Dejongintra.nl

De Jong Intra Vakanties is sinds 1972 de specialist als veelzijdig allround touroperator met vele thema-, pakket- en maatwerkreizen naar zowel Europese als verre bestemmingen. DeJongIntra Vakanties organiseert onder meer complete busreizen, rondreizen, autovakanties, zonvakanties, stedentrips, treinreizen en wintersport. Als touroperator verzorgt De Jong Intra vakanties complete reizen met o.a. reisleiders, zodat men nergens over na hoeft te denken.

Aankomst- en vertrektijd

Volgens de internationale regels is op de aankomstdag de accommodatie vanaf ca. 16.00 uur beschikbaar. Op de vertrekdag dient de accommodatie ‘s morgens vóór 10.00 uur te worden verlaten. Kan men niet tijdig (voor 18.00 uur) in de accommodatie zijn, is het belangrijk de accommodatiehouder hiervan op de hoogte te stellen. Het telefoonnummer is te vinden in de reisbescheiden. Indien men op de vertrekdag langer gebruik wilt maken van de kamer, dan dient men dit ter plaatse met de receptie/verhuurder te regelen. DeJongIntra Vakanties aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de prijs en beschikbaarheid en is niet aansprakelijk voor de gevolgen van direct gemaakte afspraken met de accommodatie. Rond de kerstperiode en de jaarwisseling gelden veelal andere aankomst- en vertrekdagen.

Reisverzekeringen

Unigarant regelt de verzekeringen voor De Jong Intra en heeft een compleet eigen visie op verzekeren, zo zijn zij een organisatie met continue aandacht voor kwaliteit, waar men kan rekenen op een snelle en accurate dienstverlening, hetgeen goed aansluit bij de visie van de Jong Intra Vakanties. Voordat men een verzekering wilt afsluiten wilt men vaak eerst berekenen hoeveel de verzekering gaat kosten. Daarom biedt de website van De Jong Intra de mogelijkheid om vooraf diverse berekeningen uit te voeren. Er kunnen zowel kortlopende als doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen worden afgesloten via Unigarant.

De kortlopende reisverzekering kunt men zelf indelen en op maat maken. U zorgt er dus zelf voor dat uw verzekering naadloos aansluit bij uw vakantieplannen en dat er geen premie betaald wordt voor zaken die niet verzekerd hoeven te worden. 

Vaak boekt men een vakantie ruim van tevoren. Ook moet er dan een deel van de reissom worden betaald. Hoe vroeger er wordt boekt, hoe groter het risico dat de vakantie door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan. Erg vervelend natuurlijk. Met een annuleringsverzekering krijgt men de financiële schade door het annuleren van de reis eenvoudig vergoed. En niet alleen als je de reis moet annuleren voor vertrek. De Annuleringsverzekering keert ook geld uit als de reis door onvoorziene omstandigheden moet worden afgebroken.

Aansprakelijkheid

Degene die een reis boekt voor (ook) andere deelnemers is hoofdelijk aansprakelijk voor alle anderen die hij/zij aanmeldt. Ten aanzien van minderjarige reizigers moet worden aangetoond dat ouders/voogden toestemming hebben gegeven. Daarnaast is het op sommige bestemmingen niet toegestaan om alleen met minderjarige reizigers een kamer te reserveren.
De reiziger dient de accommodatie te gebruiken waarvoor deze bestemd is. De reiziger is te allen tijde aansprakelijk voor verlies en/of schade aan de accommodatie en/of inventaris, ongeacht of deze schade en/of verlies het gevolg is van nalatigheid of daden van hemzelf of derden. Bij ernstige misdragingen kan de reisleiding en/of accommodatieverschaffer genoodzaakt zijn passende maatregelen te nemen. Voor deze maatregelen en de eventueel daaruit voortvloeiende kosten kan De Jong Intra Vakanties geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Vakantiefondsen

De Jong Intra Vakanties is aangesloten bij de ANVR, SGR, SGRZ en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover.

De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Buiten Europa
Zelf samen te stellen
All-Inclusive mogelijkheid
SGR / ANVR aangesloten
Prijsklassemedium
Winterreizen
Zomerreizen
Hotel
Huis/Bungalow
Camping
Stedentrips

Extra info

SGR/ANVR lid: Ja 
Accommodatie: Alle
Doelgroep: Alle (actief, zon, jong, oud etc.)
Pakketreizen: Ja
Bestemming: Wereldwijd


Een vakantie boeken via DeJongIntra.nl

Over Dejongintra.nl

Sinds 1972 is dejongintra.nl een allround reisorganisatie en aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Het hoofdkantoor van dejongintra.nl staat in Ridderkerk en is een van de bekendste reisorganisaties van Nederland. Met meer dan 100 medewerkers in Nederland en nog eens meer dan 80 reisleid(st)ers of hostesses proberen zij te zorgen voor een onbezorgde vakantie voor zowel jong als oud. Vanaf 2015 heeft Dejongintra een eigen shop in het filiaal van VakantieXperts de Planeet in Wijchen. Hier kun je terecht voor een persoonlijk reisadvies bij een enthousiast team. 

Wat biedt dejongintra.nl?

Als echte allround reis organisatie vind je op de site van dejongintra.nl vakanties voor iedereen. Denk hierbij aan: stedentrips, wintersportvakanties, zonvakanties, busreizen, een vakantie op een camping, fietsvakanties of een riviercruise. De bus (touringcar) reizen worden door honderden chauffeurs uitgevoerd. Niet alle reizen staan op de site vermeld want bij Dejongintra zijn nog veel meer mogelijkheden. Je kunt samen met Dejongintra een reis op maat maken. Dus als je wensen niet overeenkomen met het aanbod op de site kun je telefonisch of per mail contact opnemen met Dejongintra en zo jouw eigen reis samenstellen met een ervaren verkoopmedewerker. 

Reviews en meer over dejongintra.nl

Uit meer dan 7000 reviews op de site van Reisgraag scoort De Jong Intra gemiddeld een 8.9 in 2018. Hierdoor heeft de Jong Intra uit Ridderkerk de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Allround gewonnen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs onlangs in ontvangst mogen nemen.

Op de site staat dat je naar een blog kunt gaan om zo één en ander te lezen over Dejongintra.nl maar deze blog is vanaf 2017 niet meer bijgewerkt. Bij Trustpilot scoort Dejongintra.nl uit reviews een goed te weten een 8,3 uit 10 op basis van 1044 reviews.

3-9-2018: Een geweldige rondreis door Californië gemaakt dankzij het meedenken en regelen door De Jong Intra Vakantie. In San Francisco gestart en in LA geëindigd. Niet alleen de accommodatie en vlucht waren top geregeld, ook huurauto (groot en niet duur) stond klaar. Op advies van De Jong sommige excursies ter plaatse geregeld, was handiger en voordeliger. Waardeer het meedenken en tot in perfectie geregelde vakantie door De Jong enorm, ga zo door! Sterke punten Meedenken, transparantie/eerlijk advies en alles regelen

14-1-2019:Onlangs de eerste reis met De Jong Intra gemaakt. Het was een mooie ervaring, heb veel gezien. De chauffeur (hallo Piet) creëerde een gezellig sfeer onder de groep en kon veel vertellen over diverse interessante zaken.

14-1-2019: Jong Intra was slechts bemiddelaar in een prachtige Lapland vakantie die werd verzorgd door Voigt-Travel-.-Maar de communicatie was prima.


Artikelen over Dejongintra.nl

Dejongintra.nl Reviews

    Rondreis Californië op en top geregeld!

    Een geweldige rondreis door Californië gemaakt dankzij het meedenken en regelen door De Jong Intra Vakantie. In San Francisco gestart en in LA geeindigd. Niet alleen de accommodatie en vlucht waren top geregeld, ook de huurauto (groot en niet duur) stond klaar. Op advies van De Jong sommige excursies ter plaatse geregeld, was handiger en voordeliger. Waardeer het meedenken en tot in perfectie geregelde vakantie door De Jong enorm, ga zo door!

    Sterke punten
    Meedenken, transparantie/eerlijk advies en alles regelen

Bezoek Dejongintra.nl

Schrijf een review