De 10 beste reisbureaus van 2020

De 10 beste reisbureaus van 2020

23 december 2019

Een vakantie is vaak een behoorlijke uitgave dus is het van belang dat je de reis maakt die je ook mag verwachten voor het geld, en het liefst nog meer. Je spaart tenslotte het hele jaar voor de vakantie en kijkt uit naar dit moment om de batterij weer op te laden, of om juist te genieten van al hetgeen je graag wilt zien. Hoe fijn is het dan dat de vakantieaanbieder ook minimaal aan je verwachtingen voldoet? Juist ja, dat is een vereiste en eigenlijk verwacht je voor zo'n grote uitgave meer dan waar voor je geld.

Tegenwoordig zijn er zoveel reisbureaus en vakantieaanbieders te vinden die online de meest fantastische aanbiedingen doen, dat het erg lastig is om het juiste reisbureau te vinden dat daadwerkelijk een fantastische aanbieding heeft. Veel mensen lopen hier tegeneaan en kunnen door de bomen het bos niet meer vinden en hebben behoefte aan een overzicht van reisbureaus en/of vakantieaanbieders die daadwerkelijk geven wat ze beloven. Zodoende is er een top 10 met de beste reisbureaus voor 2020 samengesteld om als leek eenvoudig de beste vakantie te boeken bij een betrouwbaar reisbureau.

Top 10 reisbureaus

Voor 2020 is er onderzoek gedaan naar 100+ (online) reisbureaus en gekeken naar de aanbiedingen, kwaliteit, prijzen, betrouwbaarheid en ervaringen van eerdere bezoekers en boekers. Dit heeft geresulteerd in uiteindelijk de ons insziens beste reisbureaus van 2020 om een vakantie bij te boeken. Denk aan verre reizen, een wintersport in Europa of juist een compleet verzorgde autovakantie naar Italië. Doe er je voordeel en boek vervolgens je reis bij één van onderstaande aanbieders om verzekerd te zijn van een droomvakantie waarin je verwachtingen worden overtroffen!

1. 333Travel.nl - is al meer dan 16 jaar specialist in verre reizen op maat. De ervaren reisspecialisten vertalen ieders wensenlijst naar een unieke rondreis, met de accommodaties en excursies die het beste aansluiten qua voorkeur en budget. Zo brengt 333Travel.nl reizigers op avontuurlijke verre bestemmingen waar zij volop kunnen genieten. Ze bieden reizen aan naar 18 verre bestemmingen. In de vorm van rondreizen – inclusief vliegtickets, vervoer (evt. met chauffeur) en verblijf – én als bouwstenen (zelf je eigen reis samenstellen). De accommodaties variëren van authentieke 'bed-and-breakfasts' bij locals tot vijfsterrenhotels. Met doorlopend onderzoek via de klanten en regelmatige controles houdt 333Travel.nl de kwaliteit van de reizen op peil.

2. Tui.nl - Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. TUI haar streven is dan ook om altijd een stapje verder te gaan en de verwachtingen van degasten te overtreffen. Debelofte is niet voor niets Discover your smile. Iets wat duidelijk terug te zien is in het beeldmerk van TUI Nederland: de drie letters T, U en I die staan voor Trusted, Unique en Inspiring vormen samen de smile.

3. TravelWorld.nl - Travelworld.nl is een reisorganisatie gespecialiseerd in de beste en voordeligste reizen naar verre bestemmingen. Travelworld.nl is onderdeel van een groot reisbedrijf met veel ervaringen in het aanbieden van reizen naar onder andere Australië, Nieuw-Zeeland, USA, Canada en Afrika. Travelworld.nl heeft dan ook een jarenlange ervaring op deze bestemmingen en biedt een goede prijs-kwaliteit verhouding en een individuele service.

4. DeJongIntra.nl

5. Alltours.nl

6. Stipreizen.nl

7. Fox.nl - In een groep, samen, met vrienden of als single; binnen het ruime wereldwijde aanbod aan groepsreizen, individuele reizen, singlereizen en strandvakanties in veelal comfortabele hotels is je droomreis zeker hier te vinden. Deze pakketreizen kenmerken zich van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs die online geboekt kunnen worden. Verder biedt FOX haar klanten bij de meeste reizen de gelegenheid om de reis te verlengen. Op de gebruiksvriendelijke website kun je eenvoudig zoeken door alle beschikbare reizen, vind je uitgebreide informatie en lees je ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

De bronafbeelding bekijken

Overige tips

  • Vraag altijd eerst een offerte aan alvorens je akkoord gaat;
  • Check vooraf reviews van anderen op vakantiesitesvergelijken.com;
  • Lees verschillende blogs ter voorbereiding en inspiratie;
  • Neem de tijd en ga niet over één nacht ijs.

Kampeerreizen Noorwegen

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden