Welke vakantieparken in Nederland zijn het beste voor een hond?

Welke vakantieparken in Nederland zijn het beste voor een hond?

18 september 2019

Ben jij op zoek naar een vakantiebestemming waar jij je hond mee naartoe kan nemen? Dan is een huisdiervriendelijk vakantiepark de perfecte plek voor jou en je hond. Hiervoor hoef je niet lang onderweg te zijn en kun je gewoon verblijven in ons eigen Nederland. Samen met je hond geniet je van een heerlijk verblijf en van de prachtige omgeving waarin het vakantiepark zich bevindt. Deze vakantieparken waar honden zijn toegestaan zijn zeker aan te raden voor je volgende vakantie.

 

Vakantieparken & bungalowparken in Friesland | Roompot

1. Vakantiepark Witterzomer

Op dit huisdiervriendelijke vakantiepark genieten jij en je hond van een heerlijke vakantie midden in de Drentse natuur bij Vakantiepark Witterzomer. Je verblijft hier samen met je trouwe viervoeter in huisdiervriendelijke vakantiehuizen geschikt voor 4, 6 of 8 personen voorzien van alle gemakken die je je maar kunt wensen. Je mag hier zelfs twee honden meenemen; dat is nog eens genieten. Je kunt er ook voor kiezen om te kamperen met hond. Vakantiepark Witterzomer bevindt zich in een prachtige omgeving die gekenmerkt wordt door heidevelden, bossen, vennen en stuifzand. Ideaal voor lange wandelingen of fietstochten samen met de hond. 

2. Recreatielandgoed de IJsvogel

Als je een vakantie wilt vieren in het mooiste natuurgebied van Nederland, zit je bij Recreatielandgoed de IJsvogel goed. Het vakantiepark bevindt zich midden op de Veluwe waar je samen met je hond kunt genieten van lange wandelingen of fietstochten door de prachtige natuur en waar je hond lekker kan ravotten op de uitgestrekte heidevelden. Na een actieve dag kun je heerlijk nagenieten in een huisdiervriendelijk vakantiehuis geschikt voor maximaal 20 personen. Je hebt de keuze uit lodges, chalets en groepsaccommodaties; perfect voor kleine en grote groepen. Vanaf het park lopen diverse wandel- en fietsroutes door de omgeving en in de natuur. Zo kun je vanaf Recreatielandgoed De IJsvogel samen met de hond de prachtige omgeving ontdekken.

3. Recreatiepark Duinhoeve

Gelegen in Udenhout, in de provincie Noord-Brabant, ligt Recreatiepark Duinhoeve. Op dit familiepark kun je kiezen om te kamperen met hond of kun je verblijven in een aantal vakantiehuizen waar huisdieren zijn toegestaan. De huisdiervriendelijke vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal 5 personen, waarbij je maximaal 2 huisdieren mag meenemen. Dit geldt ook voor de kampeerplaatsen. De 5-persoons chalets beschikken allen over een terras met meubilair, ingerichte keuken, sfeervolle woonkamer en comfortabele bedden. Dit ruim opgezette en natuurrijke park is een uitstekende uitvalsbasis voor een vakantie met de hond. Op steenworp afstand van Recreatiepark Duinhoeve liggen de Loonse en Drunense Duinen en een hondenlosloopgebied. Hier kun je naar hartenlust wandelen, spelen en ontdekken. Kom Recreatiepark Duinhoeve en de prachtige omgeving van Noord-Brabant ontdekken met je hond.

Image result for recreatiepark duinhoeve

4. Bungalowpark Zuiderzee

Gelegen in het waterrijke Medemblik bevindt zich Bungalowpark Zuiderzee. Alle vakantiehuizen liggen direct aan het water en beschikken over een eigen aanlegsteiger. Een aantal vakantiehuizen zijn huisdiervriendelijk. Wil je met meer dan één huisdier komen, dan is dit alleen mogelijk op aanvraag. Dankzij de prachtige ligging aan het IJsselmeer is Bungalowpark Zuiderzee de perfecte bestemming in Noord-Holland met de hond. Je kunt er prachtige wandelingen langs het water maken en de hond kan ook lekker in het water. De huisdiervriendelijke vakantiehuizen bieden plek aan maximaal 6 personen en hebben allen een prachtig uitzicht op het water. Verder zijn alle huizen voorzien van comfortabele boxspringbedden voor een heerlijke nachtrust. Er is zelfs een vakantiehuis met een sauna waar huisdieren zijn toegestaan. Ontspanning gegarandeerd!

5. Resort Mooi Bemelen

Wanneer je het zuiden van ons land wilt verkennen samen met je hond, ben je van harte welkom bij Resort Mooi Bemelen. Dit vakantiepark in Zuid-Limburg biedt luxe vakantiehuizen waar naast de luxe ook het comfort voorop staat. Met plek voor 4, 6 en 12 personen is het heerlijk vertoeven met je liefste huisdier. De huisdiervriendelijke vakantiehuizen beschikken over een terras met buitenhaard waar je tot in de late uurtjes kunt genieten van elkaars gezelschap. In de groepsaccommodatie zijn zelfs twee honden toegestaan. Vanaf Resort Mooi Bemelen kun je diverse uitstapjes maken met je hond. Zo kun je samen naar Nationaal Park de Maasduinen waar twee losloopgebieden zijn. Geniet hier van fraaie en hoge rivierduinen, uitgestrekte heidevelden, gevarieerde bossen en talrijke vennen. Een uitstapje naar het bourgondische Maastricht en Valkenburg mag ook zeker niet ontbreken. 


Image result for vakantiepark met hond

 

Welk huisdiervriendelijke vakantiepark wordt jouw volgende bestemming? Wordt het in de Drentse natuur, op de Veluwe in Gelderland, vlak bij de duinen in Noord-Brabant, aan het water in Noord-Holland of toch in de heuvelachtige omgeving van Zuid-Limburg? De keuze is volledig aan jou. Daarna is het heerlijk genieten van je verblijf samen met je liefste en trouwste huisdier.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden