Waar kun je bijzonder overnachten in Nederland?

Waar kun je bijzonder overnachten in Nederland?

18 september 2019

Ben jij op zoek naar inspiratie voor een uniek weekend weg samen met je geliefde, familie of vrienden? En wil je hiervoor niet al te ver reizen of wil je er gewoon vaker even tussenuit? Ook Nederland kent vele plekjes waar je op een bijzondere wijze kunt overnachten. Ideaal voor een korte maar bijzondere overnachting die zeker niet mag ontbreken op jouw bucketlist!

1. Waterrijk Oesterdam

Op deze schitterende plaats aan het water in Zeeland beleef je het echte Ibiza gevoel. De luxe watervilla’s beschikken over privé wellnessfaciliteiten zoals een sauna, Sunshower of jacuzzi en bieden daarmee zeer veel luxe en comfort. De watervilla’s zijn geschikt voor maximaal 16 personen en beschikken over een aanlegsteiger zodat je direct het water van de Oosterschelde op kunt varen. Naast de luxe vakantiehuizen ervaar je de bijzondere ibiza sfeer bij de faciliteiten van Waterrijk Oesterdam. De Marina Beachclub is dé hotspot van Zeeland. Hier kun je heerlijk relaxen bij de lounge bar, op het verwarmde buitenterras of op het cabanastrand waar je de ondergaande zon kunt bekijken. Ook in het trendy restaurant geniet je van heerlijk culinaire gerechten afgestemd op het seizoen. Kortom, hier beleef je een heerlijk luxe weekend weg zonder dat je ver hoeft te reizen!

Image result for waterrijk oesterdam

2. Marina Parcs

Eveneens aan het water vind je op verschillende plekken in Nederland de bijzondere accommodaties van Marina Parcs. Wat dacht je van een overnachting in een tiny wagon, havenlodge of op de oudste woonboot van Nederland? Zeggen de namen van deze accommodaties je nog niet zo veel? Dan is het hoog tijd om deze te leuke accommodaties te ontdekken. In de Nederlandse jachthavens van Almere, Amsterdam of Naarden bevinden zich deze bijzondere accommodaties. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van de verschillende faciliteiten in de jachthavens zoals het restaurant of bootverhuur. Geniet van een bijzondere week vakantie of weekend weg in Nederland in een unieke accommodatie van Marina Parcs.

3. Onthaasten in de Achterhoek

Ook in de categorie bijzondere overnachtingen in Nederland behoren de luxe vakantiehuizen van Onthaasten in de Achterhoek. Wanneer je jouw geliefde eens écht wil verrassen zit je goed in deze vakantiehuizen met veel privacy. In het Achterhoekse plaatsje Lievelde staan luxe en sfeervolle vakantiewoningen met privé wellnessfaciliteiten. Heerlijk samen bubbelen in de jacuzzi, relaxen in de sauna en gezellig samen onder een dekentje op de loungebank bij de open haard. Om dit romantische weekend compleet te maken kun je gebruik maken van de ontbijtbutler die een ontbijtje in jouw woning serveert of een ontspannende massage in de woning. Ga voor een bijzondere romantische overnachting bij Onthaasten in de Achterhoek.

4. Special Villas

De naam Special Villas zegt het eigenlijk al, hier vind je bijzondere villa’s. Heb jij altijd al eens willen overnachten in een kasteel in Frankrijk, waar je buiten aan een lange karakteristieke tafel bourgondisch kunt genieten? Of wil je het familieweekend doorbrengen in een luxueuze villa met privé zwembad zodat je met de hele familie een bommetje kunt maken? Special Villas laat jouw dromen uitkomen! In een heel andere categorie biedt Special Villas ook duurzame vakantiehuizen aan zodat je kunt reizen zonder een grote ecologische voetafdruk achter te laten. Ontdek deze eco-vriendelijke vakantiehuisjes. Wat je vakantiewensen voor een bijzondere overnachting in Nederland of Europa ook zijn, het aanbod van Special Villas biedt uitkomst.

5. Camping De Berenkuil

Op deze natuurrijke camping in Drenthe staan, verscholen in het bos. een aantal schattige accommodaties geschikt voor twee of vier personen. Bij Camping De Berenkuil geniet je van een heerlijk verblijf met daarbij het echte campinggevoel. Duik terug in de tijd naar het sprookje van de Gebroeders Grimm in het knusse Hans en Grietje huisje voor 4 personen. Het kleine huisje met rieten dak, schoorsteen en roodwit geblokte gordijntjes gaat uitstekend op in de natuur van de camping. Naast dit te leuke huisje vind je bij Landgoed De Berenkuil een podge. Dit halfronde houten huisje voor twee personen is klein maar fijn. Voorzien van een aantal basisvoorzieningen en een klein terras voor de podge beleef je hier een bijzondere overnachting. Kom even helemaal tot rust en neem de natuur in je op tijdens een overnachting bij Camping De Berenkuil in het Drentse Grolloo.

Image result for camping de berenkuil

6. BoekUwBuitenhuis

In het oosten van Nederland, in de natuur van Twente en de Achterhoek, bevinden zich drie vakantieparken van BoekUwBuitenhuis; Vakantiepark Hessenheem in Markelo, Vakantiepark De Lochemse Berg in Lochem en Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt in Enter. De luxe lodges op deze vakantieparken bieden stuk voor stuk veel comfort. Zo kun je in de Woody Lodges in Enter het gehele jaar door genieten van een heerlijk verblijf. Het overdekte terras met loungeset en open haard kun je in de winter afsluiten met glazen panelen zodat je heerlijk kunt relaxen maar tegelijkertijd ook geniet van de natuurrijke omgeving. De inrichting van de lodges op alle drie de vakantieparken is modern en voorzien van verschillende luxe voorzieningen. Op de kleinschalige vakantieparken van BoekUwBuitenhuis geniet je optimaal van de natuur en een gemoedelijke sfeer. 

Welke van deze zes bijzondere overnachtingsmogelijkheden hebben je geïnspireerd voor jouw volgende weekend weg of weekje vakantie in Nederland? Of misschien ga je ze wel allemaal bezoeken. Je zult in ieder geval geen spijt krijgen van een overnachting bij één van deze zes mooie vakantie aanbieders. 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden