Voor een zorgeloze en zonnige campingvakantie in Zuid Frankrijk bent u al meer dan 25 jaar bij CARAZUR aan het juiste adres. Ons aangeboden programma m.b.t. comfortabel kamperen in luxe stacaravans en ingerichte bungalowtenten op kindvriendelijke campings heeft geleid tot veel tevreden vaste gasten. Voor uw kinderen is er geen leukere vakantie dan een kampeervakantie. Lekker de hele dag in de buitenlucht waar veel valt te ontdekken en waar nieuwe vriendjes snel zijn gevonden. U heeft er bijna geen omkijken meer naar en kunt zelf even heerlijk bijkomen in een natuurlijke omgeving. Maar dan wel lui en luxe, vrij en onbezorgd ! Voor u geen gedoe en gesjouw maar een luxe stacaravan met 2 of 3 slaapkamers, airco en houten veranda of een compleet ingerichte bungalowtent voor het echte kampeergevoel. Als kleinschalige maar professionele organisatie kunnen wij uw vakantie vanaf uw boeking alle aandacht geven die het verdient. Om tot een goede keuze te kunnen komen kunt u altijd contact met ons opnemen omdat wij de aangeboden campings tot in detail kennen , terwijl u bij aankomst op de camping wordt verwelkomt door onze eigen Nederlandse medewerkers waar u tijdens uw vakantie altijd een beroep op kunt doen.

Buiten Europa
Zelf samen te stellen
All-Inclusive mogelijkheid
SGR / ANVR aangesloten
PrijsklasseLaag
Winterreizen
Zomerreizen
Hotel
Huis/Bungalow
Camping
Stedentrips

Extra info

SGR garantieregeling: Ja
ANVR-reizigersvoorwaarden: Nee
Soort vakantie(s): Bungalowtent of stacaravan
Doelgroep: Gezinnen, groepen of stellen
Pakketreizen: Nee
Landen/Werelddelen: Zuid-Frankrijk


Carazur.nl Reviews

  Vorsicht Abzocke!

  1 Stern noch viel zu viel. Vorsicht bei diesem Veranstalter!!! Wir mussten leider unseren Urlaub auf dem Campingplatz in Frankreich aufgrund der aktuellen Lage (Corona) stornieren und der Veranstalter weigert sich uns die Anzahlung zurück zu geben obwohl er dazu verpflichtet ist. Leider geht es nicht ohne Anwalt.

  Sterke punten
  Keine bekannt.

  Zwakke punten
  Unseriös!

  Perfecte vakantie beleefd

  Fantastische vakantie in de Languedoc gehad door Carazur! Ontvangst door Evert en Lenie is professioneel en het huisje op de camping is meer dan goed. Keurig netjes, goede plek met voldoende schaduw en ruimte zat. Op de camping veel animatie dus perfect voor de kinderen. Het complex is schoon, groot en voorzien van alle luxe. En Carazur bezorgt de juiste service!

  Sterke punten
  Ontvangst, service tijdens de vakantie, complex en de accommodatie zelf!

  Zwakke punten
  Geen

  Goedkoop en snel geregeld

  Rechtstreeks huisje in de Languedoc geboekt via Carazur. Super simpel, goedkoop (is rechstreeks en dsu goedkoper dan de rest) en snel geregeld. Camping ziet er compleet, goed en gezellig uit en dat is het er ook.

  Sterke punten
  Aanrader!

  Net geboekt, tot nu toe erg tevreden

  Na een lange zoektocht op internet onlangs 2 weken camping aan de Languedoc geboekt in juni as. Site geeft veel informatie en is goed en overzichtelijk. Klinkt allemaal erg positief en zodoende een stacaravan geboekt voor erg weinig geld. Lijkt allemaal perfect en gaan het in juni ervaren of het ook zo is, mn voor de kinderen.

  Sterke punten
  Goede informatie, overzichtelijk en erg goedkoop. Compleet voor kinderen

  Zwakke punten
  Nog geen

Bezoek Carazur.nl

Schrijf je eigen review