Voetbalreizen.com

Voetbalreizen.com organiseert graag uw voetbalbeleving. Dit doen wij reeds 14 jaar vol passie en met medewerkers die u als klant centraal stellen.

Van onze passie ons werk mogen maken Persoonlijk contact Onze missie: Wij willen de klant een unieke, onvergetelijke voetbalreis laten beleven, zonder zorgen! Onze visie: We gebruiken de nieuwste technieken om het aanbod van de reisonderdelen op een snelle en juiste wijze te koppelen aan de vraag van de klant. Door dit te automatiseren, houden we voldoende tijd over voor persoonlijke contact, service en ondersteuning. We geloven dat deze focus op persoonlijk contact en onze passie voor voetbalreizen, onmisbaar zijn voor een unieke beleving voor de klant.


Extra info

SGR/ANVR lid: Ja
Accommodatie: Afhankelijk van wens en bestemming
Doelgroep: Voetballiefhebbers
Pakketreizen: Ja
Bestemming: Europa


Voetbalreizen.com Reviews

  Zeer slecht

  Heb geboekt om real madrid getafe te kijken, maar door corona konden we niet gaan. Heb meer dan 500 euro kwijtgespeeld aan niets. Kreeg alleen de wedstrijdtickets terug. Hotel en vliegtuigtickets niet terugbetaald gekregen. Dus heb 500euro verlies gemaakt aan letterlijk niets. Welke reisorganisatie boekt er nu non refundable tickets in tijden van een pandemie? Ben zeer teleurgesteld en ze hebben men vertrouwen geschonden. In de toekomst zoek ik zelf een vlucht + hotel + wedstrijdkaarten, waardoor ik niet nog eens men geld ga kwijtspelen. Zeer triest dat ze ons geld hebben verspild aan niets.

  Sterke punten
  Geen sterke punten 1grote negatieve ervaring

  Zwakke punten
  Alles is zwak. Van het organiseren tot het communiceren tot aan de klantenservice

  Fijne site

  Fijn als je een keer een mooie wedstrijd wil kijken in het buitenland! Alles eenvoudig te boeken en goed geregeld.
  Aanrader!

  Wat een gave site!

  Niet alleen voor de check voor vakantiesitesvergelijken.nl maar ook vanwege mijn voetbalpassie was ik blij dese site te mogen bezoeken. En wat voor een site! Super overzichtelijk en eenvoudig een reis boeken voor Eem prachtige wedstrijd. En dan echt alles is geregeld: vervoer, tickets, overnachtingen en je kunt er zelf maatwerk van maken door de data te bepalen en het vervoer. Alles is hierop ingesteld en maakt het eenvoudig en overzichtelijk voor de klant. Wat opvalt zijn mi de lage (uitondehandelde?) prijzen voor een trip icm het ruime aanbod. Ik ga zeker snel een trip boeken, want nu wordt het veel meer dan alleen een wedstrijd bezoeken. Complimenten voor deze vakantiesite!

  Sterke punten
  Prijs, aanbod, totaalpakket, eenvoudig te navigeren website!

Bezoek Voetbalreizen.com

Schrijf een review