Reviews van deze auteur

Familieweekend via groepen.nl boeken

Review over Groepen.nl

Afgelopen zomer heb ik het Familieweekend mogen regelen. Inmiddels is die uitgebreid en zijn we met 22 personen. Ga maar wat leuks vinden in een groot huis op een leuke locatie en dan ook nog betaalbaar. Mijn tante, die het 2 jaar geleden had geregeld, zei dat ik op groepen.nl moest kijken. Wat een aanbod en overzichtelijkheid zeg op deze site. Ik had aanvullende vragen over activiteiten en de locatie zelf en toe maar even gebeld met ze. Direct vriendelijke geholpen en door vragen te stellen wisten ze wat ik zocht. Uiteindelijk ergens anders terecht gekomen mbv de aardige telefoniste. Iets wat groot genoeg was met genoeg te doen in de omgeving. Aanrader!

Sterke punten
Grote aanbod, selecties maken en direct uitkomst, vriendelijke telefoniste die goed advies heeft gegeven. Voor ieder wat wils.

Zwakke punten
Niet echt, alleen wel veel keuzes en opties wat het voor mij wat lastiger maakte.

Alles klopte bij onze reis!

Review over Kras.nl

Wij zijn met Kras naar Curacao geweest en alles wat perfect geregeld, complimenten! Vandaar deze positieve review over Kras en aanbeveling! Na grondig onderzoek hebben wij het totaalpakket (vlucht, accommodatie op BlueBay, excursies) geboekt via hen en meer dan tevreden. Locatie en onderkomen waren erg goed, informatie vooraf ook en vervoer naar huis was ook inbegrepen. Op de bestemming wilden we toch een auto huren. Contact opgenomen met Kras en na meer info een auto geboekt op Curacao, erg fijn dat dit zo snel en klantvriendelijk kan! Ga zo door Kras!

Sterke punten
Alles was geregeld en meer dan dat
Uitgebreide info die wordt verstrekt
Accomodatie was perfect, net als de locatie

Zwakke punten
Niets. Ga zo door

reacties: