Comfortparking.nl

Comfort Parking is een aanbieder van parkeergelegenheden rondom de luchthaven Schiphol.
Met meer dan 25.000 reserveringen per jaar is Comfort Parking een van de grotere parkeeraanbieders bij Schiphol. Het uitgangspunt bij Comfort Parking is: De reiziger op een veilige, snelle maar vooral voordelige manier te laten parkeren voor vakantie en zakelijke reizen. Bij Comfort Parking worden de volgende services aangeboden:

• Valet service: brengen en halen van de auto bij de vertrekhallen op Schiphol
• Shuttle service: parkeren in de garage van Comfort Parking en met een shuttlebus gebracht en weer opgehaald worden bij de vertrekhallen op Schiphol
• Combi service: een combinatie van de twee eerdergenoemde services

Comfort Parking hanteert een transparante werkwijze naar haar klanten toe. Zo worden de auto’s geparkeerd op een beveiligde parkeerlocatie, staan de chauffeurs klaar om de klanten te helpen en biedt Comfort Parking een overzichtelijk tarief. Ook besteedt Comfort Parking intensief tijd en geld in het opleiden van haar personeel.

Naast het parkeren kan er bij Comfort Parking ook gebruik gemaakt worden van andere services. Zo biedt Comfort Parking een was service aan voor binnen- en buitenkant van de auto en kunnen elektrische auto’s opgeladen worden.


Comfortparking.nl Reviews

  Eenvoudig geregeld en geen zorgen

  Voor het eerst gebruik gemaakt van parkeren op Schiphol. Via comfortparking eenvoudig een ticket aangeschaft en alles liep voorspoedig. Idee is ontstaan door de duurdere taxi's en niet afhankelijk willen zijn van anderen. Met een lease-auto naar schiphol en daar parkeren is niet alleen goedkoper, maar ook praktisch (niet afhankelijk), snel en super simpel te regelen. Erg blij en ga voortaan altijd parkeren op Schiphol. Als comfortparking.nl zo goed en betaalbaar blijft als bij deze review, dan boek ik zeker vaker via ze.

  Sterke punten
  Eenvoud, gemak, betaalbaar

  Zwakke punten
  Iets afgelegen, maar wel bewaakt

Bezoek Comfortparking.nl

Schrijf je eigen review