Reviews van deze auteur

Flowtrack Surfkamp 13+

Review over Flowtrack.nl

Zeer ontgoocheld in deze organisatie. Mijn dochter gaat al 7 jaar lang op kamp (verschillende organisaties) zonder vriendinnen en maakt vanaf de eerste dag al nieuwe vrienden dankzij kennismakingsspelletjes of groepsactiviteiten. Dit was bij deze organisatie niet aan de orde. Ze werden ingedeeld in surfgroepen maar in haar groep was ze de enige "zonder iemand". Met de pech erbij dat de bestaande groepjes haar links lieten liggen was het dubbel pech natuurlijk. Bij de vraag aan de leiding of ze van groep mocht veranderen bij meisjes die ze al wel had leren kennen, kreeg ze een nee. Te begrijpen maar wel jammer voor haar ervaring.

Afspraken: er werden geen beperkingen opgelegd naar GSM verbruik, dit mondde dus uit in een hele dag GSM mee en onbeperkt asociaal gedrag waardoor ze zelf het voorgaande nog erger maakte. Zeer jammer in een tijd waar onze jonge mensen restricties nodig hebben, of toch zeker mijn dochter.

Communicatie: een ramp; de groep vertrok 12u later dan verwacht en dit werd niet gecommuniceerd door de organisatie, je moest maar met je kind bespreken. De eerste officiële communicatie wanneer de bus toe zou komen kwam er om 16u terwijl ze oorspronkelijk zouden aankomen rond 12u.

Eten: Veel te weinig eten; met een dochter die 43kg weegt met 1m60 kan je niet zeggen dat ze voldoende overschot heeft om op te teren. Toch was ze 2kg vermagerd. Ze heeft elke dag honger gehad. Een tweede keer bijhalen was vaak niet mogelijk, lunch voor s middags moest in snel tempo en rechtstaand met een rij wachtenden achter haar klaargemaakt worden dus ook minimaal. Het ergste was de dag van vertrek: maandagmiddag om 12u hebben ze een maaltijd gehad en dinsdagavond 19u zijn ze toegekomen in België. Tussenin was er niets voorzien om te eten. Omdat de bus een halve dag later was vertrokken moesten ze zelf eten kopen in het tankstation waar dan nog niet eens voldoende tijd was om iedereen iets te laten kopen. een 13-jarige moet toch niet verantwoordelijk gesteld worden voor zijn eigen eten?

Wat betreft activiteiten werden de kinderen ook aan hun lot overgelaten. behalve de surf en canyoning activiteiten werd er weinig georganiseerd. Afspraken maken waar ze wanneer moesten zijn verliepen via WhatsApp, toch ook een beetje vreemd naar mijn mening.

Flowtrack neemt geen verantwoordelijkheid op en komt over als een immature organisatie. Teleurgesteld is een understatement.

Zwakke punten
- communicatie
- verantwoordelijkheid
- organisatie

reacties: