Beleefamerika.nl

BeleefAmerika.nl is de specialist voor rondreizen door Amerika. Alle reizen worden op maat gemaakt, de beste kwaliteit en service tegen een goede prijs.


Extra info

SGR/ANVR lid: Ja 
Accommodatie: Alle
Doelgroep: Alle
Pakketreizen: Ja
Bestemming: Amerika


Beleefamerika.nl Reviews

  Super veel kennis en topservice

  Wij zijn enorm goed geholpen door de mensen van Beleef Amerika. Vriendelijke, behulpzaam maar vooral erg veel kennis over het land met allerlei leuke tips. We kregen een vooraf een prachtige presentaie van onze reis op hun kantoor in Tilburg. Door hen hebben we een onvergetelijke reis gehad.

  Sterke punten
  Vriendelijk, behulpzaam, kennis

  Zwakke punten
  Tilburg was voor ons niet naast de deur, maar het was uiteindelijk de moeite meer dan waard

  Alles kan en meer dan goed geregeld

  Je kunt via beleefamerika.nl niet alleen gaan voor een volledig verzorgde rondreis, maar ook je maatwerk rondreis ism de experts samenstellen. Wij hebben gekozen voor een combi; een pakket met wat aanpassingen/uitbreidingen. We zijn gestart in San Francisco (erg leuk en Europese stad waar genoeg te doen is), vervolgens Yosemite (niet bijzonder) bezocht en via Las Vegas incl. een helikoptervlucht door de Grand Canyon (echt geweldig en een must do) en LA (viel tegen) langs de westkust terug (bijzonder en mooi) naar SF. Echt een fantastische route in zo een grote jeep 2,5 week reizen, geweldig!
  Ik kan ze zeker aanbevelen en vandaar dat ik deze positieve review schrijf!

  Sterke punten
  Flexibiliteit en meedenken

  Zwakke punten
  Niet de goedkoopste

Bezoek Beleefamerika.nl

Schrijf een review