Een vakantieofferte aanvragen, hoe werkt het?

Een vakantieofferte aanvragen, hoe werkt het?

2 april 2019

Op Vakantiesitesvergelijken.com kan de consument, naast het lezen en schrijven van reviews over een vakantiesite, snel en vrijblijvend meerdere vakantie offertes aanvragen bij verschillende, gerenommeerde en door ons zorgvuldig geselecteerde reisaanbieders. We spelen hiermee in op de behoefte van de consument die op zoek is naar meerdere offertes, maar het werk niet zelf wil doen. Daarnaast bieden wij reisbureaus de kans om de lead om te zetten naar een reis. Zie het als een soort van werkspot, maar dan voor vakanties en met minder offertes.
Wij staan met onze website voor snelheid, betrouwbaar en onafhankelijk.

Waarom vakantie offerte?

Een vakantieganger is gemiddeld 80 uur kwijt alvorens hij/zij de geschikte vakantie heeft gevonden. Dit betekent dat al het werk door degene wordt gedaan die ook dient te betalen. Wij denken dat dit anders moet en kan door middels vragen te beantwoorden – dit kost de vakantieganger slechts een zeer beperkte tijd – het uitzoekwerk bij de specialisten te leggen, namelijk de reisbureaus. Om te voorkomen dat er teveel offertes worden opgesteld waardoor de consument door de bomen het bos niet meer ziet en de reisbureaus een beperkte slagingskans, maar om toch een objectieve vergelijking te kunnen doen door de consument, zal de warme lead worden doorgezet naar 3 reisaanbieders.

Selectie Reisaanbieders

Al onze reisaanbieders zijn zorgvuldig geselecteerd en dienen aangesloten te zijn bij de bekende garantiefondsen. Wij hebben gekeken naar de betrouwbaarheid, service, klantgerichtheid, specialismen in het gewenste reizenaanbod en onafhankelijke reviews.

https://www.preisdaler.nl/wijsopprijs/?tt=21808_12_313123_

Verwachtingen

Wij verwachten en communiceren dat de consument spoedig na de online aanvraag een vrijblijvende offerte per mail ontvangt. Omdat er 3 vakantieaanbieders met een offerte komen en zij allen graag de reis willen verzorgen, zal de maximale korting voor de consument en dus beste prijs worden aangeboden.

Leads

Vakantiesitesvergelijken.com genereert leads en zet deze door naar de partijen die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van een reis die aansluit bij de wensen van de consument. Alle gegevens worden dan ook doorgezet naar het betreffende reisbureau, zodat zij rechtstreeks met de consument kunnen schakelen en eventuele extra informatie zelf kunnen opvragen. De offerte wordt rechtstreeks naar de aanvrager gemaild.

Hoe werkt het?

Stap 1: De consument voert op slechts één pagina alle vragen m.b.t. de gewenste vakantie in;
Stap 2: Men gaat akkoord met het delen van de aanvraag met 3 verschillende reisbureaus;
Stap 3: De gegevens worden door Vakantiesitesvergelijken.com gedeeld met reisbureaus die het beste passen bij het soort vakantie. Zij nemen rechtstreeks contact op met de consument;
Stap 4: De consument ontvangt spoedig 3 offertes per mail ontvangen om zo een goede vergelijking te kunnen maken;
Stap 5: De reis wordt geboekt bij het gewenste reisbureau;
Stap 6: Een ervaring met het reisbureau kan worden gedeeld op Vakantiesitesvergelijken.com

Voor wie bedoeld?

Iedereen die op zoek is naar een vakantie die bestaat uit meerdere bouwstenen. Dat wil zeggen meer dan alleen één locatie of los vliegticket etc. maar juist combinaties van meerdere locaties, accommodaties etc.

Voordelen consument:

  • Zeer beperkte tijd kwijt aan het vinden van de ideale en gewenste vakantie
  • Gratis en vrijblijvende offertes naast elkaar om te vergelijken
  • Altijd een gerenommeerd reisbureau dat de reis regelt en dus de zekerheid (o.a. SGR)
  • Meerdere opties inzichtelijk
  • Binnen zeer korte termijn 3 offertes in bezit
  • Door de concurrentie verzekerd van de beste prijzen
  • Kan maatwerk vakantie samen laten stellen door slechts een paar vragen te beantwoorden

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden