D-reizen bestaat sinds 1966 en behoort tot de meest bekende en meest betrouwbare reisorganisaties van Nederland. Met ruim 230 reisbureaus, 1100 Reisassistenten en een assortiment van meer dan 200 touroperators en andere reisbedrijven is D-reizen bovendien de grootste, onafhankelijke reisorganisatie van Nederland. Op D-reizen.nl vergelijk en boek je alle vakanties van diverse grote touroperators zoals Holland International (TUI), Neckermann, De Jong Intra Vakanties, Corendon en Vrij Uit. Ook boek je er o.a. zonvakanties, stedentrips, (verre) rondreizen, busreizen, cruises en dagdeals.

Buiten Europa
Zelf samen te stellen
All-Inclusive mogelijkheid
SGR / ANVR aangesloten
Prijsklasselaag/medium
Winterreizen
Zomerreizen
Hotel
Huis/Bungalow
Camping
Stedentrips

Extra info

SGR/ANVR lid: Ja 
Accommodatie: Alle 
Doelgroep: Alle
Pakketreizen: Ja
Bestemming: Wereldwijd


Wie is D-reizen - Reviews en Ervaringen?

Al meer dan 50 jaar is D-reizen met 150 aanbieders de grootste, onafhankelijke vakantievergelijker met vele voordelen.
Wanneer je een reis boekt via het reisbureau van D-reizen dan kun je bijvoorbeeld bij calamiteiten terecht bij één van hun adviseurs in één van de 230 reisbureaus die ze in Nederland hebben. Ook bieden ze met ongeveer duizend reisadviseurs de mogelijkheid om een reis op maat te maken of je te helpen en te kijken naar passende oplossingen.
Je maakt ook gebruik van de garanties oip je gehele reis, aangezien ze zijn aangesloten bij SGR, ANVR en het calamiteitenfonds. Deze heb je niet indien je zelf alles los boekt. En omdat ze zo groot zijn kunnen ze goedkoop inkopen en een reis op maat bieden. Dit scheelt niet alleen geld, er zijn namelijk geen boekingskosten van toepassing, maar ook tijd.
Naast reizen aanbieden, is er op hun website ook veel te vinden over reizen ansich. Denk aan tips voordat je op vakantie gaat, leuke blogs, info met betrekking tot autohuur etcetera.
Ze communiceren in al hun uitingen het volgende:

 • Altijd de beste deal
 • Meer dan 4.000.000 klanten
 • 1000+ Reisadviseurs

Boekingsproces

Je vakantie kun je snel regelen door rechtstreeks op de website alles te regelen. Ook kun je voor hulp contact met de klantenservice opnemen, zij beantwoorden dan ook je vragen. Overigens kun je de boeking dan ook telefonisch in orde laten maken. Maar als je het fijner vindt om persoonlijk advies te krijgen, is het bij D-reizen mogelijk om met een reisadvisuer in contact te treden en persoonlijk een maat op reis te krijgen welke ook op het reisbureau in orde kan worden gemaakt. Zo is er voor ieder wat wils - ze beschikken ook over e-meail en what's app - en bepaalt de klant zelf wat hij/zij het fijnste vind om de reis te boeken.

Soorten reizen

Bij D-reizen kun je terecht voor de volgende soorten rezien:
- Autovakantie
- Stedentrip
- Zonvakantie
- Hotelformules
- Last-minute
- Verre reizen
- Vliegtickets

Klachtenprocedure D-Reizen

Je meldt direct je ontevredenheid bij de receptie en reisleiding. Dit ben je volgens de ANVR-voorwaarden ook verplicht.
Vervolgens dien je een klachtenrapport op te stellen indien er geen passende oplossing wordt geboden. Je maakt een afspraak met je persoonlijke reisadviseur tot uiterlijk één maand na thuiskomst om het klachtenrapport in te dienen. Dit kun je via de website doen of door rechtstreeks telefonisch contact op te nemen de reisadviseur.
Vervolgens wordt het rapport en je klacht beoordeeld en zal D-reizen er alles aan doen om met een passende oplossing te komen.

Alle overige informatie zoals veel gestelde vragen, boekingsprocedure, betalingsvoorwaarden e.d. vind je op D-reizen.nl zelf.

Reviews & Ervaringen

Op Trustpilot scoort D-Reizen gemiddeld 4,6 sterren van de maximale 5. Deze score is gebaseerd op basis van 611 onafhankelijke reviews. 
Op reisgraag is de score een 8,5 op een schaal van 10 en op basis van 59 reviews. Een aantal commentaren van eerdere klanten zijn:

"Elke keer worden we weer prima geholpen, krijgen we goede tips voor onze reizen of trips en altijd weer verrassende plekjes of hotels."

"Wij zijn op een erg deskundige wijze ondersteund bij het reserveren van onze autovakantie, die we thuis hadden voorbereid.
We kregen aanvullende informatie die niet op de site van de reisorganisatie stond en nuttige informatie uit eigen ervaring van de reisbureau medewerker.
Een minpunt is wel dat bij het reserveren van verschillende aansluitende hotels bij elke boeking, de boekingskosten werden berekend. Pas na overleg tussen reisbureau en reisorganisatie kon dit worden gecorrigeerd, zodat een maal per reisorganisatie de boekings-/reserveringskosten werden berekend. Dit zou standaard in het boekingssysteem gerealiseerd kunnen/moeten worden. Zonder opmerking daarover betaal je immers teveel."

"Toen we eindelijk werden geholpen werden we prima geholpen op een deskundige manier maar voordat het zover was bijna een uur in de winkel gezeten zonder dat iemand iets zei tegen ons. Niemand die bijvoorbeeld een bakje koffie aanbood tijdens het wachten. Dat was echt slecht. Stageloper zat op haar computer en zei niets en werd ook niet aangespoord om iets te zeggen of te doen richting een potentiele klant. Dit kan echt een stuk klant vriendelijker. Het was echt dat we hulp nodig hadden anders waren we allang weggeweest."

"Wij worden altijd corrrect geholpen. Ze nemen de tijd en geven advies indien nodig. De medewerkers zijn ook altijd vriendelijk."


Artikelen over D-reizen.nl

D-reizen.nl Reviews

  Vakantie Egypte/ hotel sluitin

  D-reizen we zijn met jullie naar Egypte gereisd.
  Naar een, volgens jullie, vijf sterren resort
  De eerste dag meteen aan de bel getrokken.
  Iedere dag geprobeerd contact te leggen via de mail, Messenger en telefoon.
  Helaas werd er niet naar ons geluisterd en de vierde dag werd het hotel gesloten.
  Zelfs toen luisterden jullie niet en moesten wij tot twee keer toe bewijzen dat het hotel echt ging sluiten 🙈
  We hebben een klacht ingediend en jullie wijzen nu naar de organisator D Holidays.
  Het hotel was van D Holidays maar we hebben bij jullie geboekt.
  Dus bij D Holidays hoort de claim van het hotel sluiten.
  Maar het omgaan met klanten en goed luisteren naar klanten hoort bij jullie.
  En dat hebben jullie in deze niet gedaan helaas.
  Antwoord van D-reizen
  16 feb 2024
  Beste Karin,

  Hartelijk dank voor het delen van je ervaring! Vanochtend heb ik je telefonisch gesproken over je melding en we hebben afgesproken dat ik je op de hoogte houd van de ontwikkelingen. In de hoop dat er spoedig een passende oplossing kan worden geboden.

  Met vriendelijke groet,
  Julia van D-reizen

  We zijn nu weer een aantal weken verder en er is nog steeds geen passende oplossing helaas

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Slechte communicatie
  Geen verantwoording nemen
  Lange wachttijden als je belt

  Misleiding door D-Reizen

  Pas op met de (foute) informatie die D-reizen verstrekt. Ze vinden nl. dat de klant verantwoordelijk is om uit te zoeken of de door D-Reizen verstrekte informatie wel klopt.
  5 dagen voor vertrek kregen we de benodigde reisinfo per e mail toegestuurd.
  Daarin stond specifiek vermeld dat we voor deze reis geen visum nodig waren.
  Ook in “mijn reisadvies” stond specifiek vermeld dat we voor deze reis geen visum nodig waren
  Bij het inchecken bleken we echter wel een visum nodig te zijn, en we konden dus niet mee.

  Reactie D Reizen :
  * Sorry dat we U verkeerd hebben voorgelicht, maar de klant is zelf verantwoordelijk om de door D reizen verstrekte informatie te controleren (via de toegestuurde tips) .
  * de ANVR Reisvoorwaarden, waarmee u expliciet akkoord bent gegaan bij het boeken van de reis, leest u dat u zelf te allen tijden verantwoordelijk bent voor het in bezit zijn van de juiste reisdocumenten.

  Oplossing : Ga naar een betrouwbaar reisburo die wel op de hoogte is van de geldende regels, en U van de juiste informatie voorziet.
  Dat scheelt een hoop ergernis/stress/geld, en dat maakt de vakantie een stuk prettiger.

  Bezint eer gij boekt (bij D-Reizen)

  Sterke punten
  Niet reageren

  Zwakke punten
  Foute informatie verstrekken, en de klant vervolgens voor de kosten op laten dragen.

  Reispapieren niet in orde

  Goedemiddag,

  Nou ja zo goed is die niet, ik wil mijn beklag doen over de manier hoe alles is geregeld bij jullie deze vakantie, Wij hebben een reis geboekt naar Antalya voor 5 dagen. Ter voorbereiding op de reis heb ik 2x 45 min in de wacht gestaan om duidelijk te krijgen of er wat geregeld kon worden voor mijn oma die slecht ter been is. Dit kon zogenaamd en er zou een bevestiging per mail worden gestuurd, maar nooit ontvangen. Vandaar nogmaals jullie gebeld, maar het was geregeld. Wij waren 3 uur, ruim van te voren dus aanwezig op het vliegveld in Keulen, daar werden we op een plekje toegewezen waar we vervolgens een uur hebben gewacht op hulp. Uiteindelijk zijn we zelf maar gaan lopen, omdat de gate open ging en wij nog voor de douane op hulp aan het wachten waren. We waren bang dat we anders ons vlucht zouden missen dus heeft me oma dat hele stuk moeten lopen met haar rollator, wat natuurlijk voor mijn Oma echt veelte vermoeiend was. Hierdoor loopt ze nu op vakantie met 2 dikke rode benen rond.

  Verder hadden we van te voren een huurauto geregeld via jullie. Ik heb dit op de reispapieren zien staan, dus ik dacht dat dit geregeld was. Bij aankomst op Antalya wisten we niet wat we meemaakte. We liepen naar de uitgang om naar ons auto te gaan dat we via jullie hebben gehuurd via SunnyCars. Echter bestaat dit hele bedrijf niet eens in Antalya en zijn we 3 uur aan het zoeken en vragen geweest waar we heen moesten. Het door JULLIE opgegeven adres dat op de reispapieren staat, kende niemand hier qua lokale bevolking. We hebben een taxi gepakt om ons daar heen te brengen omdat we al 2 uur aan het zoeken waren waar we moesten zijn. We hebben in die 2 uur jullie geprobeerd te bellen maar jullie waren gesloten (terwijl dit even een noodsituaties is lijkt mij?) Helaas kon ook de taxi het niet vinden en heeft ons uiteindelijk maar weer terug gebracht bij het vliegveld en dus hebben we 30 euro weggegooid voor uiteindelijk geen auto. Uiteindelijk hebben we een noodnummer van SunnyCars gevonden en gebeld. Zij vertelde ons dat we een voucher hadden moeten krijgen van jullie met meer informatie. Deze voucher hebben wij nooit ontvangen. De man van SunnyCars heeft ons een telefoonnummer gegeven die we moesten bellen en zei ons dat Sunny Cars zelf niets deed in Antalya. Door de gemiste voucher en de zoektocht naar waar we heen moesten zijn er en; 3a 4 uur verloren gegaan, taxikosten gemaakt die niet nodig zijn maar wel gemaakt zijn en hebben we bij het verhuurbedrijf een extra verzekering afgesloten waar we ook kosten mee hebben gemaakt die niet nodig waren als jullie ons alles netjes hadden opgestuurd. Zij gaven aan dat er een extra verzekering afgesloten moest worden om schade te denken en blijkbaar stond er op de voucher dat dit niet moet. Aangezien wij de voucher niet hadden wisten wij dit niet en is er 50 euro betaald. Ik verwacht dan ook echt een financiële compensatie van jullie kant, want wij zijn enorm in teleurgesteld hoe alles is gelopen en we vinden het echt een bar slechte service en een rot begin van onze vakantie. We hebben meerdere reizen bij jullie geboekt, maar dit hebben wij nog nooit meegemaakt.

  Graag horen wij spoedig wat!

  Zwakke punten
  Communicatie
  Bereikbaarheid

  D reizen geeft niet thuis.

  reis geboekt via D- reizen.
  via ryanair. moeten wel alles zelf invullen. stoel koffers . wil betalen via ideal. dit gaat niet via de app. volgens de werknemer moeten we de app dll. dan gaat alles makenlijker.. not dus. na uren geprobeerd tehebben naar het reisburo gegaan. zat wel iemand achter haar buro.. met de deur op slot?? konden bellen voor een afspraak of online een afspraak maken. tijdens het bellen werd er niet opgenomen. zij was toch echt aanwezig??. online een afspraak gemaakt.. gelukkig wist mijn zuster hoe het wel moest.... ZONDER de app. gaatalles vlugger en duidelijker... dank voor de medewerking D reizen... wij boeken nooit meer daar...

  Sterke punten
  onbereikbaar

  Zwakke punten
  laat ik dat maar voor mij houden

  Misleidend en oplichterij

  Misleidend en oplichters!! Beste mensen wat ze aanbieden op site klopt niet wanneer je gaat boeken komt heel veel andere kosten erbij en je komt erg duur uit!! Ik heb bij hun een reis geboekt paar weken geleden naar Tenerife, ik moest apart transfer heen en terug betalen voor een taxi kost mij 120 euro!!! Hoewel je kan zelf binnen paar minuten op een site een taxi regelen voor 50 a 60 euro dat betekent ze willen meer dan helft winst maken voor transfer!!!😡 ik wilde het annuleren maar helaas ben je hele bedrag van 120 euro kwijt!!😡 dit is misleiden en oplichterij, ik heb hen e-mail gestuurd tot nu toe geen reactie van hun, voor 1 bagage van 15kg (overal mag 20 of 30 kg) wordt 85 euro berekend!!! Je kan kleine tasje (bepaalde maten) naar binnen vliegtuig brengen voor een normale handbagage je moet apart 43 euro betalen dit is belachelijk ik heb het nooit meegemaakt, ik ben voor eerste keer en laatste keer bij hun ga iets boeken, ik heb spijt dat ik bij hun een reis geboekt ik hoop dat reactie krijg op mijn e-mail, ik heb dit ook gemeld bij Consumentenbond, ze hebben heel veel klachten gehad van andere mensen over D-reizen…!!! Ik ben echt boos op hun.😡gr H Ghaeli

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Zie mijn bevinding

  Slechte service, fout dreizen

  Wij hadden een stedentripje geboekt naar napels, hotel met 3 nachten incl ontbijt. En een aantal dagen voor vertrek ontvingen wij de laatste reispapieren, waaronder de voucher van het hotel. Maar hier stond een compleet ander hotel op dan wij geboekt hadden en anders dan in onze boekingsbevestiging stond. Er achter aan gebeld, eerst werd mij verweten dat ik het zelf verkeerd had gedaan en het hotel dat op de voucher stond ook door ons geboekt zou zijn. Na uitzoeken bleek het inderdaad een fout te zijn vanuit dreizen. Hier moesten we het maar mee doen, het hotel wat wij daadwerkelijk geboekt hadden was al vol dus ze konden niks voor ons betekenen. Na nogmaals een telefoontje met een andere werknemer, konden ze aan het hotel niks veranderen maar konden we wel een voucher krijgen van €75 voor de volgende boeking binnen een jaar, hier ging ik niet mee akkoord aangezien we voor een veel mooier hotel hadden betaald. Veel telefoontjes later konden we aangeven welke andere hotels we dan zouden willen, lijst van 3 hotels opgestuurd. Terug gebeld, 2 van de 3 waren ook al vol, dus 1 was nog beschikbaar maar dan moesten we zelf nog €300 bij leggen. Aangegeven dat wij niet van plan waren te betalen omdat zij een fout hadden gemaakt. Nogmaals het voorstel van een voucher gekregen dit keer van €100. Aangegeven dat dit niet is wat ik wou maar dat wij een fatsoenlijk hotel wouden en niet het oud/vieze ogende hotel dat zij nu voor ons hadden gereserveerd. Kreeg de boodschap dat de voorwaarde is dat zij een gelijkwaardig hotel moeten aanbieden en dat zou dit hotel zijn. Aangegeven dat ik dan graag op de mail wou zien het bewijs waaruit blijkt dat het gelijkwaardig is (aangezien internet de kwaliteit van het hotel veel lager had dan het hotel dat wij oorspronkelijk hadden geboekt) na een dag wachten ontvingen we een mail, met daarin geen bewijs van gelijkwaardigheid maar een voorstel voor 3 andere hotels. Hier uiteindelijk een ander hotel uitgezocht, opzich prima hotel maar zonder ontbijt (aangezien dit hotel duurder zou zijn dan dat wij geboekt zouden hebben, opnieuw internet er bij gepakt en dit was niet het geval) het ontbijt moesten we dan zelf nog bij betalen. Mij er bij neergelegd aangezien we die nacht zouden vertrekken en ik wel klaar was met alle telefoontjes en discussies. Al met al veel gezeur een tijd gekost omdat zij een fout hadden gemaakt, over de slechte service nog maar te spreken en het hotel dat totaal niet in de buurt kwam van wat wij oorspronkelijk hadden geboekt

  Sterke punten
  Fout in klant zijn schoenen kunnen schuiven

  Zwakke punten
  Slechte service

  Slecht bij hele reis

  In november een reis naar Hurghada (Egypte) geboekt. Vanaf het begin ging het fout. Aankomst midden in de nacht en ineens zie je bij boeking dat er geen transfer is naar hotel….. bijgeboekt met al veel problemen, dan kom je aan weet geen enkele transfer(vervoer) wie ons gaat brengen. Daar sta je dan….! Gelukkig wel meegenomen door een touroperator….. dan zouden we transfer hebben retour, wel betaald maar niemand komt je ophalen. D-reizen, prijsvrij vraagt nadien te komen met bewijzen dat ik betaald heb, kunnen ze ws niet uit mijn boeking halen. Oké bewijs gestuurd en extra taxi betaald en dan….? Het blijft stil. Vanaf de boeking ging er ook qua andere informatie veel mis…. Wat een slechte service!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen interesse in klant en eigen fouten

  Zeer slecht

  We zouden verzorgt door d-reizen naar Parijs gaan
  Ook annulering verz er bij geboekt
  D reizen belden of we de datum konden verschuiven
  Later hebben ze een datum afgedwongen
  Geen communicatie meer gehad
  Geen vergoeding gekregen
  We zijn gewoon bestolen .
  Wij hopen dit drama andere mensen te voorkomen

  Sterke punten
  Afpersing

  Zwakke punten
  Slechte communicatie

  They cancel and no refund!!

  I book ticket to d-reizen always but last 2020 its lockdown bacause of corona my flight was cancelled,i book my ticket for the amount of 980 its a huge amount of money and they dont even refund me because they are bankrupt!!! I emailed and call a lot but they dont gave any cents back!!! I never trust and book to this company again!!! Be careful of what company you trust....

  Online boeken

  D reizen is slecht telefonisch bereikbaar. Als je online geboekt hebt, willen ze je bij vragen in de winkel niet helpen

  Sterke punten
  Makkelijk online vakantie boeken

  Zwakke punten
  Als je vragen hebt zijn ze telefonisch niet te bereiken, je staat in de wacht en blijft in de wacht staan. In de winkel willen ze niet helpen omdat je online geboekt hebt.

  Slechte klantenservice

  Na vroeger altijd goede ervaringen te hebben gehad met dreizen, is het nu voor het eerst een dure slechte grap geweest.
  Last minute een mooie all in vakantie geboekt naar mexico met, zoals de website aangaf, een jacuzzi op de kamer! Wat een luxe en een voorpret!

  Totdat ze een extra tussenstop tijdens de vliegreis hadden gestopt, in Amerika, waar wij niet mochten landen en 2 tussenlandingen tijdens 1 vlucht had ik lichamelijk sowieso niet getrokken dus ik wilde annuleren of wijzigen.
  De klantenservice wilde niets doen.
  We hebben nieuwe tickets moeten kopen en het hotel rechtstreeks 5 dagen moeten bijboeken. Ook hebben we hierdoor geen gebruik gemaakt van de transfers en ook dit zelf geregeld.

  Na Rechtsbijstand erop te hebben gezet wilde dreizen alleen de heenreis tickets vergoeden. Geen transfer of hotel kosten. En over de jacuzzi op de kamer die er niet bleek te zijn is nooit op ingegaan.

  Heel jammer dit. het heeft mij 1500 euro extra gekost en dit is een hoop geld. Ik boek nooit meer bij dreizen en raad het iedereen af

  Rampzalige reis, prima hotel

  Stedentrip Wenen, D-reizen vergeet het reserveringsnummer te vermelden, stuurt ons naar een gevaarlijke parkeerservice Charleroi, een onbekende vliegmaatschappij Laura zonder daarvoor te waarschuwen en laat 55 euro bijbetalen om zonder nummer aan boord te mogen. Ik wilde omkeren! Het uitstekend hotel Herzog Rainer maakte dat we toch een goede vakantie hadden. Klachtenafhandeling van D-reizen is ook waardeloos. Nooit meer D- reizen. Ze gaan vast weer snel failliet!

  Sterke punten
  Goed hotel vinden

  Zwakke punten
  Alle andere service is waardeloos

  Pakketreis

  Via D-reizen een pakketreis geboekt naar Ibiza. Tijdens ons verblijf op Ibiza is de retourvlucht naar Amsterdam via Transavia geannuleerd. Samen met D reizen de goedkoopste vervangende vlucht uitgezocht. Nu verwacht D reizen dat wij de extra kosten voor deze vlucht betalen. Vreemd aangezien ik een pakketreis heb geboekt. Hierbij is het risico duidelijk voor D reizen. De nieuwe vlucht is al aanzienlijk slechter, vanwege een extra overstap, slechter tijdstip en extra kosten voor het boeken van bagage( standaard inbegrepen bij Transavia, maar extra bij Vueling). Als wij niet extra betalen, laten ze ons op het eiland zonder retourvlucht

  Sterke punten
  Helemaal niets

  Zwakke punten
  Communicatie en service

  Prima service

  Er werd erg goed geluisterd naar onze wensen en daar werd goed op geanticipeerd. Erg goed geholpen door Judith van kantoor Bergen op Zoom bij het boeken van onze reis naar Tenerife.

  Sterke punten
  Goed bereikbaar
  Prima service
  Meedenken met de klant

  Nooit meer

  Ik boek nooit meer bij D-reizen.
  Wij hadden bij hun geboekt en vlogen met Tui Fly. Op locatie was er geen reisleiding, enkel van Tui en daarvoor moeten we de Tui app downloaden waar we niet op konden inloggen omdat we bij D-reizen geboekt hadden.
  Hierdoor ontbrak voor ons de transfer tijden voor de terugreis.
  Hierover contact gehad met D-reizen en zij behandelde ons alsof we fabrieksgarantie hadden. We moesten maar even met Tui bellen en kregen daarvoor zelfs het verkeerde telefoonnummer doorgestuurd.
  Ze stoppen dus lekker de centen welke ze verdiend hebben in hun zak en laten je letterlijk verder stikken.
  Service van niks, je zou denken dat men meer hun best zijn doen na een faillissement.

  Zwakke punten
  Service van niks

  Zeer slechte nasmaak

  Vol enthousiasme een eerste review geplaatst over het fijne contact met D-reizen maar..... na een tegenvaller op de terugweg waar we opeens voor de handbagage 120 euro moesten betalen terwijl deze op de heenvlucht gewoon mee mocht? Na verhaal te hebben gehaald bij D-reizen kaatsheuvel was het antwoord simpelweg dat ze niet konden weten hoe groot onze handbagage was!? Wij hebben de standaard maat trolley die iedereen heeft zoals bijvoorbeeld die van de postcodeloterij.
  Al met al voor mij nooit meer een boeking via een kantoor van D-reizen wat een slap verhaal.

  Zwakke punten
  Je wordt niet goed ingelicht omtrent de handbagage

  Offerteaanvraag rondreis USA

  Op 25 februari informatie opgevraagd voor een rondreis Amerika. Krijg je op 8 maart bericht dat ze het zo druk hebben en of ik maar naar het dichtstbijzijnde reisbureau wil gaan 🤣
  Als dit een referentie is voor de service als je daadwerkelijk geboekt hebt dan betekent dit niet veel goeds

  Sterke punten
  Helaas niet kunnen ervaren. Nooit een offerte gehad.

  Zwakke punten
  Spreekt voor zich

  geen service

  begin van de week vakantie geboekt maar nog steeds is de boeking: "helaas zijn deze niet goed doorgelopen naar de reisorganisatie." klantenservice is onbereikbaar 20 + mensen in wachtrij en na 20 minuten zijn maar 2 mensen geholpen. reis was bij de reisoperator zelf lang nog beschikbaar maar nu ook niet meer dus zou me niks verbazen als straks helemaal niet door gaat. echt service van niks bied d-reizen zijn gewoon niet bereikbaar terwijl voor honderde euro's goedkoper had ik gewoon bij hotel en easyjet zelf kunnen boeken zal nooit meer gebruik maken van d-reizen

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  geen contact
  veel duurder dan bij hotel en vliegmaatschappij zelf
  geen service

  Bedroevend

  Bedroevend, beloven al meer dan een week met een nieuwe vakantie te komen, 6 telefoontjes later nog steeds geen antwoord. Terwijl zij het moeten oplossen.

  Sterke punten
  Geld afpakken

  Zwakke punten
  Niet reageren, van alles beloven, mensen in de kou laten staan

  Voel me opgelicht

  Reis geboekt, werd geannuleerd ivm Corona. Volgens de wet mag je kiezen tussen een voucher, of je geld terug. Volgens D reizen moet je de voucher eerst accepteren. Gezegd dat ik het weiger, en me geld terug wilt. Maar geen gehoor, ze sturen me later gewoon een voucher! Arrogante mensen daar, denken alleen aan hunzelf. Ze weten wat de rechten zijn maar geven daar geen gehoor aan. Voel me gewoon opgelicht door ze. Voor mij nooit meer d reizen, en raad ook iedereen af daar te boeken. Ik laat het in ieder geval hier niet bij zitten.

  Sterke punten
  Haha

  Zwakke punten
  Heb je even?

  Ook ontevreden over D-reizen m.b.t. terugbetaling reissom door corona

  Heb jij ook het gevoel dat D-reizen je aan het lijntje houd als het gaat om terugbetaling van je reissom door corona

  Meld je snel aan, samen zijn we juridisch sterk!
  Edwin

  Goede ervaring

  In tegenstelling tot onderstaande Reviews, hebben wij een positieve ervaring met D-reizen opgedaan. Onze vakantie naar Spanje was erg leuk en goed geregeld. De prijs was ook scherp en wij zijn niet teleurgesteld. Alles was goed geregeld en netjes dus wij raden D-reizen zeker aan als reisbureau.

  Sterke punten
  Goed verzorgd, compleet

  Zwakke punten
  Wat sneller reageren op mails

  Slecht!

  1 ster is eigenlijk nog te veel. Wat is de service en kennis achteruit gegaan! En klachten tijdens of na de reis naar behoren oplossen, ho maar. Onze klacht tijdens de reis bij host en geboekt d-reizen kantoor gemeld: 3 dagen bezig geweest, verwezen naar elkaar en uiteindelijk niet geholpen. Achteraf: “mevrouw, wij kunnen uw klacht alleen in behandeling nemen als dit SCHRIFTELIJK tijdens de reis is gemeld”... PARDON?! Als dit zo is, waarom wordt dat dan niet aangegeven wanneer ik klaag tijdens de reis?! Mijn advies: sluiten!
  Ps. Waarschijnlijk gaat het hoofdkantoor nu reageren... we hebben onze klacht al bij jullie neergelegd en ook jullie pakken de klacht niet op zoals het hoort. Blijven verwijzen naar een schriftelijke klacht terwijl wij 3 van de 7 dagen bezig zijn geweest om de FOUT VAN JULLIE MEDEWERKER op te lossen!

  Sterke punten
  Geen

  Fout op fout bij D-reizen

  Na een moeilijke prive periode besloten om er even tussenuit te gaan. Daarom een reis geboekt via D-reizen. Vanaf het begin ging het al fout.

  D-reizen maakt fout op fout en weigert dit netjes op te lossen.

  We moesten bijbetalen voor het veranderen van persoonsgegevens. Dit omdat deze fout op onze papieren stonden. D-reizen zegt dat het mijn fout was en ik ben van mening dat het aan de D-reizen kant fout is gegaan. Een discussie die je niet kunt winnen dus uiteindelijk toch maar overstag gegaan en betaald, je hebt immers geen keuze.

  Daarnaast had ik stoelen geboekt voor de heen- en de terugreis. Deze netjes betaald en een bevestiging gehad van de reservering. Op het vliegveld bleek toch dat ik deze stoelen niet kreeg. Gebeld en gemaild, excuses gekregen maar de fout werd niet hersteld. Op de terugweg zou het zeker goed geregeld zijn, je raad het al, ook op de terugweg was het wéér niet geregeld. Ik ben meer dan 2 meter lang, dus wat extra beenruimte is voor mij bittere noodzaak. Zeker op een vlucht van bijna 6 uur.

  Behalve een slappe mail met wat excuses en een hoop vingerwijzen naar een andere tour operator en een vliegtuigmaatschappij neemt D-reizen geen enkele verantwoordelijkheid en doen ze ook geen enkele moeite om dit netjes op te lossen.

  Kortom, fout op fout en geen enkele verantwoordelijkheid nemen om het netjes op te lossen. Voor mij nooit meer D-reizen.

  Sterke punten
  Ze reageren snel en vriendelijk als ze denken nog iets te kunnen verkopen

  Zwakke punten
  Maken fout op fout
  Erkennen hun fouten niet maar wijzen altijd naar een ander
  Doen geen enkele moeite om de fouten op te lossen

  Eerste keer nooit meer

  Dag van vertrek: de bus komt 1 uur te laat sta daar in de kou met kinderen. Vervolgens maken we 3 tussenstops, ging elke keer om 2 mensen waarvan de laatste stop voor niks was want niemand was daar de tussenstops waren: Prinsenbeek, Berkel en Nederweert om daarna over te stappen met al onze koffers op onze uiteindelijke bus in Luxemburg die ons naar Spanje bracht. De bus die wij uiteindelijk hadden was stoffig en één van de leuningen was kapot. Na een reis van 24 uur LETTERLIJK komen we aan in ons hotel om 06.45 en konden pas 13.30 in onze kamer (vergeet niet we zijn met kinderen).
  Wij hadden een halfpension en konden ook geen gebruik maken van het ontbijt op de eerste dag alleen van het avond eten. De dag na aankomst hebben we een afspraak met onze reisleider die niet komt opdagen en ook zijn telefoon niet opneemt noch reageert op berichten. We bellen het noodnummer van D-Reizen en krijgen nog te horen wat willen jullie eingelijk jullie zijn er toch gekomen met de bus jullie zijn toch in Spanje.

  Dag van vertrek: we moeten de kamer om 10.00 uur verlaten en de bus vertrekt pas om 20.45 uur. We hebben een ander appartement moeten huren om met de kinderen te verblijven extra onkosten voor niks dus. (Ons hotel was opeens volgeboekt dus we konden niet verlengen)daarnaast konden we in ons hotel waar we verbleven ook niet meer avond eten. Nogmaal dit is de eerste en laatste keer.

  Sterke punten
  Nvt

  Zwakke punten
  Zie verhaal plus hoofdboeker veranderd opeens in een achternaam van een medespeler.


Bezoek D-reizen.nl

Schrijf een review