Top 5 hotelaccommodaties op een vakantiepark

Top 5 hotelaccommodaties op een vakantiepark

5 maart 2019

Steeds vaker zijn er hotelkamers te vinden op een vakantiepark. Deze nieuwe verblijfsvorm voorziet in de opkomende behoefte aan steeds meer luxe en comfort op vakantie. Het aanbod hotelkamers op een vakantiepark zal de komende jaren nog meer gaan groeien. Wie wil nou niet graag overnachten in een hotel en tegelijkertijd de charme van een vakantiepark ervaren? Een hotel op een vakantiepark is een ideale combinatie waar je onbeperkt gebruik kunt maken van de parkfaciliteiten. Bekijk onderstaande vakantieparken met hotelaccommodaties. 

1. Hof van Salland

Op 5-sterren vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn geniet je van een heerlijke vakantie in de hotelaccommodaties. Deze accommodaties bieden plek aan 2 personen, bestaande uit de Comfort Kamers op de eerste verdieping en Premium Studio’s op de begane grond. Beide hotelaccommodaties zijn voorzien van twee boxspringbedden voor een heerlijke nachtrust, flatscreen TV, kastenwand, zitgelegenheid en gratis wifi. Je hebt de mogelijkheid om zelf thee en koffie te zetten. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. De Premium Studio biedt als extra’s een eigen terras en keukenfaciliteiten, zodat je eventueel zelf je eigen diner kunt bereiden. Ondertussen kun je gebruik maken van de parkfaciliteiten; neem een duik in het buitenzwembad, leef je uit op de tennisbaan of huur een fiets en verken de omgeving. Speciaal voor de kids is een speelgelegenheid aanwezig voorzien van schommels, een glijbaan en een nieuwe airtrampoline. Geniet van een (korte) vakantie op dit vakantiepark met hotel.

2. Waterrijk Oesterdam

Voor een onbezorgde en ontspannen vakantie ben je bij Waterrijk Oesterdam in Tholen op de juiste plek. De super de luxe resort suites voor 2 tot 4 personen zullen medio 2019 beschikbaar zijn. De suites zijn van hoge kwaliteit, hebben een luxe en moderne uitstraling en bieden daarnaast een prachtig uitzicht op het water. Een verblijf in de luxe resort suites van Waterrijk Oesterdam betekent genieten van extra services, zoals het belevingsbad, het spa- en wellness aanbod en de sportfaciliteiten. Ook is je hotelverblijf inclusief dagelijkse schoonmaak, gratis wifi en gratis parkeergelegenheid. De suites zelf zijn voorzien van kingsize bedden voor een fijne nachtrust, een luxe badkamer met regendouche en ligbad voor ultieme ontspanning, een apart toilet en een minibar. Je hebt de keuze uit suites voor 2 en 4 personen of een Royal Suite voor 2 en 4 personen. Houd je van luxe en kwaliteit? Dan zijn de hotelaccommodaties van dit luxe vakantiepark in Zeeland iets voor jou.

3. Recreatiepark de Boshoek

Bij Recreatiepark de Boshoek in Voorthuizen overnacht je midden op de Veluwe. De hotelkamers van het 3 sterren hotel zijn landelijk ingericht en beschikken over een compleet ingerichte keuken, een badkamer met douche, wastafel en toilet, comfortabele boxspringbedden, een zitje met een televisie en gratis internet. Kies je voor een hotelaccommodatie bij de Boshoek, dan profiteer je ook van de hotelservices, waaronder dagelijks schone handdoeken, tussentijdse schoonmaak en een optioneel ontbijt of 3-gangen diner. Heb jij een hond? De hotelkamers zijn huisdiervriendelijk, dus neem je trouwe viervoeter mee! Geniet onbeperkt van de vele parkfaciliteiten, zoals het binnen- en buitenzwembad, het animatieteam en de verschillende sport- en spelvoorzieningen. Beleef het bij De Boshoek.

Image result for vakantiepark

4. Vakantiepark Ackersate

Voor een paar nachten ertussenuit zijn de HotelChalets van Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen de ideale oplossing. Deze tweepersoons hotels zijn knus en gezellig ingericht en voorzien van een keuken met combi-oven en een badkamer met douche, wastafel en wc. Vanuit je hotelaccommodatie heb je uitzicht op de ‘Watervallei’, een speelstrand voor kinderen waar ze kunnen spelen met water en zand. Bij aankomst zijn je bedden opgemaakt en is er een setje handdoeken aanwezig. Een verblijf in de HotelChalets is exclusief schoonmaak van je bed. Schoonmaak van de kamer en het sanitair zit bij de prijs in. Ontbijt en het gebruik van het zwembad kun je optioneel bijboeken. Verder kun je onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten. Er is een uitgebreid animatieprogramma in de schoolvakanties, een supergaaf trampolinepark, verschillende speeltuinen verspreid over het park, diverse sportvelden, een dierenweide voor de echte dierenvriend en verschillende horecagelegenheden. Bij Vakantiepark Ackersate ben je verzekerd van een onvergetelijke vakantie middenin de Veluwse natuur.

5. Vakantiepark Witterzomer

Vakantiepark Witterzomer is een vakantiepark gelegen in Assen, Drenthe en biedt een unieke hotelbeleving. Er zijn 3 typen hotelkamers beschikbaar; standaard hotelkamers, luxe hotelkamers of cottage hotelkamers, allen geschikt voor 2 personen. Een hotelkamer boeken betekent de vrijheid van het buitenleven ervaren gecombineerd met het luxe gevoel van een hotelkamer. De standaard hotelkamers zijn voorzien van een zitje, koffie- en theefaciliteiten, heerlijke boxspringbedden en een badkamer met douche en toilet. De luxe hotelkamers en de cottage hotelkamers zijn daarnaast nog voorzien van een kitchenette, zodat je de mogelijkheid  hebt om eventueel zelf je ontbijt voor te bereiden. Alle hotelkamers beschikken over een terras op het zuiden, vanaf waar je kunt genieten van het weer. De faciliteiten op het park zijn geschikt voor zowel jong als oud; van sport- en speelvoorzieningen, een buitenzwembad en een zwemvijver tot speeltuinen, een visvijver en een enthousiast animatieteam. Voor ieder wat wils tijdens een verblijf in een hotelkamer bij Vakantiepark Witterzomer.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden