• Elisa

  Review over Cardelmar.nl

  Van Alicante tot Malaga top geregeld

  Na wat research uiteindelijk voor Cardelmar gekozen om een auto te huren in september jl. in Zuid-Spanje. De reden was de prijs icm geen verborgen extra kosten. Auto op kunnen halen in Alicante en 2 weken later ingeleverd in Malaga voor een kleine opslag. Auto voldeed aan verwachtingen (nieuw, ruim en netjes) en de scherpe prijs bleef scherp. Service was ook prima en ging allemaal zeer soepel dus vandaar deze positieve review over Cardelmar.

  Sterke punten
  Transparantie qua kosten, service en gemak om te boeken en op verschillende locaties op te halen en af te leveren, en dat voor een zeer goede prijs!

  9 december 2018
 • Frederique

  Review over Greenvalleypark.nl

  Geweldig familiepark!!

  Wij komen hier al jaren, eerst als kind met ouders en later met mijn eigen gezin. We komen erg graag naar dit park, want de huizen zijn werkelijk fantastisch: groot, voorzien van alle gemakken en zeer goed betaalbaar! Daarnaast is er genoeg te doen op het park zelf voor zowel de ouders als kinderen: grote speelzaal, midgetgolf, volleybal, zwemmen, speeltuin, paardijden, vissen en wandelen. Los van het mooie en complete park zelf, is de omgeving een bezoek zeker waard. Genoeg leuke dorpen om te bezoeken, prachtig wandelroutes, golfbanen en heerlijke restaurants. Ik ga jaarlijks met mijn familie met veel plezier naar TsjechiŽ en ik kan het Greenvalleypark iedereen aanbevelen!

  Sterke punten
  Compleet park met restaurant, grote en mooie huizen, genoeg te doen, goedkoop/betaalbaar park en omgeving, geen omkijken naar de kinderen.

  Zwakke punten
  Buiten het park is er in de directe omgeving een dorpje op loopafstand met bakker en wat restaurantjes. Wil je wat ander zien of naar de supermarkt, dan heb je altijd een auto nodig. Maar de omgeving verveeld niet, ook niet tijdens een autorit.

  24 november 2018
 • Elsa

  Review over Provencevillas.nl

  Heerlijk huis in Lorgues geboekt

  Heerlijke vakantie en huis gehad in lorgues, Zuid Frankrijk. Heb veel voorwerk gedaan naar de vakantie en een geschikte woning en uiteindelijk geboekt voor 12 personen. Voldeed aan de eisen en beschrijving vooraf. Wel lekte er een buitenkraan waardoor de vloer nat was en glad. Niet ideaal voor de kinderen en gevaarlijk. Nog gebeld naar de beheerder en gaf aan dat het bekend is, maar nog niet opgelost... Lastig dat dit dan rechtstreeks moet en de vakantiesite out of scope is voor vragen/klachten. Verder prefect en genoeg ruimte, zeer tevreden over deze vanakantiesite.

  Sterke punten
  Breed aanbod aan huizen specifiek in Zuid Frankrijk.
  Beschrijving komt volledig overeen met werkelijkheid
  Paar keer klikken en je vakantiehuis is geboekt

  Zwakke punten
  Voor grotere groepen/families (>14 pers.) geen aanbod, waar moet ik dan zijn?
  Verantwoordelijkheid na boeking ligt bij beheerder en provencevillas is dan uit beeld.

  6 september 2018
 • Marlies

  Review over D-reizen.nl

  Busreis was verschrikkelijk!

  Totaalpakket bij d-reizen afgenomen met een busreis naar bordeaux. De reis was verschrikkelijk aangezien het enige beschikbare toilet niet beschikbaar was. En dan is een reis met zoveel mensen erg lang en eigenlijk afschuwelijk. De week in Borbeaux heeft mij niet het verschrikkelijke gevoel weg kunnen nemen, het hotel was zozo en de reactie en actie van D-reizen op onze klacht is ver onder de maat geweest. Uiteindelijk teruggevlogen ipv de bus, want de garantie voor een goed werkend toilet kon men mij niet geven... Zoín busreis nooit meer! En Bordeaux ga ik nog wel eens met de auto bezoeken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Busreis afschuwelijk: geen werkend toilet.
  Reactie touroperator onvoldoende
  Hotel Bordeaux mwah

  4 september 2018
 • Elisa

  Review over Dejongintra.nl

  Rondreis CaliforniŽ op en top geregeld!

  Een geweldige rondreis door CaliforniŽ gemaakt dankzij het meedenken en regelen door De Jong Intra Vakantie. In San Francisco gestart en in LA geeindigd. Niet alleen de accommodatie en vlucht waren top geregeld, ook de huurauto (groot en niet duur) stond klaar. Op advies van De Jong sommige excursies ter plaatse geregeld, was handiger en voordeliger. Waardeer het meedenken en tot in perfectie geregelde vakantie door De Jong enorm, ga zo door!

  Sterke punten
  Meedenken, transparantie/eerlijk advies en alles regelen

  3 september 2018
 • Hans Verhey

  Review over Roompot.nl

  Bezoek Katjeskelder

  In augustus jl. het grootste huis op de Katjeskelder bezocht met de familie (20 personen). Huis is groot, compleet en ziet er keurig en modern uit. Een koelkast was kapot en na een belletje werd het probleem snel verholpen (nieuwe koelkast geÔnstalleerd. Veel te doen op het park en voor ieder wat wils. Receptie is keurig en behulpzaam, al bij binnenkomst park en aanmelden. Wel erg druk in het zwembad en de camping icm de moderne huizen is wel even wennen. Overigens dien je voor alle activiteiten te betalen en het restaurant is beperkt qua keuze. Iets verderop zit een Chinees, prima om heen te gaan. Al met al een top weekend gehad met alle families en leeftijden.

  Sterke punten
  Voorzien van voldoende activiteiten voor de kinderen, huis is goed verzorgd en compleet, snelle handelen wanneer je vragen hebt

  Zwakke punten
  Park is wat verouderd, erg druk in zwembad, camping en park door elkaar heen, overal voor betalen (trampoline etc.)

  3 september 2018