Sprookjescamping.nl

Vanaf Pasen tot en met de herfstvakantie staat de wereld van de Sprookjescamping open voor alle Nederlandse vakantiegangers die een bijzondere vakantie willen beleven. Op de eerste en enige Sprookjescamping van Nederland komen sprookjes tot leven en worden kinderdromen werkelijkheid. De Sprookjescamping is een echte familiecamping voor gezinnen met kinderen tot en met 10 jaar en heeft haar eigen sprookjesverhaal en eigen sprookjesfiguren, die kinderharten zonder uitzondering weten te veroveren.


Sprookjescamping.nl Reviews

  slechte keuken

  Afgelopen weekend gegeten op de sprookjescamping. Ik begrijp niet dat een 5sterrencamping zo'n slechte keuken heeft. We bestelden o.a. 3x een grote hamburger en een kipschnitzel. Het leek erop dat dit allemaal in de magnetron was opgewarmd, zo ontzettend droge hamburgers. De schnitzel was niet beter en was zeer dun. De helft was paneermeel. Schnitzel terug naar de keuken met excuses en gratis drankje maar daar ging het niet om. Nieuwe schnitzel gekregen maar was net zo droog. Een kok in zo'n gelegenheid dient toch op z'n minst een hamburger en schnitzel fatsoenlijk te kunnen bereiden!! Ga zo door, dan kunt u over een tijdje de keuken helemaal sluiten. Ons zien ze er niet weer. De bediening deed trouwens erg hun best.

  Zwakke punten
  de keuken

  Verzekerd van een geweldige vakantie voor je kinderen

  Je kindje zal een onvergetelijke tijd hebben! Super leuk zwembad overdekt en buiten. Animatie is grandioos leuk geregeld voor het grut!

  Zie marktplaats waar ik het door oma zelfgemaakte kostuum te koop aanbied. Maat 104 110 116
  Van hannah de heldhaftige en Tati de toverfee.
  Nergens anders te koop.

  Omgeving is ook leuk, maar de kinderen zullen liever op de camping blijven. Wij hebben 3 vakanties super fijne tijd gehad en nu mijn kinderen bijna volwassen zijn hebben ze nog altijd de leukste herinneringen aan de vakanties op de sprookjes camping.

  Sterke punten
  Gegarandeerd fijne tijd voor de kinderen

  Zwakke punten
  Voor de ouders het oneindige muziekdeuntje bij de receptie dag als het mag Doei ouwe koei.... het campeerveldje naast de receptie is dus niet aan te raden.

Bezoek Sprookjescamping.nl

Schrijf een review