Reviews van deze auteur

AL ONS GELD KWIJT en GEEN VAKANTIE !

Review over Novasol.nl

Wij boekten in augustus, toen het aan de Cote d'Azur nog groen was in COVID tijden, een vakantiehuis via NOVASOL. Echter een week voor we wilden vertrekken, toen het Belgische Ministerie van Buitenlandse Zaken de regio rood kleurde en wij er niet meer dan 48h mochten verblijven, wilden wij ons huis annuleren bij Novasol. Echter Novasol wou ons NIETS TERUGBETALEN maar ook GEEN VOUCHER in de plaats geven, ook wanneer de eigenaars van het vakantiehuis ons schriftelijk bevestigd hadden dat ze geen kosten zouden aanrekenen. Wij zijn dus niet op vakantie kunnen gaan en waren wel al ons geld kwijt ! Andere sites geven in zulke gevallen een voucher of betalen gewoon het bedrag terug. NOVASOL dus NIET! Bovendien hebben ze ons 1 maand na datum ook nog eens een factuur gestuurd voor de toeristenbelasting terwijl we er nooit hebben verbleven! Gewoon ONGELOOFLIJK!
Dus ook wij raden, als zovele anderen in verschillende reviews, ten stelligste af om bij NOVASOL een vakantiehuis te boeken want ook de annuleringsverzekering komt niet tussen voor COVID annuleringen, ook al zijn ze het gevolg van een overheidsbeslissing.

Sterke punten
profiteren van de consument en van de COVID situatie
Vooral niet zoeken naar een aanvaardbare oplossingen voor de klant

Zwakke punten
Geen inlevingsvermogen voor klanten die niet mogen verblijven in een rood gebied
Niet bereid tot het zoeken naar oplossingen voor de klant

ZEKER NIET BOEKEN VIA NOVASOL!

Review over Novasol.nl

Wij hebben het volledige bedrag dienen te betalen voor ons verblijf in een vakantiehuis terwijl wij door de COVID regels in ons land in die periode in Frankrijk niet mochten verblijven. Dus een volledige vakantie betaald terwijl we er niet mochten verblijven. NOVASOL heeft NIETS willen terugbetalen, noch een voucher uitgekeerd, en dit terwijl de eigenaar van het vakantiehuis zelf akkoord was om geen kosten aan te rekenen. We hadden het akkoord van de eigenaar op papier, maar dit heeft allemaal niet mogen baten. Ze hebben zich verschuild achter hun algemene voorwaarde die zegt dat als je annuleert na 40 dagen voor je aankomst je toch het volledige bedrag moet betalen. Dus zeker NIET boeken via NOVASOL. Je bent je geld kwijt want ook de annuleringsverzekering komt niet tussenbeide. Heel wat andere websites garanderen wel een terugbetaling of tenminste een voucher als het zou blijken dat je door een rode inkleuring van de streek of land door de overheid er niet mag verblijven of dit afgeraden wordt. Tot onze verbazing heet Novasol één maand later ons ook nog eens de toeristenbelasting gefactureerd terwijl wij er nooit geweest zijn!
We zijn er ook achter gekomen dat alle boekingen van Novasol.be verwerkt worden door Novasol.nl.

Sterke punten
Zoveel mogelijk geld innen om er niets voor in de plaats te geven.
Consumenten bedriegen door geld te innen voor een reservatie die ze zelf perfect konden cancellen.

Zwakke punten
Geen begrip voor de situatie van COVID. 100% volledig houden terwijl de eigenaars zelf akkoord waren om geen kosten of huur aan te rekenen.
Rekenen zelfs toeristenbelasting aan terwijl we zelfs niet hebben verbleven in het vakantiehuis.

reacties: