Hotelsclick.com

HotelsClick.com biedt de consument een overzicht van onverslaanbare hotelprijzen. HotelsClick.com rekent geen extra kosten voor het betalen met creditcard en rekent ook geen bijkomende boekingskosten bij een boeking. De prijzen zijn allemaal inclusief belastingen en ontbijt, tenzij anders vermeld. Bij elk hotel vindt de consument een uitgebreide beschrijving met kaarten, foto�s en reviews zodat de consument zijn boeking bewust kan maken. Deze informatie wordt met enige regelmaat ge�pdate zodat de consument actuele informatie tot zijn beschikking heeft.


Extra info

• Meer dan 180.000 hotels wereldwijd;
• beste prijzen voor diverse bestemmingen over heel de wereld;
• geen extra kosten (boekings- , administratie- en annuleringskosten);
• meertalige klantenservice van maandag t/m zondag van 8:00 uur tot 00:00 uur;
• inclusief wisselkoers;
• betalen met PayPal, Amex en Amazon Pay is mogelijk;
• live chat met klantenservice beschikbaar.


Hotelsclick.com Reviews

  Hotelsclick.com is boven verwachting goed en eenvoudig te bedienen

  De site kende ik nog niet en tijdens de research op hotelsclick.com voor een vermelding op vakantiesitesvergelijken.com kwam ik er direct achter dat deze zeer makkelijk en eenvoudig werkt. Het is overzichtelijk en door maar een paar zaken in te vullen, kun je al snel het gewenste hotel vinden. Stad en datums en zoeken maar. Je krijgt een overzicht van de hotels in een zeer prettige vorm, lijkt een beetje op booking.com Zodoende ben ik onder de indruk van deze site en raad m zeker aan in het zoeken naar een geschikt hotel.

  Sterke punten
  Overzichtelijk, eenvoudig en slechts een paar zaken invullen om het gewenste hotel te vinden. Veel hotels die direct goed zichtbaar worden obv je wensen.

  Zwakke punten
  Persoonlijk vind ik de achtergrondkleuren niet aansprekend.

Bezoek Hotelsclick.com

Schrijf je eigen review