TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Wij bieden vakanties aan via onze reismerken TUI en Kras. TUI is daarnaast ook de naamgever van onze eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly. TUI is het scherp geprijsde allround vakantiemerk met een multichannel distributie via TUI.nl, de reisbureaus van TUI en het Contact Center. Kras is een direct-seller, gespecialiseerd in bus-, fiets- en vaarvakanties en verre groepsrondreizen. Extravacanza organiseert complete bruiloften in het buitenland en huwelijksreizen. Daarnaast heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly.

Extra info

SGR/ANVR lid: Ja
Accommodatie: Alle (hotel, villa, appartement etc.)
Doelgroep: Alle
Pakketreizen: Ja
Bestemming: Wereldwijd

Buiten Europa
Zelf samen te stellen
All-Inclusive mogelijkheid
SGR / ANVR aangesloten
Prijsklassemedium
Winterreizen
Zomerreizen
Hotel
Huis/Bungalow
Camping
Stedentrips

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche

TUI NL biedt vakanties aan via de reismerken TUI en Kras. TUI is daarnaast ook de naamgever van de eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly.
Met ruim 2.800 medewerkers in Nederland zijn zij de grootste reisorganisatie van Nederland. Ze maken onderdeel uit van een van de grootste reisconcerns ter wereld, TUI Group. 

Discover your smile

Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. Bij Tui doen ze er alles aan om de reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Hun streven is dan ook om altijd een stapje verder te gaan en de verwachtingen van de gasten te overtreffen. Onze belofte is niet voor niets Discover your smile. Iets wat duidelijk terug te zien is in het beeldmerk van TUI Nederland: de drie letters T, U en I die staan voor Trusted, Unique en Inspiring vormen samen de smile.

Vakanties voor iedereen

Tui biedt vakanties aan voor elke reiziger via de reismerken TUI en Kras.
TUI is het scherp geprijsde allround vakantiemerk met een multichannel distributie via TUI.nl, de reisbureaus van TUI en het Contact Center. Kras is een direct-seller, gespecialiseerd in bus-, fiets- en vaarvakanties en Kras Verre reizen">verre groepsrondreizen. Extravacanza organiseert complete bruiloften in het buitenland en huwelijksreizen. Daarnaast heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly.
Onder TUI Nederland vallen niet alleen bovenstaande reismerken, maar ook de eigen winkels van TUI. Tot slot is Tec4Jets verantwoordelijk voor het onderhoud van de TUI fly-vloot.
TUI Nederland vormt samen met TUI België het cluster TUI Benelux. Beide landen bedienen hun eigen interne markt maar werken op veel vlakken nauw samen en profiteren van de gezamenlijke schaalgrootte.

Duurzaam toerisme

Als grootste reisconcern ter wereld speelt TUI Group, waar TUI Nederland een onderdeel van is, een belangrijke rol in de wereldwijde toerisme-industrie. Zij zijn zich ervan bewust dat zij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de duurzame ontwikkeling van vakantiebestemmingen. Hun doel met betrekking tot duurzame ontwikkeling is om de milieu-impact tot een minimum te beperken, de cultuur en de mensen op de vakantiebestemmingen te respecteren en een reële economische bijdrage te leveren aan lokale gemeenschappen.
Duurzaam toerisme staat hoog in het vaandel bij TUI Group en is een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur.

TUI Group

De reismerken van TUI Group werken samen onder één paraplu en verzorgen vakanties naar 180 bestemmingen wereldwijd. Het hoofdkantoor van deze reisgigant staat in Hannover, Duitsland.
TUI Group is het resultaat van de fusie tussen het Britse TUI Travel PLC en het Duitse TUI AG. In december 2014 zijn de twee TUI bedrijven gefuseerd en ontstond internationaal marktleider TUI Group. TUI Group is beursgenoteerd aan de London Stock Exchange en de Mdax in Hannover. Fritz Joussen, de voormalige CEO van TUI AG, is sinds februari 2016 Chief Executive van de TUI Group.
TUI Group heeft reisorganisaties in 31 landen en voert in totaal meer dan 220 reismerken. Bij TUI Group werken meer dan 67.000 collega’s. Samen verzorgen zij op 180 bestemmingen de vakanties voor ruim twintig miljoen vakantiegangers per jaar en die vakanties worden onder andere verkocht via 1.600 reisbureaus in Europa. Daarnaast heeft TUI Group vijf airlines met een gezamenlijke vloot van meer dan 150 vliegtuigen -waaronder de TUI fly toestellen -, driehonderd TUI-hotels en een vloot van TUI-cruiseschepen.
TUI heeft zich aangesloten bij het UN Global Compact initiatief en is als enige reisorganisatie genoteerd aan de gerenommeerde Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).


Artikelen over Tui.nl

Tui.nl Reviews

 • Vrouw werkte een jaar op St Maarten. Ben gaan zoeken naar tickets via alle mogelijke sites. Uiteindelijk bij TUI uitgekomen en daar een goede prijs gekregen voor een ticket en extra beenruimte weten te bemachtigen. Totaal prijs was lager dan die van concurrenten. Erg tevreden mee.

  Door Freerk op 28 januari 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Tui heeft een ontzettend overzichtelijke site. Na het invullen van je wensen en bestemming verschijnen direct de hotels die daarbij aansluiten. Wat ik het grootste voordeel vind is dat de prijzen die in het beginvenster staan niet veel meer worden als je de gekozen reis wil afronden, iets wat bij andere vakantie sites standaard wel gebeurde! We hebben een heerlijke en goed verzorgde vakantie op KaapverdiĆ« gehad en staan nu op het punt onze vakantie voor Juni dit jaar te boeken. Weer via Tui!

  Sterke punten
  Overzichtelijk, goede prijzen en geen bijkomende kosten vlak voor het boeken online. Mooie hotels in verschillende prijsklassen.

  Door Carlijn op 16 januari 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Fijne website om je vakantie en vlucht te boeken. Duidelijke omschrijvingen en scherpe prijzen. Proces na het boeken verloopt ook soepel. Ik kreeg keurig al mijn bescheiden in de mailbox. Betrouwbare site dus een aanrader.

  Sterke punten
  Overzichtelijk scherpe prijzen en dat vinden wij belangrijk in ons dorp aangesloten bij SGR

  Zwakke punten
  Wellicht soms een beetje onoverzichtelijk.

  Door Kramer op 20 december 2018 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Tui.nl

Schrijf je eigen review