Reviews van deze auteur

Heerlijk huis in Lorgues geboekt

Review over Provencevillas.nl

Heerlijke vakantie en huis gehad in lorgues, Zuid Frankrijk. Heb veel voorwerk gedaan naar de vakantie en een geschikte woning en uiteindelijk geboekt voor 12 personen. Voldeed aan de eisen en beschrijving vooraf. Wel lekte er een buitenkraan waardoor de vloer nat was en glad. Niet ideaal voor de kinderen en gevaarlijk. Nog gebeld naar de beheerder en gaf aan dat het bekend is, maar nog niet opgelost... Lastig dat dit dan rechtstreeks moet en de vakantiesite out of scope is voor vragen/klachten. Verder prefect en genoeg ruimte, zeer tevreden over deze vanakantiesite.

Sterke punten
Breed aanbod aan huizen specifiek in Zuid Frankrijk.
Beschrijving komt volledig overeen met werkelijkheid
Paar keer klikken en je vakantiehuis is geboekt

Zwakke punten
Voor grotere groepen/families (>14 pers.) geen aanbod, waar moet ik dan zijn?
Verantwoordelijkheid na boeking ligt bij beheerder en provencevillas is dan uit beeld.

Busreis was verschrikkelijk!

Review over D-reizen.nl

Totaalpakket bij d-reizen afgenomen met een busreis naar bordeaux. De reis was verschrikkelijk aangezien het enige beschikbare toilet niet beschikbaar was. En dan is een reis met zoveel mensen erg lang en eigenlijk afschuwelijk. De week in Borbeaux heeft mij niet het verschrikkelijke gevoel weg kunnen nemen, het hotel was zozo en de reactie en actie van D-reizen op onze klacht is ver onder de maat geweest. Uiteindelijk teruggevlogen ipv de bus, want de garantie voor een goed werkend toilet kon men mij niet geven... Zo’n busreis nooit meer! En Bordeaux ga ik nog wel eens met de auto bezoeken.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Busreis afschuwelijk: geen werkend toilet.
Reactie touroperator onvoldoende
Hotel Bordeaux mwah

Rondreis Californië op en top geregeld!

Review over Dejongintra.nl

Een geweldige rondreis door Californië gemaakt dankzij het meedenken en regelen door De Jong Intra Vakantie. In San Francisco gestart en in LA geeindigd. Niet alleen de accommodatie en vlucht waren top geregeld, ook de huurauto (groot en niet duur) stond klaar. Op advies van De Jong sommige excursies ter plaatse geregeld, was handiger en voordeliger. Waardeer het meedenken en tot in perfectie geregelde vakantie door De Jong enorm, ga zo door!

Sterke punten
Meedenken, transparantie/eerlijk advies en alles regelen

Bezoek Katjeskelder

Review over Roompot.nl

In augustus jl. het grootste huis op de Katjeskelder bezocht met de familie (20 personen). Huis is groot, compleet en ziet er keurig en modern uit. Een koelkast was kapot en na een belletje werd het probleem snel verholpen (nieuwe koelkast geïnstalleerd. Veel te doen op het park en voor ieder wat wils. Receptie is keurig en behulpzaam, al bij binnenkomst park en aanmelden. Wel erg druk in het zwembad en de camping icm de moderne huizen is wel even wennen. Overigens dien je voor alle activiteiten te betalen en het restaurant is beperkt qua keuze. Iets verderop zit een Chinees, prima om heen te gaan. Al met al een top weekend gehad met alle families en leeftijden.

Sterke punten
Voorzien van voldoende activiteiten voor de kinderen, huis is goed verzorgd en compleet, snelle handelen wanneer je vragen hebt

Zwakke punten
Park is wat verouderd, erg druk in zwembad, camping en park door elkaar heen, overal voor betalen (trampoline etc.)

reacties: