Reviews van deze auteur

Net geboekt, tot nu toe erg tevreden

Review over Carazur.nl

Na een lange zoektocht op internet onlangs 2 weken camping aan de Languedoc geboekt in juni as. Site geeft veel informatie en is goed en overzichtelijk. Klinkt allemaal erg positief en zodoende een stacaravan geboekt voor erg weinig geld. Lijkt allemaal perfect en gaan het in juni ervaren of het ook zo is, mn voor de kinderen.

Sterke punten
Goede informatie, overzichtelijk en erg goedkoop. Compleet voor kinderen

Zwakke punten
Nog geen

Heerlijk voor kinderen

Review over Roompot.nl

Vakantiepark van atoomoorlog was dichtbij het strand en erg kindvriendelijk. Genoeg faciliteiten, modern en schoon park en activiteiten voor onze dochters. Geen omkijken naar gehad en dus vakantiegevoel voor de ouders.

Sterke punten
Animatie, schoon, vakantiegevoel

Zwakke punten
Drukte

Eenvoudig geregeld en geen zorgen

Review over Comfortparking.nl

Voor het eerst gebruik gemaakt van parkeren op Schiphol. Via comfortparking eenvoudig een ticket aangeschaft en alles liep voorspoedig. Idee is ontstaan door de duurdere taxi's en niet afhankelijk willen zijn van anderen. Met een lease-auto naar schiphol en daar parkeren is niet alleen goedkoper, maar ook praktisch (niet afhankelijk), snel en super simpel te regelen. Erg blij en ga voortaan altijd parkeren op Schiphol. Als comfortparking.nl zo goed en betaalbaar blijft als bij deze review, dan boek ik zeker vaker via ze.

Sterke punten
Eenvoud, gemak, betaalbaar

Zwakke punten
Iets afgelegen, maar wel bewaakt

Familieweekend via groepen.nl boeken

Review over Groepen.nl

Afgelopen zomer heb ik het Familieweekend mogen regelen. Inmiddels is die uitgebreid en zijn we met 22 personen. Ga maar wat leuks vinden in een groot huis op een leuke locatie en dan ook nog betaalbaar. Mijn tante, die het 2 jaar geleden had geregeld, zei dat ik op groepen.nl moest kijken. Wat een aanbod en overzichtelijkheid zeg op deze site. Ik had aanvullende vragen over activiteiten en de locatie zelf en toe maar even gebeld met ze. Direct vriendelijke geholpen en door vragen te stellen wisten ze wat ik zocht. Uiteindelijk ergens anders terecht gekomen mbv de aardige telefoniste. Iets wat groot genoeg was met genoeg te doen in de omgeving. Aanrader!

Sterke punten
Grote aanbod, selecties maken en direct uitkomst, vriendelijke telefoniste die goed advies heeft gegeven. Voor ieder wat wils.

Zwakke punten
Niet echt, alleen wel veel keuzes en opties wat het voor mij wat lastiger maakte.

Alles klopte bij onze reis!

Review over Kras.nl

Wij zijn met Kras naar Curacao geweest en alles wat perfect geregeld, complimenten! Vandaar deze positieve review over Kras en aanbeveling! Na grondig onderzoek hebben wij het totaalpakket (vlucht, accommodatie op BlueBay, excursies) geboekt via hen en meer dan tevreden. Locatie en onderkomen waren erg goed, informatie vooraf ook en vervoer naar huis was ook inbegrepen. Op de bestemming wilden we toch een auto huren. Contact opgenomen met Kras en na meer info een auto geboekt op Curacao, erg fijn dat dit zo snel en klantvriendelijk kan! Ga zo door Kras!

Sterke punten
Alles was geregeld en meer dan dat
Uitgebreide info die wordt verstrekt
Accomodatie was perfect, net als de locatie

Zwakke punten
Niets. Ga zo door

Prima vakantiesite, divers aanbod

Review over Bungalow.net

Prima, duidelijke en simpele vakantiesite. Biedt verscheidende reizen aan en per categorie heel eenvoudig je reis te bepalen. Oogt wellicht wat simpel en onrustig, wel goed navigeerbaar en duidelijk! Inhoudelijk geen ervaring met aanvraag en reis zelf.

Bieden erg veel en voor iedere doelgroep

Review over Captaincruise.nl

Vanuit mijn nieuwsgierigheid extra onderzoek gedaan op deze site en mijn eerste aanname - cruises is alleen voor ouderen - is direct van tafel geveegd. Wat een opties zijn er zeg en vooral voor iedereen. Dus gezinnen, volwassenen etc kunnen een cruise boeken en dit staat wellicht niet bij de jongere volwassen op de lijst, maar is weldegelijk een interessante optie voor de vakantie. En captaincruise zorgt er met hun site voor dat ik mijn vooroordeel heb moeten bijstellen. Ik raad u aan om te gaan kijken en alle opties te zien, wellicht bent u net zo positief verbaasd en verrast over cruisen!?

Wat een gave site!

Review over Voetbalreizen.com

Niet alleen voor de check voor vakantiesitesvergelijken.nl maar ook vanwege mijn voetbalpassie was ik blij dese site te mogen bezoeken. En wat voor een site! Super overzichtelijk en eenvoudig een reis boeken voor Eem prachtige wedstrijd. En dan echt alles is geregeld: vervoer, tickets, overnachtingen en je kunt er zelf maatwerk van maken door de data te bepalen en het vervoer. Alles is hierop ingesteld en maakt het eenvoudig en overzichtelijk voor de klant. Wat opvalt zijn mi de lage (uitondehandelde?) prijzen voor een trip icm het ruime aanbod. Ik ga zeker snel een trip boeken, want nu wordt het veel meer dan alleen een wedstrijd bezoeken. Complimenten voor deze vakantiesite!

Sterke punten
Prijs, aanbod, totaalpakket, eenvoudig te navigeren website!

Hotelsclick.com is boven verwachting goed en eenvoudig te bedienen

Review over Hotelsclick.com

De site kende ik nog niet en tijdens de research op hotelsclick.com voor een vermelding op vakantiesitesvergelijken.com kwam ik er direct achter dat deze zeer makkelijk en eenvoudig werkt. Het is overzichtelijk en door maar een paar zaken in te vullen, kun je al snel het gewenste hotel vinden. Stad en datums en zoeken maar. Je krijgt een overzicht van de hotels in een zeer prettige vorm, lijkt een beetje op booking.com Zodoende ben ik onder de indruk van deze site en raad m zeker aan in het zoeken naar een geschikt hotel.

Sterke punten
Overzichtelijk, eenvoudig en slechts een paar zaken invullen om het gewenste hotel te vinden. Veel hotels die direct goed zichtbaar worden obv je wensen.

Zwakke punten
Persoonlijk vind ik de achtergrondkleuren niet aansprekend.

reacties: