• Hoi Chris Janssen,

    Wat vervelend dat je zo rancuneus bent na het verliezen van het geschil. Je standpunt is door drie onpartijdige mensen ongegrond verklaard, maar ik snap dat je een half jaar na dato het nog niet helemaal los kunt laten. Ik wil je dan ook graag uitnodigen voor een kop koffie bij ons op kantoor. We hebben je immers nog EUR 127,5 teruggestort omdat we het al zo zielig voor je vonden dat je geschil ongegrond verklaard werd én je bijkomende kosten had daardoor.

    Sterke punten
    Top

    Door Robbert Simi op 2 maart 2020 Reageer

  • Wegens omstandigheden kon ik pas later arriveren op eigen gelegenheid. Daarvoor telefonisch en per mail overlegd en was allemaal prima. Ik wou daar graag een motor huren, en op een vrij te bestedend dag op eigen gelegenheid gaan toeren. Bij aankomst blijkt het activiteitenschema aangepast (geen duidelijke reden, het weer was prima), en kon ik de gehuurde motor (wat niet goedkoop was) laten staan. Bij een het indienen van een klacht bij de betreffende geschillencommissie telt de door Simi gegeven reactie: "Helder, bedankt. We willen alleen uitdrukkelijk verzoeken geen reizigers achterop te nemen, verder geven we het allemaal voor je door aan de betrokken personen. Je weet waar je precies moet zijn?" niet als een toezegging, en is mijn verzoek om een deel van de kosten te compenseren geweigerd.

    Daarbij was het nagenoeg verplicht om het eten via de reisorganisatie bij te boeken, de "lokale" supermarkt was meer dan anderhalf uur lopen (bij temperaturen boven de 30 graden in de zon). Het avondeten smaakte prima, maar was het ontbijt/ lunch een stokbrood dat je zelf mocht versnijden. dat is eigenlijk niet voldoende voor een vakantie vol activiteiten zoals deze. Had naar mijn mening niet als optioneel voor deze rijs aangegeven mogen staan, aangezien het gaat om ruwweg €100,- extra kosten.

    Verder is van tevoren aangegeven dat het geen zuipvakantie zou mogen worden, op zich prima. Bij aankomst bleek echter dat sterke drank in het geheel niet was toegestaan, de halve fles rum die ik had meegenomen mocht niet geopend. Blijkbaar staat het verdelen van die hoeveelheid over een groep van 20 man in een week gelijk aan onverantwoordelijk zuipen. Als 26 jarige voelt dit belachelijk betuttelend van een organisatie die zelf geen planning kan aanhouden.

    De laatste activiteit was een nacht wildkamperen, in theorie hartstikke leuk. Helaas is het merendeel van de groep die nacht volledig lek gestoken door muggen. Wellicht had de organisatie die locatie van tevoren wat beter kunnen testen.

    De activiteiten waren leuk, deze werden uitbesteed aan het lokale team, Canigou Outdoor. Iedereen die deze richting op gaat, raad ik aan om Simi over te slaan.

    Sterke punten
    Gezellige groep medereizigers, leuke activiteiten

    Zwakke punten
    Uiterst matige organisatie

    Door Chris op 29 februari 2020 Reageer

  • Heel veel complimenten voor vakantie Experts Oirschot! Ze hebben ons fantastisch geholpen vanaf de eerste vakantiedag in Portugal, na het tragische nieuws dat mijn broer plots was overleden. Nogmaals Dank. CvdS BJ

    Door V vd S op 24 februari 2020 Reageer

  • Ja KRAS rondreizen.
    Op het moment dat je zoekt naar een reis en informeert is men SUPER VRIENDELIJKHEID
    Ruim een half jaar van te voren een 20 daagse rondreis geboekt naar Vietnam vertrek 17 februari 2020.
    In de loop van de maanden zie je de reis goedkoper worden , eerst 200 , daarna 400 , tot zelfs 600 euro
    Denkende aan de slogan waar men prat op gaat bij KRAS “BESTE PRIJS BELOFTE “ ga je eens informeren.
    Zodra je hier over gaat bellen komen de voorwaarden, had ik inmiddels al gelezen.
    Nauw bij voorbaat komt hiervoor dus niemand voor in aanmerking , de voorwaardes zijn zo dicht getimmerd.
    Sinds kort vermelden ze voor op hun site “ dat 35 dagen tot 28 dagen “voor vertrek je in aanmerking komt als de reis in die periode
    goedkoper is.
    In tijden dat ik boekte stond het er nog niet , dus waarschijnlijk al veel klachten over geweest , dus nu maar vermeld.
    Dat was de eerste bijsmaak van KRAS die ik kreeg , geen goed voorteken en waar was die SUPER VRIENDELIJKHEID.
    Nu om het verhaal niet te lang en vervelend te maken , in het kort.
    De Corona was uit gebroken in China , ik ben niet bang of angstig maar in me achterhoofd nog de Ebola in Liberia ,die ik van dichtbij heb mee gemaakt,
    was dit wel weer even schrikken , zeker nadat een plaats zo 30 á 40 km van Hanoi Vietnam volledig werd afgegrendeld.
    Dit was het gebied waar wij tijdens de reis ook langs zouden komen richting SAPA , een streek dat noordwest ligt , tegen de Chinese grens.
    Dus lopen denken moeten wij hier nu wel heen , mag best weten daar nog wat slapeloze nachten over gehad.
    Informatie ingewonnen bij contacten van mij in Ho Chi Minh Stad en Hanoi.
    Advies was neutraal , je kunt komen , maar misschien beter van niet , de bevolking is niet in paniek maar wel angstig.
    Men durf niet meer bij elkaar in de lift te staan , toerisme is zeker met 50% afgenomen, vele stranden geven een lege indruk enz.
    Om zo op vakantie te gaan is zeker geen uitdaging werd er gezegd.
    Dus KRAS twee dagen voor vertrek gebeld , nog geen 5 woorden gezegd en gelijk argument reisadvies Buitenlandse zaken kijken.
    Nauw ik kan u zeggen dit is een sterk afgezwakt advies, met zeer algemene termen die bijna op elk land toepasbaar zijn.
    Dit telefoon gesprek viel mij helemaal verkeerd , waar was plotseling die SUPER VRIENDELIJKHEID.
    Zelf maar de beslissing genomen we gaan niet meer helaas al het geld kwijt. ( Dit beslis ik zelf zonder hier iemand de schuld er van te geven !!! )
    Blijft dat het voor de bevolking daar het ergste is , dan is mijn probleem alleen maar een luxe probleem.
    ALS LAATST , een paar dagen na dat de reis op papier voor ons was begonnen een telefoontje van KRAS.
    Waar wij waren , ze hadden ons gemist bij het afhalen ter plekken in Vietnam.
    Paar woorden gewisseld , omdat er geen enkele belangstelling van KRAS was van hoe , het wat , en het waarom.
    CONCLUSIE HET GAAT HIER ALLEEN OM GELD EN NIET OM DE MENSEN. Geboekt en weg is de SUPER VRIENDELIJKHEID.
    Dit was de eerste pakketreis die ik ooit geboekt heb , regel altijd zelf mijn reis , vluchten en hotels.
    Maar nooit meer KRAS !!!!!

    Door Jan de Graaf op 20 februari 2020 Reageer

  • In tegenstelling tot onderstaande Reviews, hebben wij een positieve ervaring met D-reizen opgedaan. Onze vakantie naar Spanje was erg leuk en goed geregeld. De prijs was ook scherp en wij zijn niet teleurgesteld. Alles was goed geregeld en netjes dus wij raden D-reizen zeker aan als reisbureau.

    Sterke punten
    Goed verzorgd, compleet

    Zwakke punten
    Wat sneller reageren op mails

    Door Jacco op 26 januari 2020 Reageer

  • 1 ster is eigenlijk nog te veel. Wat is de service en kennis achteruit gegaan! En klachten tijdens of na de reis naar behoren oplossen, ho maar. Onze klacht tijdens de reis bij host en geboekt d-reizen kantoor gemeld: 3 dagen bezig geweest, verwezen naar elkaar en uiteindelijk niet geholpen. Achteraf: “mevrouw, wij kunnen uw klacht alleen in behandeling nemen als dit SCHRIFTELIJK tijdens de reis is gemeld”... PARDON?! Als dit zo is, waarom wordt dat dan niet aangegeven wanneer ik klaag tijdens de reis?! Mijn advies: sluiten!
    Ps. Waarschijnlijk gaat het hoofdkantoor nu reageren... we hebben onze klacht al bij jullie neergelegd en ook jullie pakken de klacht niet op zoals het hoort. Blijven verwijzen naar een schriftelijke klacht terwijl wij 3 van de 7 dagen bezig zijn geweest om de FOUT VAN JULLIE MEDEWERKER op te lossen!

    Sterke punten
    Geen

    Door Rianne op 19 januari 2020 Reageer

  • Wij hadden dit hotel met ontbijt en diner geboekt. De kamer en sanitair is gedateerd maar goed. Uitzicht op een blinde muur terwijl gevraagd was om een vrij uitzicht. Het hotel vinden d.m. van de navigatie was een heel gedoe, dit mede door het eenrichting verkeer en het ontbreken van naambordjes in de omgeving. Wij vonden het diner matig er was onvoldoende verwarming in de diner zaal en er was geen rekening gehouden met een gemelde lactose intolerantie. Het ontbijt was prima in orde.

    Sterke punten
    Ligt direct in het centrum vlak bij de grand place. Goed ontbijt.

    Zwakke punten
    Wegwijzers niet aanwezig in de omgeving van het hotel. Kamer gedateerd. Uitzicht op een blinde muur, terwijl gevraagd was om een kamer met vrij uitzicht. Onvoldoende verwarming in de diner zaal. Diner matig.

    Door Dick op 30 december 2019 Reageer

  • Net terug van een rondreis door Azië en was werkelijk geweldig! Alles was perfect geregeld en overtrof onze verwachtingen. Veel gezien in korte tijd en op mooie locaties in goede accommodaties. Kras ontzorgt!

    Sterke punten
    Alles regelen, verwachtingen overtreffen, kennis van reizen en wat je moet zien

    Door Maurick op 26 november 2019 Reageer

  • Na een moeilijke prive periode besloten om er even tussenuit te gaan. Daarom een reis geboekt via D-reizen. Vanaf het begin ging het al fout.

    D-reizen maakt fout op fout en weigert dit netjes op te lossen.

    We moesten bijbetalen voor het veranderen van persoonsgegevens. Dit omdat deze fout op onze papieren stonden. D-reizen zegt dat het mijn fout was en ik ben van mening dat het aan de D-reizen kant fout is gegaan. Een discussie die je niet kunt winnen dus uiteindelijk toch maar overstag gegaan en betaald, je hebt immers geen keuze.

    Daarnaast had ik stoelen geboekt voor de heen- en de terugreis. Deze netjes betaald en een bevestiging gehad van de reservering. Op het vliegveld bleek toch dat ik deze stoelen niet kreeg. Gebeld en gemaild, excuses gekregen maar de fout werd niet hersteld. Op de terugweg zou het zeker goed geregeld zijn, je raad het al, ook op de terugweg was het wéér niet geregeld. Ik ben meer dan 2 meter lang, dus wat extra beenruimte is voor mij bittere noodzaak. Zeker op een vlucht van bijna 6 uur.

    Behalve een slappe mail met wat excuses en een hoop vingerwijzen naar een andere tour operator en een vliegtuigmaatschappij neemt D-reizen geen enkele verantwoordelijkheid en doen ze ook geen enkele moeite om dit netjes op te lossen.

    Kortom, fout op fout en geen enkele verantwoordelijkheid nemen om het netjes op te lossen. Voor mij nooit meer D-reizen.

    Sterke punten
    Ze reageren snel en vriendelijk als ze denken nog iets te kunnen verkopen

    Zwakke punten
    Maken fout op fout
    Erkennen hun fouten niet maar wijzen altijd naar een ander
    Doen geen enkele moeite om de fouten op te lossen

    Door Daan op 14 november 2019 Reageer

  • Dag van vertrek: de bus komt 1 uur te laat sta daar in de kou met kinderen. Vervolgens maken we 3 tussenstops, ging elke keer om 2 mensen waarvan de laatste stop voor niks was want niemand was daar de tussenstops waren: Prinsenbeek, Berkel en Nederweert om daarna over te stappen met al onze koffers op onze uiteindelijke bus in Luxemburg die ons naar Spanje bracht. De bus die wij uiteindelijk hadden was stoffig en één van de leuningen was kapot. Na een reis van 24 uur LETTERLIJK komen we aan in ons hotel om 06.45 en konden pas 13.30 in onze kamer (vergeet niet we zijn met kinderen).
    Wij hadden een halfpension en konden ook geen gebruik maken van het ontbijt op de eerste dag alleen van het avond eten. De dag na aankomst hebben we een afspraak met onze reisleider die niet komt opdagen en ook zijn telefoon niet opneemt noch reageert op berichten. We bellen het noodnummer van D-Reizen en krijgen nog te horen wat willen jullie eingelijk jullie zijn er toch gekomen met de bus jullie zijn toch in Spanje.

    Dag van vertrek: we moeten de kamer om 10.00 uur verlaten en de bus vertrekt pas om 20.45 uur. We hebben een ander appartement moeten huren om met de kinderen te verblijven extra onkosten voor niks dus. (Ons hotel was opeens volgeboekt dus we konden niet verlengen)daarnaast konden we in ons hotel waar we verbleven ook niet meer avond eten. Nogmaal dit is de eerste en laatste keer.

    Sterke punten
    Nvt

    Zwakke punten
    Zie verhaal plus hoofdboeker veranderd opeens in een achternaam van een medespeler.

    Door Melissa op 26 oktober 2019 Reageer

  • ik betaalde 700 euro voor een week en dan mag je wel wat luxe verwachten. Het was 1 grote bende en na de vakantie diende ik een klacht in. Ja het klopte allemaal en de eigenaar heeft inmiddels de problemen opgelost. Ik kreeg echter niks terug, omdat ik niet meteen contact had opgenomen. Na 1300 kilometer te hebben gereden en twee uur poetsen had ik zin in vakantie en niet die problemen oplossen, want dan was ik daar veel tijd aan kwijt geweest. Daarnaast was er geen wifi, wat wel in de advertentie stond en een slechte belverbinding. Echt bizar, ze geven toe dat er niet veel klopte aan het huisje maar krijg niks terug, of toch wel een bedankje dat ik het heb aangegeven. voor mij geen Novasol meer!!!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    heel veel vooral niet toegeven dat ze fouten maken.

    Door steve op 11 september 2019 Reageer

  • Eigenlijk is het niet eens 1 ster waard. Ze hebben een advertentie geplaatst die niet klopt: foute foto’s en omschrijving. Wanneer we hierover bellen kan alleen een andere accommodatie geregeld worden. Ze passen de foto’s vervolgens wel aan, maar zelfs daarna klopt het nog steeds niet. De advertentie wordt niet aangepast en blijft enorm misleidend. Het risico voor een andere accommodatie willen wij niet lopen, wie weet word het namelijk nog slechter! Maar ja Bebsy is van mening dat zij goed handelen. Als we bellen doen ze beloftes die ze vervolgens niet waarmaken. Ze luisteren niet goed, wij hebben ons niet serieus genomen gevoelt. Ik boek nooit, maar dan ook nooit meer. We zijn er overigens ook achtergekomen dat als je via hen boekt het hotel weinig geld overhoudt.. dus het hotel heeft er ook niks aan. Ofwel een en al kut; telefonisch slecht, site half nep (blijkbaar) en via e-mail nog niet beter!

    Zelfs een kleine compensatie kan er niet vanaf, maar discussies volop aan gaan via telefoon wel. Niet prettig op zijn zachts gezegd. Ze willen niet afwijken van wat ze normaal doen, jammer want ieder mens en persoon is anders.

    Ik ben echt niet snel ontevreden, maar zij spannen wel echt de kroon. Normaal is de klant koning, maar bij hun zijn de rollen juist omgedraaid!

    Sterke punten
    Kan er op dit moment geen bedenken. Alleen Daphne heeft geprobeerd het recht te trekken, maar kan zij helaas niks doen.

    Zwakke punten
    Personeel, misleidende informatie en foto’s, niet serieus genomen, kastje naar de muur, niet betrouwbaar, niet willen afwijken van de standaard.. kan nog genoeg bedenken, maar lees de review dat zegt genoeg.

    Door Marissa op 29 augustus 2019 Reageer

  • Wij verblijven momenteel in een stacaravan van Eurocamp, bij aankomst gelijk melding gemaakt van onze vieze stacaravan. Zwarte schimmel in de slaapkamers en douche, kapotte lampen, een geiser die constant afslaat. Inmiddels hebben we al 5x Engels personeel over de vloer gehad die de problemen niet oplossen. Wij zijn zeer teleurgesteld en vertrekken het liefst naar huis of een ander door ons gekozen camping.
    Dit één keer maar nooooit meer. De volgende keer boeken wij geen vakantie meer via een touroperator.

    Zwakke punten
    Ze laten je zitten in de viezigheid!! Onverantwoord met twee kleine kinderen.

    Door Hoogendoorn op 17 augustus 2019 Reageer

  • Wij hebben een auto gehuurd bij car del mar.
    Wanneer wij op onze bestemming in Lissabon aankwamen,had car del mar ons bij interrent ondergezet.hier kregen wij tehoren dat wij inneens een basispaket geboekt hadden,terwijl wij wel netjes het duurste pakket bij car del mar geboekt hadden(volledige cover).dit betekende dat wij nog eens 450euro mochten neerleggen,anders waren wij niet verzekerd tegen eventuele schade.Aan deze balie waren meerdere Nederlanders met dezelfde problemen,ook via car del mar een een auto gehuurd.De auto die we kregen zat ook nog vol met krassen en deuken,dan neem je niet dat risico.anders werdt er 1200euro van de creditcard afgehouden.dit bij car del mar meerdere malen neergelegd om ons geld terug te krijgen,maar zij wouden niet mee werken.de raad dat wij geven is,geef liever wat meer uit bij wat betere verhuurbedrijven zoals hertz.hebben we vaker auto's gehuurd en hier wordt je tenminste niet bestolen,zals bij car del mar.gewoon schandalig.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Laura Wijnbelt op 16 augustus 2019 Reageer

  • Zeilreis in Kroatië. Boot was te klein voor 6 personen. Konden niet buiten op de banken slapen , want deze waren te klein. Schipper kon niet goed alles uitleggen en maakte heel duidelijk dat het voor hem een vrijwilligersbaan was. Hij zorgde niet voor een ontspannen sfeer.

    Door Bg op 14 augustus 2019 Reageer

  • Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad. Plustaalreizen pretendeerd dat ze leuke excursies hebben nou mooi niet dus. Na 2 uur reizen kom je ergens in London aan en wordt je als 13 jarige aan je lot overgelaten..........een welkomspartij in de hal met 3 personen, activiteit 2 een uur lopen naar een dorp daar 1,5 uur in een supermarkt wachten en weer een uur terug?? En dat is dan een leuke excursie??? Plusreizen verschuilt zich achter de school dat ze niet weten welke excursies worden gegeven en dat een wel of geen leuke excursie een mening is. BOEK AUB BIJ EEN ANDER REISBURO !!!! Er zijn echt leuke jeugdreizen.

    Sterke punten
    innen van geld

    Zwakke punten
    afspraken worden niet nagekomen, het is geen feestje voor de kinderen, kinderen worden aan hun lot overgelaten het is gewoon verschrikkelijk, en je staat als ouder in je hemd je kan niets doen.......

    Door Angela op 6 augustus 2019 Reageer

  • In de veronderstelling dat we een 5 sterren camping geboekt hebben, blijkt na een telefoongesprek, vlak voor vertrek, te gaan om een andere camping waar de accommodatie staat. Een slecht 1 zin bij de omschrijving staat dat deze camping samenwerkt met Camping Italy. In alle andere correspondentie staat camping Union Lido - Ik voel me misleid en Suncamp geeft geen enkele erkennig dat het zo is. Er wordt niet meegedacht ook al kan je van de faciliteiten gebruik maken voelt het toch dat je voor 5 sterren betaald en op een 4 sterren camping terecht komt. Voor mij de laatste keer dat ik bij deze organisatie een vakantie boek - PURE MISLEIDING!!!!!

    Sterke punten
    Misleiding voor verkoop

    Zwakke punten
    Niet klantgericht

    Door Diouf op 17 juli 2019 Reageer

  • Ik had een deal van mijn ski's nog niet betaald, maar ik had mijn ID-kaart laten liggen. Ik zou het resterende deel betalen en dan zou de ID-kaart naar mij toegestuurd worden vertelde de werknemer van HUSK mij via WhatsApp. Na het geld overgemaakt te hebben, kreeg ik geen reactie meer van de HUSK werknemer. Toen ik vervolgens de klantenservice belde zeiden ze dat ze niet meer wisten waar mijn ID-kaart was en dat ik ook niet de contactgegevens van de HUSK werknemer mocht krijgen. Waardeloze organisatie

    Door Jack op 13 juli 2019 Reageer

  • Goeie service, we hadden een vraag over de transfer en dat is gelijk duidelijk uitgelegd. Fijne klantenservice, goede prijzen en zeker een aanrader!

    Door Ivanka op 11 juli 2019 Reageer

  • Dagje disney geboekt, waar wij zelf achteraan moesten bellen of deze doorging.. na 4x gebeld te hebben kregen bij 2 dagen vantevoren te horen dat het niet doorging. Helaas wachten wij nu al een tijdje op ons geld. Op mails wordt er niet gereageerd en als je belt krijg je elke keer te horen ‘dat is jammer, helaas is de manager niet aanwezig en ik kan niks doen’ zelfde liedje elke keer weer. Helaas kan ik geen 0 sterren geven maar wel een waarschuwing naar de mensen toe. BOEK HIER NIETT

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Alles

    Door xx op 10 juli 2019 Reageer

  • Dit bedrijf raad ik iedereen af. Erg stom van mezelf dat ik niet eerst naar de reviews heb gekeken.
    Ik heb een veiling bij VakantieVeiling gewonnen. Dat bedrijf is zeker wel aan te raden en vooral hun dienstverlening. Maar over TravelBerry zeg ik dat absoluut NIET.
    Ik ben voor de gek houden!!! Nadat ik de veiling had gewonnen, begon het allemaal. Ik wilde graag de reis online boeken maar lukte steeds niet. Uit eindelijk contact opgenomen met hen en geven ze aan dat die datum niet wordt vrijgegeven aan VakantieVeiling. Echter staat deze datum wel in het groen weergegeven dus is gewoon beschikbaar. Maar volgens de medewerker is dat niet zo. Super raar en VakantieVeilingen was het met mij eens. Om toch niet moeilijk te doen, heb ik besloten om een andere datum uit te kiezen. Ik zou zaterdag 29 juni naar Disneyland gaan, maar ik was op die dag gewoon in Nederland. De reden hiervan is, dat mijn reis is geannuleerd en zogenaamd hebben ze dit eerder al aangegeven. Absoluut niet waar!!! Want ik heb vanaf maandag al telefonisch contact met ze gehad en elke keer vroeg ik naar mijn tickets. De medewerker gaf steeds hetzelfde aan na 17:00 uur ontvang je het. Dinsdag weer gebeld en nog steeds niks ontvangen en zo ging het door tot donderdag. Plotseling is de reis geannuleerd en ben ik zogenaamd al maandag hierover geïnformeerd per mail. Sinds maandag check ik mijn spam ook... Dus het is absoluut niet waar. En als dat het geval is, waarom lieten ze het niet via de telefoon weten?
    Tegenstrijdige antwoorden.

    1 tip: als je een reis boekt via travelberry, verheug je er niet veel op want het wordt toch geannuleerd.

    Door Yrgn op 8 juli 2019 Reageer

  • Fantastische vakantie in de Languedoc gehad door Carazur! Ontvangst door Evert en Lenie is professioneel en het huisje op de camping is meer dan goed. Keurig netjes, goede plek met voldoende schaduw en ruimte zat. Op de camping veel animatie dus perfect voor de kinderen. Het complex is schoon, groot en voorzien van alle luxe. En Carazur bezorgt de juiste service!

    Sterke punten
    Ontvangst, service tijdens de vakantie, complex en de accommodatie zelf!

    Zwakke punten
    Geen

    Door Joost op 28 juni 2019 Reageer

  • Bekijk alle negatieve reviews bij Google en andere websites maar en dan weet je meer dan voldoende. Eigenaar Travelberry blijkt ook bij een ander bedrijf (Citytijger) betrokken te zijn geweest wat vele anderen heeft gedupeerd.

    U BENT GEWAARSCHUWD! NIET MEE IN ZEE GAAN!

    Jammer dat je geen 0 sterren kan geven hier want anders was dat de keuze geweest.

    Sterke punten
    Geen -> oplichters !!!!!

    Zwakke punten
    Reizen worden niet eens afgezegd, moet je zelf ontdekken
    E-mails worden niet beantwoord
    Telefoon wordt niet opgenomen
    Geld wordt niet teruggeven
    Bestaan pas sinds september 2018
    Vele mensen gedupeerd
    Overal NEP reviews

    > Reizen bestaan vermoedelijk niet eens <

    OPGEPAST:
    Overal online zijn 5 sterren NEP reviews te vinden!
    Ook de likes op Facebook zijn helemaal nep (ingekocht)

    Door OnlineBoeker op 25 juni 2019 Reageer

  • TravelBerry stelletje OPLICHTERS!!!
    Via vakantieveilingen een bus dagtrip naar EuroDisney gewonnen voor mijn zoon en mij... reis was direct te boeken via TravelBerry.
    Moest nog wel even apart €12 overmaken. Om een héél lang verhaal héél kort te maken, 3 dagen, om iets voor 12 uur in de nacht, wordt er via de mail geannuleerd, omdat er onvoldoende deelname in de touringcar is. NERGENS in de voorwaarden is dit terug te lezen en wordt na veel (vooral) heen -en (bijna geen) weer gemail en gebel afgedaan als volgt:

    *Bij het boeken van een reis ga je akkoord met een onvoldoende deelname clausule*
    (Nogmaals, nergens terug te vinden op dat moment in de voorwaarden, downloads aanwezig als bewijs)
    29 maart geboekt en tot op de dag van vandaag nog steeds geen beloofde terugbetaling of verder antwoord van Travelberry. Na veel zoeken en Googlen, blijkt dat het vorige bedrijf van deze eigenaar precies dezelfde praktijken erop nahield. (CityTijger)
    !!!Dus wees gewaarschuwd!!!
    Mag hopen dat ze naar aanleiding van dit berichtje mij niet gaan bedreigen. 🤔🤣
    Heel belangrijk om te vermelden is dat VakantieVeilingen binnen 3 dagen het volledige bedrag van de voucher op mijn rekening terug gestort had. Super goede hulp en service gekregen!!🏆

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar
    Weinig tot geen respons op mails en telefoontjes
    Beloftes niet nakomen
    Nep recencies op internet

    Door Brit op 24 juni 2019 Reageer

  • Afgelopen zomer met het gehele gezin en kleinkinderen in Lorgue (zuid-Frankrijk) gezeten. Had snel en eenvoudig een mooi huis gevonden dat voldeed aan onze verwachtingen. Heerlijke plek, nabij het dorpscentrum en voorzien van een zwembad met ruimte genoeg voor de familie met 15 personen.

    Sterke punten
    Eenvoud zoekmachine, ruime aanbod, snelheid om juiste huis te vinden

    Zwakke punten
    Over het algemeen zijn de accomodaties aan de prijs, maar dan heb je ook wat

    Door Marie-Antoinette op 21 juni 2019 Reageer