Reviews van deze auteur

Snel geregeld!

Review over Trivago.nl

Zojuist vakantie geboekt voor een weekje Spanje volgende maand via Trivago. Ging super snel, eenvoudig en lage prijs. Ideaal en overzichtelijk dus ben blij met ze!

Sterke punten
Goedkoop, overzichtelijk, makkelijk

Net geboekt, tot nu toe erg tevreden

Review over Carazur.nl

Na een lange zoektocht op internet onlangs 2 weken camping aan de Languedoc geboekt in juni as. Site geeft veel informatie en is goed en overzichtelijk. Klinkt allemaal erg positief en zodoende een stacaravan geboekt voor erg weinig geld. Lijkt allemaal perfect en gaan het in juni ervaren of het ook zo is, mn voor de kinderen.

Sterke punten
Goede informatie, overzichtelijk en erg goedkoop. Compleet voor kinderen

Zwakke punten
Nog geen

Heerlijk voor kinderen

Review over Roompot.nl

Vakantiepark van atoomoorlog was dichtbij het strand en erg kindvriendelijk. Genoeg faciliteiten, modern en schoon park en activiteiten voor onze dochters. Geen omkijken naar gehad en dus vakantiegevoel voor de ouders.

Sterke punten
Animatie, schoon, vakantiegevoel

Zwakke punten
Drukte

Van Alicante tot Malaga top geregeld

Review over Cardelmar.nl

Na wat research uiteindelijk voor Cardelmar gekozen om een auto te huren in september jl. in Zuid-Spanje. De reden was de prijs icm geen verborgen extra kosten. Auto op kunnen halen in Alicante en 2 weken later ingeleverd in Malaga voor een kleine opslag. Auto voldeed aan verwachtingen (nieuw, ruim en netjes) en de scherpe prijs bleef scherp. Service was ook prima en ging allemaal zeer soepel dus vandaar deze positieve review over Cardelmar.

Sterke punten
Transparantie qua kosten, service en gemak om te boeken en op verschillende locaties op te halen en af te leveren, en dat voor een zeer goede prijs!

Geweldig familiepark!!

Review over Greenvalleypark.nl

Wij komen hier al jaren, eerst als kind met ouders en later met mijn eigen gezin. We komen erg graag naar dit park, want de huizen zijn werkelijk fantastisch: groot, voorzien van alle gemakken en zeer goed betaalbaar! Daarnaast is er genoeg te doen op het park zelf voor zowel de ouders als kinderen: grote speelzaal, midgetgolf, volleybal, zwemmen, speeltuin, paardijden, vissen en wandelen. Los van het mooie en complete park zelf, is de omgeving een bezoek zeker waard. Genoeg leuke dorpen om te bezoeken, prachtig wandelroutes, golfbanen en heerlijke restaurants. Ik ga jaarlijks met mijn familie met veel plezier naar Tsjechië en ik kan het Greenvalleypark iedereen aanbevelen!

Sterke punten
Compleet park met restaurant, grote en mooie huizen, genoeg te doen, goedkoop/betaalbaar park en omgeving, geen omkijken naar de kinderen.

Zwakke punten
Buiten het park is er in de directe omgeving een dorpje op loopafstand met bakker en wat restaurantjes. Wil je wat ander zien of naar de supermarkt, dan heb je altijd een auto nodig. Maar de omgeving verveeld niet, ook niet tijdens een autorit.

Heerlijk huis in Lorgues geboekt

Review over Provencevillas.nl

Heerlijke vakantie en huis gehad in lorgues, Zuid Frankrijk. Heb veel voorwerk gedaan naar de vakantie en een geschikte woning en uiteindelijk geboekt voor 12 personen. Voldeed aan de eisen en beschrijving vooraf. Wel lekte er een buitenkraan waardoor de vloer nat was en glad. Niet ideaal voor de kinderen en gevaarlijk. Nog gebeld naar de beheerder en gaf aan dat het bekend is, maar nog niet opgelost... Lastig dat dit dan rechtstreeks moet en de vakantiesite out of scope is voor vragen/klachten. Verder prefect en genoeg ruimte, zeer tevreden over deze vanakantiesite.

Sterke punten
Breed aanbod aan huizen specifiek in Zuid Frankrijk.
Beschrijving komt volledig overeen met werkelijkheid
Paar keer klikken en je vakantiehuis is geboekt

Zwakke punten
Voor grotere groepen/families (>14 pers.) geen aanbod, waar moet ik dan zijn?
Verantwoordelijkheid na boeking ligt bij beheerder en provencevillas is dan uit beeld.

Rondreis Californië op en top geregeld!

Review over Dejongintra.nl

Een geweldige rondreis door Californië gemaakt dankzij het meedenken en regelen door De Jong Intra Vakantie. In San Francisco gestart en in LA geeindigd. Niet alleen de accommodatie en vlucht waren top geregeld, ook de huurauto (groot en niet duur) stond klaar. Op advies van De Jong sommige excursies ter plaatse geregeld, was handiger en voordeliger. Waardeer het meedenken en tot in perfectie geregelde vakantie door De Jong enorm, ga zo door!

Sterke punten
Meedenken, transparantie/eerlijk advies en alles regelen

reacties: