• Wat een top organisatie. Boekte eerst via Prijsvrij, maar die vielen me erg tegen dus die partij niet meer. Lidl reizen daarentegen laat zien hoe het wel moet: snel, goede service, scherpe prijzen en alles voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Aanrader dus!

    Sterke punten
    Snelheid, behulpzaamheid, prijs!

    Door Jan op 3 mei 2019 Reageer

  • Onlangs een uitje voor mijn bedrijf geboekt en dit vroeg naast standaard ook een maatwerkoplossing. Zeer soepel contact gehad, advies op maat en een reis voor mijn bedrijf die naadloos aansloot bij de behoeften. Chapeau!

    Sterke punten
    Meedenken, goed bereikbaar, scherpe prijs, maatwerk op standaard!

    Door Jan-Pieter op 13 april 2019 Reageer

  • We boeken geregeld last minute een hotel voor onderweg of als vakantiebestemming voor enkele dagen. Duidelijk wat je kan verwachten door te teksten, reviews en foto's. Kortom, we zijn tevreden.

    Sterke punten
    Makkelijk zoeken
    Duidelijk aan te geven wat de wensen zijn

    Zwakke punten
    Soms wisselende prijzen met andere aanbieders.

    Door Sabine op 11 maart 2019 Reageer

  • Vorige week overnacht in Gulpen nabij Maastricht. Moest last-minute een overnachting regelen en via Booking.com snel iets gevonden voor een goede prijs. Je vult een paar zoekcriteria in en in no time heb je een overzicht van de hotels die aan je wensen voldoen inclusief prijzen. Super handig en makkelijk een boeking plaatsen op Booking.com erg fijn!

    Sterke punten
    Ruim aanbod, overzichtelijk, snel en makkelijk geregeld!

    Door Rogier op 25 februari 2019 Reageer

  • Ronduit misleidende website en vreselijke klantenservice. Je krijgt niet wat je geboekt hebt en vervolgens wordt het je heel lastig gemaakt en wordt men naar tegen je.
    Wie kent dat liedje nog? Poen-poen-poen-poen. Hoe kunnen de mensen aan de top van deze organisatie zichzelf in de spiegel aankijken, geen greintje respect voor mensen of de wet, alleen maar geld verdienen in het hoofd.

    Door Heelkras op 18 februari 2019 Reageer

  • Afgelopen week een vakantie geboekt met onze twee kindjes naar camping in Frankrijk met ingerichte stacaravan Espace met 3 slaapkamers. Gaan van de zomer meemaken of het echt zo goed is als op de website lijkt, maar gaat vast goedkomen. Fijne site met heldere uitleg en makkelijk te boeken.

    Door Paula op 13 februari 2019 Reageer

  • Een tijdje geleden een ticket geboekt bij WTC. Toen ik na een paar dagen nog altijd geen ticket had ontvangen (ze beloven binnen een uur na betaling deze te mailen) maar eens gebeld. Dit heb ik na een half uur in de wacht te hebben gestaan maar opgegeven.
    Toen maar een mail gestuurd. Deze werd keurig beantwoord, tickets waren bijgevoegd, excuses gemaakt. Helaas was de file een zodanig verouderd bestandsformaat, dat ik het niet geopend kreeg. Dus maar via een converter omgezet in PDF. Bleek het een ticket van iemand anders (hallo, privacy?).
    Hierop een boze mail gestuurd, maar ik wacht nog altijd op antwoord, en op mijn tickets.

    Door Werner op 11 februari 2019 Reageer

  • Filter werkt niet (goed) Op de ingevoerde datum blijken de geselcteerde niet beschikbaar Je hebt er dus niets aan!
    Ook de aangegeven prijzen kloppen niet> na de keuze blijkt deze vele malen duurder

    Sterke punten
    Overzicht op de kaart van seldctie

    Zwakke punten
    Zie boven> filter werkt niet en prijzen kloppen niet

    Door Nikki op 9 februari 2019 Reageer

  • Net terug van een heerlijke week skiŽn met het gezin in Frankrijk. Last-minute een huis geboekt via Preisdaler.nl en los van de goedkope week, was de accommodatie meer dan goed. Dichtbij de lift, lekker ruim en schoon. Voldeed aan alle wensen en was zelfs beter dan we dachten of op de foto's zagen. Het boeken was even lastig en het vinden van het juiste huis kostte wat tijd, maar uiteindelijk met een zeer goed resultaat. Ik zeg Preisdaler, dank en ga zo door!

    Sterke punten
    Prijs, afstand tot skilift, huis zelf

    Door Bastiaan op 8 februari 2019 Reageer

  • Kras vind ik echt geweldig en vooral de aanbiedingen die ze hebben. Altijd concurrerend en als ik er niet uit kom en ze bel, dan wordt ik perfect geholpen. Zo ook laatst met mijn reis naar griekenland. Voldeed perfect aan mijn wensen door goed te luisteren en zo de beste aanbieding te delen. Ik raad kras graag aan en ga zo door!!

    Sterke punten
    Meedenken, behulpzaam, scherpe acties naar veel plaatsen !!

    Door Fleur op 5 februari 2019 Reageer

  • Onvriendelijke reisleiders, slechte communicatie, behandeld als domme studenten en niet geholpen.

    Zwakke punten
    Slechte communicatie, niet vriendelijk, vreselijk geregelde activiteiten.

    Door Michelle op 2 februari 2019 Reageer

  • Sinds 2 jaar ken ik Preisdaler.nl en sindsdien boeken wij al onze vakanties via hen. Wat een top site! Zowel de wintersport als autovakantie zijn makkelijk te boeken tegen zeer scherpe prijzen. Ook mijn ouders Preisdaler aangeraden en zij hebben onlangs een complete reis naar amerika naar volle tevredenheid gemaakt via hen. Echte aanrader!

    Sterke punten
    Super simpel boeken, alle soorten vakanties bij een aanbieder en scherpe prijzen. Nog niet teleurgesteld, dus ga zo door Preisdaler!

    Door Ruben op 1 februari 2019 Reageer

  • vorig jaar naar italiŽ geweest en huis via Novasol geboekt. Was vlakbij het centrum met zwembad en overtrof onze verwachtingen. Nog mooier dan de fotoís op Novasol. En geen extra, verborgen kosten. Heerlijk huis en een fijne vakantie gehad in het vakantiehuis.

    Sterke punten
    Realistisch beeld, mooier dan we dachten, locatie conform beschrijving en prijs all-in zonder bijkomende kosten

    Zwakke punten
    ga zo door Novasol

    Door Jans op 30 januari 2019 Reageer

  • Manager van een hockeyteam geweest. Heb toen een trip naar Barca moeten boeken. Dit ging allemaal erg gemakkelijk en vriendelijk via Transavia. Daar was ik erg blij mee. Heb in de zomer ook tickets naar Spanje geboekt. Bij aankomst op Schiphol was ik minder blij omdat heel Nederland in de zomer met Transavia schijnt te vliegen. Kies je momenten zou ik zeggen. overal altijd tevreden op korte vluchten. Langere vluchten dan is er simpelweg niet voldoende ruimte in de vliegtuigen.

    Door Freerk op 28 januari 2019 Reageer

  • Vrouw werkte een jaar op St Maarten. Ben gaan zoeken naar tickets via alle mogelijke sites. Uiteindelijk bij TUI uitgekomen en daar een goede prijs gekregen voor een ticket en extra beenruimte weten te bemachtigen. Totaal prijs was lager dan die van concurrenten. Erg tevreden mee.

    Door Freerk op 28 januari 2019 Reageer

  • Wij zijn een trip aan het plannen naar DL om te gaan golfen. Hotels kan je goedkoop en snel vinden via Booking.com. Verder is het annuleren ook prettig. Ook als boek je voor grote groepen. Erg makkelijk allemaal

    Door Freerk op 28 januari 2019 Reageer

  • Snel efficiŽnt en overzichtelijk
    Zeer betrouwbaar

    Sterke punten
    Beste prijzen deal en locaties!

    Door Sebastiaan op 27 januari 2019 Reageer

  • Altijd goede ervaringen, betaalbaar, mooie plekken en snel!

    Door Sebastiaan op 27 januari 2019 Reageer

  • Met vakantie naar Spanje. Auto boeken via Alomo werkte goed. Nadeel is echt wel altijd dat je nooit de auto krijgt waar je voor kiest, maar dat schijnt niet de schuld van Alomo te zijn maar van het bedrijf waar je uiteindelijk bij huurt

    Door Freerk op 25 januari 2019 Reageer

  • Mijn ervaring is dat diteen zeer klantonvriendelijk bedrijf is. Een grove fout door hun gemaakt wordt afgeschoven op de consument en accomodatie.

    Door MB op 22 januari 2019 Reageer

  • Ik ben niet zo van de vergelijkingsites,, maar deze is wel erg handig.
    Overzichtelijk, handig en onafhankelijk.

    Door DaniŽl W op 20 januari 2019 Reageer

  • Tui heeft een ontzettend overzichtelijke site. Na het invullen van je wensen en bestemming verschijnen direct de hotels die daarbij aansluiten. Wat ik het grootste voordeel vind is dat de prijzen die in het beginvenster staan niet veel meer worden als je de gekozen reis wil afronden, iets wat bij andere vakantie sites standaard wel gebeurde! We hebben een heerlijke en goed verzorgde vakantie op KaapverdiŽ gehad en staan nu op het punt onze vakantie voor Juni dit jaar te boeken. Weer via Tui!

    Sterke punten
    Overzichtelijk, goede prijzen en geen bijkomende kosten vlak voor het boeken online. Mooie hotels in verschillende prijsklassen.

    Door Carlijn op 16 januari 2019 Reageer

  • Rechtstreeks huisje in de Languedoc geboekt via Carazur. Super simpel, goedkoop (is rechstreeks en dsu goedkoper dan de rest) en snel geregeld. Camping ziet er compleet, goed en gezellig uit en dat is het er ook.

    Sterke punten
    Aanrader!

    Door JP op 15 januari 2019 Reageer

  • Zojuist 2 tickets geboekt naar Spanje. Vertrek vanaf Rotterdam. Super site, want werkt eenvoudig, snel en prijzen zijn goed. Vlucht zelf met transavia ook altijd perfect, zeker vanuit Rotterdam dus ik boek altijd bij ze.

    Sterke punten
    Snel, simpel, goedkoop en gewoon goed!

    Door Marijke op 14 januari 2019 Reageer

  • 2 maal een auto gehuurd voor op vakantie en beide keren naar tevredenheid geholpen

    Sterke punten
    service, duidelijkheid, prijs

    Door willem op 9 januari 2019 Reageer