TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Wij bieden vakanties aan via onze reismerken TUI en Kras. TUI is daarnaast ook de naamgever van onze eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly. TUI is het scherp geprijsde allround vakantiemerk met een multichannel distributie via TUI.nl, de reisbureaus van TUI en het Contact Center. Kras is een direct-seller, gespecialiseerd in bus-, fiets- en vaarvakanties en verre groepsrondreizen. Extravacanza organiseert complete bruiloften in het buitenland en huwelijksreizen. Daarnaast heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly.


Extra info

SGR/ANVR lid: Ja 
Accommodatie: Alle (hotel, villa, appartement etc.)
Doelgroep: Alle
Pakketreizen: Ja
Bestemming: Wereldwijd


Tui.nl Reviews

 • Vrouw werkte een jaar op St Maarten. Ben gaan zoeken naar tickets via alle mogelijke sites. Uiteindelijk bij TUI uitgekomen en daar een goede prijs gekregen voor een ticket en extra beenruimte weten te bemachtigen. Totaal prijs was lager dan die van concurrenten. Erg tevreden mee.

  Door Freerk op 28 januari 2019 Reageer
 • Tui heeft een ontzettend overzichtelijke site. Na het invullen van je wensen en bestemming verschijnen direct de hotels die daarbij aansluiten. Wat ik het grootste voordeel vind is dat de prijzen die in het beginvenster staan niet veel meer worden als je de gekozen reis wil afronden, iets wat bij andere vakantie sites standaard wel gebeurde! We hebben een heerlijke en goed verzorgde vakantie op KaapverdiŰ gehad en staan nu op het punt onze vakantie voor Juni dit jaar te boeken. Weer via Tui!

  Sterke punten
  Overzichtelijk, goede prijzen en geen bijkomende kosten vlak voor het boeken online. Mooie hotels in verschillende prijsklassen.

  Door Carlijn op 16 januari 2019 Reageer
 • Fijne website om je vakantie en vlucht te boeken. Duidelijke omschrijvingen en scherpe prijzen. Proces na het boeken verloopt ook soepel. Ik kreeg keurig al mijn bescheiden in de mailbox. Betrouwbare site dus een aanrader.

  Sterke punten
  Overzichtelijk
  scherpe prijzen en dat vinden wij belangrijk in ons dorp
  aangesloten bij SGR

  Zwakke punten
  Wellicht soms een beetje onoverzichtelijk.

  Door Kramer op 20 december 2018 Reageer

Bezoek Tui.nl

Schrijf je eigen review over Tui.nl