Vacanceselect.nl

Over Vacanceselect

Vacanceselect is zo’n 35 jaar geleden gestart als familiebedrijf en daarna uitgegroeid tot de nummer 1 campingaanbieder van Europa. De meer dan 1.200 vakantiebestemmingen uit het aanbod van Vacanceselect liggen verspreid in 16 Europese landen. Deze bestemmingen worden geselecteerd op kwaliteit, ligging, gastvrijheid en ambiance. Met een Europese team van 2.000 medewerkers werkt Vacanceselect aan een topaanbod van ruim 31.000 campingaccommodaties waaronder glamping tenten en luxe stacaravans. Bovendien vind je in het aanbod ook een brede selectie van vakantiewoningen op sfeervolle vakantieparken. Vacanceselect is de specialist in autovakanties naar glamings, campings en vakantieparken.

De zekerheden van Vacanceselect

Vacanceselect geeft de volgende punten aan op de website die zekerheid bieden voor het boeken van een reis:

• De mooiste campings en vakantieparken
• In 16 Europese landen
• Gemiddelde beoordeling 9
• Al 35 jaar dé glampingspecialist
• 24 uur per dag bereikbaar
• Travelife gecertificeerd
• ANVR, SGR en Thuiswinkel waarborg

Het premium merk van Vacanceselect is Selectcamp

Kies je uit het aanbod van Vacanceselect voor een accommodatie uit het Selectcamp aanbod, dan kies je voor een compleet verzorgde vakantie op een topcamping! Er is tijdens de vakantie veel gratis extra’s voor de kinderen. Vacanceselect heeft eigen personeel ter plaatse. Er is mogelijkheid tot dagelijkse aankomt en het zijn stuk voor stuk luxe accommodaties.

Reviews over Vacanceselect

De reviews bij Reisgraag.nl over Vacanceselect lopen nogal uiteen. Vacanceselect krijgt een 5.1 op basis van 18 reviews. Hierbij enkele reviews:

Schone bijna nieuwe chalet/ caravan, in een mooi bos, veel schaduw prachtig zwembad, vlak bij zeer mooi zandstranden en rots stranden, vlak bij hele mooie kustplaatsen met schilderachtige aanzichten, niet duur, lekker eten, goede service gekregen met kapotte lamp. Prima voor ons volgend jaar weer.

Appartement is niet altijd met uitzicht ! Wij keken op een betonnen vuile muur ! Onderhoud in geen jaren gebeurd ! Bij regen stroomde al het water op het balkon. Receptie soms een gehele dag gesloten ! Geen stoel om op te zitten ! Bank in de kamer is een bed ! Dus hangen!

Samen met mijn man twee weken in buurt strand van Montalivet genoten van mooie weer in een bungalowtent van alle gemakken voorzien.


Artikelen over Vacanceselect.nl

Vacanceselect.nl Reviews

  Slechte ervaring in Italië

  Bij aankomst park Albatros weinig info gekregen. De caravan die wij kregen stond met 1 meter tussenruimte met de veranda's tegenover elkaar. Pas na heel veel klagen een door ons gevraagde ander plek (3mtr tussenruimte) gekregen. Kastdeur slaapkamer viel op het hoofd van mijn vrouw door niet waterpas staan van de caravan. Gevolg zware hersenschudding. Weer moeizaam contact veel afspraken die niet nagekomen werden, moesten het maar met onze verzekering uitzoeken. In Franrijk prima maar Italië ronduit een waardeloze organisatie.

  Sterke punten
  Verantwoordelijkheden goed kunnen afschuiven

  Zwakke punten
  Afspraken niet nakomen, slechte service bieden, zich verschuilen achter derden

Bezoek Vacanceselect.nl

Schrijf je eigen review