Een heerlijke, zorgeloze kampeervakantie op een mooie camping? Bij Suncamp holidays bent u aan het goede adres! Op de leukste campings van Europa reserveren wij alvast een goede plaats voor u. Een kampeerplaats voor uw eigen tent of caravan, of nog makkelijker: in één van onze accommodaties. Compleet ingerichte tenten, stacaravans, bungalows of chalets. Allemaal eenvoudig te boeken op deze site. Suncamp holidays is een Nederlandse specialist in kampeerreizen en campings met ruim 50 jaar ervaring. Onze gasten genieten op mooie familiecampings. Wij hebben ze voor u geselecteerd in 14 verschillende landen. Elke Suncamp camping is kindvriendelijk. Want als uw kinderen het naar hun zin hebben, is uw vakantie al voor de helft geslaagd! Alleen al daarom selecteren wij campings aan zee of campings met een mooi zwembad! Een paar voordelen van een Suncamp holidays vakantie: Nooit duurder dan wanneer u rechtstreeks bij de camping boekt Jaarlijkse kwaliteitscontrole op alle campings door onze medewerkers Op uw gemak een camping uitkiezen op internet Goed voorbereid op reis: bekijk thuis de faciliteiten op de camping van uw keuze Makkelijk online te boeken Reserveren en betalen via een Nederlandse organisatie: geen internationale transactiekosten of taalproblemen.

Extra zekerheid door lidmaatschap van ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en Recron Bekijk of uw favoriete vakantiebestemming beschikbaar is. In enkele simpele stappen reserveert u definitief. Direct en online, zo vanuit uw luie stoel. 7 dagen per week, 24 uur per dag! U krijgt altijd een schriftelijke bevestiging van ons. Makkelijker kan niet!


Extra info

SGR/ANVR lid: Ja 
Accommodatie: Kamperen, bungalow, chalet, stacaravan, appartement
Doelgroep: Kampeerliefhebbers van jong tot oud
Pakketreizen: Nee
Bestemming: Europa


Wie is Suncamp?

Suncamp holidays is onderdeel van ACSI, de campingspecialiste van Europa, en biedt Campingvakanties aan. Met ruim 50 jaar ervaring in de campingbranche weten ze precies op welke campings u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie. Elke Suncamp-camping is kindvriendelijk, want als uw kinderen het leuk hebben, is de vakantie al voor de helft geslaagd, is het motto! Ook hebben ze gedacht aan de nodige waterpret; alle campings liggen aan een strand of hebben een mooi zwembad.
Om aan de, door hun zelf gehanteerde, strenge regels en voorwaarden te voldoen, controleren ACSI inspecteurs jaarlijks bijna 10.000 campings. Dit doen ze al meer dan 50 jaar, en deze kennis gebruiken ze om Suncamp campings te selecteren.

Wat kun je verwachten op een Suncamp camping:

- Alle campings hebben een zwembad of liggen bij het strand
- Er is er altijd wat te doen
- Er is eindeloos waterpret te beleven
- Kamperen op jouw manier
- Een eerlijke prijs
- Het Suncamp team staat altijd voor je klaar

Type vakantie

Bij Suncamp kun je kamperen met je eigen tent, caravan of camper. Je boekt dan een mooie kampeerplaats. Echter kun je ook bij ze terecht voor het huren van een ingerichte accommodatie. Een chalet, appartement, mobilhome of een lodgetent. Of een van die mooie, luxe glamping-accommodaties. Er is voor iedereen een passend plekje op de camping.
Suncamp heeft speciale campings voor naturisten, dierenliefhebbers (honden toegestaan), actieve vakantiegangers (fietsen/wandelen), glampings of met animatie voor kinderen.
Overigens denk je bij een camping direct aan de zon en dus zomer. Bij Suncamp kun je ook boeken tijdens de winterperiode op een "Wintersportcamping".

Landen waar Suncamp gevestigd is: België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, San Marino, Slovenië, Spanje en Tsjechië.

Is Suncamp lid van SGR en ANVR?

Ja, Suncamp is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen en bij de Vereniging van ANVR-Reisorganisatoren. Ook zijn ze aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Wilt u weten wat deze garanties inhouden, lees dan het artikel "Vakantiefondsen: welke zijn er eigenlijk en wat houden ze in?".

Kortingscode Suncamp

Suncamp biedt op de eigen website met regelmaat kortingen aan en heeft verschillende aanbiedingen gedurende het jaar. Daarnaast zijn er diverse websites met een kortingscode voor Suncamp. Of deze ook daadwerkelijk geldig zijn valt nog maar te bezien. Onderzoek leert dat de kortingscode aanbieders veel doorklikwerk vragen van de reiziger alvorens er een code zichtbaar wordt. En niet in alle gevallen is er een kortingscode, dan wel de actie is verlopen. Check goed van tevoren of de actie, buiten de eigen website van Suncamp om, echt is en nog geldig. Bij twijfel kan er rechtstreeks met Suncamp worden gebeld.

Ervaringen en Reviews van Suncamp op een rij

De reviews die op Suncamp worden gedeeld, zijn de beoordelingen van Trustpilot. Gemiddels een 7,4 uit 10 op basis van 109 reviews. Niet heel veel, maar voldoende om een algemeen beeld te krijgen van Suncamp. De ervaringen zijn overwegend positief, zie hieronder een aantal quotes.

"De website zit duidelijk in elkaar. Wij konden zo een goeie keuze maken."

"Jammer dat je al 30% aan moet betalen, is niet echt meer van deze tijd."

"Goede info en snelle reactie na boeking."

Andere objectieve ervaringen en reviews lees je onder meer op Vakantiesitesvergelijken.com, dé website waar je ook zelf een review kunt schrijven!


Artikelen over Suncamp.nl

Suncamp.nl Reviews

  Niet op de hoogte gebracht

  Momenteel verblijven wij nog op de camping helaas. Hoewel we geïnformeerd waren dat het hier vanwege een tennistoernooi druk zou zijn (dat is prima leuk toch wat drukte) zijn we niet geïnformeerd van het feit dat er bij dat tennistoernooi een festival zit met muziek tot 5 uur in de nacht praktisch naast de tent, waardoor je 10 dagen niet slaapt. Een seintje hierover bij de boeking had fijn geweest daar Suncamp op de hoogte is van de activiteiten van dit toernooi.

  Na dit vermeld te hebben aan Suncamp en op een vriendelijke manier naar een oplossing proberen te zoeken met hen, omdat we meer dan de helft van de vakantie niet kunnen slapen, werden we afgepoeierd met een “ga maar naar de receptie”. Tja en die interesseert het nu net niets….

  Jammer van deze afhandeling van Suncamp.

  Misleiding 5 sterren boeken en 4 sterren krijgen

  In de veronderstelling dat we een 5 sterren camping geboekt hebben, blijkt na een telefoongesprek, vlak voor vertrek, te gaan om een andere camping waar de accommodatie staat. Een slecht 1 zin bij de omschrijving staat dat deze camping samenwerkt met Camping Italy. In alle andere correspondentie staat camping Union Lido - Ik voel me misleid en Suncamp geeft geen enkele erkennig dat het zo is. Er wordt niet meegedacht ook al kan je van de faciliteiten gebruik maken voelt het toch dat je voor 5 sterren betaald en op een 4 sterren camping terecht komt. Voor mij de laatste keer dat ik bij deze organisatie een vakantie boek - PURE MISLEIDING!!!!!

  Sterke punten
  Misleiding voor verkoop

  Zwakke punten
  Niet klantgericht

Bezoek Suncamp.nl

Schrijf een review