In deze categorie vindt u bijna alle aanbieders van sportreizen. Deze sites zijn gespecialiseerd in diverse sportreizen. Gezien de groeiende vraag naar sportreizen - een GP bezoeken, voetbalwedstrijden bijwonen, golfen etc. - zijn er diverse partijen die complete reispakketten aanbieden.

0 Reviews

VoetbalticketXpert - Dé partners in voetbaltickets voor Europese topclubs! ... Lees verder »

2 Reviews

Voetbalreizen.com organiseert graag uw voetbalbeleving. Dit doen wij reeds 14 jaar vol passie en met medewerkers die u als klant centraal stellen. Van onze passie ons werk mogen maken Persoonlijk contact Onze missie: Wij willen de klant een unieke, ... Lees verder »

1 Review

Service, kwaliteit en de zekerheid dat uw vakantie perfect geregeld wordt tezamen met een unieke prijs-kwaliteitverhouding maken Pin High al 29 jaar dé nummer 1 in golfreizen. Deze positie hebben wij slechts kunnen bereiken dankzij de vele ... Lees verder »

0 Reviews

Golftime is met ruim 20 jaar ervaring de specialist in golfreizen. Dankzij onze jarenlange ervaring vinden wij altijd uw perfecte golfvakantie. Wij zijn uw ‘travel caddy’. Als een echte caddy ontzorgen wij en zorgen wij dat alles perfect ... Lees verder »

0 Reviews

Golfreizen op maat met persoonlijke service ! Golfreizen.nu is specialist in het aanbieden van Golfvakanties & Golfreizen in alle Europese landen, maar ook buiten Europa kunt u bij ons terecht. Op onze site kunt u uw golfreis uitzoeken en indien ... Lees verder »

0 Reviews

Flowtrack Summer is de ultieme zomer(surf)vakantie! Flowtrack is een reisorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in actieve zomervakanties voor jong en oud. Als het maar iets met golfsurfen, surfen, relaxen, levensgenieten en een gezellig feestje ... Lees verder »

1 Review

Wie is Amorgos Zeilvakanties? Een super leuke club ;-). Het begon in 1997. Willem organiseerde zijn eigen zeilcursus van Athene naar Amorgos. Het bleek veel te ver zeilen voor een cursus. Maar de ervaring was geweldig en de pret groot. Nu zeilen we ... Lees verder »

0 Reviews

Voetbalreizen voor iedereen bereikbaar VoetbalTravel groeit sinds haar oprichting als kool. Inmiddels bieden we voetbalreizen aan in meerdere Europeese landen. Onder het overkoepelende label EventTrips hebben we ons concept bovendien uitgebreid met ... Lees verder »

0 Reviews

Sailing2gether is een initiatief van Holland Sail. Holland Sail is in 2009 opgericht door meer dan 20 eigenaren van traditionele zeilschepen. Deze bevlogen zeilliefhebbers vonden dat het anders moest, wilden hun eigen bedrijf hebben en niet voor een ... Lees verder »

0 Reviews

Equipo Voetbalreizen - Voor Elke Fan een Unieke Voetbalreis! Bij Equipo Voetbalreizen stel je in drie stappen jouw voetbalreis samen incl. vlucht, hotel en ticket. Jouw onvergetelijke voetbalreis voor de beste ... Lees verder »

0 Reviews

Wielrennen | Italië | BICI E BASTA Wilt u wielrennen in Italië? Boek dan de compleet verzorgde luxe fietstraining van BICI E BASTA. Onze toertochten zijn voor iedereen geschikt. Wij gebruiken Pinarello fietsen voor de tourtochten en u ... Lees verder »

0 Reviews

Jouwvoetbalreis.nl Boek eenvoudig een compleet verzorgde voetbalreis naar de Premier League of ... Lees verder »

0 Reviews

#1 Surfvakanties | Surfblend Surf tijdens een surfvakantie naar Frankrijk, Spanje of Marokko. Bij Surfblend vind je het leukste aanbod aan surfcamps, junior- en familycamps! ✅ Je reist al Vanaf ... Lees verder »

Welke aanbieders van sportreizen en sporttickets zijn er?

Het boeken van een sportreis wordt steeds populairder, maar waar kan je het beste een sportreis boeken? Er zijn diverse gespecialiseerde sportreis-aanbieders, de een bekender dan de ander. Vaak betaal je een behoorlijk bedrag voor een georganiseerde sportreis, inclusief vervoer of vlucht, overnachtingen en toegangskaarten voor het sportevenement. De grootste vraag is altijd of het ticket voor de w [...]