Preisdaler.nl

Preisdaler.nl is de online boekingssite waarbij u eenvoudig uw ideale vakantie kan samenstellen. De website wordt u aangeboden door Reisbureau Friesland, een zelfstandige reisorganisatie die al meer dan 25 jaar actief is in de reiswereld. Preisdaler is aangesloten bij de ANVR en SGR. Een groot deel van Friesland is reeds klant bij Reisbureau Friesland en met Preisdaler.nl laat men ook de klanten in de rest van Nederland het gemak ondervinden van online boeken tegen de laagste prijzen! Het geavanceerde systeem toont u alleen de laagste prijzen die Preisdaler u voor de vakanties kan aanbieden. U heeft dus het gemak van online boeken en de kennis van een zeer ervaren team van reisadviseurs.

Wie is preisdaler?

Preisdaler.nl is een online boekingssite waar je eenvoudig en tegen lage prijzen je eigen vakantie kunt samenstellen. Reisbureau Friesland, een zelfstandige reisorganisatie die al meer dan 25 jaar actief is in de reiswereld, beheert de website en is aangesloten bij de SGR en ANVR. Hierdoor maak je gebruik van de kennis en ervaring op het gebied van vakanties.
Het geavanceerde systeem op Presidaler toont alleen de laagste prijzen die zij kunnen bieden.

Dynamisch reizen

Naast de reisorganisaties waarvoor Preisdaler bemiddelt, hebben ze ook hun eigen "dynamische reizen". Een Dynamische reis bestaat uit losse elementen die je zelf samenstelt en de reizen zijn te herkennen aan het Preisdaler label dat er naast staat vermeld. Dit scheelt veel uitzoekwerk voor de reiziger, aangezien alles op één site staat en het maakt bovendiooen het aanbod van bestemmingen, accommodaties en vluchten enorm. Dynamische reizen zijn met name geschikt voor de ervaren vakantieganger en/of reiziger die weet wat hij/zij wilt en het ook zonder reisleiding af kan.

Hoe boek je een vakantie via Preisdaler?

Op de website van Preisdaler vind je eenvoudig door middel van het instellen van de filters de juiste en meest geschikte accomodatie in één van de 61 landen wereldwijd. Vervolgens handel je de aanvraag snel af en boek je rechtstreeks bij Preisdaler je gewenste vakantie. Achter de schermen regelt Prijsdaler het verder en handelt jouw aanvraag met de betreffende aanbieder af. Gezien de grootte, kunnen ze momenteel de laagste prijzen aanbieden, zeker als het om een Lastminutes gaat. De communicatie, betaling, klachten etcetera verlopen ook rechtstreeks met Preisdaler.

Type vakanties via Preisdaler

Preisdaler biedt verschillende soorten vakanties aan, zowel compleet verzorgde reizen als deels of juist geheel door de reiziger zelf. Onder meer Stedentrips, Cruises, Wintersport wintersportreizen en all-inclusive Zonvakanties.

Reviews over en ervaringen met Preisdaler

Bij Trustpilot is de gemiddelde score een 8,9 en gebaseerd op 32 beoordelingen.
Een aantal quotes/reviews van reizigers:

8-2-2019: Net terug van een heerlijke week skiën met het gezin in Frankrijk. Last-minute een huis geboekt via Preisdaler.nl en los van de goedkope week, was de accommodatie meer dan goed. Dichtbij de lift, lekker ruim en schoon. Voldeed aan alle wensen en was zelfs beter dan we dachten of op de foto's zagen. Het boeken was even lastig en het vinden van het juiste huis kostte wat tijd, maar uiteindelijk met een zeer goed resultaat. Ik zeg Preisdaler, dank en ga zo door!

19-12-2018: Geweldige reisorganisatie!!! Je word super te woord gestaan als je vragen heb en problemen worden direct opgelost. Denk dat ik nooit meer voor een ander ga. Zeer aan te bevelen.

2-11-2018: prima geregeld leuke aktie van goedkoop parkeren schiphol duidelijke informatie snelle reactie als er vragen zijn.

Buiten Europa
Zelf samen te stellen
All-Inclusive mogelijkheidJA
SGR / ANVR aangesloten
Prijsklasselaag/medium
Winterreizen
Zomerreizen
Hotel
Huis/Bungalow
Camping
Stedentrips

Preisdaler.nl Sterke punten

 • Betrouwbaar, snelle reactie en goede service
 • Relatief goedkoop
 • Voor alle reissoorten

Preisdaler.nl Zwakke punten

 • Luxe reizen dien je elders te boeken

Extra info

SGR/ANVR lid: Ja 
Type vakantie: zon, skiën, verre reizen, auto
Doelgroep: alle
Pakketreizen: Ja
Bestemming: wereldwijd


Artikelen over Preisdaler.nl

Preisdaler.nl Reviews

  Wintersport via Preisdaler was geweldig!

  Net terug van een heerlijke week ski├źn met het gezin in Frankrijk. Last-minute een huis geboekt via Preisdaler.nl en los van de goedkope week, was de accommodatie meer dan goed. Dichtbij de lift, lekker ruim en schoon. Voldeed aan alle wensen en was zelfs beter dan we dachten of op de foto's zagen. Het boeken was even lastig en het vinden van het juiste huis kostte wat tijd, maar uiteindelijk met een zeer goed resultaat. Ik zeg Preisdaler, dank en ga zo door!

  Sterke punten
  Prijs, afstand tot skilift, huis zelf

  Wat een super website voor alle vakanties

  Sinds 2 jaar ken ik Preisdaler.nl en sindsdien boeken wij al onze vakanties via hen. Wat een top site! Zowel de wintersport als autovakantie zijn makkelijk te boeken tegen zeer scherpe prijzen. Ook mijn ouders Preisdaler aangeraden en zij hebben onlangs een complete reis naar amerika naar volle tevredenheid gemaakt via hen. Echte aanrader!

  Sterke punten
  Super simpel boeken, alle soorten vakanties bij een aanbieder en scherpe prijzen. Nog niet teleurgesteld, dus ga zo door Preisdaler!

Bezoek Preisdaler.nl

Schrijf een review