Over ons

Wij, J&M, zijn begonnen met vakantiesitesvergelijken.com omdat we merkten dat het vinden van een geschikte vakantiesite om je vakantie te boeken erg lastig is en onoverzichtelijk.

Allebei zijn wij in loondienst en hebben een gezin, en gaan het liefst een paar keer per jaar met ons gezin op vakantie. Zowel op wintersport, in de voorjaars- of najaars vakantie naar de zon of in een vakantiehuis, in de zomer vaak een verre reis en soms nog een stedentrip tussendoor. Kortom; verschillende vakanties gedurende het jaar. De zoektocht naar de meest geschikte aanbieders vonden wij een kriem en na onze wekelijkse tennispartijen bespraken we dit onderwerp steeds vaker.

Natuurlijk kennen wij allemaal de grote aanbieders zoals Belvilla, Airbnb, Fox reizen, Kras, Tui, Sunweb, Landal en ga zo maar door. En er zijn op zoover.nl, de anwb en tripadvisor.nl voldoende reviews te vinden over de accomodaties zelf. Maar wie beoordeelt de online aanbieders nou eigenlijk en welke vakantiesite is in welk soort reis gespecialiseerd? En waarom is dit niet in één oogopslag zichtbaar in combinatie met onafhankelijke reviews over de vakantiesites zelf? Zo is dus het idee ontstaan en zijn wij, J&M, gestart met vakantiesitesvergelijken.com, de onafhankelijke review website voor vakantiegangers!

Sites en reviews: voordat een vakantiesite hier wordt toegevoegd bezoeken we eerst zelf de betreffende site. Zodoende zijn vast nog niet alle vakantiesites toegevoegd en kunt u middels het contactform ontbrekende sites aanmelden. Ook schrijven wij onder de naam "J&M" reviews over de websites die wij hebben toegevoegd en dus bezocht en delen wij onze eerste ervaringen met jullie.