om je vakantie te boeken!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Bereikbaarheid Annuleringsvoorwaarden Schimmige organisatie

    Niet klantvriendelijk, weinig begrip in tijden van Corona - Review over Estivotravel.com

    In januari boekten wij bij estivo travel een luxe caravan aan het Gardameer voor in augustus. Enkele weken geleden hoorden we dat onze vlucht geannuleerd is tot maart 2021 omwille van covid-19. Omdat we bijgevolg niet op onze vakantiebestemming geraken, vroegen we of we van Estivo travel (net zoals van de luchtvaartmaatschappij) een voucher konden krijgen voor volgend jaar. De geboekte camping ligt bovendien in de zwaarst getroffen regio van Italië. Met 2 kleuters voelen we ons dus bovendien ook niet veilig om te reizen. De reactie van Estivo op onze vraag was ronduit afschuwelijk. De camping was open en we konden gemakkelijk een nieuwe vlucht boeken bij een andere maatschappij. Het zou ons "maar" 385 extra euro kosten. Als we willen annuleren zullen we 780euro moeten betalen als schadevergoeding. Een schadevergoeding omdat er een pandemie uitgebroken is nota bene! Schandalig gewoon dat je een gezin met 2 kinderen een voucher weigert in tijden van een pandemie. Zoveel onbegrip heb ik nog nooit meegemaakt en dat is dan een bedrijf dat "familievakanties" organiseert? Ik zou iedereen afraden om te boeken bij Estivo. Het is duidelijk dat als het erop aankomt je niet op hun kan rekenen. En dan te denken dat mensen die na 20mei boeken, wel kosteloos mogen annuleren, maar zij die vroeg geboekt hebben moeten eraan geloven. Wraakroepend gewoon!

    VERMIJD DEZE OPLICHTERS - Review over Budgetair.nl

    Reis naar Lissabon is voordat de landelijke restricties in Nederland en Portugal in gingen geannuleerd. Sinds halverwege maart 2020 geen reactie van klantenservice. Zelf contact met vliegmaatschappij gehad en zij hebben geld aan Budgetair teruggestort. Wij hadden een annuleringsverzekering via Unigarant maar bij het aanspreken hiervan worden alleen leugens verkocht en als zij uitgeluld zijn, verwijzen ze naar het reguliere contactmailadres waar al 2,5 maand geen reactie op komt. Kortom je kan fluiten naar je geld en ze hebben niet eens de ballen om dit je te vertellen. VERMIJD TRAVIX, BUDGETAIR, CHEAPTICKETS EN ALLE ANDERE OPLICHTERSBEDRIJVEN DIE BIJ DEZE BOEVENBENDE HOREN!

    Ook ontevreden over D-reizen m.b.t. terugbetaling reissom door corona - Review over D-reizen.nl

    Heb jij ook het gevoel dat D-reizen je aan het lijntje houd als het gaat om terugbetaling van je reissom door corona Meld je snel aan, samen zijn we juridisch sterk! Edwin

    Schandelijke oplichterij - Review over Hotelspecials.nl

    Ik boekte een hotel via deze maatschappij. Ik betaalde een meerkost, zodat ik ook een annulatieverzekering nam. Na annulatie krijg ik te horen dat er geen geld wordt teruggestort, maar wel een voucher. In de algemene voorwaarden staat nochtans dat bij annulatie het geld binnen de 5 werkdagen wordt teruggestort. Ik stel me dan de vraag waarom ik een annulatieverzekering nam? Opgepast dus voor deze oplichterij! In een reactie krijg ik te lezen dat ik geen annulatieverzekering zou hebben afgesloten, wat uiteraard niet klopt! Er wordt gezegd dat ik mijn geld niet kwijt ben en een voucher krijg, waar ik onmogelijk akkoord mee kan gaan. Ik en weldegelijk een annulatieverzekering waarin staat dat ik mijn geld binnen de 5 werkdagen krijg teruggestort. Ik boekte mijn hotel bij hotelspecials, waardoor de algemene. Voorwaarden van hotelspecials gelden. Nu wordt er mist gespoten door deze organisatie, zodat het lijkt dat hun algemene voorwaarden niet gelden, wat juridisch gezien uiteraard niet klopt... Jammer dat deze organisatie als reactie leugens verspreid om in een “beter daglicht” te komen te staan. Schandelijk...

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Pure oplichterij waarbij deze maatschappij zichzelf niet eens aan haar eigen voorwaarden houdt. Ze verspreiden juridische leugens en spuiten mist om zich te verdedigen. Ronduit een schande!