Hotelspecials.nl

Onze missie Wij willen tevreden klanten die precies weten wat ze kunnen verwachten. Als je naar een hotel gaat dan wil je dat het goed is en wij willen dat vertrouwen geven. Door middel van een gebruiksvriendelijke website kun je gemakkelijk en veilig je hotel zoeken en uiteindelijk boeken. Wij streven ernaar onze Specials aan te passen op de behoeften van de klant. We begrijpen dat een hotelovernachting de leukste tijd van het jaar is. Wij bieden jou? Jij wilt genieten van een leuk uitstapje of weekendje weg, even tijd voor elkaar zonder dat je op de klok hoeft te kijken. Onbezorgd samen nieuwe bestemmingen ontdekken. Op citytrip, een romantisch weekendje weg of een ontspannen wellness weekend. Wij zetten op onze website onze ervaring in om te zorgen dat jij tijdens jouw uitstapje of weekendje weg nooit meer naar huis wil. Meer dan 15 jaar ervaring HotelSpecials is een begrip in de hotelbranche. Doordat we al meer dan 15 jaar samenwerken met de hotels die zich bij ons aanmelden, is onze website optimaal ingericht. De hotels melden zich aan, presenteren zich op onze website en zo bieden wij jou de beste hotels voor jullie weekend weg. Ideaal toch?


Extra info

SGR/ANVR lid: Nee, wel Thuiswinkel Waarborg
Accommodatie: Hotel
Doelgroep: Stellen en volwassenen
Pakketreizen: Nee
Bestemming: Europa en met name Nederland


Hotelspecials.nl Reviews

  Niet boeken! Bedriegers!

  Wij hadden een reis geboekt en geen bevestigingsmail gekregen. Via de website hebben wij meermaals het formulier ingevuld om een bevestigingsmail te krijgen. Hierop hebben wij NOOIT reactie gekregen! Gelukkig hadden we een foto genomen van ons scherm! Wij hebben deze reis moeten annuleren wegens ziekte. De enige manier waarop dit kan is wegens een link in de bevestigingsmail, maar die hebben we dus nooit gekregen! We hebben hun hele website + het internet afgezocht op zoek naar contactgegevens en hen op alle mogelijke manieren proberen te bereiken. Uiteindelijk hebben we rechtstreeks contact opgenomen met de verzekeringsmaatschappij waarmee ze samen werken en alle nodige documenten ingevuld en aan de verzekering bezorgd. Maar zij vragen nu naar het nummer van de polis, die we van hotelspecials nooit gekregen hebben. Na een maand heeft hotelspecials eindelijk gereageerd met de boodschap dat we geen terugbetaling krijgen omdat we niet tijdig geannuleerd hebben. Stel u voor. Bedriegers! We laten dit natuurlijk niet zo en gaan op alle mogelijke manieren klacht indienen. Maar dit vraagt veel tijd en energie. Voor u is het nog niet te laat. Een verwittigd mens is er 2 waard. Niet boeken!!!

  Zwakke punten
  Klantservice en betrouwbaarheid

  Schandelijke oplichterij

  Ik boekte een hotel via deze maatschappij. Ik betaalde een meerkost, zodat ik ook een annulatieverzekering nam. Na annulatie krijg ik te horen dat er geen geld wordt teruggestort, maar wel een voucher. In de algemene voorwaarden staat nochtans dat bij annulatie het geld binnen de 5 werkdagen wordt teruggestort. Ik stel me dan de vraag waarom ik een annulatieverzekering nam?
  Opgepast dus voor deze oplichterij!

  In een reactie krijg ik te lezen dat ik geen annulatieverzekering zou hebben afgesloten, wat uiteraard niet klopt! Er wordt gezegd dat ik mijn geld niet kwijt ben en een voucher krijg, waar ik onmogelijk akkoord mee kan gaan. Ik en weldegelijk een annulatieverzekering waarin staat dat ik mijn geld binnen de 5 werkdagen krijg teruggestort. Ik boekte mijn hotel bij hotelspecials, waardoor de algemene. Voorwaarden van hotelspecials gelden. Nu wordt er mist gespoten door deze organisatie, zodat het lijkt dat hun algemene voorwaarden niet gelden, wat juridisch gezien uiteraard niet klopt... Jammer dat deze organisatie als reactie leugens verspreid om in een “beter daglicht” te komen te staan. Schandelijk...

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Pure oplichterij waarbij deze maatschappij zichzelf niet eens aan haar eigen voorwaarden houdt. Ze verspreiden juridische leugens en spuiten mist om zich te verdedigen. Ronduit een schande!

  Zeer klantonvriendelijk

  Mijn ervaring is dat diteen zeer klantonvriendelijk bedrijf is. Een grove fout door hun gemaakt wordt afgeschoven op de consument en accomodatie.

Bezoek Hotelspecials.nl

Schrijf een review