Happyhome.nl

HappyHome is opgericht in 1989 en is een touroperator, gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuizen. HappyHome verhuurt meer dan 2500 persoonlijk geinspecteerde vakantiehuizen in heel Europa: bungalows, chalets, watermolens, villa's, kastelen en boerderijtjes. Het sleutelwoord bij HappyHome is kwaliteit. Bij de inkoop en presentatie van onze vakantiehuizen en de contacten met klanten en huiseigenaren staat kwaliteit voorop. Ieder huis uit ons programma is vooraf door een medewerker van Happy Home geinspecteerd. HappyHome houdt daarnaast van duidelijkheid en zekerheid. Een heldere presentatie, duidelijke reserveringsvoorwaarden en stevige garanties (SGR, Thuiswinkelwaarborg) vormen de basis van het bedrijf.

Het hoofdkantoor van Happyhome is gevestigd in Tilburg maar er zijn ook kantoren in onder andere België, Frankrijk Spanje, Oostenrijk en Tsjechië. Happyhome is aangesloten bij de ANVR / SGR.

Sinds maart 2015 is Happyhome een onderdeel van Novasol AS. De vakantiehuizen zijn onder andere te vinden in:

 • Nederland
 • Duitsland
 • België
 • Frankrijk
 • Kroatië
 • Italië
 • Oostenrijk
 • Denemarken
 • Portugal
 • Luxemburg
 • Slovenië
 • Spanje
 • Tsjechië
 • Zwitserland

Happyhome.nl verhuurt huizen die geschikt zijn voor een vakantie met kinderen. Ook huisdieren zijn in bepaalde huizen van harte welkom. Happyhome heeft vakantie huizen staan op vakantieparken waar u van alle gemakken voorzien bent. Maar ook als u geen huis op een vakantiepark wilt huren maar wel een zwembad wilt hebben, dan kunt u bij Happyhome terecht voor een huis met privé zwembad. Wanneer u last minute een vakantiehuis wilt huren, kunt u zeker terecht bij Happyhome. Een vakantiehuis boeken kan via de website van Happyhome maar ook telefonisch als u dat prettiger vindt.

Bent u van plan om op wintersport te gaan? Ook vakantiehuizen voor de wintersport vindt u op happyhome.nl.

Tijdsduur vakantiehuizen huren

Normaal gesproken kunt u bij reisorganisaties of boeking sites alleen per week een vakantiehuis huren maar bij Happy Home mag u zelf bepalen hoelang de vakantie gaat duren. Wilt u eerst kijken of het vakantiehuis bevalt dan huurt u het gewoon voor een weekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent wanneer u een langere vakantie wilt boeken. Daarnaast biedt Happy Home ook last minute vakanties aan voor mensen die ineens besluiten nog even op vakantie te willen.

Het is heel eenvoudig om op happyhome het vakantiehuis te vinden waar je naar op zoek bent. Je kan zoeken op periode, bijvoorbeeld Meivakantie, maar ook op vakantiehuis met de hond of vakantiehuis met internet.

Reviews en ervaringen van happyhome.nl

Bij reisgraag.nl krijgt Happyhome gemiddeld een 6,0 op basis van 17 ervaringen. Op Facebook krijgt Happyhome een 4,1 van 5 op basis van de opinie van 169 personen. Helaas is de site van Happyhome "over ons" maar tot 2017 bijgewerkt. 

We zijn al zoveel jaar klant bij Happyhome dat het aanvoelt als boeken bij vrienden, alles altijd super geregeld en heerlijke vakanties, al jarenlang!

Italië juli 2017 - Het gehuurde huis wemelde van de kakkerlakken, en andere insecten vanaf het vallen van de avond. Na 1 nacht in deze stal, direct vertrokken en klacht niet serieus genomen. Zou normaal zijn in Italië ?? Geld kwijt zoals het er nu naar uit ziet... Boeven dus ! Happyhome en Novasol, nooit meer !

Bestemming: Duitsland: juli 2017 - Ondanks dat ze deze accommodatie officieel niet meer aanbieden, hebben we deze toch via Happyhome weer kunnen boeken, zo fijn!! top service en persoonlijk.


Artikelen over Happyhome.nl

Happyhome.nl Reviews

  Fijne site

  Erg leuk huis gevonden in Italiƫ. Makkelijk zoeken welke huizen beschikbaar zijn in jouw gekozen maand. Dankjewel

Bezoek Happyhome.nl

Schrijf je eigen review