Roompot Vakanties

Roompot Vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Roompot Vakanties biedt haar trouwe gasten aantrekkelijke vakantiebestemmingen in Nederland en Duitsland, zowel aan de kust als in het bos. Er is een sterke aanwezigheid van parken in de provincie Zeeland, en een gevarieerd aanbod aan vakantieparken in een aantrekkelijke natuurlijke omgeving in het binnenland.

Momenteel heeft Roompot Vakanties circa 200 bungalowparken en 23 campings in haar aanbod. De vakantieparken bieden een ruime keuze aan accommodaties met luxe bungalows, chalets, white camp cottages, familie villa's, landhuizen, kampeerplaatsen en appartementen. De vakantieparken zijn goed gefaciliteerd met onder meer zwembaden, bowlingbanen, sportfaciliteiten en restaurants.

Opbouw Prijzen Roompot.nl

Bij Roompot Vakanties zijn de reserveringskosten bij alle prijzen inbegrepen. In een aantal gevallen is ook de eindschoonmaak al inclusief. Dit betekent dat u de totaalprijs van uw vakantie ziet en geen rekening meer hoeft te houden met allerlei bijkomende kosten. Alleen de gemeentelijke toeristenbelasting zit niet bij de prijs in, dit verschilt per gemeente. Bij sommige parken komen er wel extra kosten bovenop de getoonde prijs. Zo worden er bij sommige parken kosten voor het bedlinnen gerekend. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt.

U kunt bij roompot altijd gratis kiezen voor betalen in termijnen. Dat werkt als volgt:

- Het aantal termijnen is gelijk aan het aantal maanden tot uw vakantie

- De eerste betaling doet u binnen 14 dagen

- Het totaalbedrag moet 4 weken voor verblijf zijn betaald

- U hoeft dus nooit het hele bedrag in 1 keer af te rekenen als u dat niet wilt.

Kosteloos omboeken

Als extra service kunt u uw vakantie kosteloos omboeken. Dat betekent dat u tot 30 dagen voor aankomst kunt ruilen van park en kunt kiezen voor een ander huisje of een andere vakantieperiode. Een vakantie in een andere periode of op een andere bestemming kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. In dat geval wordt alleen het verschil verrekend.

Huisdieren

In een aantal vakantieverblijven zijn 1 of 2 huisdieren van harte welkom. Of dit ook voor het vakantieverblijf van uw voorkeur geldt, kunt u zien onder Faciliteiten bij elk type vakantieverblijf. Geef bij het boeken altijd aan dat u uw huisdier meeneemt. Dit kan tijdens het boeken bij Gezelschap. Na het boeken is het niet meer mogelijk om nog een huisdier aan te melden. De kosten voor het meenemen van huisdieren verschillen per park. In sommige gevallen betaalt u naast de kosten voor het huisdier ook een verplichte eindschoonmaak.

Op alle Roompotcampings behalve Camping Hunzedal type Strandveld, zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Wanneer u een kampeerplaats boekt mag u uw huisdier gratis meenemen. Voor het tweede huisdier betaalt u € 5,- per nacht.

Groepen 

Er gezellig tussenuit met de hele familie of met een grote groep vrienden? Boek snel een groepsaccommodatie op één van de parken. De familievilla's en groepsbungalows zijn voorzien van alle comfort en zijn gelegen op de mooiste locaties.

Verzekeringen

Comfort Reisverzekering

Roompot Vakanties biedt u een aantrekkelijke reisverzekering aan met een uitgebreide basisdekking in samenwerking met De Europeesche. Verlies en diefstal van uw bagage, hobby- en sportuitrusting zijn verzekerd, evenals schade aan uw vakantieverblijf. Daarnaast bevat de polis een ongevallendekking. Het totaalbedrag bestaat uit de premie à € 1,92 per persoon per nacht (vanaf 5 jaar), eenmalig poliskosten à € 4,25 en assurantiebelasting.

Schade Logies Verblijven

U kunt per ongeluk iets beschadigen in uw vakantieverblijf. Met een reisverzekering bent u slechts beperkt verzekerd voor eventuele kosten van deze schade. Een goede reden dus om schade aan uw vakantieverblijf mee te verzekeren. Met Schade Logies Verblijven bent u verzekerd vanaf het moment dat u het verblijf ingaat tot u het verblijf verlaat. De premie bedraagt 1,5% van de totale huursom.

Annuleringsverzekering

Het is mogelijk dat u uw vakantie door onvoorziene omstandigheden moet afblazen. Deze verzekering biedt een uitgebreide dekking voor het annuleren van uw vakantie. De premie bedraagt 6,66% van de totale huursom en de poliskosten zijn eenmalig € 4,25. Het totaalbedrag is inclusief deze poliskosten en inclusief assurantiebelasting. U kunt de annuleringsverzekering afsluiten tot 7 dagen na het boeken van uw vakantie.

Ervaringen met Roompot

Ben u benieuwd naar de ervaringen van anderen met roompot, denk aan aanbevelingen, tegenvallers, klachten, reviews etc., en wilt u de Roompot vakantieparken vergelijken met andere, soortgelijke parken, dan kunt u dit doen op vakantiesitesvergelijken.com, de website om vakantiesites te vergelijken op basis van onafhankelijke reviews. 

 


Extra info

SGR/ANVR lid: Nee 
Accommodatie: Huizen, chalets, stacaravans, hotel
Doelgroep: Alle
Pakketreizen: Nee
Bestemming: Nederland, Duitsland, Frankrijk en België


Artikelen over Roompot.nl

Roompot.nl Reviews

  Niet doen, er zijn zoveel leuke goede parken

  In het kort (voor een 6 persoonshuisje):
  •           verouderd huisje
  •           1 sleutel
  •           bestek voor 2 personen
  •           eigenaar die langs wil komen om het huisje op te meten, vanwege herinrichting (tijdens mijn verblijf)
  •           extra kosten per dag per kat
  •           verwarming in de badkamer deed het niet
  •           dhl (bezorgdienst) die bij de bungalow aanbelt omdat de receptie gesloten is
  •           eindrekening sturen omdat mijn katten iets gesloopt zouden hebben (erg toevallig aangezien de eigenaar het huisje wil gaan herinrichten).

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Kunt maar 1x zwemmen

  Speciaal voor Weerterbergen gekozen voor het zwembad

  Nérgens tijdens het boeken of elders op de site staat aangegeven dat er maar 1x per verblijf gezwommen mag worden voor max.1.5 uur!!!!!
  Alleen als je naar de veelgestelde vragen gaat en daar "is het zwembad open" aanklikt wordt melding gemaakt dat er met tijdblokken wordt gewerkt waarvoor gereserveerd moet worden.
  Maar nergens dat je maar 1x per verblijfsduur mag zwemmen.

  Wij hebben voor 9 dgn geboekt met een 5 en 2 jarige en komen er nu nog geen week vantevoren via via achter.
  Dit wordt opzettelijk verzwegen naar mijn idee omdat ze weten dat velen dan niet zouden boeken.

  Laaiend ben ik en zal er nooit meer boeken

  Sterke punten
  De consument misleiden

  Zwakke punten
  Misleiden van de consument

  Heerlijk voor kinderen

  Vakantiepark van atoomoorlog was dichtbij het strand en erg kindvriendelijk. Genoeg faciliteiten, modern en schoon park en activiteiten voor onze dochters. Geen omkijken naar gehad en dus vakantiegevoel voor de ouders.

  Sterke punten
  Animatie, schoon, vakantiegevoel

  Zwakke punten
  Drukte

  Bezoek Katjeskelder

  In augustus jl. het grootste huis op de Katjeskelder bezocht met de familie (20 personen). Huis is groot, compleet en ziet er keurig en modern uit. Een koelkast was kapot en na een belletje werd het probleem snel verholpen (nieuwe koelkast geïnstalleerd. Veel te doen op het park en voor ieder wat wils. Receptie is keurig en behulpzaam, al bij binnenkomst park en aanmelden. Wel erg druk in het zwembad en de camping icm de moderne huizen is wel even wennen. Overigens dien je voor alle activiteiten te betalen en het restaurant is beperkt qua keuze. Iets verderop zit een Chinees, prima om heen te gaan. Al met al een top weekend gehad met alle families en leeftijden.

  Sterke punten
  Voorzien van voldoende activiteiten voor de kinderen, huis is goed verzorgd en compleet, snelle handelen wanneer je vragen hebt

  Zwakke punten
  Park is wat verouderd, erg druk in zwembad, camping en park door elkaar heen, overal voor betalen (trampoline etc.)

Bezoek Roompot.nl

Schrijf een review