333travel.nl

333travel is al meer dan 17 jaar specialist in verre reizen op maat. Onze ervaren reisspecialisten vertalen ieders wensenlijst naar een unieke rondreis, met de accommodaties en excursies die het beste aansluiten qua voorkeur en budget. Zo brengt 333travel reizigers op avontuurlijke verre bestemmingen waar zij volop kunnen genieten. 333travel biedt reizen aan naar 17 verre bestemmingen. In de vorm van privé rondreizen – inclusief vliegtickets, vervoer (evt. met chauffeur) en verblijf – én als bouwstenen (zelf je eigen reis samenstellen). De accommodaties variëren van authentieke 'bed-and-breakfasts' bij locals tot vijfsterrenhotels. Met doorlopend onderzoek via onze klanten en regelmatige controles houden wij de kwaliteit van onze reizen op peil.

• Privérondreizen inclusief vlucht, verblijf, excursies, auto en plaatselijke gids

• Aan te passen tot een reis op maat

• Van kleinschalige hotels bij de locals tot 4- en 5-sterrenhotels

Buiten Europa
Zelf samen te stellen
All-Inclusive mogelijkheid
SGR / ANVR aangesloten
Prijsklassemedium/hoog
Winterreizen
Zomerreizen
Hotel
Huis/Bungalow
Camping
Stedentrips

333travel.nl Sterke punten

 • bepaal zelf wat wel/niet geregeld
 • know how van locals
 • uitstekend geregeld
 • zeer exclusief

333travel.nl Zwakke punten


Extra info

SGR/ANVR lid: Ja 
Accommodatie: Hotels
Doelgroep: Families, volwassen, ouderen
Pakketreizen: Ja, op maat iom reiziger
Bestemming: Alles buiten Europa


333travel.nl Reviews

  Onze vakantie naar Costa Rica

  Onze Costa Rica reis verpest door @333travel.
  We hebben bij 333 travel een individuele Superior reis geboekt voor €11070,00!
  Van de in totaal 9 accommodaties waren er 3 fantastisch! De rest dramatisch slecht. We hebben letterlijk op een bouwplaats gezeten en sommigen hotels waren zo vies en de kamers beschimmeld en in verval dat we, ondanks dat we geprobeerd hebben eerst in contact te komen met 333travel, we zelf een andere accommodatie hebben moeten boeken. We hebben dagelijks gemaild met 333travel maar zij bleven bij het standpunt dat de accommodaties bij het niveau van deze superiorreis hoorden. We hebben uren moeten wachten op andere mensen in wegrestaurants en in bussen terwijl we toch echt een individuele superiorreis hadden geboekt. Verder heeft 333travel met de transfer de verschillende tijdzones tussen Panama en Costa Rica niet goed verwerkt waardoor we aan de grens stonden zonder transfer en we overgeleverd waren aan allerlei shady figuren die ons probeerde te rippen! Uiteindelijk in één van de goorste bussen ooit naar ons hotel.
  Nogmaals ondanks dat we echt dagelijks geprobeerd hebben of 333travel ons alsjeblieft wilde helpen ter plaatse en hen gevraagd hebben of ze alsjeblieft voor ons nog tijdens onze vakantie voor andere accommodaties en compensatie voor onze ellende konden zorgen hebben ze dit catagorisch geweigerd! Nooit meer 333 travel en een goed advies onzerzijds boek hier niet! Zodra zij je geld hebben ontvangen laten ze je aan je lot over en in de kou staan!!!

  Zwakke punten
  Ze hebben ons geld binnen gehaald en doen daarna niets meer voor je! Ze laten je aan je lot over.

Bezoek 333travel.nl

Schrijf een review