We organiseren meer dan tweehonderd verschillende reizen naar zo’n honderd landen. Nog altijd voor die reizigers van het eerste uur en ook voor hun kinderen. ‘De andere manier van reizen’ is voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis. Over vervoer en verblijf hoef je je geen zorgen te maken, dat is prima geregeld. Onze deskundige en enthousiaste reisbegeleiding staat voor je klaar én je hebt de vrijheid om er zelf op uit te trekken. Zo heb je alle gelegenheid om kennis te maken met andere landschappen en culturen. Djoserreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen. Onze reizen hebben gemiddeld 16 deelnemers. Het minimum aantal deelnemers is meestal 8, het maximum 20, bij sommige reizen 22. Je bent nooit verplicht met de groep mee te gaan; trek je er op een goed moment liever alleen op uit, dan is dat ook prima. We verwachten een sportieve instelling en een gezonde dosis aanpassingsvermogen; in de landen waar wij reizen is niet altijd alles vooraf te voorzien. Af en toe improviseren kan het reizen juist verrassender maken. De minimum leeftijd voor onze reizen is 18 jaar. Reis je met jongere kinderen, dan verzoeken wij vóór boeking contact met ons op te nemen.


Extra info

SGR/ANVR lid: Nee
Accommodatie: Alle
Doelgroep: Actieve reizigers, volwassenen
Pakketreizen: Ja
Bestemming: Wereldwijd


Djoser.nl Reviews

    Slechte ervaring met Djoser

    Wij hadden een reis via Djoser geboekt naar Zuid-Amerika. De noodtoestand brak uit in Ecuador. Situatie was onveilig. Djoser was op geen enkele manier bereid om de reis om te boeken of zich in te leven in ons. Gewoon geen empathie en inlevingsvermogen. \\r\\nErg jammer en teleurstellend. Meer dan 7.000,- hebben ze aan annuleringskosten doorberekend. Al jaren heb ik met Djoser gereisd. Jammer dat ze op deze manier met klanten omgaan en dat ze alleen voor de korte termijn winst gaan.

    Zwakke punten
    Geen inlevingsvermogen, geen aandacht voor zorgen van klanten. Niet luisteren en niet aansluiten bij de beleving van de klanten.

Bezoek Djoser.nl

Schrijf een review