Reviews van deze auteur

We zijn opgelicht!

Review over Novasol.nl

We zijn opgelicht!

Wij zijn uiteindelijk twee dagen eerder, op dinsdag 22 augustus, vertrokken naar een extra geboekt hotel met airconditioning en normale bedden. Ik heb de huiseigenaar op de hoogte gesteld bij vertrek, maar nooit meer een reactie ontvangen. Ook Novasol reageert nergens op.

We hebben de nachten dat we in het huisje hebben moeten slapen geen oog dicht gedaan. Niet alleen was het te warm door het ontbreken van een airconditioning. Ook was het proberen te slapen met een open raam, wetende dat er naast het huis twee hoge ladders liggen en er verder niemand in de buurt zit zeer onprettig. Daar komt bovenop dat de warmeboiler van het huis stuk was en de ruimte waarin deze zich bevind daardoor heel warm was. Zelfs als je in het huis de ramen en deuren naar buiten open zet blijft het, waarschijnlijk door de defecte boiler warm.

De matrassen zijn van zeer slechte kwaliteit. Goedkoopste variant Jisk/Ikea, waardoor je ook zodra je erin ligt en bij opstaan pijn in je rug hebt. Dit hadden zowel mijn vrouw als ik, terwijl we hier normaal nooit last van hebben.

De foto's van de site van Novasol zijn handig genomen. Het huisje zit midden op een bouwterrein en ook rondom het huisje zelf ligt allerlei bouwtroep en puinzooi. Er was geen opgang naar de voordeur. Daarvoor moest je door een steile helling van gras.

De lokale contactpersoon reageert heel traag, of gewoon niet op berichtjes.

In geen enkele kamer was er een nachtlampje, waardoor mijn vrouw haar teen ernstig bezeerd had toen ze in het donker weer eens naar het toilet moest en geen licht aan kon doen. Het enigste licht in de slaapkamers zijn plafonnières en die knop zit bij de deur. Totaal basis gerelateerde zaken die niet op orde zijn.

Het huisje zelf had een hoop mankementen. Zo sloot de deur naar de vlonder niet van binnen uit omdat het slot los zat. De koelkast deur was verkeerd om gemonteerd waardoor deze alleen open te krijgen was vanaf de bovenzijde (greeploze deur) en dus voor mijn vrouw niet open te krijgen. Er lagen winterdekbedden op alle bedden waarbij het al niet te doen was van de hitte. Een van de glasplaten van de vlonder was stuk, de barbecue was stuk en een tafel om buiten te zitten was stuk. Er was trouwens ook geen kussen om überhaupt fatsoenlijk buiten te kunnen zitten.

Door al deze ellende zijn we twee dagen/nachten eerder vertrokken omdat we gewoon niet meer konden van het slaapgebrek en de pijn in de rug. Ik heb 400 euro aan twee ongeplande hotelovernachtingen moeten betalen terwijl het huisje ook betaald was.

Conclusie, we zijn opgelicht. Het huisje voldeed in geen enkel opzicht.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Reageren niet, lossen het niet op.

reacties: