Reviews over Vakantieaanbieders


  Oplichting

  Review over Hometogo.nl

  Geboekt met �gratis annuleren� tot 21 dagen voor vertrek.\\r\\n2 dgn na boeking annuleren (nog voor 1e betaalmoment).\\r\\nNa 1 week bericht dat gratis annuleren alleen geldig is als volledige betaling is voldaan. dus na annulering moet je eerst volledige bedrag betalen en dan krijg je het 2 weken later terug (zeggen ze).\\r\\nNiet betaald, en dan krijg je na 2 mnd een aanmaning dat je 70% van het originele bedrag moet betalen. Een jurist ingeschakeld, maar ze voldoen aan het Europees recht.\\r\\nDus ze staan in hun recht, maar uitermate klant onvriendelijk.

  Sterke punten
  Klant onvriendelijk

  Zwakke punten
  Klanttevredenheid

  Bedroevend

  Review over D-reizen.nl

  Bedroevend, beloven al meer dan een week met een nieuwe vakantie te komen, 6 telefoontjes later nog steeds geen antwoord. Terwijl zij het moeten oplossen.

  Sterke punten
  Geld afpakken

  Zwakke punten
  Niet reageren, van alles beloven, mensen in de kou laten staan

  BOEK HIER NIET!!!

  Review over Sunliner.nl

  ZE BETALEN HUN CORONA VOUCHER NIET UIT!!!

  Sterke punten
  GEEN!

  Zwakke punten
  Ze reageren niet op je mail of telefoon ze betalen je zuur verdiende geld niet terug!

  Slechte ervaring

  Review over Hometogo.nl

  Wij zijn helemaal niet tevreden over de service! Heel onbeleefd behandeld!

  Vakantie boeken bij hometogo Nederland

  Review over Hometogo.nl

  De mensen van Home to go zijn zeer onvriendelijk. Klantenservice is alles behalve! Naar aanleiding van het contract wil ik graag tot een oplossing komen die gunstig is voor beide partijen. Dit kantoor weigert om samen tot een oplossing te komen. Wij zullen via dit kantoor niet meer op vakantie gaan.

  Bergumermeer komt reserverings-beloftes niet na!

  Review over Anwbcamping.nl

  Bergumermeer verhuurt comfortplaatsen aan het water waar de caravan niet kan staan omdat de plek te klein is. Plek was ook helemaal kapot gereden. Alternatief comfortplaats aan water is er niet. Vooruitbetaalde kosten (in ons geval € 364,-) ben je kwijt als je vertrekt (wat wij hebben gedaan omdat wij geen genoegen nemen met heel slecht alternatief). Eigenaar, ene Fokko Eybergen, zegt: gereserveerd is gereserveerd, dus één goede raad: reserveer en betaal NOOIT vooruit bij camping Bergumermeer. Camping is ook vergane glorie en toe aan renovatie. Door plek aan het water 2 sterren maar rest ......

  NOOIT BOEKEN HIER!!!

  Review over Tuivillas.nl

  Nooit boeken hier. Na 2 weken lang gedurende mijn vakantie allerlei problemen met t huis te hebben gehad en daarna contact geprobeerd te krijgen voor een oplossing hiervan met een volledig uitgebreid en duidelijk verhaal van mij met foto’s ed, werd de schuld aan anderen gegeven en mijn rapport is niet eens geopend om te lezen. Wat een slecht organisatie. NOOIT BOEKEN!!!!

  Sterke punten
  Geen zin om te benoemen na maanden getouwtrek met ze

  Zwakke punten
  Alles nu inmiddels omdat ik van kastje naar de muur word gestuurd al maanden lang

  Annuleren zonder reden

  Review over Casamundo.nl

  Nadat we met 3 gezinnen, op tijd, een mooi appartement voor de wintersport hadden geboekt werd deze 3 maanden later geannuleerd. Telefonisch werd enkel verwezen naar de voorwaarden van de partners en dat Casamundo hier niets aan konden doen, van hun partner Agoda krijgen zij ook geen informatie. Denk je op tijd iets te boeken.... Volgende keer dus boeken bij een betrouwbaar bedrijf dat haar partners onder controle heeft.

  Domaine les Forges

  Review over Francecomfort.com

  Geachte heer,mevr we zijn voor de tweede keer op domaine les Forges geweest,een schitterend resort met prachtige bungalows.Het onderhoud van het terrein en het prachtige grote verwarmde zwembad kan niet beter.De beheerders en de andere medewerkers alert en altijd bereidt daar waar eventueel nodig,te helpen.Chapeau.De golfclub.De greenfee prijs is prijzig,de fairways dor/hard net als verleden jaar.Ook dit jaar was erg heet,en te weinig regen,dus onvermijdelijk.Het clubhuis plezierig.

  Oplichting

  Review over Novasol.nl

  Onhygiënisch huisje met bloed en urine vlekken in bedden en dekbedden. Site en huisje komen totaal niet overeen Geen zandstrand op 50 meter afstand 31 graden in een huisje zonder goede gordijnen(kapotte lamellen)en verwarming uit, geen hulp van novasol Mieren lokdoosjes overal ook op het aanrecht Het was als 5 sterren huisje aangeboden goed onderhouden volgens de site. Totaal niet dus, zowel binnen als buiten achterstallig onderhoud

  Sterke punten
  Valse informatie verstrekken

  Zwakke punten
  Geen eerlijke verdeling van kosten

  Hier niet boeken!

  Review over Bungalow.net

  Ons verblijf was ontzettend oud, vies en totaal niet zoals de foto's op de website. We hebben dit gelijk gemeld via de chat omdat de telefoonlijn al was afgesloten. Vervolgens hebben we een uitgebreide mail gestuurd met foto's en een filmpje. Er zou contact worden opgenomen met de manager van het verblijf. Ik heb meerdere malen gevraagd of er al meer informatie bekend was met uiteindelijk niet eens meer een reactie. Totaal geen service. Het lijkt wel alsof ze klachten net zolang voor zich uitschuiven tot je het zelf bent vergeten. Ik raad dit echt iedereen af.

  Sterke punten
  Er zijn geen sterke punten

  Zwakke punten
  Onjuiste foto's op de website, super slecht klantcontact. Klantenservice kun je het niet eens noemen. Er is 0 service

  misleidend

  Review over Bungalowspecials.nl

  ik had via bungalowspecials een huisje geboekt en bij aankomst was het een moderne chalet. Het park zelf praat ook niet over huisjes. Zij verhuren chalets. Ik heb gelijk met het park contact opgenomen en deze hebben gebeld met bungalowspecials. Ik heb zelf een mail wisseling gehad met bungalowspecials en zij ontwijken het probleem en leggen het bij het park neer. Ontkennen ook dat er contact is geweest, door te zeggen dat er geen mail contact is geweest met het park. Heel flauw en bied excuus aan en verander het aanbod van huisje naar chalet.

  Zwakke punten
  dat ze telefonisch niet te bereiken zijn.

  Vieze toiletten

  Review over Oui.sncf/nl

  Tijdens onze reis met de TGV van Brussel naar Marseille waren de toiletten zeer vies. Je stond met je schoenen in de urine, voor de tickets eerste klas betaal je de hoofdprijs dus dan mag je toch enige service verwachten. Zet personeel bij de wc en vraag desnoods 50 eurocent maar doe er iets aan. Zo loop je nog een ziekte op

  Pipo wagen

  Review over Siblu.nl

  De pipowagen is klein en naar mijn mening niet geschikt voor 4 personen. De bedden zijn kort en als je langer bent als 1.75 liggen je voeten buiten het bed. Het bed is niet comfortabel en wij zijn helaas door het slechte weer en slechte nachtrust na 4 dagen naar huis gegaan. Prijs/kwaliteit verhouding was ver te zoeken. Camping was prima.

  Sterke punten
  Leuke camping, alles op het terrein netjes.

  Zwakke punten
  Te duur voor wat je krijgt.

  Slechter dan slecht

  Review over Fital.nl

  Een fietsvakantie rond de Bodensee, altijd al willen doen! Zwaarte: 1 fietsje dus relaxed. Deze fietsvakantie is op een gewone fiets absoluut geen 1 fietsje, ook niet voor een gevorderde fietser. De ene bult na de andere. Totaal niet kunnen genieten van deze vakantie omdat het onder andere zeer hard werken was zodat je geen energie meer had voor wat anders. Niet dat dit heel erg was want Fital stopt je in aftandse hotels waar in de omgeving toch niets te beleven is. Als je Fital hier op aan spreekt krijg je geen gehoor en doen ze zich af met een E-mail en excuses dat ze het heel druk hebben. We hebben in vieze hotels geslapen en zijn 1500 euro armer en gaan nooit meer met Fital op vakantie. Totaal geen service als je ze nodig hebt.

  Zwakke punten
  O.a. Niet reageren op emails

  Flowtrack Surfkamp 13+

  Review over Flowtrack.nl

  Zeer ontgoocheld in deze organisatie. Mijn dochter gaat al 7 jaar lang op kamp (verschillende organisaties) zonder vriendinnen en maakt vanaf de eerste dag al nieuwe vrienden dankzij kennismakingsspelletjes of groepsactiviteiten. Dit was bij deze organisatie niet aan de orde. Ze werden ingedeeld in surfgroepen maar in haar groep was ze de enige "zonder iemand". Met de pech erbij dat de bestaande groepjes haar links lieten liggen was het dubbel pech natuurlijk. Bij de vraag aan de leiding of ze van groep mocht veranderen bij meisjes die ze al wel had leren kennen, kreeg ze een nee. Te begrijpen maar wel jammer voor haar ervaring. Afspraken: er werden geen beperkingen opgelegd naar GSM verbruik, dit mondde dus uit in een hele dag GSM mee en onbeperkt asociaal gedrag waardoor ze zelf het voorgaande nog erger maakte. Zeer jammer in een tijd waar onze jonge mensen restricties nodig hebben, of toch zeker mijn dochter. Communicatie: een ramp; de groep vertrok 12u later dan verwacht en dit werd niet gecommuniceerd door de organisatie, je moest maar met je kind bespreken. De eerste officiële communicatie wanneer de bus toe zou komen kwam er om 16u terwijl ze oorspronkelijk zouden aankomen rond 12u. Eten: Veel te weinig eten; met een dochter die 43kg weegt met 1m60 kan je niet zeggen dat ze voldoende overschot heeft om op te teren. Toch was ze 2kg vermagerd. Ze heeft elke dag honger gehad. Een tweede keer bijhalen was vaak niet mogelijk, lunch voor s middags moest in snel tempo en rechtstaand met een rij wachtenden achter haar klaargemaakt worden dus ook minimaal. Het ergste was de dag van vertrek: maandagmiddag om 12u hebben ze een maaltijd gehad en dinsdagavond 19u zijn ze toegekomen in België. Tussenin was er niets voorzien om te eten. Omdat de bus een halve dag later was vertrokken moesten ze zelf eten kopen in het tankstation waar dan nog niet eens voldoende tijd was om iedereen iets te laten kopen. een 13-jarige moet toch niet verantwoordelijk gesteld worden voor zijn eigen eten? Wat betreft activiteiten werden de kinderen ook aan hun lot overgelaten. behalve de surf en canyoning activiteiten werd er weinig georganiseerd. Afspraken maken waar ze wanneer moesten zijn verliepen via WhatsApp, toch ook een beetje vreemd naar mijn mening. Flowtrack neemt geen verantwoordelijkheid op en komt over als een immature organisatie. Teleurgesteld is een understatement.

  Zwakke punten
  - communicatie - verantwoordelijkheid - organisatie

  Slecht ervaring

  Review over Novasol.nl

  Novasol geboekt een villa. Was niet naar wens. Ongedierte liepen waren er zwembad was vies tegels die loskwamen. Zoo niet veilig voor de kinderen. Na een klacht te sturen konden ze niks voor ons betekenen wel heel jammer. Voor ons nooit mee Novasol boeken. 10 jaar op vakantie te komen hebben zo iets nooit meegemaakt.

  Intimiderend, agressief en zeer slecht bereikbaar

  Review over Booking.com

  Als verhuurder uren besteed om mijn prachtige huis aan te bieden via booking.com. tijdens aanvullen van informatie en uploaden van foto's per ongeluk geklikt op online zetten. Dit valt niet te corrigeren, niemand bereikbaar en enige mogelijkheid was de kalender van beschikbaarheid te blokkeren via de helpdesk in Singapore. Binnen enkele uren is mijn hele account verwijderd wegens schending van artikel 7.3c van de voorwaarden. Geen idee waar dit over gaat, leveringsvoorwaarden niet meer leesbaar door verwijdering. Geen overleg, niks. Booking.com, jullie eten van aanbieders en gasten, behandel ze met iets meer respect.

  Sterke punten
  Groot bereik

  Zwakke punten
  Slecht bereikbaar Onduidelijke site Slechte zoekfunctie Slechte beheerderspagina

  Luxe is een subjectief begrip

  Review over Gustocamp.nl

  We hebben voor EUR 320 per nacht een Lounge Deluxe stacaravan op camping Marina Venezia geboekt. Dit bedrag is incl bedlinnen en per persoon 1 handdoek ter grootte van een uitgevouwen servet waar de gast zich 11 dagen mee moet afdrogen. Wij dachten oprecht dat Gusto zich had vergist en ons theedoeken ipv handdoeken had gegeven. Het begrip ‘luxe’ is een tamelijk subjectief begrip maar voor deze prijs mag je kwaliteit verwachten. In de wereld van GustoCamp is kwaliteit kennelijk een smoezelige, uitgewoonde caravan met spierwitte LED verlichting, een bed zo hard als beton, hard plastic terrasmeubilair, een loungeset met gescheurde kussens, een keuken zonder vaatwasser (staat ook in de beschrijving overigens dus was ons bekend), een TV zonder aansluiting en gelegen in een ‘straat’ met soortgelijke hutten waarbij het begrip privacy onbekend is. Daarnaast is het bijzonder dat de caravan niet stabiel stond. Het ding schudde constant heen-en-weer alsof er sprake is van een lichte aardbeving. We hebben dit nog niet vaker meegemaakt bij accommodaties op andere campings. Het is schandalig dat GustoCamps deze accommodatie voor deze astronomische prijs in de verhuur zet. Ok, we hebben dit met ons volle bewustzijn betaald maar wel met de verwachting dat de standaard in ieder geval de accomodaties van de camping zelf evenaart of overtreft. Hierin zijn we oprecht enorm teleurgesteld zeker als we e.e.a. spiegelen met ervaringen op andere campings in de omgeving. De klantenservice reageerde keurig op ons commentaar en vanzelfsprekend bereid om dingen op te lossen. Met de beste wil van de wereld was dit in ons geval lastig te realiseren. Ons punt is met name dat de gewekte verwachtingen op basis van de prijs in het geheel niet matchen met hetgeen door Gusto wordt aangeboden. Wat dat betreft voelen we ons absoluut bekocht.

  Onbeschofte beheerder

  Review over Landgoedruwinkel.nl

  Personeel is super vriendelijk maar nog nooit in mijn leven zo onbeschoft/onbehoorlijk aangesproken door een eigenaar of beheerder als hier. Snap dat de beste man z\\\\\\\\\\\'n centjes mist dit jaar maar snap niet dat hij zo overspannen is - zou zeggen dat hij voldoende rust heeft gehad de laatste tijd. Tip voor ieder die overweegt te boeken. Boek ergens anders!

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel

  Zwakke punten
  Algemeen manager/beheerder.

  Onbeschofte beheerder

  Review over Landgoedruwinkel.nl

  Personeel is super vriendelijk maar nog nooit in mijn leven zo onbeschoft/onbehoorlijk aangesproken door een eigenaar of beheerder als hier. Snap dat de beste man z'n centjes mist dit jaar maar snap niet dat hij zo overspannen is - zou zeggen dat hij voldoende rust heeft gehad de laatste tijd. Tip voor ieder die overweegt te boeken. Boek ergens anders!

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel

  Zwakke punten
  Algemeen manager/beheerder.

  Slechte ervaring in Italië

  Review over Vacanceselect.nl

  Bij aankomst park Albatros weinig info gekregen. De caravan die wij kregen stond met 1 meter tussenruimte met de veranda's tegenover elkaar. Pas na heel veel klagen een door ons gevraagde ander plek (3mtr tussenruimte) gekregen. Kastdeur slaapkamer viel op het hoofd van mijn vrouw door niet waterpas staan van de caravan. Gevolg zware hersenschudding. Weer moeizaam contact veel afspraken die niet nagekomen werden, moesten het maar met onze verzekering uitzoeken. In Franrijk prima maar Italië ronduit een waardeloze organisatie.

  Sterke punten
  Verantwoordelijkheden goed kunnen afschuiven

  Zwakke punten
  Afspraken niet nakomen, slechte service bieden, zich verschuilen achter derden

  Zeer slecht

  Review over Voetbalreizen.com

  Heb geboekt om real madrid getafe te kijken, maar door corona konden we niet gaan. Heb meer dan 500 euro kwijtgespeeld aan niets. Kreeg alleen de wedstrijdtickets terug. Hotel en vliegtuigtickets niet terugbetaald gekregen. Dus heb 500euro verlies gemaakt aan letterlijk niets. Welke reisorganisatie boekt er nu non refundable tickets in tijden van een pandemie? Ben zeer teleurgesteld en ze hebben men vertrouwen geschonden. In de toekomst zoek ik zelf een vlucht + hotel + wedstrijdkaarten, waardoor ik niet nog eens men geld ga kwijtspelen. Zeer triest dat ze ons geld hebben verspild aan niets.

  Sterke punten
  Geen sterke punten 1grote negatieve ervaring

  Zwakke punten
  Alles is zwak. Van het organiseren tot het communiceren tot aan de klantenservice

  Tui biedt alles!

  Review over Tui.nl

  Ruim assortiment en de mooiste en beste accomodaties. Onze pakketreis voor Europa compleet en betaalbaar via Tui NL geboekt. Boven verwachting goed geregeld en ontbrak ons opnieuw aan niks.

  Sterke punten
  Compleet, super locatie en accomodaties, betaalbaar, veelzijdig!

  Slecht

  Review over Alltours.nl

  Een reis geboekt naar Gloria Palace Royal op gran canaria via vakantiediscounter, uitgevoerd door all tours. Verschillende dingen niet goed gegaan: All tours had reservering niet doorgestuurd naar het hotel, gelukkig heeft het hotel dit goed opgelost. Geen enkele aandacht of attentie voor het feit dat het onze huwelijksreis was. Is natuurlijk niet noodzakelijk maar zou getuigen van oog voor detail voor de klant. Bij ophalen na heenvlucht krijgen we snel een pakketje met info in onze handen geduwd. Geen uitleg over het land of excursies alleen een qr code om te scannen. Bij het doorkrijgen van de ophaltijd (via qr code) stond ons hotel er niet bij. Hierover navraag gedaan. Na meerdere keren vragen te horen gekregen dat we 5uur voorafgaand aan de vlucht worden opgehaald (rit van 3 kwartier). Tijdens de rit blijkt dat er veel omwegen worden gemaakt en doen we zonder te overdrijven 2,5 uur over naar het vliegveld en zitten we als sardientjes in een bus gepropt, zonder airco. Gran canaria is too Gloria royal palace is top. All tours is een slechte organisatie, als ik de reviews eerder had gelezen op deze site, zou ik zoiezo nooit via all tours hebben geboekt. Dus als ik op deze manier iemand voor een slechte organisatie kan behoeden... Graag gedaan!!

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Onpetrsoonlijk Slecht geregeld Zaakjes niet op orde