Autoeurope.nl

AutoEurope.nl bemiddelt in de autohuur en doet dit voor zeer aantrekkelijke huurprijzen met hoge kortingen. Ze bemiddelen tussen de consument (autohuurder) en de lokale en internationale bedrijven (autoverhuurder) in meer dan 8000 plaatsen wereldwijd. Hun missie luidt: "De beste service en kwalitatieve auto’s aanbieden"

AutoEurope is volstrekt onafhankelijk, aangezien zij bemiddelen en geen eigen autoverhuurbedrijf vertegenwoordigen. Je kunt dan ook de naam van de betreffende autoverhuurder zien staan in de voucher.
Ze werken dus samen met grote, internationale autoverhuurbedrijven zoals SunnyCars, Avis, Europcar, Hertz etc. Daarnaast hebben ze wereldwijd contacten en een samenwerking met de lokale autoverhuurders.

Benodigheden om huurauto op te halen

Je auto is online geboekt en de voucher heb je per mail ontvangen. Hierin staat het type huurauto, de ophaal en afleverlocatie, de huurkosten en andere, belangrijke info. Hoe gaat het dan verder en wat heb je nodig? Lees van tevoren de algemene voorwaarden die je hebt ontvangen en bereid je voor alvorens de huurauto wordt opgehaald.
Eenmaal op locatie wordt de voucher overhandigd en wordt er ter plekke een huurovereenkomst opgesteld door de betreffende verhuurmaatschappij. Dit is dus niet de voucher die je hebt ontvangen van AutoEurope. Wanneer deze huurovereenkomst is getekend, dan is huur een feit.
Als hoofdbestuurder dien je je te kunnen legitimeren met een geldig paspoort of identiteitskaart. Daarnaast dien je een geldig rijbewijs en een creditcard te kunnen overleggen. Deze creditcard geldt als borg voor de auto. Ook eventuele medebestuurders dienen een rijbewijs bij zich te hebben.

Annuleren of wijzigen van je boeking

Tot 48 uur van tevoren hoef je bij AutoEurope geen annulerings- of wijzigingskosten te betalen. Je krijgt je betaling gerestitueerd en hiermee zijn zij bijna uniek. Daarna - dus binnen 48 uur - is er geen restitutie mogelijk en ook wanneer je de huurauto eerder inlevert, dan krijg je geen geld terug.
Een wijziging zelf kost geen geld, je dient alleen het dan geldende, nieuwe tarief te betalen. Er is geen restitutie mogelijk als Auto Europe achteraf over de annulering van een boeking geïnformeerd.
Bij annulering zal Auto Europe een bedrag van dertig euro aan administratiekosten extra in rekening brengen. Het bedrijf kan niet overgaan tot restitutie als een klant bij het ophalen van de huurauto geen geldig rijbewijs of creditcard kan overleggen.

Net als bij de meeste autoverhuurders, is de minimumleeftijd 21 jaar voor de hoofdbestuurders. Dit kan per land en per autoverhuurder verschillen. Je dient daarnaast in minimaal 12 maanden (soms 24 maanden) in het bezit te zijn van een rijbewijs. Check de voorwaarden daarom goed. Bestuurders die jonger zijn dan 25 jaar of ouder dan 70 jaar, kunnen een extra toeslag krijgen. Deze extra kosten zie je eventueel terug in de berekening, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan bij AutoEurope.nl

De beste en laagste prijzen

Auto Europe staat bekend als de goedkoopste en meest complete online aanbieder. Ze zijn eigenlijk onverslaanbaar en naast hun concurrende prijzen, bieden ze ook de meest complete pakketten. Er komen dus geen extra, lokale kosten bij voor extra risico afkoop en dergelijke. Mocht je toch een betere prijs vinden, dan geeft AutoEurope aan deze te kunnen overtreffen, dus neem dan vooral contact op met hen.

Image result for auto huur

Tips voor autohuur

Er komt stiekem veel bij kijken voordat je de beste auto hebt gevonden. Je dient op verschillende zaken te letten alvorens je de boeking definitief maakt. Denk aan het juiste type met voldoende ruimte, handgeschakeld of juist automatisch, benzine of diesel etcetera. Bereid je goed voor en lees "Auto huren, waar moet je op letten?".

Reviews & ervaringen AutoEurope

Gemiddelde score van AutoEurope.nl op Trustpilot is meer dan goed (8,3/10). Dit is gebaseerd op 3.781 reviews. Liefst 83% geeft een uitstekend of goed aan deze autoverhuurder.

Een aantal ervaringen van eerdere huurders:

"Autoeurope is clear, has good prices and offers a very easy process to book a car or to cancel your reservation. I always book my cars with Autoeurope everywhere in the world. Thanks."

"Site works great. And as far as I can see you are the cheapest."

"Excellent rates. It is worth checking your rate several tines before booking or wait for an offer. One of the key selling points for me is the option to have your cdw reduced." 

"Happy customer for over 15 years now. Book your car with super cover and just say "no" to all offers you'll get when picking up the car. Piece of mind!" 


Artikelen over Autoeurope.nl

Autoeurope.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Autoeurope.nl.

Bezoek Autoeurope.nl

Schrijf je eigen review