• We boeken geregeld last minute een hotel voor onderweg of als vakantiebestemming voor enkele dagen. Duidelijk wat je kan verwachten door te teksten, reviews en foto's. Kortom, we zijn tevreden.

  Sterke punten
  Makkelijk zoeken
  Duidelijk aan te geven wat de wensen zijn

  Zwakke punten
  Soms wisselende prijzen met andere aanbieders.

  Door Sabine op 11 maart 2019 Reageer

 • Vorige week overnacht in Gulpen nabij Maastricht. Moest last-minute een overnachting regelen en via Booking.com snel iets gevonden voor een goede prijs. Je vult een paar zoekcriteria in en in no time heb je een overzicht van de hotels die aan je wensen voldoen inclusief prijzen. Super handig en makkelijk een boeking plaatsen op Booking.com erg fijn!

  Sterke punten
  Ruim aanbod, overzichtelijk, snel en makkelijk geregeld!

  Door Rogier op 25 februari 2019 Reageer

 • Ronduit misleidende website en vreselijke klantenservice. Je krijgt niet wat je geboekt hebt en vervolgens wordt het je heel lastig gemaakt en wordt men naar tegen je.
  Wie kent dat liedje nog? Poen-poen-poen-poen. Hoe kunnen de mensen aan de top van deze organisatie zichzelf in de spiegel aankijken, geen greintje respect voor mensen of de wet, alleen maar geld verdienen in het hoofd.

  Door Heelkras op 18 februari 2019 Reageer

 • Zeer slechte ervaring met boeken. We hebben een reis geboekt voor in totaal 1335,- euro. Na de betaling en afschrijving van de reissom is er zogenaamd een storing. Prijsvrij heeft vervolgens anderhalve dag nodig om hierover uitsluitsel te geven. De oplossing bestaat eruit dat de reis nog wel geboekt kan worden maar wel tegen een betaling van 175 euro extra. Op dat zelfde moment is de reis op de website nog steeds voor het oorspronkelijke bedrag te boeken.

  Dit lijkt toch wel erg op oplichting van prijsvrij / sunmix

  Door Nico op 15 februari 2019 Reageer

 • Afgelopen week een vakantie geboekt met onze twee kindjes naar camping in Frankrijk met ingerichte stacaravan Espace met 3 slaapkamers. Gaan van de zomer meemaken of het echt zo goed is als op de website lijkt, maar gaat vast goedkomen. Fijne site met heldere uitleg en makkelijk te boeken.

  Door Paula op 13 februari 2019 Reageer

 • Een tijdje geleden een ticket geboekt bij WTC. Toen ik na een paar dagen nog altijd geen ticket had ontvangen (ze beloven binnen een uur na betaling deze te mailen) maar eens gebeld. Dit heb ik na een half uur in de wacht te hebben gestaan maar opgegeven.
  Toen maar een mail gestuurd. Deze werd keurig beantwoord, tickets waren bijgevoegd, excuses gemaakt. Helaas was de file een zodanig verouderd bestandsformaat, dat ik het niet geopend kreeg. Dus maar via een converter omgezet in PDF. Bleek het een ticket van iemand anders (hallo, privacy?).
  Hierop een boze mail gestuurd, maar ik wacht nog altijd op antwoord, en op mijn tickets.

  Door Werner op 11 februari 2019 Reageer

 • Filter werkt niet (goed) Op de ingevoerde datum blijken de geselcteerde niet beschikbaar Je hebt er dus niets aan!
  Ook de aangegeven prijzen kloppen niet> na de keuze blijkt deze vele malen duurder

  Sterke punten
  Overzicht op de kaart van seldctie

  Zwakke punten
  Zie boven> filter werkt niet en prijzen kloppen niet

  Door Nikki op 9 februari 2019 Reageer

 • Net terug van een heerlijke week skin met het gezin in Frankrijk. Last-minute een huis geboekt via Preisdaler.nl en los van de goedkope week, was de accommodatie meer dan goed. Dichtbij de lift, lekker ruim en schoon. Voldeed aan alle wensen en was zelfs beter dan we dachten of op de foto's zagen. Het boeken was even lastig en het vinden van het juiste huis kostte wat tijd, maar uiteindelijk met een zeer goed resultaat. Ik zeg Preisdaler, dank en ga zo door!

  Sterke punten
  Prijs, afstand tot skilift, huis zelf

  Door Bastiaan op 8 februari 2019 Reageer

 • Snel en tegen een scherpe prijs een vakantie geboekt op Prijsvrij!!

  Door Brian op 7 februari 2019 Reageer

 • Kras vind ik echt geweldig en vooral de aanbiedingen die ze hebben. Altijd concurrerend en als ik er niet uit kom en ze bel, dan wordt ik perfect geholpen. Zo ook laatst met mijn reis naar griekenland. Voldeed perfect aan mijn wensen door goed te luisteren en zo de beste aanbieding te delen. Ik raad kras graag aan en ga zo door!!

  Sterke punten
  Meedenken, behulpzaam, scherpe acties naar veel plaatsen !!

  Door Fleur op 5 februari 2019 Reageer

 • Onvriendelijke reisleiders, slechte communicatie, behandeld als domme studenten en niet geholpen.

  Zwakke punten
  Slechte communicatie, niet vriendelijk, vreselijk geregelde activiteiten.

  Door Michelle op 2 februari 2019 Reageer

 • Sinds 2 jaar ken ik Preisdaler.nl en sindsdien boeken wij al onze vakanties via hen. Wat een top site! Zowel de wintersport als autovakantie zijn makkelijk te boeken tegen zeer scherpe prijzen. Ook mijn ouders Preisdaler aangeraden en zij hebben onlangs een complete reis naar amerika naar volle tevredenheid gemaakt via hen. Echte aanrader!

  Sterke punten
  Super simpel boeken, alle soorten vakanties bij een aanbieder en scherpe prijzen. Nog niet teleurgesteld, dus ga zo door Preisdaler!

  Door Ruben op 1 februari 2019 Reageer

 • vorig jaar naar itali geweest en huis via Novasol geboekt. Was vlakbij het centrum met zwembad en overtrof onze verwachtingen. Nog mooier dan de fotos op Novasol. En geen extra, verborgen kosten. Heerlijk huis en een fijne vakantie gehad in het vakantiehuis.

  Sterke punten
  Realistisch beeld, mooier dan we dachten, locatie conform beschrijving en prijs all-in zonder bijkomende kosten

  Zwakke punten
  ga zo door Novasol

  Door Jans op 30 januari 2019 Reageer

 • onlangs all inclusieve vakantie geboekt naar Turkije. Wat makkelijk zeg en goedkoop. Alles was perfect geregeld en verliep soepel, ook in het hotel. Dank Prijsvrij!

  Sterke punten
  goed geregeld, goedkoop, top service en perfecte reis

  Door ype op 30 januari 2019 Reageer

 • Vakantie naar Marbella via prijsvrij geboekt em was super. Reviews van hotel BlueBay kwamen overeen met onze ervaringen. Prijs was via Prijsvrij by far het goedkoopste, zeker met het ticket erin. Wel zo makkelijk ook een pakketreis en dus goedkoper dan het los zelf regelen. Wist ik niet dus ga voortaan complete vakanties boeken en zeker weer via Prijsvrij, erg fijn!

  Sterke punten
  Alles in n, ervaringen komen overeen met reviews, goedkoopste

  Zwakke punten
  Geen

  Door Sofie op 29 januari 2019 Reageer

 • Manager van een hockeyteam geweest. Heb toen een trip naar Barca moeten boeken. Dit ging allemaal erg gemakkelijk en vriendelijk via Transavia. Daar was ik erg blij mee. Heb in de zomer ook tickets naar Spanje geboekt. Bij aankomst op Schiphol was ik minder blij omdat heel Nederland in de zomer met Transavia schijnt te vliegen. Kies je momenten zou ik zeggen. overal altijd tevreden op korte vluchten. Langere vluchten dan is er simpelweg niet voldoende ruimte in de vliegtuigen.

  Door Freerk op 28 januari 2019 Reageer

 • Vrouw werkte een jaar op St Maarten. Ben gaan zoeken naar tickets via alle mogelijke sites. Uiteindelijk bij TUI uitgekomen en daar een goede prijs gekregen voor een ticket en extra beenruimte weten te bemachtigen. Totaal prijs was lager dan die van concurrenten. Erg tevreden mee.

  Door Freerk op 28 januari 2019 Reageer

 • Wij zijn een trip aan het plannen naar DL om te gaan golfen. Hotels kan je goedkoop en snel vinden via Booking.com. Verder is het annuleren ook prettig. Ook als boek je voor grote groepen. Erg makkelijk allemaal

  Door Freerk op 28 januari 2019 Reageer

 • Snel efficint en overzichtelijk
  Zeer betrouwbaar

  Sterke punten
  Beste prijzen deal en locaties!

  Door Sebastiaan op 27 januari 2019 Reageer

 • Altijd goede ervaringen, betaalbaar, mooie plekken en snel!

  Door Sebastiaan op 27 januari 2019 Reageer

 • Met vakantie naar Spanje. Auto boeken via Alomo werkte goed. Nadeel is echt wel altijd dat je nooit de auto krijgt waar je voor kiest, maar dat schijnt niet de schuld van Alomo te zijn maar van het bedrijf waar je uiteindelijk bij huurt

  Door Freerk op 25 januari 2019 Reageer

 • Mijn ervaring is dat diteen zeer klantonvriendelijk bedrijf is. Een grove fout door hun gemaakt wordt afgeschoven op de consument en accomodatie.

  Door MB op 22 januari 2019 Reageer

 • Ik ben niet zo van de vergelijkingsites,, maar deze is wel erg handig.
  Overzichtelijk, handig en onafhankelijk.

  Door Danil W op 20 januari 2019 Reageer

 • Tui heeft een ontzettend overzichtelijke site. Na het invullen van je wensen en bestemming verschijnen direct de hotels die daarbij aansluiten. Wat ik het grootste voordeel vind is dat de prijzen die in het beginvenster staan niet veel meer worden als je de gekozen reis wil afronden, iets wat bij andere vakantie sites standaard wel gebeurde! We hebben een heerlijke en goed verzorgde vakantie op Kaapverdi gehad en staan nu op het punt onze vakantie voor Juni dit jaar te boeken. Weer via Tui!

  Sterke punten
  Overzichtelijk, goede prijzen en geen bijkomende kosten vlak voor het boeken online. Mooie hotels in verschillende prijsklassen.

  Door Carlijn op 16 januari 2019 Reageer

 • Rechtstreeks huisje in de Languedoc geboekt via Carazur. Super simpel, goedkoop (is rechstreeks en dsu goedkoper dan de rest) en snel geregeld. Camping ziet er compleet, goed en gezellig uit en dat is het er ook.

  Sterke punten
  Aanrader!

  Door JP op 15 januari 2019 Reageer