Acsireizen.nl

ACSI is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van campings en kamperen. Sinds 1985 organiseren wij rondreizen voor kampeerders, door Europa en soms ver daarbuiten. Wij zijn ervaren, maar nog altijd leergierig. Wensen veranderen en daar passen wij de reizen moeiteloos op aan. Met de keuze voor een kampeerreis van ACSI kiest u voor vakkennis. Dat zorgt ervoor dat u onbezorgd op vakantie kunt en dat u plekjes ontdekt die doorgaans verborgen blijven. Een prijs zegt niet alles, maar toch wel wat. ACSI Kampeerreizen won in 2011 een Zoover Award in de categorie Beste Aanbieder Campingvakanties. Een mijlpaal waar wij trots op zijn. Niet in de laatste plaats omdat de vakantiegangers zelf gekozen hebben. De reizen van ACSI kregen een gemiddeld cijfer van 8,2. De grootste prijs die een organisatie kan winnen is natuurlijk een tevreden klant. Dat is ons meer waard dan een bokaal van edelmetaal. De deelnemers van onze reizen zijn bijzonder tevreden over de geleverde kwaliteit. Dat blijkt ook uit de welkom-thuis-enquête en de grote groep die jaar in jaar uit met ACSI op stap gaat. Het lijken twee tegenstrijdige voordelen: een groepsreis en individuele vrijheid. Wij denken dat die twee zaken juist uitstekend te verenigen zijn. Elke ACSI kampeerreis is daar het perfecte voorbeeld van. Met een groep reizen is gezellig, want u bent op stap met gelijkgestemden en u kunt elkaar helpen als dat nodig is. Maar u bent pas onderdeel van een groep als u daar voor kiest. De deelnemers rijden namelijk niet achter elkaar aan, tenzij dat uw voorkeur en die van uw reisgenoten heeft. Zo is dat ook met het avondprogramma. Met elkaar de dag doornemen kan, maar is natuurlijk niet verplicht. Op vrije dagen kunt u gaan en staan waar u wilt. Wellicht wil iemand met u mee. De keus is aan u.


Extra info

SGR/ANVR lid: Nee
Accommodatie: Tenten en Campers
Doelgroep: Kampeerders, groepen, families, volwassenen
Pakketreizen: Nee
Bestemming: Europa


Een kampeervakantie boeken via ACSI

ACSI is de specialist op het gebied van campings en kamperen. ACSI is de afkorting van Auto Camper Service International. Al ruim 50 jaar is er de vertrouwde, groene campinggids, die kampeerders van informatie voorziet. Een begrip onder kampeerliefhebbers én campingeigenaren! ACSI doet echter nog veel meer om u een fijne kampeervakantie te bezorgen.

Voor wie is ACSI bedoeld?

ACSI is bedoeld voor iedereen die van kamperen houdt. U kunt bij ACSI informatie vinden over kamperen, georganiseerde kampeerreizen boeken of een kant-en-klare kampeer accommodatie zoals een ingerichte tent, stacaravan, bungalow of chalet in een Europees land regelen. ACSI heeft als doel, kampeerder zo goed mogelijk te bedienen met informatie over campings, kamperen, kampeervakanties en reizen in het algemeen. 

Kampeerrondreis met een groep

Net als de ANWB biedt ook ACSI de mogelijkheid om met een groep onder begeleiding van een begeleider een kampeerrondreis te maken. 

Deelnemen aan één van onze groepsreizen heeft vele voordelen. Met uw eigen camper of caravan reist u over de mooiste routes, u verblijft op uitstekende campings en u profiteert van de deskundigheid van de ervaren reisleiders. Regelmatig nemen zij u mee op leuke excursies en vertellen zij u over de bezienswaardigheden in het gebied. ACSI groepsreizen beschikken over een unieke combinatie tussen het gemak en de gezelligheid van het reizen in een groep en voldoende privacy en tijd voor uzelf.

Andere diensten bij ACSI

Buiten kampeerreizen en accommodaties in Europa kunt u via ACSI ook caravanreisverzekeringen afsluiten. Dit is een reisverzekering en caravanverzekering in één waardoor geen dubbele dekking ontstaat en u goedkoper uit bent. Ook verkoopt ACSI een kortingskaart voor het laagseizoen. Daarmee kunt u voordelig kamperen met kortingen oplopend tot wel 60%.

Image result for kamperen

Reviews en klantervaringen over ACSI

Ondanks ACSI al ruim 50 jaar bestaat zijn er nauwelijks Reviews te vinden over dit bedrijf. ACSI Kampeerreizen krijgt een gemiddeld cijfer van 6.5  gebaseerd op 2 reviews op ReisOrakel.nl:

Review over camperreis Spanje

Top vakantie gehad, hele goeie prijs afspraken kun je maken als je een maand blijft.( zelfs als t nog een dag of 14 hoogseizoen is) Erg gezellig, heerlijke vakantie.

Review over autorondreis in Noorwegen

Mooie camping maar geen dekens, keukengerei en bestek in de hytter. Stofmuizen onder de bedden en geen producten om te reinigen. Mooi sanitair en gratis douche.

Review over de ACSI Kortingskaart

Het ACSI-boekje koop je in de boekhandel of kampeerzaak en je kortingskaartje zit er al in. Al reizende kiezen wij uit het boekje een camping in de buurt waar we heen gaan omdat we iets willen bezoeken. Er zijn drie prijsklassen, namelijk 11, 13 of 15 euro per overnachting. Zitten allerlei soorten campings bij, ook de duurdere. Werkt perfect.


Artikelen over Acsireizen.nl

Acsireizen.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Acsireizen.nl.

Bezoek Acsireizen.nl

Schrijf je eigen review