Wintersport & skivakanties jongeren - Incl. skipas - De leukste en meest voordelige wintersport bestemmingen in Oostenrijk en Frankrijk wachten op je!

Over Husk wintersport

Husk Wintersport is volgens de site aangesloten bij de Sunweb group en biedt accommodaties in vele wintersportgebieden aan met name voor studenten, vriendengroepen, disputen en jaarclubs. Dit jaar maakt Husk de stap richting Totally dat weer samenwerkt met SkiKot. SkiKot legt zich toe op skireizen voor jongeren tot 35 jaar. Zij willen een ski beleving combineren met plezier en leuke sfeer. Wanneer je nu naar de website gaat van Husk.nl kom je automatisch terecht op de website van Totally. Op de website wordt aangegeven dat een reis boeken op basis van busvervoer alleen mogelijk is v.a. 16 tot en met 30 jaar. Personen ouder dan 30 jaar kunnen wel een reis boeken op basis van eigen vervoer. Als je op zoek gaat naar een reis vind je er nu nog maar 1 te weten naar Val Thorens; Residence Les Olympiades. Meer reizen zijn momenteel niet voorhanden.

Reviews over Husk Wintersport

Op Trust pilot scoort Husk.nl uit 56 reviews een GOED.

Nora: 14 maart 2019: "Fijne ervaring gehad met de Husk, matige klachtenbehandeling
Fijne ervaring gehad met de husk. We hebben een prachtige, zonnige week gehad. Alleen het appartement viel erg tegen en de klachten die we bij husk hebben ingediend duren erg lang voordat ze behandeld zijn. Dit is in ons geval erg vervelend, omdat wij wachten op de retour van de borg."

Husk zelf krijgt gemiddeld een 3,3  op basis van 20 ervaringen.

Stefen Groot op 25 maart 2019 bestemming: Frankrijk / Saint Sorlin D'arves.
"Op het appartement viel alles uit elkaar. Vervolgens moet je met 1 of andere vaag geworden lijst aangeven wat er allemaal in de kamer aanwezig is anders kan je doei zeggen tegen je borg. Op de dag van controle krijg je een agressieve/boze medewerker mee om je te laten toegeven dat jij het zelf hebt gemold. Wij hadden na het goedkeuren van ons appartement nog 1 sleutel over die we pas terug zouden geven na dat we onze borg kregen. Dus na het grondig schoonmaken van de kamer loop ik nog 1x terug de kamer in, om tot mijn schrik alles overhoop te zien liggen. Het zijn een stelletje oplichters en alleen omdat wij Frans konden spreken gaven ze in. Maar de rest van de groep is op alles genaaid."

Op Nederland Review krijgt Husk gemiddeld een 7.6 uit 6 reviews:

"ERGSTE REIS OOIT: Verschrikkelijke organisatie- absoluut NIET aan te raden!!! Twee dagen in de KOU moeten wachten, omdat de check-in pas ‘s avonds laat was en de check-out 's ochtends vroeg en husk niet eens onderdak voorzien had! Of tenminste een activiteit. We moesten 14 uur aan een stuk gewoon in de kou buiten wachten. De bus was bovendien nog 3 uur te laat. Door alle kou (ook in de bus was het ijzig koud, zelfs met een dekentje), heb ik zelfs een nierontsteking gekregen, waardoor ik naar de dokter moest en de rest van de week niet meer kon snowboarden. Heb dan mijn materiaal naar de winkel teruggebracht. De winkel (Cyber skishop) zei dat ze geen probleem hadden met het geld ervoor terug te betalen, maar dat ze dat aan HUSK zouden doen en dat HUSK het dan aan mij zou terug betalen. Na heel veel e-mails en zelfs legal advice, weigeren ze gewoon het terug te betalen en houden het voor zichzelf. Ongelofelijk dat zo'n onprofessionele organisatie nog niet failliet is gegaan. Er waren nog erg veel andere slechte dingen aan de reis (veel te kleine appartementen, lichten werkten niet, etc), dus echt absoluut geen aanrader!! Door: Teleurgestelde Reiziger 22-02-2018"


Artikelen over Husk.nl

Husk.nl Reviews

  Dramatische ervaring met deze onbeschofde organisatie

  Ik had een deal van mijn ski's nog niet betaald, maar ik had mijn ID-kaart laten liggen. Ik zou het resterende deel betalen en dan zou de ID-kaart naar mij toegestuurd worden vertelde de werknemer van HUSK mij via WhatsApp. Na het geld overgemaakt te hebben, kreeg ik geen reactie meer van de HUSK werknemer. Toen ik vervolgens de klantenservice belde zeiden ze dat ze niet meer wisten waar mijn ID-kaart was en dat ik ook niet de contactgegevens van de HUSK werknemer mocht krijgen. Waardeloze organisatie

  Meest waardeloze organisatie ooit

  Onvriendelijke reisleiders, slechte communicatie, behandeld als domme studenten en niet geholpen.

  Zwakke punten
  Slechte communicatie, niet vriendelijk, vreselijk geregelde activiteiten.

Bezoek Husk.nl

Schrijf een review