Wij zijn sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties. en hebben ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven.


Extra info

SGR/ANVR lid: Thuiswinkel Waarborg
Accommodatie: Groepshuizen, boerderijenetc.
Doelgroep: Groepen, grote families
Pakketreizen: Nee
Bestemming: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk


Groepen.nl Reviews

  Familieweekend via groepen.nl boeken

  Afgelopen zomer heb ik het Familieweekend mogen regelen. Inmiddels is die uitgebreid en zijn we met 22 personen. Ga maar wat leuks vinden in een groot huis op een leuke locatie en dan ook nog betaalbaar. Mijn tante, die het 2 jaar geleden had geregeld, zei dat ik op groepen.nl moest kijken. Wat een aanbod en overzichtelijkheid zeg op deze site. Ik had aanvullende vragen over activiteiten en de locatie zelf en toe maar even gebeld met ze. Direct vriendelijke geholpen en door vragen te stellen wisten ze wat ik zocht. Uiteindelijk ergens anders terecht gekomen mbv de aardige telefoniste. Iets wat groot genoeg was met genoeg te doen in de omgeving. Aanrader!

  Sterke punten
  Grote aanbod, selecties maken en direct uitkomst, vriendelijke telefoniste die goed advies heeft gegeven. Voor ieder wat wils.

  Zwakke punten
  Niet echt, alleen wel veel keuzes en opties wat het voor mij wat lastiger maakte.

Bezoek Groepen.nl

Schrijf je eigen review