Heerlijkehuisjes.nl

Bij ons ontdekt en boekt u uw ideale vakantiehuis of groepsaccommodatie. Het aanbod varieert van authentieke particuliere vakantiehuizen tot vakantiehuizen op gerenommeerde vakantieparken. Met 15 jaar ervaring in het online verhuren van vakantiehuizen staan wij graag tot uw dienst!

Wie is heerlijkehuisjes.nl?

Op heerlijkehuisjes.nl kun je grote en kleine vakantiehuizen of groepsaccommodaties boeken. De vakantiehuizen worden aangeboden door particulieren of staan op vakantie parken. In het zoekmenu kunt u heel eenvoudig aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat. Heerlijkehuisjes.nl is in 2001 begonnen met het verhuren van vakantiehuizen en groepsverblijven. Inmiddels zijn er al 3.300 vakantiewoningen te boeken, deze vakantiehuizen zijn te vinden in drie Europese landen te weten: Nederland, België en Duitsland.
Op de site is het ook met 1 klik mogelijk om alle vakantiehuizen te bekijken die beschikbaar zijn met Hemelvaart.

Wat kun je verwachten van heerlijkehuisjes.nl?

Het bedrijf heerlijkehuisjes.nl staat voor kwaliteit en service en het personeel is zeer klantvriendelijk. Je kunt met klachten, tips en vragen altijd contact opnemen via telefoon, mail, post of langs gaan op hun kantoor in Steenwijk. Voor klanten maakt het personeel elke derde donderdag van de maand soep en natuurlijk staat de koffie altijd voor je klaar. Heerlijkehuisjes.nl is lid van de ANVR.

Enkele reviews en klantervaringen van heerlijkhuisjes.nl

Op de site van heerlijkehuisjes.nl  staan de reviews onder het tabblad van het te verhuren huisje. Wat vooral opvalt dat er een hoge score wordt gegeven voor de meeste huisjes maar dat de schoonmaak over het algemeen tegenvalt.  De beoordeling op heerlijkhuisjes.nl staat op een 8.8 uit 1266 beoordelingen.

31-12-2018 Wij hebben al meerdere keren een familie tripje geboekt bij Heerlijkehuisjes.nl Het aanbod op die site is gewoon goed en wij zijn nog nooit teleurgesteld. De kinderen hebben er lol in en alles is telkens goed geregeld geweest. Wij hebben onze volgende vakantie ook al geboekt hier, want hier kom je graag terug.

11-08-2018 Wij hebben via deze firma (list en bedrog) een huisje geboekt inclusief bedlinnen pakket en wij komen aan bij de camping konden we nog ff € 40,- bij betalen. Gelijk gebeld met heerlijke huisjes maar die zeiden: “moet je factuur nakijken” terwijl het een fout is in hun computer programma. En daar mee moesten we het doen, geen compensatie.

30-01-2018 Het was een mooi huisje maar de verwarming deed het niet of niet goed. Dat is vervelend in de winter! Koude voeten! Nadat we het hadden doorgegeven hebben ze naar de verwarming gekeken maar we kregen al snel gewoon een nieuw huisje. Daar werd het wel lekker warm binnen. Niet ideaal om al je spullen weer in en uit te pakken maar wel fijn dat het gauw werd opgelost allemaal en we lekker warm konden zitten.


Extra info

SGR/ANVR lid: Ja
Accommodatie: Vakantiehuis, groepsaccommodatie
Doelgroep: Alle
Pakketreizen: Nee
Bestemming: Duitsland, Nederland, België


Artikelen over Heerlijkehuisjes.nl

Heerlijkehuisjes.nl Reviews

    Ruim aanbod

    Mooie site met een ruim aanbod voor (ruime) vakantiehuizen in Nederland. Gaan vaak een weekend weg met vrienden en dan is het lastig zoeken online naar ruime vakantiehuizen, op Heerlijkehuisjes.nl heb ik een groot aantal huizen voorbij zien komen waar ik snel een keuze uit kan maken!

Bezoek Heerlijkehuisjes.nl

Schrijf je eigen review