Cruises

Gezien het aantal vakantiesites gericht en gespecialiseerd in Cruises in combinatie met de vele mogelijkheden en prijsverschillen, is er een categorie "Cruises" aangemaakt met een overzicht van Cruise aanbieders met reviews.

0 Reviews

Boek uw cruise bij de cruise vakantie specialist. 50 jaar cruise inspiratie. 26 jaar op rij verkozen tot beste aanbieder cruises van ... Lees verder »

0 Reviews

Holland Cruise Center heeft als doel om cruise reizigers te voorzien van een `one stop shop` met een cruise vergelijking mechanisme. Uw cruise vakantie begint op het moment dat u onze site bezoekt, we zullen tarieven en aanbiedingen van rederijen ... Lees verder »

0 Reviews

Grootste (online) aanbod van cruises Wij zijn agent voor talloze gerenommeerde cruisemaatschappijen: u kunt bij ons kiezen uit 20 rederijen en meer dan 200 schepen van drie tot zes sterren. We vinden dus altijd de cruise die u op het lijf ... Lees verder »

1 Review

Boek een onvergetelijke cruise bij Captain Cruise! Denkt u er over binnenkort een cruise te boeken? Bekijk dan direct de verschillende cruises, vaargebieden, rederijen en bestemmingen van Captain Cruise. Hier bent u zeker van de hoogst gewaardeerde ... Lees verder »

0 Reviews

CruiseReizen.nl werkt direct samen met alle rederijen. Vergelijk makkelijk en snel alle cruises en prijzen op www.CruiseReizen.nl, zonder enige boekingskosten en met de laagsteprijsgarantie. Naast een schitterende website is een team van ervaren ... Lees verder »

0 Reviews

Costa Cruises bestaat al meer dan 60 jaar en is de grootste cruisemaatschappij van Europa. Costa Cruises biedt een grote variatie aan routes met de vloot van 11 schepen. Elk schip binnen de vloot heeft een ander karakter. De vloot vaart onder de ... Lees verder »

Cruise boeken, hoe werkt het?

Hoe lang van tevoren moet ik een cruise boeken?
Over het algemeen kunnen de meeste cruises ergens tussen de 18 maanden en een week voorafgaand aan het cruisen worden geboekt. Er zijn voor- en nadelen aan het vroeg of laat boeken. Als u verder vooruit boekt, heeft u meer keuze als het gaat om de ligging van de cabine. Dus als u een specifieke cabine of een bepaalde categorie wilt hebben die [...]