Reviews over Vakantieaanbieders


  Misleidend en oplichterij

  Review over D-reizen.nl

  Misleidend en oplichters!! Beste mensen wat ze aanbieden op site klopt niet wanneer je gaat boeken komt heel veel andere kosten erbij en je komt erg duur uit!! Ik heb bij hun een reis geboekt paar weken geleden naar Tenerife, ik moest apart transfer heen en terug betalen voor een taxi kost mij 120 euro!!! Hoewel je kan zelf binnen paar minuten op een site een taxi regelen voor 50 a 60 euro dat betekent ze willen meer dan helft winst maken voor transfer!!!😡 ik wilde het annuleren maar helaas ben je hele bedrag van 120 euro kwijt!!😡 dit is misleiden en oplichterij, ik heb hen e-mail gestuurd tot nu toe geen reactie van hun, voor 1 bagage van 15kg (overal mag 20 of 30 kg) wordt 85 euro berekend!!! Je kan kleine tasje (bepaalde maten) naar binnen vliegtuig brengen voor een normale handbagage je moet apart 43 euro betalen dit is belachelijk ik heb het nooit meegemaakt, ik ben voor eerste keer en laatste keer bij hun ga iets boeken, ik heb spijt dat ik bij hun een reis geboekt ik hoop dat reactie krijg op mijn e-mail, ik heb dit ook gemeld bij Consumentenbond, ze hebben heel veel klachten gehad van andere mensen over D-reizen…!!! Ik ben echt boos op hun.😡gr H Ghaeli

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Zie mijn bevinding

  Slechte service, fout dreizen

  Review over D-reizen.nl

  Wij hadden een stedentripje geboekt naar napels, hotel met 3 nachten incl ontbijt. En een aantal dagen voor vertrek ontvingen wij de laatste reispapieren, waaronder de voucher van het hotel. Maar hier stond een compleet ander hotel op dan wij geboekt hadden en anders dan in onze boekingsbevestiging stond. Er achter aan gebeld, eerst werd mij verweten dat ik het zelf verkeerd had gedaan en het hotel dat op de voucher stond ook door ons geboekt zou zijn. Na uitzoeken bleek het inderdaad een fout te zijn vanuit dreizen. Hier moesten we het maar mee doen, het hotel wat wij daadwerkelijk geboekt hadden was al vol dus ze konden niks voor ons betekenen. Na nogmaals een telefoontje met een andere werknemer, konden ze aan het hotel niks veranderen maar konden we wel een voucher krijgen van €75 voor de volgende boeking binnen een jaar, hier ging ik niet mee akkoord aangezien we voor een veel mooier hotel hadden betaald. Veel telefoontjes later konden we aangeven welke andere hotels we dan zouden willen, lijst van 3 hotels opgestuurd. Terug gebeld, 2 van de 3 waren ook al vol, dus 1 was nog beschikbaar maar dan moesten we zelf nog €300 bij leggen. Aangegeven dat wij niet van plan waren te betalen omdat zij een fout hadden gemaakt. Nogmaals het voorstel van een voucher gekregen dit keer van €100. Aangegeven dat dit niet is wat ik wou maar dat wij een fatsoenlijk hotel wouden en niet het oud/vieze ogende hotel dat zij nu voor ons hadden gereserveerd. Kreeg de boodschap dat de voorwaarde is dat zij een gelijkwaardig hotel moeten aanbieden en dat zou dit hotel zijn. Aangegeven dat ik dan graag op de mail wou zien het bewijs waaruit blijkt dat het gelijkwaardig is (aangezien internet de kwaliteit van het hotel veel lager had dan het hotel dat wij oorspronkelijk hadden geboekt) na een dag wachten ontvingen we een mail, met daarin geen bewijs van gelijkwaardigheid maar een voorstel voor 3 andere hotels. Hier uiteindelijk een ander hotel uitgezocht, opzich prima hotel maar zonder ontbijt (aangezien dit hotel duurder zou zijn dan dat wij geboekt zouden hebben, opnieuw internet er bij gepakt en dit was niet het geval) het ontbijt moesten we dan zelf nog bij betalen. Mij er bij neergelegd aangezien we die nacht zouden vertrekken en ik wel klaar was met alle telefoontjes en discussies. Al met al veel gezeur een tijd gekost omdat zij een fout hadden gemaakt, over de slechte service nog maar te spreken en het hotel dat totaal niet in de buurt kwam van wat wij oorspronkelijk hadden geboekt

  Sterke punten
  Fout in klant zijn schoenen kunnen schuiven

  Zwakke punten
  Slechte service

  Horror midweek

  Review over Anwbcamping.nl

  Midweek in Comfort Lodge op Kompas Camping Nieuwpoort  Wat een ontspannen midweek moest worden, is na één dag uitgedraaid

  in een horrorverblijf.

  Wij komen hier al sinds de jaren 90 en waren altijd tevreden. Omdat het nu om een kort verblijf ging en het weer nog niet echt denderend was, hadden we besloten om niet met onze eigen caravan te gaan (hadden dit achteraf bekeken beter wel gedaan) maar iets te huren.

  Wij hebben dan een comfort lodge (nr. 2004) gehuurd voor de periode van 20/02/23 tot 24/02/23 om eens te ontspannen met de kleinkinderen.(4 en 6 jaar oud).  Wij kwamen maandag 20/02/23 iets te vroeg toe en de check in was pas om 16u, dus ging ik aan de receptie vragen of het niet mogelijk was om de sleutel van ons verblijf toch al te krijgen .

  Dit was niet mogelijk, we konden de sleutel ten vroegste om 15u50 komen halen ondanks het feit dat de lodge gepoetst was en leeg stond.  We zijn er dan om 16u in gegaan en onze eerste nacht was rustig maar dan…

  De volgende nacht begon de verwarmingsketel vanaf 22u s’avonds om de 10 minuten een hels lawaai te maken ( te vergelijken met een drilboor vlak naast je oren!) met als gevolg een ganse nacht wakker gelegen.  Woensdagmorgen zijn we dit gaan melden bij de receptie, ze gingen direct iemand sturen. We hebben een ganse voormiddag zitten wachten. Dat “direct “was dan wel in de namiddag. Die man heeft alles nagekeken en het was allemaal in orde volgens hem.  De volgende nacht was opnieuw een hel, rond 22u begon dat terug, zelfs nog erger dan de vorige nacht, hels lawaai om de 10 minuten en dit tot 7u30 de volgende morgen. We hebben het lawaai dan ook opgenomen met de smartphone als bewijs.  Hiermee zijn we de volgende morgen compleet gestresseerd opnieuw naar de receptie gegaan en volgens hen was alles in orde tot ik mijn opnames liet horen. Ze gingen terug “direct” iemand sturen. We hebben er deze keer niet op zitten wachten en zijn een dagje naar sea-life gegaan met de kleinkinderen zodat ze toch een beetje konden ontspannen.  Rond 16u waren wij terug en gingen horen wat het verdict was. De chauffage man had niets gevonden, alles was in orde maar uiteraard waren wij er niet gerust in.

  De concierge van de camping stond op dit moment op de receptie en die is met ons mee gaan kijken, die stelde direct vast dat er geen water op de centrale verwarming zat. Hij heeft deze dan bijgevuld en alle radiatoren ontlucht. Dikke pluim voor de concierge.  Wij hebben dan gevraagd of we een terugbetaling konden krijgen voor de twee nachten dat we niet geslapen hadden maar dat ging niet. We hebben dan het voorstel gedaan voor een late check-out ,16u ipv. 10u en een simpel eetmaal in het restaurant op de dag van vertrek, dit ter compensatie zodat we toch nog met een enigszins positief gevoel onze vakantie konden afsluiten. Die late check-out hebben we na lang discussiëren gekregen maar dat etentje moesten ze bespreken met de manager, we zouden hiervoor mogen komen horen de volgende dag want de manager had een vrije dag.

  Die nacht hebben we dan eindelijk wat kunnen slapen zonder lawaai.  Vrijdagmorgen opnieuw naar de receptie waar we te horen kregen dat we blij mochten zijn met de late check-out, het etentje dat ging niet volgens de manager (Francis Feys). We vroegen dan om de manager toch eens te spreken maar dit ging niet, hij was in Westende.

  Na de middag hebben we dan nog een poging ondernomen om de manager te spreken, die er toen wel was, maar die vertikte het om te komen. Hij gaat duidelijk alle problemen uit de weg en verstopt zich hiervoor achter z’n personeel dat duidelijk goed opgeleid is om hem te beschermen.  Wij hebben een héél stresserende midweek met onze kleinkinderen achter de rug en vinden dit schandalige en bedrieglijke praktijken. Het telt hier enkel om inkomsten en problemen, los die zelf maar op. Verder kijkt men op u neer en trekt men een gezicht van wat kom jij hier nu vertellen dommerik. Wij zijn nog nooit zo behandeld geweest en gaan het hier dan ook niet bij laten.

  PS: Dikke pluim voor de concierge en personeel winkel en restaurant.  Aan mr. Feys de volgende boodschap : u bent goed bezig om wat ooit de beste en mooiste camping van de kust was, volledig naar de verdoemenis te helpen. PROFICIAT MR. FEYS.

  Slecht bij hele reis

  Review over D-reizen.nl

  In november een reis naar Hurghada (Egypte) geboekt. Vanaf het begin ging het fout. Aankomst midden in de nacht en ineens zie je bij boeking dat er geen transfer is naar hotel….. bijgeboekt met al veel problemen, dan kom je aan weet geen enkele transfer(vervoer) wie ons gaat brengen. Daar sta je dan….! Gelukkig wel meegenomen door een touroperator….. dan zouden we transfer hebben retour, wel betaald maar niemand komt je ophalen. D-reizen, prijsvrij vraagt nadien te komen met bewijzen dat ik betaald heb, kunnen ze ws niet uit mijn boeking halen. Oké bewijs gestuurd en extra taxi betaald en dan….? Het blijft stil. Vanaf de boeking ging er ook qua andere informatie veel mis…. Wat een slechte service!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen interesse in klant en eigen fouten

  Een tegenvaller

  Review over Novasol.nl

  Een smerige keuken, serviesgoed met de brokken eraf de koelkast van binnen stuk zodat je geen fles normaal kon neerzetten, de douche en wastafel liep slecht door. Zaterdag aangekomen, maandag direct naar het kantoor gegaan van contactpersoon bij Moerland. Er ging iemand mee, zij heeft alles bekeken en samen met haar heb ik de verstoppingen verholpen, bovendien bood zij aan om de schoonmaakkosten te retourneren. Maanden later nog niets teruggehad. Op mijn mail kreeg ik antwoord dat we de verkeerde weg hebben bewandeld. Bij het kantoor van Moerland weet niemand ergens van. Nu krijgen we de aanbieding om de volgende keer 10% korting kunnen krijgen. ER KOMT ECHT GEEN VOLGENDE KEER! Eens Novasol, nooit meer Novasol.

  Sterke punten
  Ik heb ze niet kunnen ontdekken.

  Zwakke punten
  Zie mijn verhaal.

  Zeer slecht

  Review over D-reizen.nl

  We zouden verzorgt door d-reizen naar Parijs gaan

  Ook annulering verz er bij geboekt

  D reizen belden of we de datum konden verschuiven

  Later hebben ze een datum afgedwongen

  Geen communicatie meer gehad

  Geen vergoeding gekregen

  We zijn gewoon bestolen .

  Wij hopen dit drama andere mensen te voorkomen  Sterke punten
  Afpersing

  Zwakke punten
  Slechte communicatie

  Prijzen op site niet meer besc

  Review over Afrikaplus.nl

  Over Verschillende data prijzen van reizen opgevraagd. Steeds was de vluchtprijs , zoals vermeld op de site , niet meer beschikbaar. Bij opvraag van een offerte is Alleen een hogere prijs beschikbaar. Dit is misleidend.

  boeking verdwenen

  Review over Chaletsplus.com

  Chalet Veenroos geboekt, bevestigd gekregen (dan wordt al contact opgenomen met de eigenaar van het chalet die moet bevestigen dat het goed is) en vervolgens ook aanbetaling gedaan. Begin december vernomen dat de eigenaar zich "vergist" had en dat de boeking niet door kan gaan. Marcel Streng van ChaletPlus beweert je graag te helpen om een oplossing te vinden en beloofd vanuit ChaletPlus en mister Veenroos een tegemoetkoming. Deze oplossing bestaat eruit dat je een alternatief chalet bij ze mag uitkiezen (uit wat er nog is "last minute"), zijn antwoorden op vragen duren dagen en uiteindelijk dus geen vergoeding of tegemoetkoming. Slecht afspraken maken en slecht zaken doen op deze manier met ChaletPlus. Tijdig geboekt en desondanks sta je met lege handen vlak voor je wintersport.

  Zwakke punten
  klant in de steek laten (5 jaren daar geboekt) en desondanks " kunnen we niets voor u doen, zoek het maar uit"

  Opgepast voor deze bedriegers

  Review over Belvilla.nl

  Zodra we een vakantiehuis geboekt hadden moesten we al 120€ extra betalen. Kosten waarvan niets was terug te vinden bij boeking.

  De dag van aankomst beweerde de eigenaar de betalingen niet te hebben ontvangen.

  Nadat de bewijzen zijn voorgelegd geweest, moesten we 500€ cash waarborg betalen. Dit stond zo vermeld in het contract van Belvilla.

  Deze waarborg krijgen we maar niet teruggestort.

  BOEK NIETS BIJ DIT BEDRIJF! Bedrieglijke praktijken.

  Nooit weer

  Review over Anwbcamping.nl

  Camping de Blauwe Haan. Bij aankomst de koffiepot al kapot, zo'n slechte weg. Bij de camping zo'n berg zand, niet door te komen. Achterin de camping gestaan. De buren hadden een hondje. Een keffert. Zelf gingen ze fietsen en lieten de hond achter in de caravan. Wij zaten met dat gekef. Verder stond een vent zn tuin te doen met een groot mes en tegen een vrouw te dreigen. Ook wordt er gezegd dat er gedreigd is dat iemand een pistool heeft. Voor kinderen tot ongeveer 8 jaar is er veel te doen maar de oudere en volwassenen wordt er niks gedaan. De kantine is 1 donker gat. Je kan er niet eten, geen winkeltje ook. Onaardige eigenaresse. Enige positieve is de omgeving. Maar er zijn meer campings in die omgeving. Nee wij gaan de volgende keer een deur verder

  Slechte afhandeling

  Review over Novasol.nl

  Afgelopen zomer een huisje gehuurd in Duitsland. Periode van 2 weken. Na 4 dagen hadden wij geen water meer. De vijfde dag moesten wij het huisje uit. Geen alternatief aangeboden. Daar stonden we dan. Zeer slechte services.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Beloven dingen maar komen daar niet op terug. Wij wensen ze een koude douche.

  Kakkerlakken!!

  Review over Estivant.nl

  Voor degene die met Estivant naar Frankrijk, Loire, Camping Les Saules willen reizen wees gewaarschuwd voor -veel-kakkerlakken!! De tenten daar en vooral om het keukenblok zaten vol met kleine kakkerlakken (niet die grote tropische, maar de duits/europese soort en daardoor sneller een plaag en mee te nemen naar huis). Een aantal reizigers hebben ze zelfs mee naar huis genomen. Mijn vakantie is daardoor goed verpest omdat ik er niet lekker bij mijn tent heb kunnen zitten. Ze rende over de tafels, over de drogende was op het wasrek, er zat er zelfs één in de pet van mijn dochter. Ze hebben het een plaag laten worden. En dan het ergste, de organisatie Estivant nam het totaal niet serieus! Hun officiele reactie letterlijk:

  "De aanwezigheid van kakkerlakken. Voor een aanwezig zijn van beestjes op en rondom een camping kan Estivant geen verantwoordelijkheid nemen. We begrijpen dat dit niet fijn is, maar we kunnen hier geen compensatie voor geven" en "Het kan natuurlijk zijn dat je het niet eens bent met bovenstaande. Je kunt dan terecht bij de Geschillencommissie. Dat kan hier. Hopelijk is bovenstaande zo helder."

  Ongelofelijk! Geen ongediertebestrijding, geen excuses, maar gewoon zeggen, ach, een kakkerlakken plaag, vervelend, maar het is gewoon de natuur. 😅

  Het concept van Estivant is leuk hoor, maar de manier hoe ze hier mee omgaan vind ik belachelijk. Geen Estivant meer voor mij. Ik kijk volgende keer wel naar een andere aanbieder van alleenouder reizen die dergelijke klachten wel serieus nemen.

  Sterke punten
  Het concept

  Zwakke punten
  Geen serieuze leiding maar een animatieteam wat geen zin heeft in klachten of problwmwn echt wil oplossen maar zelf een leuke tijd wil hebben. Veel vrijwilligers- en dan zo'n dure reizen. Dus geld beland in zakken voornamelijk van de organisatie en klantontevredenheid compenseren, ho maar. Niet slim!

  They cancel and no refund!!

  Review over D-reizen.nl

  I book ticket to d-reizen always but last 2020 its lockdown bacause of corona my flight was cancelled,i book my ticket for the amount of 980 its a huge amount of money and they dont even refund me because they are bankrupt!!! I emailed and call a lot but they dont gave any cents back!!! I never trust and book to this company again!!! Be careful of what company you trust....

  Gedateerd en vies huis.

  Review over Heerlijkehuisjes.nl

  Wij hebben kortgeleden met vrienden een huis geboekt in Durbuy. Huiscode ARD 1014.Bij aankomst vielen we in de ene en andere verbazing.\\\\\\\\r\\\\\\\\nHet was vies niet schoongemaakt!!! erg gedateerd !!!! met een kapotte en stoel en bed.\\\\\\\\r\\\\\\\\nGeen WIFI en een gecodeerde TV. Alleen buitenlandse zenders. Stinkende stofzuiger, geen schoonmaak artikelen. Schimmel op de kozijnen van de terras overkapping. Op de info leek het een fantastisch huis. Vandaar onze boeking. Maar een erge mooie omgeving, \\\\\\\\r\\\\\\\\n

  Sterke punten
  Een snelle reactie na ons telf. contact. Maar daar veranderde niets aan.\\\\\\\\r\\\\\\\\nIk zou dit huis uit de brochure halen.

  Zwakke punten
  Dat dit huis nog verhuurd wordt. Verbaasd ons dat er geen verdere negatieve reviews op dit huis zijn.\\\\\\\\r\\\\\\\\n

  Online boeken

  Review over D-reizen.nl

  D reizen is slecht telefonisch bereikbaar. Als je online geboekt hebt, willen ze je bij vragen in de winkel niet helpen

  Sterke punten
  Makkelijk online vakantie boeken

  Zwakke punten
  Als je vragen hebt zijn ze telefonisch niet te bereiken, je staat in de wacht en blijft in de wacht staan. In de winkel willen ze niet helpen omdat je online geboekt hebt.

  Gehaaide Oplichters, Ratten 🐀

  Review over Novasol.nl

  Alles loopt via computer systemen, het zijn uitermate slimme gewiekste geldklopperij. Ze zien continu sluipwegen geitenpaadjes om aan hun gelijk te komen. Beter kan je een grote tent op jouw auto dak doen, en op vakantie gaan, dan een huisje huren bij deze club.

  Sterke punten
  Laaielichters met de vingers in jouw Kassa !

  Zwakke punten
  Alles voor de Poen ook jouw poen is niet veilig bij ze. Ga beter kamperen 🏕

  Schandalig bedrijf

  Review over Novasol.nl

  Na 1456 km gereden te hebben met twee wagens waren we er dan. Even de noorse eigenaar bellen voor de code van het sleutelkluisje. De eigenaar was stomverbaasd dat wij daar stonden. Het huis was verkocht, contract met Novasol opgezegd, dus daar sta je dan met iedereen in de stress. Noodnummer gebeld van Novasol Nederland, waar we geboekt hadden. Tsja, vervelend voor u, het klopt dat de boeking geannuleerd is zien we nu in het systeem. Niet aan u doorgegeven, nee. Lang verhaal kort: Novasol deed helemaal niks om te helpen. Boeking werd geannuleerd, mosterd na de maaltijd, en daarna vragen ze om een review hoe het geweest was. Nou, wat een waardeloos bedrijf dus. Was de laatste keer dat we daar iets geboekt hebben. Schandalig behandeld, dus nooit weer Novasol. Wees gewaarschuwd: wij hadden een bevestigde boeking maar bij Novasol betekent dat niets, helemaal niets. Bij Novasol wordt je volledig vogelvrij verklaard, ookal heb je een bevestigde boeking en alles netjes betaald. Wordt tijd voor toezicht op dit soort wan-praktijken

  Sterke punten
  Geen. Misleidende informatie verstrekken zijn ze wel heel goed in.

  Zwakke punten
  Beetje teveel om op te noemen? Ze laten je keihard barsten als je door toedoen van hun fouten serieus in de problemen geraakt. Verder is het opvallend dat de beschrijving van zowel de lokatie als de accomodatie vaak veel te rooskleurig worden voorgespiegeld. Wij zouden een huis aan een meer hebben; alleen lag het huis op 400 meter hoog en kon je amper bij het meer komen, te voet sowieso al niet. Zijn gewoon oplichters

  Schandalig bedrijf

  Review over Novasol.nl

  Na 1456 km gereden te hebben met twee auto‘s waren we er dan. Even de noorse eigenaar bellen voor de code van het sleutelkluisje. De eigenaar was stomverbaasd dat wij daar stonden. Het huis was verkocht, contract met Novasol opgezegd, dus daar sta je dan met iedereen in de stress. Noodnummer gebeld van Novasol Nederland, waar we geboekt hadden. Tsja, vervelend voor u, het klopt dat de boeking geannuleerd is zien we nu in het systeem. Niet aan u doorgegeven, nee. Lang verhaal kort: Novasol deed helemaal niks om te helpen. Boeking werd geannuleerd, mosterd na de maaltijd, en daarna vragen ze om een review hoe het geweest was. Nou, wat een waardeloos bedrijf dus. Was de laatste keer dat we daar iets geboekt hebben. Schandalig behandeld, dus nooit weer Novasol. Wees gewaarschuwd: wij hadden een bevestigde boeking maar bij Novasol betekent dat niets, helemaal niets. Bij Novasol wordt je volledig vogelvrij verklaard, ookal heb je een bevestigde boeking en alles netjes betaald. Wordt tijd voor toezicht op dit soort wan-praktijken

  Sterke punten
  Geen. Misleidende informatie verstrekken zijn ze wel heel goed in.

  Zwakke punten
  Beetje teveel om op te noemen? Ze laten je keihard barsten als je door toedoen van hun fouten serieus in de problemen geraakt. Verder is het opvallend dat de beschrijving van zowel de lokatie als de accomodatie vaak veel te rooskleurig worden voorgespiegeld. Wij zouden een huis aan een meer hebben; alleen lag het huis op 400 meter hoog en kon je amper bij het meer komen, te voet sowieso al niet. Zijn gewoon oplichters

  Huis ook al is het Goed,

  Review over Novasol.nl

  Sleutels club heet opportunistisch we zijn groot dat soort teksten maar pas op Novasol past de regels naar eigen inzicht aan en je bent machteloos dus kijk uit ! Ze zien de klant niet staan!

  Sterke punten
  Verkooppraatjes

  Zwakke punten
  Ze passen hun verkoop praat aan waar het ze uitkomt ! Zeer foute club dus nooit meer !

  slechte service van novasol

  Review over Novasol.nl

  Ons vakantiehuisje was heel vies: overal haren, vieze douche/badkamer. Contact gezocht met Novasol, er zou iemand komen om schoon te maken. Niemand gezien en ook geen enkele reactie op mailberichten erover ontvangen.

  Zwakke punten
  slechte service, afspraken worden niet nagekomen

  oplichting of niet

  Review over Novasol.nl

  Zoveel geld voor een vakantie huisje in zweden

  Oude meuk, en foto´s van 10/15 jaar geleden staan nu nog op de verhuursite.

  Oud bollige meubels van 10-15 jaar geleden worden nu nog gebruikt en zijn al jaren aan vervanging toe.

  Jammer dat wij geen foto's kunnen uploaden om te laten zien hoe het in het echt uit ziet. matrassen waarvan de veren zijn versleten en de staat van onderhoud van de vakantie woning is meer dan uitgewoond. De foto's van het pand geven een vertekend beeld, het is maar 1/5 deel van het huisje ipv het gehele huisje. Jammer dat er geen controle is vanuit de verhuursite

  Zwakke punten
  Geen controle op de staat van het verhuurde. En volgens ons worden er met de Klachten maar weinig gedaan

  tegenvaller

  Review over Anwbcamping.nl

  De 3 Provinciën

  Mooie en goed onderhouden camping. Wij misten het geluid van spelende kinderen (blijkbaar een kindervrije camping). Daardoor, en het feit dat het eind april nog koud is en iedereen binnen zit (5 gr. minder dan in Limburg/Brabant), hadden we geen CAMPINGLIFE-gevoel… Er is geen broodjesservice en de bakker/supermarkt is redelijk ver fietsen. Douchen met douchemunten. Let op!!! De ACCI-kortingkaart levert op deze camping weinig tot geen korting op. De prijs voor een standaard plaats in het laagseizoen is ZONDER kortingkaart € 20,00 en is MÉT kortingkaart € 20,00 incl. 1 douchemunt. De beloofde minimale ACSI-korting van 10% haal je hier niet mee en ook het terugverdienen van de kortingkaart binnen 4 nachten is niet van toepassing op deze camping. Daarom krijgt deze camping van ons minder punten.  Sterke punten
  Mooi onderhouden

  Zwakke punten
  Korting laagseizoen via ACSI / ANWB klopt niet

  Niet op de hoogte gebracht

  Review over Suncamp.nl

  Momenteel verblijven wij nog op de camping helaas. Hoewel we geïnformeerd waren dat het hier vanwege een tennistoernooi druk zou zijn (dat is prima leuk toch wat drukte) zijn we niet geïnformeerd van het feit dat er bij dat tennistoernooi een festival zit met muziek tot 5 uur in de nacht praktisch naast de tent, waardoor je 10 dagen niet slaapt. Een seintje hierover bij de boeking had fijn geweest daar Suncamp op de hoogte is van de activiteiten van dit toernooi.  Na dit vermeld te hebben aan Suncamp en op een vriendelijke manier naar een oplossing proberen te zoeken met hen, omdat we meer dan de helft van de vakantie niet kunnen slapen, werden we afgepoeierd met een “ga maar naar de receptie”. Tja en die interesseert het nu net niets….  Jammer van deze afhandeling van Suncamp.

  Boek nooit bij Novasol!

  Review over Novasol.nl

  Boek nooit bij Novasol! Is duur en biedt geen service bij problemen. Vakantiehuis met zwembad waarbij zwembad onbruikbaar was, was Novasol onbereikbaar en onze dure familievakantie was om zeep.

  Zwakke punten
  Geen service bij problemen. Noodnummer niet bereikbaar

  Slechte klantenservice

  Review over D-reizen.nl

  Na vroeger altijd goede ervaringen te hebben gehad met dreizen, is het nu voor het eerst een dure slechte grap geweest.

  Last minute een mooie all in vakantie geboekt naar mexico met, zoals de website aangaf, een jacuzzi op de kamer! Wat een luxe en een voorpret!  Totdat ze een extra tussenstop tijdens de vliegreis hadden gestopt, in Amerika, waar wij niet mochten landen en 2 tussenlandingen tijdens 1 vlucht had ik lichamelijk sowieso niet getrokken dus ik wilde annuleren of wijzigen.

  De klantenservice wilde niets doen.

  We hebben nieuwe tickets moeten kopen en het hotel rechtstreeks 5 dagen moeten bijboeken. Ook hebben we hierdoor geen gebruik gemaakt van de transfers en ook dit zelf geregeld.  Na Rechtsbijstand erop te hebben gezet wilde dreizen alleen de heenreis tickets vergoeden. Geen transfer of hotel kosten. En over de jacuzzi op de kamer die er niet bleek te zijn is nooit op ingegaan.  Heel jammer dit. het heeft mij 1500 euro extra gekost en dit is een hoop geld. Ik boek nooit meer bij dreizen en raad het iedereen af