Wat zijn de 10 beste reisbureaus van 2021?

Wat zijn de 10 beste reisbureaus van 2021?

Wat zijn de 10 beste reisbureaus van 2021?
31 december 2020

Voor veel reisaanbieders zijn 2020 en 2022 dramatische jaren geweest. Als gevolg van Corona heeft de wereld voor het grootste deel op slot gezeten met alle gevolgen van dien. Niet zijn alleen de toeristen en reizigers de dupe dat ze thuis moesten blijven, met name de reisbureaus waar veel mensen werken ervaren de enorme gevolgen van de lock-downs. 
Iedereen staat te trappelen om weer te kunnen gaan reizen en reisbureaus kunnen niet wachten om de mooiste vakanties weer (online) aan te bieden en dan valt te hopen dat ze het gaan redden. Het aanbod is er namelijk nog volop en vooral de bekendere en gerenomeerde reisbureaus gaan los als het straks weer kan, waarbij kwaliteit gegarandeerd is. 
De verwachting is dat 2021 weer het jaar van reizen, vakanties en uitjes wordt. Volop erop uit en de schade van 2020 inhalen. Waar moet je dan je gewenste reis boeken? Juist ja, dat is een lastige vraag, zeker na Corona is het moeilijk te bepalen welke reisaanbieders goed en betrouwbaar zijn. Deze vraag stelden wij onszelf ook en hierop hebben wij grondig onderzoek gedaan. Onze ervaringen en tips delen wij graag, zodat men eenvoudig en snel de beste reis kan boeken waarbij de verwachtingen worden overtroffen, leert de ervaring. Zorgvuldig hebben wij de top 10 van beste reisbureaus samengesteld, zoals hieronder in willekeurige volgorde vermeld. Deze top 10 is gebaseerd op betrouwbaarheid, aanbod, prijs/kwalityeit, eigen ervaringen, eventuele kklachten, reviews en overige informatie.

10x cliché vakantiefoto's (en waarom je ze toch mag maken)

Top 10 beste Reisbureaus 

1. Tui.nl - TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via onze reismerken TUI en Kras. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly. TUI is het scherp geprijsde allround vakantiemerk met een multichannel distributie via TUI.nl, de reisbureaus van TUI en het Contact Center. Kras is een direct-seller, gespecialiseerd in bus-, fiets- en vaarvakanties en verre groepsrondreizen. Extravacanza organiseert complete bruiloften in het buitenland en huwelijksreizen. 

2. 333Travel.nl - Is al meer dan 17 jaar specialist in verre reizen op maat. De ervaren reisspecialisten vertalen ieders wensenlijst naar een unieke rondreis, met de accommodaties en excursies die het beste aansluiten qua voorkeur en budget. Zo brengt 333travel reizigers op avontuurlijke verre bestemmingen waar zij volop kunnen genieten. 333travel biedt reizen aan naar 17 verre bestemmingen. In de vorm van privé rondreizen – inclusief vliegtickets, vervoer (evt. met chauffeur) en verblijf – én als bouwstenen (zelf je eigen reis samenstellen). De accommodaties variëren van authentieke bed-and-breakfasts bij locals tot vijfsterrenhotels. Met doorlopend onderzoek via hun klanten en regelmatige controles houden zij de kwaliteit van de reizen op peil.

3. Captaincruise.nl - Boek een onvergetelijke cruise bij Captain Cruise! Denk je er over binnenkort een cruise te boeken, bekijk dan direct de verschillende cruises, vaargebieden, rederijen en bestemmingen van Captain Cruise. Hier bent u zeker van de hoogst gewaardeerde service in de cruise branche en krijgt u evengoed de laagste prijsgarantie. Je boekt betrouwbaar online en betaalt gegarandeerd de laagste prijs. 

4. Vacanceselect.nl - Vacanceselect is zo’n 35 jaar geleden gestart als familiebedrijf en daarna uitgegroeid tot de nummer 1 campingaanbieder van Europa. De meer dan 1.200 vakantiebestemmingen uit het aanbod van Vacanceselect liggen verspreid in 16 Europese landen. Deze bestemmingen worden geselecteerd op kwaliteit, ligging, gastvrijheid en ambiance. Met een Europese team van 2.000 medewerkers werkt Vacanceselect aan een topaanbod van ruim 31.000 campingaccommodaties waaronder glamping tenten en luxe stacaravans. Bovendien vind je in het aanbod ook een brede selectie van vakantiewoningen op sfeervolle vakantieparken. Vacanceselect is de specialist in autovakanties naar glamings, campings en vakantieparken.

5. Oad.nl - Bij Oad ben je verzekerd van een reis met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Zij stellen de reizen zo samen dat je optimaal geniet van de reis en ze zoeken de fijnste hotels uit. Vanuit de hoofdvestiging te Enter organiseren enthousiaste en deskundige Oad medewerkers prachtige en unieke reizen naar veel Europese landen maar ook naar verre bestemmingen zoals Canada, Zuid-Afrika en Bali. Oad biedt u een breed aanbod aan vakanties: Busreizen en rondreizen, Wandelreizen, Fietsvakanties, Muziekreizen, Verre rondreizen (groepsreizen), Disneyland, Riviercruises, Wintersport (Canada & Noorwegen).

Update - Oad annuleert reizen tot en met 10 mei 2020 - Travelpro

6. Kras.nl - Iedereen kent Kras reizen vast en zeker. Kras is een allround aanbieder, gespecialiseerd in de volgende reizen: autovakanties, bus, fiets, vlieg- en vaarvakanties en groepsrondreizen. Door haar internationale inkoopkracht en 95 jaar ervaring kan Kras als geen ander inspelen op de wensen van de Nederlandse reiziger. Kras biedt scherp geprijsde reizen aan naar meer dan honderd landen.

7. Dejongintra.nl - Is sinds 1972 de specialist als veelzijdig allround touroperator met vele thema-, pakket- en maatwerkreizen naar zowel Europese als verre bestemmingen. DeJongIntra Vakanties organiseert onder meer complete busreizen, rondreizen, autovakanties, zonvakanties, stedentrips, treinreizen en wintersport. Als touroperator verzorgt De Jong Intra vakanties complete reizen met o.a. reisleiders, zodat men nergens over na hoeft te denken.

8. Dagboekreizen.nl - Een intieme maar zeer professionele reisorganisatie die individuele rondreizen aanbiedt naar bestemmingen waarvan ze een volledige en actuele kennis hebben. Ze organiseren graag jouw eigen droomreis maar hebben ook alvast een aantal prachtige privé rondreizen voor je bedacht. Lees de reisdagboeken en laat je inspireren! Er is zoveel moois te ontdekken!

9. Belvilla.nl - Belvilla is een internationale touroperator die vakanties aanbiedt in vakantiehuizen door Europa. Het bedrijf is actief in 21 Europese landen. Belvilla is marktleider in de Benelux en één van de grootste aanbieders met 25.000 vakantiehuizen in voornamelijk Europa. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel.

Belvilla: Veilig op reis dankzij de perfecte vakantiewoning - SHOPPING  Magazine

10. Silverjet.nl - Wat 23 jaar geleden begon als een vriendendienst is nu uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf, waar ze met een team van specialisten de meest exclusieve vakanties verzorgen. Ultiem genieten is het motto. Zorgeloos genieten vanaf het eerste contactmoment met Silverjet Vakanties, dat is waar wij voor staan. Het ervaren team luistert, adviseert en stelt aan de hand van uw wensen een passende luxe vakantie voor u samen. Vanzelfsprekend regelen wij alles tot in detail, ook voor uw onderscheidende wensen staan wij graag voor u klaar. U hoeft alleen nog maar te genieten van het vooruitzicht op een exclusieve en compleet verzorgde vakantie.

  • Executive Lounge op Schiphol, Eindhoven, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse
  • 20 kilo ruimbagage
  • 24/7 bereikbaar
  • Advies op maat

7 tips voor de perfecte vakantiefoto - RonReizen

Reis boeken bij de beste aanbieders

Een reis boek je op basis van het beste aanbod waarbij je zelf bepaalt wat belangrijk is. Denk aan luxe, gemak, eenvoud, prijs/kwaliteit etcetera. Om te voorkomen dat je wordt teleurgesteld in het aanbod of juist niet krijgt wat je had verwacht op vakantie, is het van belang om vooraf zorgvuldig onderzoek te doen naar de aanbieder en de reis. Dit doe je onder meer - net zoals wij dat hebben gedaan voor onze top 10 - door reviews te lezen, onafhankelijke ervaringen en beoordelingen door te nemen en zelf je eiggen ervaring middels een review online te delen. Zo helpen we elkaar om de beste vakanties over te houden en uiteindelijk te krijgen wat we vooraf ook verwachten. Meer reviews, ervaringen en beoordelingen over vakanties vind je op deze site, maar kijk ook eens op Websitesvergelijken.com voor beoordelingen van andere online aanbieders. En schrijf vooral je eigen review op één van de sites!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden