Bent u op zoek naar een vakantiebestemming en wilt u eigenlijk iets heel bijzonders? U wilt eigen ruimte, eigen regels en de juiste vakantiestemming. Samen met uw gezin op vakantie, inclusief uw huisdier? Dat is natuurlijk mogelijk! Bungalow.Net is er voor u al meer dan 20 jaar en biedt u meer dan 30.000 vakantiewoningen over de heel Europa.
Wilt u genieten van de zon in Toscane, van de ongerepte natuur van de Ardennen of van de stranden van Zeeland – we zullen ervoor zorgen dat u zich hier meteen thuis voelt - in uw eigen prachtige vakantiehuis. Bezoek het cultuurrijke Nederland, het spannende Frankrijk of het romantische Italië - elk van Europa's inspirerende landen en regio's zullen u met een onvergetelijke ervaring belonen. Wij helpen u graag bij het zoeken van een meest bijzondere bestemming. Zoek en selecteer naar wens, boek de gewenste vakantieverblijf en vergeet niet om van elk moment te genieten. Enjoy every moment!


Extra info

SGR garantieregeling: Nee 
ANVR-reizigersvoorwaarden: Nee, maarwel thuiswinkel waarborg
Soort vakantie(s): vakantiehuizen, bungalows, boederij, ook aan het strand 
Doelgroep: iedereen, van 50+ tot gezinnen
Pakketreizen: Nee
Landen/Werelddelen: Europa


Bungalow.net Reviews

  • Prima, duidelijke en simpele vakantiesite. Biedt verscheidende reizen aan en per categorie heel eenvoudig je reis te bepalen. Oogt wellicht wat simpel en onrustig, wel goed navigeerbaar en duidelijk! Inhoudelijk geen ervaring met aanvraag en reis zelf.

    Door J&M op 1 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Bungalow.net

Schrijf je eigen review