Vliegwinkel.nl

Als je op zoek bent naar goedkope vliegtickets dan ben je bij Vliegwinkel.nl aan het juiste adres. Door handige filters zoek je eenvoudig naar de beste vliegtickets op je computer, tablet of mobiel, ook als je al op reis bent. Vliegwinkel.nl biedt vliegtickets aan vanuit meerdere luchthavens waardoor je veel geld kunt besparen. Ook kun je eenvoudig vergelijken of het goedkoper is om op andere dagen te reizen.

Welke soort tickets en vakanties biedt vliegwinkel.nl aan?

Vliegwinkel.nl is gericht op het verkopen van goedkope vliegtickets, maar ook als je meerdere bestemmingen in één reis wilt bezoeken ben je bij Vliegwinkel.nl goed geland. Bij Vliegwinkel.nl kun je namelijk je eigen reis samenstellen door meerdere vluchten te combineren in één boeking. Daarnaast kun je ook via Vliegwinkel.nl een hotel boeken, autoverhuur regelen, om een reisgids vragen en transfers toevoegen. Een zogenaamde fly and drive is een van de meest geboekte reizen op vliegwinkel.nl

Welke zekerheden heb je als je een vlucht boekt bij vliegwinkel.nl?

Vliegwinkel.nl is aangesloten bij zowel SGR als bij de ANVR. Als consument ben je dus goed beschermd in het geval van een dreigend faillissement of andere calamiteiten. 

Enkele reviews van klanten van Vliegwinkel.nl

Op Trustpilot.com staan bijna 2000 reviews over Vliegwinkel.nl waaruit een uitstekende score komt. Maar liefst 50% is zeer tevreden met de diensten van Vliegwinkel.nl! Enkele reviews die we graag willen uitlichten zijn:

"Via de site direct de juiste vlucht vanaf een vluchthaven in de buurt gevonden voor een prima prijs. Overal wordt duidelijk gewezen op de problemen die je tegen kunt komen en waar je je voor kunt verzekeren. Neem je het risico ook goed! Een goed begin van ons vriendinnen uitstapje."

"Op Vliegwinkel.nl een zeer aantrekkelijke prijs voor onze tickets gevonden. Het boeken is eenvoudig, stap voor stap loop je er door heen en de bevestiging via e-mail is ook heel snel binnen. Na het boeken van de tickets krijg je nog de mogelijkheid om hotels en/of een auto bij te boeken. Wij moeten nog even bespreken wat we allemaal willen gaan doen en daarna zal ik zeker het aanbod auto/hotel bekijken."

"Enkele minuten na boeking van een ticket ontvang je alle bescheiden al via e-mail 👍voor herhaling vatbaar, goed!"

Heeft vliegwinkel.nl ook kortingsacties of kortingscodes?

Op vliegwinkel.nl vind je een breed assortiment aan reizen met bestemmingen over de hele wereld. De trouwe klanten van onze website worden regelmatig beloond met leuke, exclusieve acties. Zo geven wij geregeld korting op vliegtickets. Dit betekent dat je voordelig kunt shoppen met kortingen in de vliegwinkel.


Artikelen over Vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Vliegwinkel.nl.

Bezoek Vliegwinkel.nl

Schrijf je eigen review