• In tegenstelling tot onderstaande Reviews, hebben wij een positieve ervaring met D-reizen opgedaan. Onze vakantie naar Spanje was erg leuk en goed geregeld. De prijs was ook scherp en wij zijn niet teleurgesteld. Alles was goed geregeld en netjes dus wij raden D-reizen zeker aan als reisbureau.

  Sterke punten
  Goed verzorgd, compleet

  Zwakke punten
  Wat sneller reageren op mails

  Door Jacco op 26 januari 2020 Reageer

 • 1 ster is eigenlijk nog te veel. Wat is de service en kennis achteruit gegaan! En klachten tijdens of na de reis naar behoren oplossen, ho maar. Onze klacht tijdens de reis bij host en geboekt d-reizen kantoor gemeld: 3 dagen bezig geweest, verwezen naar elkaar en uiteindelijk niet geholpen. Achteraf: “mevrouw, wij kunnen uw klacht alleen in behandeling nemen als dit SCHRIFTELIJK tijdens de reis is gemeld”... PARDON?! Als dit zo is, waarom wordt dat dan niet aangegeven wanneer ik klaag tijdens de reis?! Mijn advies: sluiten!
  Ps. Waarschijnlijk gaat het hoofdkantoor nu reageren... we hebben onze klacht al bij jullie neergelegd en ook jullie pakken de klacht niet op zoals het hoort. Blijven verwijzen naar een schriftelijke klacht terwijl wij 3 van de 7 dagen bezig zijn geweest om de FOUT VAN JULLIE MEDEWERKER op te lossen!

  Sterke punten
  Geen

  Door Rianne op 19 januari 2020 Reageer

 • Wij hadden dit hotel met ontbijt en diner geboekt. De kamer en sanitair is gedateerd maar goed. Uitzicht op een blinde muur terwijl gevraagd was om een vrij uitzicht. Het hotel vinden d.m. van de navigatie was een heel gedoe, dit mede door het eenrichting verkeer en het ontbreken van naambordjes in de omgeving. Wij vonden het diner matig er was onvoldoende verwarming in de diner zaal en er was geen rekening gehouden met een gemelde lactose intolerantie. Het ontbijt was prima in orde.

  Sterke punten
  Ligt direct in het centrum vlak bij de grand place. Goed ontbijt.

  Zwakke punten
  Wegwijzers niet aanwezig in de omgeving van het hotel. Kamer gedateerd. Uitzicht op een blinde muur, terwijl gevraagd was om een kamer met vrij uitzicht. Onvoldoende verwarming in de diner zaal. Diner matig.

  Door Dick op 30 december 2019 Reageer

 • Net terug van een rondreis door Azië en was werkelijk geweldig! Alles was perfect geregeld en overtrof onze verwachtingen. Veel gezien in korte tijd en op mooie locaties in goede accommodaties. Kras ontzorgt!

  Sterke punten
  Alles regelen, verwachtingen overtreffen, kennis van reizen en wat je moet zien

  Door Maurick op 26 november 2019 Reageer

 • Na een moeilijke prive periode besloten om er even tussenuit te gaan. Daarom een reis geboekt via D-reizen. Vanaf het begin ging het al fout.

  D-reizen maakt fout op fout en weigert dit netjes op te lossen.

  We moesten bijbetalen voor het veranderen van persoonsgegevens. Dit omdat deze fout op onze papieren stonden. D-reizen zegt dat het mijn fout was en ik ben van mening dat het aan de D-reizen kant fout is gegaan. Een discussie die je niet kunt winnen dus uiteindelijk toch maar overstag gegaan en betaald, je hebt immers geen keuze.

  Daarnaast had ik stoelen geboekt voor de heen- en de terugreis. Deze netjes betaald en een bevestiging gehad van de reservering. Op het vliegveld bleek toch dat ik deze stoelen niet kreeg. Gebeld en gemaild, excuses gekregen maar de fout werd niet hersteld. Op de terugweg zou het zeker goed geregeld zijn, je raad het al, ook op de terugweg was het wéér niet geregeld. Ik ben meer dan 2 meter lang, dus wat extra beenruimte is voor mij bittere noodzaak. Zeker op een vlucht van bijna 6 uur.

  Behalve een slappe mail met wat excuses en een hoop vingerwijzen naar een andere tour operator en een vliegtuigmaatschappij neemt D-reizen geen enkele verantwoordelijkheid en doen ze ook geen enkele moeite om dit netjes op te lossen.

  Kortom, fout op fout en geen enkele verantwoordelijkheid nemen om het netjes op te lossen. Voor mij nooit meer D-reizen.

  Sterke punten
  Ze reageren snel en vriendelijk als ze denken nog iets te kunnen verkopen

  Zwakke punten
  Maken fout op fout
  Erkennen hun fouten niet maar wijzen altijd naar een ander
  Doen geen enkele moeite om de fouten op te lossen

  Door Daan op 14 november 2019 Reageer

 • Dag van vertrek: de bus komt 1 uur te laat sta daar in de kou met kinderen. Vervolgens maken we 3 tussenstops, ging elke keer om 2 mensen waarvan de laatste stop voor niks was want niemand was daar de tussenstops waren: Prinsenbeek, Berkel en Nederweert om daarna over te stappen met al onze koffers op onze uiteindelijke bus in Luxemburg die ons naar Spanje bracht. De bus die wij uiteindelijk hadden was stoffig en één van de leuningen was kapot. Na een reis van 24 uur LETTERLIJK komen we aan in ons hotel om 06.45 en konden pas 13.30 in onze kamer (vergeet niet we zijn met kinderen).
  Wij hadden een halfpension en konden ook geen gebruik maken van het ontbijt op de eerste dag alleen van het avond eten. De dag na aankomst hebben we een afspraak met onze reisleider die niet komt opdagen en ook zijn telefoon niet opneemt noch reageert op berichten. We bellen het noodnummer van D-Reizen en krijgen nog te horen wat willen jullie eingelijk jullie zijn er toch gekomen met de bus jullie zijn toch in Spanje.

  Dag van vertrek: we moeten de kamer om 10.00 uur verlaten en de bus vertrekt pas om 20.45 uur. We hebben een ander appartement moeten huren om met de kinderen te verblijven extra onkosten voor niks dus. (Ons hotel was opeens volgeboekt dus we konden niet verlengen)daarnaast konden we in ons hotel waar we verbleven ook niet meer avond eten. Nogmaal dit is de eerste en laatste keer.

  Sterke punten
  Nvt

  Zwakke punten
  Zie verhaal plus hoofdboeker veranderd opeens in een achternaam van een medespeler.

  Door Melissa op 26 oktober 2019 Reageer

 • ik betaalde 700 euro voor een week en dan mag je wel wat luxe verwachten. Het was 1 grote bende en na de vakantie diende ik een klacht in. Ja het klopte allemaal en de eigenaar heeft inmiddels de problemen opgelost. Ik kreeg echter niks terug, omdat ik niet meteen contact had opgenomen. Na 1300 kilometer te hebben gereden en twee uur poetsen had ik zin in vakantie en niet die problemen oplossen, want dan was ik daar veel tijd aan kwijt geweest. Daarnaast was er geen wifi, wat wel in de advertentie stond en een slechte belverbinding. Echt bizar, ze geven toe dat er niet veel klopte aan het huisje maar krijg niks terug, of toch wel een bedankje dat ik het heb aangegeven. voor mij geen Novasol meer!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  heel veel vooral niet toegeven dat ze fouten maken.

  Door steve op 11 september 2019 Reageer

 • Eigenlijk is het niet eens 1 ster waard. Ze hebben een advertentie geplaatst die niet klopt: foute foto’s en omschrijving. Wanneer we hierover bellen kan alleen een andere accommodatie geregeld worden. Ze passen de foto’s vervolgens wel aan, maar zelfs daarna klopt het nog steeds niet. De advertentie wordt niet aangepast en blijft enorm misleidend. Het risico voor een andere accommodatie willen wij niet lopen, wie weet word het namelijk nog slechter! Maar ja Bebsy is van mening dat zij goed handelen. Als we bellen doen ze beloftes die ze vervolgens niet waarmaken. Ze luisteren niet goed, wij hebben ons niet serieus genomen gevoelt. Ik boek nooit, maar dan ook nooit meer. We zijn er overigens ook achtergekomen dat als je via hen boekt het hotel weinig geld overhoudt.. dus het hotel heeft er ook niks aan. Ofwel een en al kut; telefonisch slecht, site half nep (blijkbaar) en via e-mail nog niet beter!

  Zelfs een kleine compensatie kan er niet vanaf, maar discussies volop aan gaan via telefoon wel. Niet prettig op zijn zachts gezegd. Ze willen niet afwijken van wat ze normaal doen, jammer want ieder mens en persoon is anders.

  Ik ben echt niet snel ontevreden, maar zij spannen wel echt de kroon. Normaal is de klant koning, maar bij hun zijn de rollen juist omgedraaid!

  Sterke punten
  Kan er op dit moment geen bedenken. Alleen Daphne heeft geprobeerd het recht te trekken, maar kan zij helaas niks doen.

  Zwakke punten
  Personeel, misleidende informatie en foto’s, niet serieus genomen, kastje naar de muur, niet betrouwbaar, niet willen afwijken van de standaard.. kan nog genoeg bedenken, maar lees de review dat zegt genoeg.

  Door Marissa op 29 augustus 2019 Reageer

 • Wij verblijven momenteel in een stacaravan van Eurocamp, bij aankomst gelijk melding gemaakt van onze vieze stacaravan. Zwarte schimmel in de slaapkamers en douche, kapotte lampen, een geiser die constant afslaat. Inmiddels hebben we al 5x Engels personeel over de vloer gehad die de problemen niet oplossen. Wij zijn zeer teleurgesteld en vertrekken het liefst naar huis of een ander door ons gekozen camping.
  Dit één keer maar nooooit meer. De volgende keer boeken wij geen vakantie meer via een touroperator.

  Zwakke punten
  Ze laten je zitten in de viezigheid!! Onverantwoord met twee kleine kinderen.

  Door Hoogendoorn op 17 augustus 2019 Reageer

 • Wij hebben een auto gehuurd bij car del mar.
  Wanneer wij op onze bestemming in Lissabon aankwamen,had car del mar ons bij interrent ondergezet.hier kregen wij tehoren dat wij inneens een basispaket geboekt hadden,terwijl wij wel netjes het duurste pakket bij car del mar geboekt hadden(volledige cover).dit betekende dat wij nog eens 450euro mochten neerleggen,anders waren wij niet verzekerd tegen eventuele schade.Aan deze balie waren meerdere Nederlanders met dezelfde problemen,ook via car del mar een een auto gehuurd.De auto die we kregen zat ook nog vol met krassen en deuken,dan neem je niet dat risico.anders werdt er 1200euro van de creditcard afgehouden.dit bij car del mar meerdere malen neergelegd om ons geld terug te krijgen,maar zij wouden niet mee werken.de raad dat wij geven is,geef liever wat meer uit bij wat betere verhuurbedrijven zoals hertz.hebben we vaker auto's gehuurd en hier wordt je tenminste niet bestolen,zals bij car del mar.gewoon schandalig.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters

  Door Laura Wijnbelt op 16 augustus 2019 Reageer

 • Zeilreis in Kroatië. Boot was te klein voor 6 personen. Konden niet buiten op de banken slapen , want deze waren te klein. Schipper kon niet goed alles uitleggen en maakte heel duidelijk dat het voor hem een vrijwilligersbaan was. Hij zorgde niet voor een ontspannen sfeer.

  Door Bg op 14 augustus 2019 Reageer

 • Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad. Plustaalreizen pretendeerd dat ze leuke excursies hebben nou mooi niet dus. Na 2 uur reizen kom je ergens in London aan en wordt je als 13 jarige aan je lot overgelaten..........een welkomspartij in de hal met 3 personen, activiteit 2 een uur lopen naar een dorp daar 1,5 uur in een supermarkt wachten en weer een uur terug?? En dat is dan een leuke excursie??? Plusreizen verschuilt zich achter de school dat ze niet weten welke excursies worden gegeven en dat een wel of geen leuke excursie een mening is. BOEK AUB BIJ EEN ANDER REISBURO !!!! Er zijn echt leuke jeugdreizen.

  Sterke punten
  innen van geld

  Zwakke punten
  afspraken worden niet nagekomen, het is geen feestje voor de kinderen, kinderen worden aan hun lot overgelaten het is gewoon verschrikkelijk, en je staat als ouder in je hemd je kan niets doen.......

  Door Angela op 6 augustus 2019 Reageer

 • In de veronderstelling dat we een 5 sterren camping geboekt hebben, blijkt na een telefoongesprek, vlak voor vertrek, te gaan om een andere camping waar de accommodatie staat. Een slecht 1 zin bij de omschrijving staat dat deze camping samenwerkt met Camping Italy. In alle andere correspondentie staat camping Union Lido - Ik voel me misleid en Suncamp geeft geen enkele erkennig dat het zo is. Er wordt niet meegedacht ook al kan je van de faciliteiten gebruik maken voelt het toch dat je voor 5 sterren betaald en op een 4 sterren camping terecht komt. Voor mij de laatste keer dat ik bij deze organisatie een vakantie boek - PURE MISLEIDING!!!!!

  Sterke punten
  Misleiding voor verkoop

  Zwakke punten
  Niet klantgericht

  Door Diouf op 17 juli 2019 Reageer

 • Ik had een deal van mijn ski's nog niet betaald, maar ik had mijn ID-kaart laten liggen. Ik zou het resterende deel betalen en dan zou de ID-kaart naar mij toegestuurd worden vertelde de werknemer van HUSK mij via WhatsApp. Na het geld overgemaakt te hebben, kreeg ik geen reactie meer van de HUSK werknemer. Toen ik vervolgens de klantenservice belde zeiden ze dat ze niet meer wisten waar mijn ID-kaart was en dat ik ook niet de contactgegevens van de HUSK werknemer mocht krijgen. Waardeloze organisatie

  Door Jack op 13 juli 2019 Reageer

 • Goeie service, we hadden een vraag over de transfer en dat is gelijk duidelijk uitgelegd. Fijne klantenservice, goede prijzen en zeker een aanrader!

  Door Ivanka op 11 juli 2019 Reageer

 • Dagje disney geboekt, waar wij zelf achteraan moesten bellen of deze doorging.. na 4x gebeld te hebben kregen bij 2 dagen vantevoren te horen dat het niet doorging. Helaas wachten wij nu al een tijdje op ons geld. Op mails wordt er niet gereageerd en als je belt krijg je elke keer te horen ‘dat is jammer, helaas is de manager niet aanwezig en ik kan niks doen’ zelfde liedje elke keer weer. Helaas kan ik geen 0 sterren geven maar wel een waarschuwing naar de mensen toe. BOEK HIER NIETT

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Door xx op 10 juli 2019 Reageer

 • Dit bedrijf raad ik iedereen af. Erg stom van mezelf dat ik niet eerst naar de reviews heb gekeken.
  Ik heb een veiling bij VakantieVeiling gewonnen. Dat bedrijf is zeker wel aan te raden en vooral hun dienstverlening. Maar over TravelBerry zeg ik dat absoluut NIET.
  Ik ben voor de gek houden!!! Nadat ik de veiling had gewonnen, begon het allemaal. Ik wilde graag de reis online boeken maar lukte steeds niet. Uit eindelijk contact opgenomen met hen en geven ze aan dat die datum niet wordt vrijgegeven aan VakantieVeiling. Echter staat deze datum wel in het groen weergegeven dus is gewoon beschikbaar. Maar volgens de medewerker is dat niet zo. Super raar en VakantieVeilingen was het met mij eens. Om toch niet moeilijk te doen, heb ik besloten om een andere datum uit te kiezen. Ik zou zaterdag 29 juni naar Disneyland gaan, maar ik was op die dag gewoon in Nederland. De reden hiervan is, dat mijn reis is geannuleerd en zogenaamd hebben ze dit eerder al aangegeven. Absoluut niet waar!!! Want ik heb vanaf maandag al telefonisch contact met ze gehad en elke keer vroeg ik naar mijn tickets. De medewerker gaf steeds hetzelfde aan na 17:00 uur ontvang je het. Dinsdag weer gebeld en nog steeds niks ontvangen en zo ging het door tot donderdag. Plotseling is de reis geannuleerd en ben ik zogenaamd al maandag hierover geïnformeerd per mail. Sinds maandag check ik mijn spam ook... Dus het is absoluut niet waar. En als dat het geval is, waarom lieten ze het niet via de telefoon weten?
  Tegenstrijdige antwoorden.

  1 tip: als je een reis boekt via travelberry, verheug je er niet veel op want het wordt toch geannuleerd.

  Door Yrgn op 8 juli 2019 Reageer

 • Fantastische vakantie in de Languedoc gehad door Carazur! Ontvangst door Evert en Lenie is professioneel en het huisje op de camping is meer dan goed. Keurig netjes, goede plek met voldoende schaduw en ruimte zat. Op de camping veel animatie dus perfect voor de kinderen. Het complex is schoon, groot en voorzien van alle luxe. En Carazur bezorgt de juiste service!

  Sterke punten
  Ontvangst, service tijdens de vakantie, complex en de accommodatie zelf!

  Zwakke punten
  Geen

  Door Joost op 28 juni 2019 Reageer

 • Bekijk alle negatieve reviews bij Google en andere websites maar en dan weet je meer dan voldoende. Eigenaar Travelberry blijkt ook bij een ander bedrijf (Citytijger) betrokken te zijn geweest wat vele anderen heeft gedupeerd.

  U BENT GEWAARSCHUWD! NIET MEE IN ZEE GAAN!

  Jammer dat je geen 0 sterren kan geven hier want anders was dat de keuze geweest.

  Sterke punten
  Geen -> oplichters !!!!!

  Zwakke punten
  Reizen worden niet eens afgezegd, moet je zelf ontdekken
  E-mails worden niet beantwoord
  Telefoon wordt niet opgenomen
  Geld wordt niet teruggeven
  Bestaan pas sinds september 2018
  Vele mensen gedupeerd
  Overal NEP reviews

  > Reizen bestaan vermoedelijk niet eens <

  OPGEPAST:
  Overal online zijn 5 sterren NEP reviews te vinden!
  Ook de likes op Facebook zijn helemaal nep (ingekocht)

  Door OnlineBoeker op 25 juni 2019 Reageer

 • TravelBerry stelletje OPLICHTERS!!!
  Via vakantieveilingen een bus dagtrip naar EuroDisney gewonnen voor mijn zoon en mij... reis was direct te boeken via TravelBerry.
  Moest nog wel even apart €12 overmaken. Om een héél lang verhaal héél kort te maken, 3 dagen, om iets voor 12 uur in de nacht, wordt er via de mail geannuleerd, omdat er onvoldoende deelname in de touringcar is. NERGENS in de voorwaarden is dit terug te lezen en wordt na veel (vooral) heen -en (bijna geen) weer gemail en gebel afgedaan als volgt:

  *Bij het boeken van een reis ga je akkoord met een onvoldoende deelname clausule*
  (Nogmaals, nergens terug te vinden op dat moment in de voorwaarden, downloads aanwezig als bewijs)
  29 maart geboekt en tot op de dag van vandaag nog steeds geen beloofde terugbetaling of verder antwoord van Travelberry. Na veel zoeken en Googlen, blijkt dat het vorige bedrijf van deze eigenaar precies dezelfde praktijken erop nahield. (CityTijger)
  !!!Dus wees gewaarschuwd!!!
  Mag hopen dat ze naar aanleiding van dit berichtje mij niet gaan bedreigen. 🤔🤣
  Heel belangrijk om te vermelden is dat VakantieVeilingen binnen 3 dagen het volledige bedrag van de voucher op mijn rekening terug gestort had. Super goede hulp en service gekregen!!🏆

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar
  Weinig tot geen respons op mails en telefoontjes
  Beloftes niet nakomen
  Nep recencies op internet

  Door Brit op 24 juni 2019 Reageer

 • Afgelopen zomer met het gehele gezin en kleinkinderen in Lorgue (zuid-Frankrijk) gezeten. Had snel en eenvoudig een mooi huis gevonden dat voldeed aan onze verwachtingen. Heerlijke plek, nabij het dorpscentrum en voorzien van een zwembad met ruimte genoeg voor de familie met 15 personen.

  Sterke punten
  Eenvoud zoekmachine, ruime aanbod, snelheid om juiste huis te vinden

  Zwakke punten
  Over het algemeen zijn de accomodaties aan de prijs, maar dan heb je ook wat

  Door Marie-Antoinette op 21 juni 2019 Reageer

 • Onze autorondreis naar Zuid Italië begon geweldig. San Zeno di Montagne was perfect, toen naar Lavagna, iets minder, slechte service en buffetten werden na 10 minuten al niet meer aangevuld. Toen naar Scalea. Prima hotel. Verder naar Lucera. Geen airco en 37 ° was in niemandsland. Alleen graanvelden en industrie. Zelf weggegaan en hitelletje geboekt. Nu in Rimini. Nachmerrie. Hotel overboekt. Zitten nu in kamertje van 2 bij 2 en niemand helpt ons. Klacht via mail naar Lidl reizen helpt niet. Moet je klagen bij Duitse tourooerator. Maar zo goed is mijn Duits niet meer. Verder horen we niets meer. Wat een afgang van een DROOMREIS......

  Sterke punten
  .

  Zwakke punten
  Slechte klachtafhandeling

  Door Dick Mulli6 op 19 juni 2019 Reageer

 • Mijn ervaring met HomeToGo is erg positief! Ik speur doorgaans het hele internet af om verschillende aanbiedingen van vakantiehuisjes te vergelijken. Veel websites bieden dezelfde accommodaties aan maar soms tegen een totaal andere prijs. HomeToGo vergelijkt al deze websites in één klap en toont via welke website ik het best kan boeken. Op het begin moest ik wel even wennen dat het contact dus via de partners verloopt en niet via HomeToGo maar dat stond later in de mail ook duidelijk aangegeven.

  Sterke punten
  - Zoekmachine werkt goed
  - De map toont alle verblijven in de buurt aan
  - Prijzen van verschillende aanbieders vergelijken
  - Heel veel (bijna te veel) accommodaties vindbaar

  Zwakke punten
  - Het is een vergelijkingssite, dit is handig maar dat betekent dat zij zelf niet de accommodaties beheren. Hier moet je dus even opletten als je contact op wilt nemen over een verblijf, verloopt via partners.
  - Bijna geen reviews op de website van andere bezoekers over de accommodaties. Op de websites van de partners staat dit vaak wel

  Door August op 13 juni 2019 Reageer

 • In Bergamo op de de luchthaven vooraf een auto besteld via Cardelmar bij ALAMO.
  En wel van 25 tot 28 mei.
  Bij Cardelmar heb ik mijn verzekeringen opgegeven, die aanzienlijk voordeliger zijn, dan bij de gerenommeerde autoverhuurbedrijven, zoals Herz, Avis, Europcar en Sunnycars.
  Bij Alamo zelf zijn de verzekeringspremies ook hoger dan bij Cardelmar.
  Hoewel ik alles via de website al had geregeld, moest ik toch aan de balie van ALAMO op de luchthaven alles weer opnieuw opgeven. Niet dat dit zo erg is op een vakantiedag, maar als je de rij achter je ziet, dan vraag je je toch af, waarom dat toch nodig is. Die vraag heb ik dan ook gesteld en als antwoord kreeg ik: extra controle.
  Eigenlijk wel begrijpelijk in deze tijd van internetcriminaliteit en identiteitsfraude.
  Hoewel ik een eenvoudige Ford Fiesta op benzine had besteld, kreeg ik een bijna nieuwe Fiat Tipo mee.
  Ook geen probleem. Een auto uit een hoger segment voor dezelfde prijs.
  Bij de auto aangekomen werd op een formulier aangewezen waar een beschadiging zat.
  Zelf heb ik de auto nog op andere beschadigingen gecontroleerd, maar niet gevonden. Voor de zekerheid nog 4 kiekjes gemaakt van de auto en een foto van de huidige km-stand, die evenwel 8 km hoger stond, dan aangegeven op het ontvangen formulier. Omdat het aantal te rijden km ongelimiteerd is, was dat verder geen probleem.
  Op het eind van de huurperiode heb ik de auto afgetankt en na een visuele controle weer bij Marco ingeleverd.
  Vriendelijke kerel. Hij controleerde in een minuut het een en ander en zei tot slot: il reste zero euros (of iets dergelijks).
  Totale huursom: 42 euro. Voordeliger was waarschijnlijk niet te vinden.
  Marco, als ik in Bergamo moet zijn, dan kom ik weer een auto bij je huren.
  Ik wens je goede zaken.

  Vriendelijke groet,
  Henk de Boer

  Sterke punten
  Geen pogingen bij Alamo om mij extra verzekeringen aan te smeren.
  Alles transparant
  Vriendelijk
  Maximale prijs/prestatie verhouding

  Door Henk de Boer op 12 juni 2019 Reageer

 • Tijdens een bij Dreamlines geboekte cruise heeft mijn man aan boord zijn nek gebroken. In Maleisië geopereerd. Gedurende ons verblijf aldaar heeft Machiel ons diverse malen gebeld om te informeren hoe het met mijn man ging en heeft ook onze retourvlucht en geboekte hotels (na de cruise) voor ons geannuleerd. Ook na thuiskomst hield hij contact met ons en bleef ons begeleiden met onze klacht richting cruisemaatschappij etc.
  Voor ons verdient Dreamlines en dan met name Machiel 'n dikke 10 voor service, begeleiding en belangstelling.

  Sterke punten
  service, begeleiding en oprechte belangstelling

  Zwakke punten
  geen kunnen ontdekken

  Door José en Luc op 5 juni 2019 Reageer