Wie is Amorgos Zeilvakanties? Een super leuke club ;-). Het begon in 1997. Willem organiseerde zijn eigen zeilcursus van Athene naar Amorgos. Het bleek veel te ver zeilen voor een cursus. Maar de ervaring was geweldig en de pret groot. Nu zeilen we ieder jaar in zo'n 15 gebieden. Wereldwijd. Meestal 30 tot 40 verschillende tochten. Het grootste deel voor volwassenen. Een kleiner deel voor gezinnen. Van beginner tot gevorderden. Wil jij: meezeilen. Leren zeilen. Flottielje zeilen. Een zeiljacht huren. Of op een andere manier vakantie en zeilen combineren al dan niet met avontuur, mensen ontmoeten of een cursus?


Extra info Amorgos.nl

SGR garantieregeling: Ja
ANVR-reizigersvoorwaarden: Ja
Soort vakantie(s): Zeilen
Doelgroep: Volwassen en gezinnen
Pakketreizen: Ja
Landen/Werelddelen: Italië, Griekenland, Spanje, Kroatië, Turkije, Denemarken, Nederland en de Carribean.


Amorgos.nl Reviews

  Geen plezier in Zeilen

  Plezier in Zeilen zegt het logo van Amorgos. Niet als je in Corona tijd hebt geboekt en vraagt om mogelijkheden om iets samen te bekijken. We zouden 20 juni 2020 een week flottielje zeilen. Nu vluchten werden geannuleerd door Transavia, die vlogen niet meer op Zadar enkel nog op Split en het nog niet duidelijk is hoe veilig vliegen nu is en we met 3 vrienden zouden komen (lees drie huishoudens) en dus overal apart moeten zitten als je uit eten gaat. Ga je met drie vrienden een weekje zeilen moet je elke avond aan drie tafels zitten. Daar is niets gezelligs aan. Zeilen wordt op die manier varen. Geen enkel begrip nog enige coulance vanuit Armorgos. snoeiharde emails waarin gewoon bot gesteld wordt, je kunt het land in, dan kom je maar met de auto ( voor ons betekend dit drie auto’s en 2 dagen heen en 2 dagen terug voor 6 dagen varen). Jammer dat Plezier niet meer bestaat, maar ergen nog is de botte en onbeschofte manier hoe Armorgos omgaat met haar klant. Wij boeken hier niet meer.

  Sterke punten
  Doen alsof ze een beleving verkopen

  Zwakke punten
  Werkelijkheid is dat ze geld wolven zijn.

  Slechtste flotielje ervaring ooit.

  Flotielje leider was ongeïnteresseerd. Legde het hele flotielje op zeer onconfortabele plaatsen (golven 3 tot 4 m, daar gaat je nachtrust). Legt ons op een plek, waar bij eb 1 boot vast komt te liggen. Zou voor de restaurants zorgen, maar een dag kwam hem dat niet uit, konden we het zelf doen. Of we dat dan ook even voor de rest van de vloot konden doen, aangezien mijnheer te lui was?! Zelfs even daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in de dag was al te veel.

  Zwakke punten
  Niet klantvriendelijk en niet oplossingsgericht.

  Zeilen Kroatië

  Zeilreis in Kroatië. Boot was te klein voor 6 personen. Konden niet buiten op de banken slapen , want deze waren te klein. Schipper kon niet goed alles uitleggen en maakte heel duidelijk dat het voor hem een vrijwilligersbaan was. Hij zorgde niet voor een ontspannen sfeer.

Bezoek Amorgos.nl

Schrijf een review