Reviews over Vakantieaanbieders


  Ed , huis in Zweden gehuurd.

  Review over Novasol.nl

  We huurde een leuk rood zweeds huisje in Ed te Zweden .Er ging van alles verkeerd. De code om in het huisje te komen klopte niet. We konden het ook niet vinden omdat er Dals Ed stond in mijn papieren. Het huisje lag in Ed de gemeente Dals Ed. Met hulp van de verhuurster vonden we het . Toen kwam onze schok. Een vreselijk vuil huis. De keuken niet om aan te zien , een roestige broodrooster, de water koker brrrr . De oven en fornuis . Ah jakkes. Overal stof . Vuil , muf . De rolgordijnen vlogen omhoog als je ze omlaag deed . Een wasmachine in de douce die niet op se site stond. Er lag een briefje op; niet gebruiken . En dan als je 14 dagen het huurt met een echtgenoot met een beperking, er was geen plaats meer in de ruimte om hem te helpen . De oprit ging zo stijl omhoog , dat hadden ze moeten melden in de advertentie . Er lag eten in de vriezer. De ramen vuil en een kogel gaatje erin, dit was en is een huis in renovatie . Mag dat verhuurd worden en dan zo vies en vuil ?? Novasol doe hier iets aan . Zo een grote teleurstelling en geen vergoeding of ander verblijf voor ons .We zijn eruit gegaan en een hotel gezocht . We konden er niet bliiven . Ik rilde ervan en was volledig van streek .

  Sterke punten
  Ik heb al drie keer gemaild en gebeld naar Tilburg . Kom nog niet tot een oplossing

  Zwakke punten
  Geen oplossing bieden/ schoonmaker boden ze aan. Nu dan mocht ze wel een week blijven poetsen. Het was in januari gehuurd dan weet je toch dat het schoon hoort te zijn .

  Pakketreis

  Review over D-reizen.nl

  Via D-reizen een pakketreis geboekt naar Ibiza. Tijdens ons verblijf op Ibiza is de retourvlucht naar Amsterdam via Transavia geannuleerd. Samen met D reizen de goedkoopste vervangende vlucht uitgezocht. Nu verwacht D reizen dat wij de extra kosten voor deze vlucht betalen. Vreemd aangezien ik een pakketreis heb geboekt. Hierbij is het risico duidelijk voor D reizen. De nieuwe vlucht is al aanzienlijk slechter, vanwege een extra overstap, slechter tijdstip en extra kosten voor het boeken van bagage( standaard inbegrepen bij Transavia, maar extra bij Vueling). Als wij niet extra betalen, laten ze ons op het eiland zonder retourvlucht

  Sterke punten
  Helemaal niets

  Zwakke punten
  Communicatie en service

  Prima service

  Review over D-reizen.nl

  Er werd erg goed geluisterd naar onze wensen en daar werd goed op geanticipeerd. Erg goed geholpen door Judith van kantoor Bergen op Zoom bij het boeken van onze reis naar Tenerife.

  Sterke punten
  Goed bereikbaar
  Prima service
  Meedenken met de klant

  Two-Bedroom Apartment in Mijas

  Review over Novasol.nl


  Wij hebben een 4 sterren
  appartement van uw bedrijf geboekt via booking.com.
  Voor dit appartement stond een 4 sterren classificatie. Echter eenmaal aangekomen in dit appartement bleek dat het appartement totaal niet voldoet aan de 4 sterren . Hieronder vindt u een samengevat tijdsverloop en foto’s om de situatie te verduidelijken.

  Op 19-07-2021

  Om 10:30 uur zijn de sleutels opgehaald bij Homecareonweb holidays.
  Wij hebben een envelop gekregen en vervolgens zijn wij gereden naar het appartement waar wij om 11.00zijn gearriveerd.

  De entree

  Omdat de entree niet goed was beschreven in de advertentie, was het even zoeken geblazen , het kostte ons zeker een kwartier om de ingang van het appartement te vinden.
  De trappen waren erg glad en met bagage gleed ik uit en viel ik op mijn stuitje, na even rusten kon ik weer door. Gevaarlijke situaties bij de trappen, zeker met bagage!


  In de advertentie staat dat er een lift aanwezig is , echter wij hebben vanaf de autoweg tot aan de lift via trappen hele stukken moeten sjouwen met al onze bagage ( bij een temperatuur rond de 30 graden ) totdat we aankwamen bij de genoemde lift.
  Echter er stond een hoop troep in de gang voor de lift en de lift werkte niet.
  Dus weer moesten wij sjouwen met al onze bagage naar de 2e verdieping. Het zijn echt veel trappen.
  Uitgeput en eenmaal in het appartement met onze drie kinderen keken wij rond.
  Onze kinderen konden niet stoppen met niezen , dit vanwege de grote hoeveelheid stof en zeker ook huisstofmijt.
  In de kleine slaapkamer ging een penetrante urinegeur, om maar niet te zwijgen over de enorme stank in de rest van het appartement het rook erg muf , alsof er lang geen ramen waren geopend en er niet was schoongemaakt.
  Verder troffen wij een zeer smerig vloerkleed aan in de kleine slaapkamer en de bedden waren heel klein en hard .
  Hier zouden dan onze kinderen moeten gaan slapen.

  Slaapkamers en teras

  In de “grote” slaapkamer stonk het ook en was het bed maar max. 1.80 lang , dit stond ook niet in de advertentie en is toch handig om te weten want hier pas ik niet in.
  Verder ontbraken er schuifdeuren in de kledingkast in deze kamer, de deuren die er nog in zaten , zaten los en vormen een gevaar .ook in deze kamer enorm veel stof .
  Verder ligt er veel troep op het terras helaas niet opgeruimd of schoongemaakt. Ook geen zonwering of iets dergelijks, gewoon in de volle zon .
  Om een voorbeeld te geven het kledingrek om je was op te hangen is verroest.
  Daar gaan wij onze schone kleding niet ophangen want dan kunnen we onze kleding beter meteen weggooien.

  Woonkamer

  Hoe stoffig en smerig kan een woonkamer zijn?
  Het was er zo stoffig dat wij zelf maar ging stofzuigen en zelfs de stofzuiger stonk heel erg en was erg gedateerd,dus die werkt niet goed. De (slaap )bank was een grote huisstofmijt verzamelplaats . Dit zou dan tevens de derde slaapplaats voor mijn kinderen zijn .
  Verder hangen er smerige en kapotte gordijnen. Op alle meubels en lampen lag een enorme laag stof.

  De keuken en badkamers

  De keuken is ook heel stoffig met heel oud appartatuur wat niet schoon is.
  Er liggen haren in de besteklade , aluminiumfolie nog in de oven . Zeer slechte hygiëne !

  De badkamers hebben niet alleen een slechte hygiëne een van de wc’s spoelde niet eens door .
  De wanden van de douchecabine waren van glas en zaten los . Dit levert een zeer gevaarlijke situatie op. Voor ons een reden om daar niet te gaan douchen ( zeker niet met kinderen ! ).
  Verder veel schimmel in de badkamers en ook daar die nare penetrante geur.


  Kortom wat er in de advertentie beschreven is komt totaal niet overeen met de werkelijkheid en er is duidelijk niet schoongemaakt , terwijl er wel een cleaningfee wordt gerekend van maar liefst €73 !
  Verder is het appartement verre van covid-19 compliant.
  Het appartement heeft hele oude gedateerde spullen en apparatuur , wij weten niet of de deze functioneren , daarvoor zijn we te kort in het appartement geweest.
  Er zou vanuit het appartement een uitzicht zijn op het zwembad. Vanuit het appartement kun je het zwembad niet zien. Ook het binnenbad zou je volgens de advertentie kunnen gebruiken, deze is gewoon op slot en wij konden er niet in.

  De door ons genomen actie

  Wij hebben direct met Homewebcare gebeld en de klacht ingediend over de zeer slechte/geen schoonmaak van het appartement.
  We bleven heel lang wachten tot wij zelf een aantal keren belden met Novasol en uren later kwam nog steeds geen oplossing.

  16:45 met Novasol gesproken om ons te laten relocaten naar een andere verblijf en daar waren de regels niet flexibel genoeg binnen Novasol omdat ze direct het geld hebben betaald aan de appartement eigenaar.
  17:30uur weer de bagage de auto in.

  Om 17:30 kregen we te horen dat de schoonmaakploeg langs komt om het appartement alsnog schoon te maken. Het verbaasd ons dan ook dat de schoonmaakploeg pas langs komt omdat wij aangeven dat er slecht/ niet is schoongemaakt. Wel kwam er plotseling zonder aankondiging ( niet covid -19 ) een schoonmaak mevrouw langs ( Faye ) en zij bevestigde dat de douchecabines aan vervanging toe waren en dat er slaapkamerkast deuren ontbraken etc.
  Verder gaf zij aan dat het appartement zeker geen 4 sterren rating hoort te krijgen.

  Schoonmaken hoort te gebeuren voordat de gasten in het appartement aankomen en niet tijdens onze vakantie ! Ook volgens de huidige covid -19 maatregelen , lijkt het ons overbodig om dit nog te moeten benoemen. Wij nemen de covid-19 maatregelen zeer serieus en vinden dit erg jammer.

  Bovendien lost de schoonmaak niet alle tekortkomingen op, zoals eerder vermeld zijn er ook gevaren en andere zaken die niet horen bij een 4 sterren appartement.
  Dit zijn risico’s die wij niet voor ons gezin willen nemen.

  19:00uur probeerde wij de Homewebcare te bellen om de sleutels in te leveren maar helaas, zij waren onbereikbaar.
  Novalsol onderweg gebeld en nogmaals uitgelegd dat het voor ons een onacceptabele situatie is.
  Om 19:30 ter plekke aangekomen bij Homewebcare en wij hebben de sleutels in de bus van Homewebcare gedaan.

  Gelukkig is er nog Booking.com die ons heeft geholpen met het vinden van andere resort waar we onze vakantie voort kunnen zetten maar met grote financiën gevolgen. Wij hebben veel onkosten moeten maken vanwege deze situatie. Wij hebben onze financiële reserves moeten aanspreken voor dit resort waar we momenteel de hoofdprijs betalen!!

  Verder hebben op de dag zelf geen enkele vorm van excuses gehad van Novasol, erg spijtig!! Dit is echt een grote teleurstelling voor ons. We hadden ons verheugd op een leuke vakantie. Wij zijn erg geschrokken hoe we zijn misleid door de appartement eigenaar.
  Nogmaals er moet een kwaliteit check komen voor dit soort ratings die door Novasol aangeboden worden op deze markt.


  Hopende u op deze wijze voldoende te hebben ingelicht. Wij gaan ervan uit dat u uw klanten erg belangrijk vindt en wij zien graag dat onze kosten van het appartement en de bijkomende onkosten door Novasol worden vergoed.

  Foto’s zijn toegevoegd in mail-2 wegens te grote bestand.

  Wij zien uw spoedige reactie met belangstelling tegemoet.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte communicatie, service en flexibiliteit.
  Onbereikbaar en niet goed georganiseerd

  Nooit meer

  Review over D-reizen.nl

  Ik boek nooit meer bij D-reizen.
  Wij hadden bij hun geboekt en vlogen met Tui Fly. Op locatie was er geen reisleiding, enkel van Tui en daarvoor moeten we de Tui app downloaden waar we niet op konden inloggen omdat we bij D-reizen geboekt hadden.
  Hierdoor ontbrak voor ons de transfer tijden voor de terugreis.
  Hierover contact gehad met D-reizen en zij behandelde ons alsof we fabrieksgarantie hadden. We moesten maar even met Tui bellen en kregen daarvoor zelfs het verkeerde telefoonnummer doorgestuurd.
  Ze stoppen dus lekker de centen welke ze verdiend hebben in hun zak en laten je letterlijk verder stikken.
  Service van niks, je zou denken dat men meer hun best zijn doen na een faillissement.

  Zwakke punten
  Service van niks

  Boek hier nooit!

  Review over Hometogo.nl

  Heb bij HomeToGo een huisje geboekt voor € 379,31, bevestiging via de mail ontvangen. Vervolgens gaan ze de factuur opsplitsen naar Belvilla en Roompot met als gevolg dat ik na betaling van beide facturen geen € 379,31 maar € 410,80 blijk te hebben betaald voor het huisje. Alle bescheiden gemaild naar HomeToGo met de vraag het teveel betaalde terug te storten. Ze snappen er niets van en nu durven ze aan te geven dat ik te weinig heb betaald. Ze geven namelijk aan dat hier de kosten van borg en toeristenbelasting nog bijkomen. Dan komt de boeking dus op € 455,31. Deze twee bedragen zijn echter reeds betaald in de factuur van Roompot en de borg is teruggestort waardoor dit helemaal niet relevant is voor de boeking. Ondertussen al een maand bezig hiermee en ben van plan om het consumentenprogramma Radar en Kassa hiervoor in te schakelen.

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Dat ze zelf niet weten hoe het in elkaar zit.

  Zeer slechte nasmaak

  Review over D-reizen.nl

  Vol enthousiasme een eerste review geplaatst over het fijne contact met D-reizen maar..... na een tegenvaller op de terugweg waar we opeens voor de handbagage 120 euro moesten betalen terwijl deze op de heenvlucht gewoon mee mocht? Na verhaal te hebben gehaald bij D-reizen kaatsheuvel was het antwoord simpelweg dat ze niet konden weten hoe groot onze handbagage was!? Wij hebben de standaard maat trolley die iedereen heeft zoals bijvoorbeeld die van de postcodeloterij.
  Al met al voor mij nooit meer een boeking via een kantoor van D-reizen wat een slap verhaal.

  Zwakke punten
  Je wordt niet goed ingelicht omtrent de handbagage

  Not to be trusted!

  Review over Holidaycars.com  Not to be trusted! I booked a car rental in Spain through Holiday Cars. The I arrived with my family and young children we were told that the petrol car we chose was NOT available and they said "no problem" we'll give you a Diesel instead. They asked for our credit card for the deposit and only AFTER authorization we noticed 2x as many charges including an expensive "diesel upgrade charge". We complained, did not get a full refund and had Eur 280+ in expenses for late night travel by train and taxi.

  Holiday Cars would not refund and said this was due to GoldCar as a partner. Don't use Holiday Cars, very poor customer service!

  Prima camping

  Review over Anwbcamping.nl

  Prima camping\\r\\nMooie en goed onderhouden camping.\\r\\nWij misten het geluid van spelende kinderen (blijkbaar een kindervrije camping). Daardoor, en het feit dat het eind april nog koud is en iedereen binnen zit (5 gr. minder dan in Limburg/Brabant), hadden we geen CAMPINGLIFE-gevoel�\\r\\nEr is geen broodjesservice en de bakker/supermarkt is redelijk ver fietsen.\\r\\nDouchen met douchemunten.\\r\\nLet op!!! De ACCI-kortingkaart levert op deze camping weinig tot geen korting op. \\r\\nDe prijs voor een standaard plaats in het laagseizoen\\r\\n- Zonder kortingkaart � 20,00\\r\\n- Mét kortingkaart � 20,00 incl. 1 douchemunt\\r\\nDe beloofde minimale ACSI-korting van 10% haal je hier niet mee en ook het terugverdienen van de kortingkaart binnen 4 nachten is niet van toepassing op deze camping.\\r\\nDaarom geven wij deze camping minder punten.\\r\\n

  Sterke punten
  Mooi aangelegd

  Zwakke punten
  Niet zo klantvriendelijke

  slechte keuken

  Review over Sprookjescamping.nl

  Afgelopen weekend gegeten op de sprookjescamping. Ik begrijp niet dat een 5sterrencamping zo'n slechte keuken heeft. We bestelden o.a. 3x een grote hamburger en een kipschnitzel. Het leek erop dat dit allemaal in de magnetron was opgewarmd, zo ontzettend droge hamburgers. De schnitzel was niet beter en was zeer dun. De helft was paneermeel. Schnitzel terug naar de keuken met excuses en gratis drankje maar daar ging het niet om. Nieuwe schnitzel gekregen maar was net zo droog. Een kok in zo'n gelegenheid dient toch op z'n minst een hamburger en schnitzel fatsoenlijk te kunnen bereiden!! Ga zo door, dan kunt u over een tijdje de keuken helemaal sluiten. Ons zien ze er niet weer. De bediening deed trouwens erg hun best.

  Zwakke punten
  de keuken

  Wat een aanbod!

  Review over Eurocampings.nl

  Eenvoudig een super camping gevonden geboekt in Spanje! Was echt heel goed en betaalbaar. Ook voor dit jaar weer via deze site geboekt. Wat een aanbod, overzichtelijk en de beste prijzen!!

  Sterke punten
  Aanbod, eenvoud, beste prijzen, goede foto’s en omschrijvingen van de campings

  Offerteaanvraag rondreis USA

  Review over D-reizen.nl

  Op 25 februari informatie opgevraagd voor een rondreis Amerika. Krijg je op 8 maart bericht dat ze het zo druk hebben en of ik maar naar het dichtstbijzijnde reisbureau wil gaan 🤣
  Als dit een referentie is voor de service als je daadwerkelijk geboekt hebt dan betekent dit niet veel goeds

  Sterke punten
  Helaas niet kunnen ervaren. Nooit een offerte gehad.

  Zwakke punten
  Spreekt voor zich

  Dit riekt naar oplichting

  Review over Hometogo.nl

  21-2-2022 geboekt voor een vakantie huis in spanje voor ca 1250 euro voor 2 april. 27 dagen voor aankomst geannuleerd vanwege familie omstandigheden maar toch op 21 maart wordt je betaling afgeboekt. De voorwaarden zijn zodanig opgesteld dat zij door de meesten niet worden begrepen (zie alle negatieve reviews)\\r\\nOp deze manier heeft Home to go alleen al een vaste inkomsten want dit levert zo lekker op. Na mail kontakt zijn geen mogelijkheden tot terugbetaling van het voor mij gestolen bedrag. Kortom NOOIT BOEKEN BIJ HOME TO GO

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Praktijken welke er op zijn gericht om op slinkse wijze veel geld te verdienen aan vaak mensen die hard moeten werken om hun geld voor een vakantie te moeten verdienen

  Nooit meer met 24/7

  Review over 247parking.nl

  Nooit meer met 24/7 parking
  Nooit meer met 24/7 parking ! De avond voor mijn vertrek kreeg ik plots een e-mail dat ik me naar een andere parking aan een hotel moest begeven . Een half uur voor mijn aankomst moest ik dan de chauffeur bellen die ons naar de luchthaven zou brengen . Een uur proberen te bellen om iemand te bereiken doch zonder resultaat . ondertussen stond er nog een tweede persoon aan het hotel met de zelfde probleen als ons . Omdat de tijd begon te dringen kon ik niet anders dan een taxi bellen om 4h snachts . Dit koste me 30 euro. Bij onze terugkomst heb ik opnieuw een uur verloren omdat het hotel me een week parkeren wou aanrekenen . Na enkele telefoontjes was dit opgelost . Ik heb een klacht ingediend en 24/7 beloofde me dit te onderzoeken . Ondanks meerdere e-mails naar 24/7 heb ik na een half jaar niets meer van hen gehoord ...Dit is niet de manier hoe je met klanten omgaat die trouwens voorheen al meerdere keren parkeerde bij 24/7 in Aalsmeer en telkens zeer tevreden waren ...

  Sterke punten
  onbetrouwbaarheid

  Zwakke punten
  alles

  Kijk de volgende x toch elders

  Review over Hometogo.nl

  Ik twijfel zeker of ik deze site zou aanbevelen. Na boeking kom je tot ontdekking dat je een Roompot vakantiehuis hebt geboekt via Belvilla. Wel heel erg omslachtig.... Dit is niet duidelijk terug te zien in het aanbod. Daarnaast onaangenaam verrast dat je ruim 30% duurder uit bent door de additionele kosten. Deze kosten worden niet aangegeven op de site. Ik was in de veronderstelling dat dit inmiddels verplicht was. Bij het invullen van het formulier (wat notabene) door Home to Go wordt aangeboden krijg je bij het verzenden een foutmelding. Dus het leveren van commentaar (zo voelt het tenminste) wordt niet op prijs gesteld.

  Sterke punten
  Overzicht van veel aanbieders.

  Zwakke punten
  Additionele kosten worden niet aangegeven.
  Aanbieder wordt niet duidelijk vermeld.
  Aangeschreven worden om review in te vullen en dan foutmelding krijgen....

  geen service

  Review over D-reizen.nl

  begin van de week vakantie geboekt maar nog steeds is de boeking: "helaas zijn deze niet goed doorgelopen naar de reisorganisatie." klantenservice is onbereikbaar 20 + mensen in wachtrij en na 20 minuten zijn maar 2 mensen geholpen. reis was bij de reisoperator zelf lang nog beschikbaar maar nu ook niet meer dus zou me niks verbazen als straks helemaal niet door gaat. echt service van niks bied d-reizen zijn gewoon niet bereikbaar terwijl voor honderde euro's goedkoper had ik gewoon bij hotel en easyjet zelf kunnen boeken zal nooit meer gebruik maken van d-reizen

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  geen contact
  veel duurder dan bij hotel en vliegmaatschappij zelf
  geen service

  Tui pakketreis naar Aruba

  Review over Tui.nl

  Beste Arjan,\\r\\n\\r\\nIk stuur je een kort bericht. \\r\\n\\r\\nDacht dat ik TUI een goede kans wilde bieden. \\r\\n\\r\\nKorte summary\\r\\nMooi pakket Amsterdam - Aruba, Amsterdam Manor op Eagle Beach. Gezin met kleine man, nu 19 maanden oud. Eerste keer lange vlucht sinds Corona�\\r\\n\\r\\nWat schept en schetst bovenal mijn verbazing? Bij aankomst op Schiphol om 09.30 uur met de taxi, loop ik richting balie en verneem dat de vlucht van 12.30 uur (OR 361) vertraagd is naar� 17.00 uur�\\r\\n\\r\\nArjan, leg mij svp in consistent Nederlands uit, in tijden van wifi, social media, 24/7 bereik, dat je jouw passagiers daar NIET van op de hoogte stelt?\\r\\n\\r\\nHet gaat mij niet om een boekenbon, een betaalde lunch bij McDonalds maar gewoon om respect voor jouw vak lees jouw mensen. Overigens geen enkel excuus bij de balie.\\r\\n\\r\\nJe begrijpt, als ondernemers onder elkaar, jij in loondienst ik in een iets andere constructie, dat dit toch wel het minste is? \\r\\n\\r\\nBenieuwd naar jouw reactie,\\r\\n\\r\\nMet vriendelijke groet,

  Tui pakketreis naar Aruba

  Review over Tui.nl

  Beste Arjan,

  Ik stuur je een kort bericht.

  Dacht dat ik TUI een goede kans wilde bieden.

  Korte summary
  Mooi pakket Amsterdam - Aruba, Amsterdam Manor op Eagle Beach. Gezin met kleine man, nu 19 maanden oud. Eerste keer lange vlucht sinds Corona…

  Wat schept en schetst bovenal mijn verbazing? Bij aankomst op Schiphol om 09.30 uur met de taxi, loop ik richting balie en verneem dat de vlucht van 12.30 uur (OR 361) vertraagd is naar… 17.00 uur…

  Arjan, leg mij svp in consistent Nederlands uit, in tijden van wifi, social media, 24/7 bereik, dat je jouw passagiers daar NIET van op de hoogte stelt?

  Het gaat mij niet om een boekenbon, een betaalde lunch bij McDonalds maar gewoon om respect voor jouw vak lees jouw mensen. Overigens geen enkel excuus bij de balie.

  Je begrijpt, als ondernemers onder elkaar, jij in loondienst ik in een iets andere constructie, dat dit toch wel het minste is?

  Benieuwd naar jouw reactie,

  Met vriendelijke groet,

  Waardeloos bedrijf. Slechte dienstverlening

  Review over Tui.nl

  Op 15 januari een reis aan het vergelijken bij verschillende aanbieders. Ik kwam uit op de site van Tui. Reizen. Om te vergelijken moet je alle gegevens van de passagiers invullen en daarna op volgende en volgende....We kwamen uit op de laatste pagina waar je definitief kan boeken. We laten de computer open want we kregen bezoek van de buren met hun 5 jarig zoontje. We waren wat aan het praten en dat 5 jarig zoontje was op de computer bezig en duwde op de knop definitief boeken. Ik kreeg onmiddellijk een mail van Tui Reizen met Bevestigingsnummer.
  Ik heb onmiddellijk naar Tui Reizen gebeld op het nummer 088 088 5885 en na 40 minuten werd er opgenomen door een man. Mijn probleem uitgelegd dat die reis abusievelijk geboekt werd door het 5 jarig zoontje van de buren. Na nog 2 maal in wacht geplaatst te zijn kreeg ik te horen dat het niet anders kon dan de vlucht te betalen. Het kan niet zijn als je onmiddellijk belt dat de vlucht reeds geboekt is. Ik heb € 276 moeten betalen.

  Zwakke punten
  slechte dienstverlening

  Oplichting

  Review over Hometogo.nl

  Geboekt met �gratis annuleren� tot 21 dagen voor vertrek.\\r\\n2 dgn na boeking annuleren (nog voor 1e betaalmoment).\\r\\nNa 1 week bericht dat gratis annuleren alleen geldig is als volledige betaling is voldaan. dus na annulering moet je eerst volledige bedrag betalen en dan krijg je het 2 weken later terug (zeggen ze).\\r\\nNiet betaald, en dan krijg je na 2 mnd een aanmaning dat je 70% van het originele bedrag moet betalen. Een jurist ingeschakeld, maar ze voldoen aan het Europees recht.\\r\\nDus ze staan in hun recht, maar uitermate klant onvriendelijk.

  Sterke punten
  Klant onvriendelijk

  Zwakke punten
  Klanttevredenheid

  Bedroevend

  Review over D-reizen.nl

  Bedroevend, beloven al meer dan een week met een nieuwe vakantie te komen, 6 telefoontjes later nog steeds geen antwoord. Terwijl zij het moeten oplossen.

  Sterke punten
  Geld afpakken

  Zwakke punten
  Niet reageren, van alles beloven, mensen in de kou laten staan

  BOEK HIER NIET!!!

  Review over Sunliner.nl

  ZE BETALEN HUN CORONA VOUCHER NIET UIT!!!

  Sterke punten
  GEEN!

  Zwakke punten
  Ze reageren niet op je mail of telefoon ze betalen je zuur verdiende geld niet terug!

  Slechte ervaring

  Review over Hometogo.nl

  Wij zijn helemaal niet tevreden over de service!
  Heel onbeleefd behandeld!

  Vakantie boeken bij hometogo Nederland

  Review over Hometogo.nl

  De mensen van Home to go zijn zeer onvriendelijk. Klantenservice is alles behalve! Naar aanleiding van het contract wil ik graag tot een oplossing komen die gunstig is voor beide partijen. Dit kantoor weigert om samen tot een oplossing te komen. Wij zullen via dit kantoor niet meer op vakantie gaan.

  Bergumermeer komt reserverings-beloftes niet na!

  Review over Anwbcamping.nl

  Bergumermeer verhuurt comfortplaatsen aan het water waar de caravan niet kan staan omdat de plek te klein is. Plek was ook helemaal kapot gereden. Alternatief comfortplaats aan water is er niet.
  Vooruitbetaalde kosten (in ons geval € 364,-) ben je kwijt als je vertrekt (wat wij hebben gedaan omdat wij geen genoegen nemen met heel slecht alternatief).
  Eigenaar, ene Fokko Eybergen, zegt: gereserveerd is gereserveerd, dus één goede raad: reserveer en betaal NOOIT vooruit bij camping Bergumermeer.
  Camping is ook vergane glorie en toe aan renovatie. Door plek aan het water 2 sterren maar rest ......