Roompot Vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Roompot Vakanties biedt haar trouwe gasten aantrekkelijke vakantiebestemmingen in Nederland en Duitsland, zowel aan de kust als in het bos. Er is een sterke aanwezigheid van parken in de provincie Zeeland, en een gevarieerd aanbod aan vakantieparken in een aantrekkelijke natuurlijke omgeving in het binnenland. Momenteel heeft Roompot Vakanties circa 200 bungalowparken en 23 campings in haar aanbod. De vakantieparken bieden een ruime keuze aan accommodaties met luxe bungalows, chalets, white camp cottages, familie villa's, landhuizen, kampeerplaatsen en appartementen. De vakantieparken zijn goed gefaciliteerd met onder meer zwembaden, bowlingbanen, sportfaciliteiten en restaurants.


Extra info

SGR/ANVR lid: Nee 
Accommodatie: Huizen, chalets, stacaravans, hotel
Doelgroep: Alle
Pakketreizen: Nee
Bestemming: Nederland, Duitsland, Frankrijk en België


Artikelen over Roompot.nl

Vakantie boeken bij Roompot.nl - reviews en ervaringen

In dit artikel leest u meer over de vakantieparken van roompot en vindt u diverse, gebundelde informatie.   Roompot Vakanties Roompot Vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Roompot Vakanties biedt [...]

Roompot.nl Reviews

 • Vakantiepark van atoomoorlog was dichtbij het strand en erg kindvriendelijk. Genoeg faciliteiten, modern en schoon park en activiteiten voor onze dochters. Geen omkijken naar gehad en dus vakantiegevoel voor de ouders.

  Sterke punten
  Animatie, schoon, vakantiegevoel

  Zwakke punten
  Drukte

  Door JosÚ op 19 december 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • In augustus jl. het grootste huis op de Katjeskelder bezocht met de familie (20 personen). Huis is groot, compleet en ziet er keurig en modern uit. Een koelkast was kapot en na een belletje werd het probleem snel verholpen (nieuwe koelkast ge├»nstalleerd. Veel te doen op het park en voor ieder wat wils. Receptie is keurig en behulpzaam, al bij binnenkomst park en aanmelden. Wel erg druk in het zwembad en de camping icm de moderne huizen is wel even wennen. Overigens dien je voor alle activiteiten te betalen en het restaurant is beperkt qua keuze. Iets verderop zit een Chinees, prima om heen te gaan. Al met al een top weekend gehad met alle families en leeftijden.

  Sterke punten
  Voorzien van voldoende activiteiten voor de kinderen, huis is goed verzorgd en compleet, snelle handelen wanneer je vragen hebt

  Zwakke punten
  Park is wat verouderd, erg druk in zwembad, camping en park door elkaar heen, overal voor betalen (trampoline etc.)

  Door Hans Verhey op 3 september 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Roompot.nl

Schrijf je eigen review