Bungalow.net

Bent u op zoek naar een vakantiebestemming en wilt u eigenlijk iets heel bijzonders? U wilt eigen ruimte, eigen regels en de juiste vakantiestemming. Samen met uw gezin op vakantie, inclusief uw huisdier? Dat is natuurlijk mogelijk! Bungalow.Net is er voor u al meer dan 20 jaar en biedt u meer dan 30.000 vakantiewoningen over de heel Europa.
Wilt u genieten van de zon in Toscane, van de ongerepte natuur van de Ardennen of van de stranden van Zeeland – we zullen ervoor zorgen dat u zich hier meteen thuis voelt - in uw eigen prachtige vakantiehuis. Bezoek het cultuurrijke Nederland, het spannende Frankrijk of het romantische Italië - elk van Europa's inspirerende landen en regio's zullen u met een onvergetelijke ervaring belonen. Wij helpen u graag bij het zoeken van een meest bijzondere bestemming. Zoek en selecteer naar wens, boek de gewenste vakantieverblijf en vergeet niet om van elk moment te genieten. Enjoy every moment!


Extra info

SGR garantieregeling: Nee 
ANVR-reizigersvoorwaarden: Nee, maarwel thuiswinkel waarborg
Soort vakantie(s): vakantiehuizen, bungalows, boederij, ook aan het strand 
Doelgroep: iedereen, van 50+ tot gezinnen
Pakketreizen: Nee
Landen/Werelddelen: Europa


Bungalow.net Reviews

  Boek niet bij bungalow.net

  Dit is echt geen betrouwbare firma. Wij hadden via booking.com een chalet geboekt. Deze boeking kwam terecht bij bungalow.net en onmiddelijk werd 2/3 van de verhuurprijs gecrediteerd van mijn bankkaart. 2 maand voor aanvang van de vakantie werd de rest gecrediteerd. De boeking werd geplaatst met gegarandeerde kosteloze annulatie tot 10 dagen voor vertrek. Ik heb de boeking meer dan 2 maanden voor vertrek geannuleerd en ik kreeg in eerste instantie te horen dat wij geen geld terugkregen. Na heel hard aandringen en contact met booking.com hebben ze mij een voucher aangeboden, welke ik geweigerd heb. Volgens de overeenkomst met booking.com moeten ze binnen de 15 werkdagen terugbetalen. Nu hebben ze bevestigd dat ze ten vroegste binnen 90 dagen kunnen terugbetalen. DIT ZIJN OPLICHTERS !!!

  Zwakke punten
  Ze zijn totaal onbetrouwbaar en komen tariefafspraken niet na

  Onbetrouwbaar bedrijf

  Op 31 april heb ik op grond van informaties van LiveChat een reservering gedaan voor Crocus huisje 10 t/m 17 mei 2020. Volgens LiveChat zal ik 428 euro betalen voor een week in inclusief kosten voor mijn hond. Toen ik de QR code gescand heb blijkt dat ik 478,30 betaald heb. Binnen 15 minuten heb ik via email aangegeven dat mijn reservering een misverstand is en dat ik wil maken van herroepingsrecht om de reservering annuleren/ongedaan maken. Op de website van dit bedrijf zijn de algemene voorwaarden niet te vinden en ook geen het modelformulier voor herroeping.De klantenservice heeft mij geen informatie toegestuurd over herroeping mogelijkheden. De klantenservice heeft volgende dag mijn reservering geannuleerd maar ik heb geen mededeling ontvangen over terugbetaling van mijn geld. Bungalow.net doet alles aan om een potentiƫle klant te loken en bij problemen blijven de vragen onbeantwoord. Onacceptabel.

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar en misleidend beleid

  Prima vakantiesite, divers aanbod

  Prima, duidelijke en simpele vakantiesite. Biedt verscheidende reizen aan en per categorie heel eenvoudig je reis te bepalen. Oogt wellicht wat simpel en onrustig, wel goed navigeerbaar en duidelijk! Inhoudelijk geen ervaring met aanvraag en reis zelf.

Bezoek Bungalow.net

Schrijf je eigen review