Francecomfort.com

FranceComfort beheert en verhuurt in Frankrijk vakantieparken die net wat meer comfort hebben dan gemiddeld. De vakantiehuizen liggen in de Dordogne, de Languedoc, de Midi Pyrenees, De Provence en de Poitou-Charente en zijn voorzien van alle luxe en comfort. De vakantieparken hebben veelal een zwembad, restaurant, wifi, tennis, speeltuin en animatie en receptie met medewerkers die Nederlands en Engels spreken. Het resort en de vakantiewoningen zijn geschikt voor mindervaliden. In de meeste gevallen is het toegestaan een hond mee te nemen. Er zijn ook altijd huizen beschikbaar die geschikt zijn voor CARA patienten. De villa's, bungalows, vakantiehuizen en chalets, die veelal gelijkvloers zijn, een vaatwasser, wasmachine, magnetron, flatscreen TV en wifi hebben, liggen in een toeristische omgeving met veel bezienswaardigheden. Daarnaast zijn er veel gezellige dorpjes met terrasjes, marktjes en restaurantjes zodat u met uw gezin en kinderen kunt genieten van alles wat Frankrijk te bieden heeft. De vakantieparken van FranceComfort liggen temidden of nabij uitgestrekte wijngaarden met groene of blauwe druiven en de bekende proeverijen waar u de wijn kunt proeven.


Extra info

SGR/ANVR lid: Nee
Soort vakantie: comfortabele en luxere vakantiehuizen op vakantieparken
Doelgroep: families, gezinnen en stellen
Pakketreizen: Nee
Landen/Werelddelen: Zuid-Frankrijk


Francecomfort.com Reviews

  Domaine les Forges

  Geachte heer,mevr we zijn voor de tweede keer op domaine les Forges geweest,een schitterend resort met prachtige bungalows.Het onderhoud van het terrein en het prachtige grote verwarmde zwembad kan niet beter.De beheerders en de andere medewerkers alert en altijd bereidt daar waar eventueel nodig,te helpen.Chapeau.De golfclub.De greenfee prijs is prijzig,de fairways dor/hard net als verleden jaar.Ook dit jaar was erg heet,en te weinig regen,dus onvermijdelijk.Het clubhuis plezierig.

  Relax

  Ik als aleengaande verbleef op Le bois senis. Ik ben hartelijk verwelkomd. Mocht eerder is het huisje omdat ik eerder arriveerde. Huisje is picobello. Alles is aanwezig.Misschien zelfs iets te overdadig. Als je van plan bent om te gaan moet je beseffen dat het afgelegen is. Je krijgt er wel een weldaad van rust voor terug. Alles is schoon en netjes. Als verbeterpunt zou ik aangeven om de receptie op het park zelf te huisvesten en niet op een ander park wat ook hoort tot de France Comfort. De openi ngstijden zou ik ook iets verruimen. Nu is er elke dag van (behalve op zondag) van 9 tot 10 dat ze open zijn. Het zou prettig zijn als de receptie in de middag ook een uurtje open is voor vragen. Op deze wijze hoef je niet altijd vroeg op als je iets wil weten. Desalniettemin ben ik wel geholpen op een appje buiten openingstijden. Dus kortom vol lof.

  Sterke punten
  dienstverlening/ service

  Zwakke punten
  website eerlijker laten zijn. Nu stond op de site dat het zwembad b.v. open is vanaf mei. In juni toen ik er was was deze gesloten. Naar mijn mening zouden ze op de site meer naar voren moeten laten komen dat als je voor het park kiest je echt voor rust kiest.

Bezoek Francecomfort.com

Schrijf een review