Trivago.nl is een hotel zoekmachine waarmee je de hotelprijzen van hotels die worden aangeboden op boekingsites kunt vergelijken. De te vergelijken 1,8 miljoen hotels, staan in zeker 190 landen. Volgens Trivago heeft de site trivago.nl 1,4 miljard bezoekers per jaar!

Trivago plaatst de hotelrecensies direct bij het gezochte hotel

Het is eenvoudig zoeken via de zoekmachine van Trivago waar je ook filters kunt instellen om het zoeken nog makkelijker te maken. Kies uit veel verschillende hotels of kamers, landen, steden en bestemmingen. Op het tabblad bij het desbetreffende hotel vind je meer belangrijke informatie zoals bijvoorbeeld reviews. Trivago.nl toont meer dan 175 miljoen reviews.  Deze reviews gaan dus alleen maar over de hotels of de kamers én niet over Trivago.nl zelf.

Hoe kan ik boeken bij Trivago.nl?

Op Trivago.nl kun je prijzen vergelijken, wanneer je gaat boeken loopt de boeking via de geselecteerde boekingssite. Als je op Trivago.nl jouw gewenste hotel aanklikt, dan zie je de 3 websites waarop deze hotelkamer het goedkoopste wordt aangeboden. Wanneer je meer websites wilt zien, klik je op meer aanbiedingen. Wanneer je op het goedkoopste vak klikt wordt je doorverwezen naar de site van die aanbieder. Tegelijkertijd wordt er getoond hoeveel % je bespaart door met Trivago.nl te zoeken en te boeken.

Reviews over Trivago.nl

Via de site van Trustpilot scoort Trivago.nl uit 41 reviews zeer slecht. Op Ervaringssite.nl vinden we 17 reviews die gemiddeld een 4.4 scoren. 

18-1-19: Hoteleigenaar en gebruiker van Trivago: jaar abonnement betaald maar de site werkt niet degelijk. Wij betalen voor een special deal knop om voor de klanten de beste prijs aan te bieden, De Special deal knop verschijnt niet steeds op de site!!

Wij hotel eigenaars betalen hier voor, maar mogen er zelf niet opzetten dat we de goedkoopste zijn... ze sturen de mensen liever naar duurdere sites zoals booking.com.

17 apr. 2018 Hotel Utrecht via trip advisor Holyday…Hotel Utrecht via trip advisor Holyday Inn Express €85,- zelfde hotel via Trivago €147,-. Hoezo goedkoper 72% duurder!!

11-06-2018: Trivago misleidend: toont steevast lage vanaf prijzen die je interesse wekken maar het is mij nog nooit gelukt om voor dat bedrag een hotelkamer te boeken. Integendeel, de uiteindelijke prijs is vaak aanzienlijk hoger. Hadden ze die prijs in het begin getoond was ik meteen afgehaakt. Nu doe je al die moeite om uiteindelijk erachter te komen dat het kennelijk een soort verleidingstruc is om je naar een site te loodsen.


Artikelen over Trivago.nl

Trivago.nl Reviews

  Oplichters..

  Oplichters. Geboekt via hun. hotel wist nergens van was volgeboekt! Geld kwijt! Beter zelf boeking via hotel zelf want trivago moet er ook aan verdienen! Dus veel duurder achteraf. Trivago verbergt de bijkomende kosten daardoor lijkt het goedkoper! Echt niet.

  Sterke punten
  Niks!

  Zwakke punten
  Op alle vlakken.

  Snel geregeld!

  Zojuist vakantie geboekt voor een weekje Spanje volgende maand via Trivago. Ging super snel, eenvoudig en lage prijs. Ideaal en overzichtelijk dus ben blij met ze!

  Sterke punten
  Goedkoop, overzichtelijk, makkelijk

  Boek nooit via Trivago!

  Nooit via Trivago boeken! Wij hebben in augustus via Trivago hotel Tulip Inn Eindhoven airport geboekt voor 13 december. De boeking is op 5 december gecanceld zonder bericht (en ook zonder terugbetaling) zodat wij voor €132 ter plaatse alsnog een kamer konden boeken bij Tulip Inn. Dat werd een hele dure overnachting. Oplichting dus Trivago! Trivago doet niets en verwijst enkel door naar tussenorganisatie waar geen contact mee te krijgen is.

Bezoek Trivago.nl

Schrijf een review