Heerlijkehuisjes.nl

Bij ons ontdekt en boekt u uw ideale vakantiehuis of groepsaccommodatie. Het aanbod varieert van authentieke particuliere vakantiehuizen tot vakantiehuizen op gerenommeerde vakantieparken. Met 15 jaar ervaring in het online verhuren van vakantiehuizen staan wij graag tot uw dienst!

Wie is heerlijkehuisjes.nl?

Op heerlijkehuisjes.nl kun je grote en kleine vakantiehuizen of groepsaccommodaties boeken. De vakantiehuizen worden aangeboden door particulieren of staan op vakantie parken. In het zoekmenu kunt u heel eenvoudig aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat. Heerlijkehuisjes.nl is in 2001 begonnen met het verhuren van vakantiehuizen en groepsverblijven. Inmiddels zijn er al 3.300 vakantiewoningen te boeken, deze vakantiehuizen zijn te vinden in drie Europese landen te weten: Nederland, België en Duitsland.
Op de site is het ook met 1 klik mogelijk om alle vakantiehuizen te bekijken die beschikbaar zijn met Hemelvaart.

Wat kun je verwachten van heerlijkehuisjes.nl?

Het bedrijf heerlijkehuisjes.nl staat voor kwaliteit en service en het personeel is zeer klantvriendelijk. Je kunt met klachten, tips en vragen altijd contact opnemen via telefoon, mail, post of langs gaan op hun kantoor in Steenwijk. Voor klanten maakt het personeel elke derde donderdag van de maand soep en natuurlijk staat de koffie altijd voor je klaar. Heerlijkehuisjes.nl is lid van de ANVR.

Enkele reviews en klantervaringen van heerlijkhuisjes.nl

Op de site van heerlijkehuisjes.nl  staan de reviews onder het tabblad van het te verhuren huisje. Wat vooral opvalt dat er een hoge score wordt gegeven voor de meeste huisjes maar dat de schoonmaak over het algemeen tegenvalt.  De beoordeling op heerlijkhuisjes.nl staat op een 8.8 uit 1266 beoordelingen.

31-12-2018 Wij hebben al meerdere keren een familie tripje geboekt bij Heerlijkehuisjes.nl Het aanbod op die site is gewoon goed en wij zijn nog nooit teleurgesteld. De kinderen hebben er lol in en alles is telkens goed geregeld geweest. Wij hebben onze volgende vakantie ook al geboekt hier, want hier kom je graag terug.

11-08-2018 Wij hebben via deze firma (list en bedrog) een huisje geboekt inclusief bedlinnen pakket en wij komen aan bij de camping konden we nog ff € 40,- bij betalen. Gelijk gebeld met heerlijke huisjes maar die zeiden: “moet je factuur nakijken” terwijl het een fout is in hun computer programma. En daar mee moesten we het doen, geen compensatie.

30-01-2018 Het was een mooi huisje maar de verwarming deed het niet of niet goed. Dat is vervelend in de winter! Koude voeten! Nadat we het hadden doorgegeven hebben ze naar de verwarming gekeken maar we kregen al snel gewoon een nieuw huisje. Daar werd het wel lekker warm binnen. Niet ideaal om al je spullen weer in en uit te pakken maar wel fijn dat het gauw werd opgelost allemaal en we lekker warm konden zitten.


Extra info

SGR/ANVR lid: Ja
Accommodatie: Vakantiehuis, groepsaccommodatie
Doelgroep: Alle
Pakketreizen: Nee
Bestemming: Duitsland, Nederland, België


Artikelen over Heerlijkehuisjes.nl

Heerlijkehuisjes.nl Reviews

  Huichelaars

  Na 1 dag annuleren volledige som van annuleringskosten moeten betalen. Geen gesprek mee aan te knopen en verschrikkelijk contact. Niet boeken hier!!

  Sterke punten
  Geld aftroggelen

  Zwakke punten
  Geen coulante regeling treffen

  Waardeloze klantenservice

  Huisje geboekt in België voor Oktober 2020 maar wegens corona crisis moest de datum verplaatst worden. Geld terug bleek niet mogelijk en omboeken naar andere accommodatie was evenmin mogelijk volgens de klantenservice. Vervolgens in Februari 2021 mail ontvangen dat er binnen 2 weken een nieuwe datum geprikt moet worden (ondanks aanhoudende corona situatie) en anders je geld kwijt. Uiteindelijk er voor gekozen om te annuleren en dus €450,- armer. Uiterst onprofessioneel en zeer klantonvriendelijk bedrijf in alle opzichten. Bij mails volgt een standaard geautomatiseerd antwoord en telefonisch nauwelijks bereikbaar. De laatste keer dat wij geboekt hebben bij dit bedrijf, u bent gewaarschuwd!

  Totaal niet klantvriendelijk en zelf geen verantwoordelijkheid tov Corona maatregelen

  Corona maatregelen kennen zij niet. Is niet hun probleem houden ze geen rekening mee.ook al geeft overheid aan dat omwille door Corona terugbetaling mogelijk is.... bij hen niet .

  Sterke punten
  kampioen in verantwoordelijkheid af te schuiven , onrechtmatig geld innen .

  Zwakke punten
  Klantonvriendelijkheid

  huisje via heerlijke huisjes

  ervaring, zeer starre organisatie en weinig mogelijkheden alles moeten terug vragen. Tenen krommend helaas.

  Zwakke punten
  Te star en duidelijk omzet gericht.

  Geen pluspunten

  Geen pluspunten. 0 bereidheid om een oplossing te zoeken omwille van verstrengde corona maatregelen, gewoon geld incasseren en je aan je lot overlaten. Slechtste service die ik ooit meegemaakt heb bij een verhuurservice. Nooit meer!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen klantvriendelijkheid, gewoon geld incasseren en je klant aan zijn lot overlaten. Te mijden!

  Ruim aanbod

  Mooie site met een ruim aanbod voor (ruime) vakantiehuizen in Nederland. Gaan vaak een weekend weg met vrienden en dan is het lastig zoeken online naar ruime vakantiehuizen, op Heerlijkehuisjes.nl heb ik een groot aantal huizen voorbij zien komen waar ik snel een keuze uit kan maken!

Bezoek Heerlijkehuisjes.nl

Schrijf je eigen review