Over Hometogo.nl

Het motto van Hometogo.nl is “Boek een geschikte vakantiewoning terwijl anderen nog aan het zoeken zijn!”. HomeToGo is een zoekmachine voor vakantieverblijven. Of het nu om een familievakantie gaat, een weekend weg met vrienden of om een romantische reis met zijn tweeën, via HomeToGo vind je eenvoudig de beste accommodatie. Het is mogelijk om woningen uit meer dan 200 landen met elkaar te vergelijken. Hometogo.nl vergelijkt zelf meer dan 17.420.731 aanbiedingen wereldwijd van meer dan 600 websites met vakantiehuizen.

Hoe werkt Hometogo.nl

Als je al weet waar je precies naar toe wilt, dan kun je in de zoekmachine de gewenste bestemming invoeren en zie je direct de meest geschikte aanbiedingen. Heb je nog geen keus gemaakt dan kun je een reeks populaire vakantieregio’s bekijken. Door eenvoudige filterfuncties in te stellen kun je de zoektocht aanpassen op jouw eigen behoeftes. Als je de droombestemming gevonden hebt klik je op de aanbieding en kom je direct bij de aanbieder terecht om je reservering te plaatsen.

Image result for hometogo

Reviews over Hometogo.nl

De reviews over Homtogo.nl op Trustpilot zijn overwegend positief. De slechtere reviews staan echter lijnrecht op de goede. Hierbij enkele reviews over Hometogo.nl:

"Door HomeToGo te gebruiken vond ik meteen het perfecte vakantiestulpje. Door middel van zeer eenvoudige en praktische filters kon ik uit een groot aanbod van accommodaties, een zeer aangename vakantie beleven. Het is de eerste keer dat ik zo snel, de perfecte locatie vond. Kortom, een echte aanrader!"

"De lay-out voor elk apart object in de lijst is mooi; details kunnen makkelijk gevonden worDe lay-out voor elk apart object in de lijst is mooi; details kunnen makkelijk gevonden worden. Sommige objecten hebben meerder foto's, waar anderen er maar één hebben. Vaak niet eens van het appartement. Dat is wel frustrerend. Maar ik overweeg HomeToGo zeker wanneer ik m'n volgende vakantie ga boeken."

"Waardeloze site. Je moet een aankomst en vertrekdatum ingeven en dan krijg js suggesties te zien die op die data niet beschikbaar is....
Beetje nadenken in het vervolg als je een site maakt."

"Voor 't eerst via deze site getracht een vakantiehuis te reserveren, betaling d.m.v. (valide) creditcard wordt door de site niet geaccepteerd ondanks herhaalde pogingen. Pop-up melding: 'we lossen dit probleem zo spoedig mogelijk op' (maar dat gebeurt niet). Op herhaalde mails wordt niet gereageerd, telefoon wordt niet opgenomen.
Aanvulling: toch nog een mail ontvangen met instructies hoe te handelen. Instructies opgevolgd, probleem niet opgelost. Verdere mail wordt niet beantwoord, telefoon wordt niet opgenomen, privé-bericht via Twitter wordt niet beantwoord."


Artikelen over Hometogo.nl

Hometogo.nl Reviews

  Oplichters

  Geboekt bij bungalow.net. Maar de eerste betaling moeten doen via een Nederlands rekeningnummer van HomeToGo. Daarn nog een rekening ontvangen van het daadwerkelijk park (Topparken, deze zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Direct bij hen boeken) voor de bijkomende kosten. 3 weken later werd er ineens een bedrag van onze rekening afgeboekt van een Duits rekeningnummer. We hebben direct deze boeking teruggeboekt, want we hadden geen toestemming gegeven voor automatische incasso.

  Na wat telefoontjes erachter gekomen dat alles automatisch gaat bij HomeToGo en dat door het terugboeken onze vakantie ook gecancelled is. verschillende keren ook aangegeven dat we graag nog willen betalen, maar helaas dat is niet mogelijk.

  HomeToGo zegt dat zij niets gecancelled hebben en dat we maar bij Bugalow.net moeten zijn. Met andere woorden weg geld.

  Opvallend is wel dat als het moeilijk wordt, je opeens door een buitenlandse dame te woord wordt gestaan.

  Mat andere woorden: BOEK HIER NOOIT!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Rare transacties met buitenlandse rekningnummers. Buitenlandse klantenservice. Alleen een boekingplatform.

  Hier nooit boeken!!!!!!!

  Aangekomen op het adres was er niemand te bekennen We hebben betaald maar konden nooit in het appartement. Geld nooit teruggehad. Het had te maken met een niet tijdig betalen van de borg van €500.- ( bij een appartement boeking van €188.-) Slechte afhandeling van Home to go, die je schandalig behandelen zodra het geld binnen is. Geen geld terug en met 2 kinderen in Parijs s' avonds nog ergens een andere accomodatie moeten boeken. Schandalig

  Sterke punten
  Niet ondekt

  Zwakke punten
  Slechte bereikbaarheid in de weekeinden.

  Ervaring Seefeld Alpenland

  Bij aankomst klopt de code niet om de hoofdingang binnen te komen.
  Na 2 uur was er een medebewoner die ons de code had gegeven toe konden we uiteindelijk naar binnen.
  Bij binnenkomst deed het licht in de keuken het niet ook het licht van de afzuigkap deed het niet dus heel de week een schemerlamp op de aanrecht gezet. Je kan niet doen in de keuken wand het is net een diepe kast 1 vierkante meter.
  De kussen van de houten stoelen moet je niet oplichten te smerig voor woorden.
  Ik moet concluderen dat hometogo niet meer is dan een pandjes baas dus voor mij geen 2e keer meer

  Zwakke punten
  Is gewoon een pandjes baas, geld binnen en de rest intresseer ze niet meer.

  Boek hier nooit!

  Heb bij HomeToGo een huisje geboekt voor € 379,31, bevestiging via de mail ontvangen. Vervolgens gaan ze de factuur opsplitsen naar Belvilla en Roompot met als gevolg dat ik na betaling van beide facturen geen € 379,31 maar € 410,80 blijk te hebben betaald voor het huisje. Alle bescheiden gemaild naar HomeToGo met de vraag het teveel betaalde terug te storten. Ze snappen er niets van en nu durven ze aan te geven dat ik te weinig heb betaald. Ze geven namelijk aan dat hier de kosten van borg en toeristenbelasting nog bijkomen. Dan komt de boeking dus op € 455,31. Deze twee bedragen zijn echter reeds betaald in de factuur van Roompot en de borg is teruggestort waardoor dit helemaal niet relevant is voor de boeking. Ondertussen al een maand bezig hiermee en ben van plan om het consumentenprogramma Radar en Kassa hiervoor in te schakelen.

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Dat ze zelf niet weten hoe het in elkaar zit.

  Dit riekt naar oplichting

  21-2-2022 geboekt voor een vakantie huis in spanje voor ca 1250 euro voor 2 april. 27 dagen voor aankomst geannuleerd vanwege familie omstandigheden maar toch op 21 maart wordt je betaling afgeboekt. De voorwaarden zijn zodanig opgesteld dat zij door de meesten niet worden begrepen (zie alle negatieve reviews)\\r\\nOp deze manier heeft Home to go alleen al een vaste inkomsten want dit levert zo lekker op. Na mail kontakt zijn geen mogelijkheden tot terugbetaling van het voor mij gestolen bedrag. Kortom NOOIT BOEKEN BIJ HOME TO GO

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Praktijken welke er op zijn gericht om op slinkse wijze veel geld te verdienen aan vaak mensen die hard moeten werken om hun geld voor een vakantie te moeten verdienen

  Kijk de volgende x toch elders

  Ik twijfel zeker of ik deze site zou aanbevelen. Na boeking kom je tot ontdekking dat je een Roompot vakantiehuis hebt geboekt via Belvilla. Wel heel erg omslachtig.... Dit is niet duidelijk terug te zien in het aanbod. Daarnaast onaangenaam verrast dat je ruim 30% duurder uit bent door de additionele kosten. Deze kosten worden niet aangegeven op de site. Ik was in de veronderstelling dat dit inmiddels verplicht was. Bij het invullen van het formulier (wat notabene) door Home to Go wordt aangeboden krijg je bij het verzenden een foutmelding. Dus het leveren van commentaar (zo voelt het tenminste) wordt niet op prijs gesteld.

  Sterke punten
  Overzicht van veel aanbieders.

  Zwakke punten
  Additionele kosten worden niet aangegeven.
  Aanbieder wordt niet duidelijk vermeld.
  Aangeschreven worden om review in te vullen en dan foutmelding krijgen....

  Oplichting

  Geboekt met �gratis annuleren� tot 21 dagen voor vertrek.\\r\\n2 dgn na boeking annuleren (nog voor 1e betaalmoment).\\r\\nNa 1 week bericht dat gratis annuleren alleen geldig is als volledige betaling is voldaan. dus na annulering moet je eerst volledige bedrag betalen en dan krijg je het 2 weken later terug (zeggen ze).\\r\\nNiet betaald, en dan krijg je na 2 mnd een aanmaning dat je 70% van het originele bedrag moet betalen. Een jurist ingeschakeld, maar ze voldoen aan het Europees recht.\\r\\nDus ze staan in hun recht, maar uitermate klant onvriendelijk.

  Sterke punten
  Klant onvriendelijk

  Zwakke punten
  Klanttevredenheid

  Slechte ervaring

  Wij zijn helemaal niet tevreden over de service!
  Heel onbeleefd behandeld!

  Vakantie boeken bij hometogo Nederland

  De mensen van Home to go zijn zeer onvriendelijk. Klantenservice is alles behalve! Naar aanleiding van het contract wil ik graag tot een oplossing komen die gunstig is voor beide partijen. Dit kantoor weigert om samen tot een oplossing te komen. Wij zullen via dit kantoor niet meer op vakantie gaan.

  Oplichting/Misdaad

  Je denkt dat je nog bezig ben met het verzamelen van alle gegevens om het totaalbedrag te vinden en dan zit je ineens aan een reservering vast!!!
  Echt schandalig!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen contact in Nederlands mogelijk ondanks Nederlands telefoonnummer
  Geen annuleringsvoorwaarden te vinden.
  Je doet uiteindelijk geen zaken met Hometogo!!!!
  Totale misleiding.

  Wat een verschrikkelijk bedrijf

  Bij het reserveren van een huisje in de Ardennen moet je bij Hometogo je creditcard gegevens invullen. Echter.. Ik hou niet van achteraf betalen en heb dus ook geen creditcard nodig. Dan is boeken bij Hometogo niet mogelijk. Dit is discrimineren! Vervolgens contact gezocht met Hometogo. Alleen bij die zoektocht ben je al toe aan vakantie! Na het opgegeven 020-2993660 gebeld te hebben wat het kengetal heeft van Amsterdam krijg je als eerste te horen dat Hometogo geen Nederlands sprekende klantenservice heeft. Huh??? Een telefoonnummer dat begin met 020... een emailadres dat eindigt met .nl... Maar geen Nederlands sprekende klantenservice!
  Hometogo schaam je!
  Ik zal iedereen die ooit met mij begint over dit waardeloze mensonterende bedrijf behoeden voor hun ervaringen.

  Sterke punten
  Het discrimeneren van mensen

  Zwakke punten
  Het zo hoog in hun bol hebben dat het spreekwoord "de klant is koning" hier totaal niet opgaat

  Oplichterij

  Ik adviseer jullie om nooit te boeken bij home to go!
  Vakantiehuis geboekt, dag voor de aankomst contact gezocht met de verhuurder en blijkt dat zij nooit een boeking hebben ontvangen en zelfs niet met deze site samenwerken!
  Geen vakantie en je geld kwijt.. 😠

  Mega groot aanbod

  Mijn ervaring met HomeToGo is erg positief! Ik speur doorgaans het hele internet af om verschillende aanbiedingen van vakantiehuisjes te vergelijken. Veel websites bieden dezelfde accommodaties aan maar soms tegen een totaal andere prijs. HomeToGo vergelijkt al deze websites in één klap en toont via welke website ik het best kan boeken. Op het begin moest ik wel even wennen dat het contact dus via de partners verloopt en niet via HomeToGo maar dat stond later in de mail ook duidelijk aangegeven.

  Sterke punten
  - Zoekmachine werkt goed
  - De map toont alle verblijven in de buurt aan
  - Prijzen van verschillende aanbieders vergelijken
  - Heel veel (bijna te veel) accommodaties vindbaar

  Zwakke punten
  - Het is een vergelijkingssite, dit is handig maar dat betekent dat zij zelf niet de accommodaties beheren. Hier moet je dus even opletten als je contact op wilt nemen over een verblijf, verloopt via partners.
  - Bijna geen reviews op de website van andere bezoekers over de accommodaties. Op de websites van de partners staat dit vaak wel

  Waardeloos

  Filter werkt niet (goed) Op de ingevoerde datum blijken de geselcteerde niet beschikbaar:( Je hebt er dus niets aan!
  Ook de aangegeven prijzen kloppen niet> na de keuze blijkt deze vele malen duurder

  Sterke punten
  Overzicht op de kaart van seldctie

  Zwakke punten
  Zie boven> filter werkt niet en prijzen kloppen niet

Bezoek Hometogo.nl

Schrijf een review