Oplichters

Beste Novasol,

Wij hebben via jullie een huisje in Monteux (bij Carpentras) geboekt van 1-8 augustus: een locatie waar veel voor ons en de kinderen te doen was. Op 31 juli om 15.11 (een dag voor aankomst...) ontvingen wij een mail dat er sprake was van een overboeking. Ons werd door jullie een huisje aangeboden in Perpignan (2,5 uur extra rijden naar Zuid Frankrijk). Ik heb telefonisch toen contact gehad met een medewerker van jullie en die heeft ons goed geholpen en een huisje gevonden in Melve (Alpes-Haute de Provence). Aangezien het zo kortdag was (mail verzonden 2 uur voor sluitingstijd Novasol) heb ik het geaccepteerd, aangezien anders onze vakantie voorbij was. Melve ligt een kwartier rijden op een berg en is een dorp met 100 inwoners). Daarnaast is er in die regio niet anders te doen dan wandelen en Sisteron (met 1 winkelstraat) bezoeken.

Ik weet dat jullie bemiddelaar zijn en niet aansprakelijk zijn voor de kosten die de huurder maakt, maar ik zou het zeer op prijs stellen als jullie ons hierin tegemoet zouden kunnen komen met een vergoeding/waardebon. De woning lag niet in hetzelfde gebied als dat wij geboekt hadden, onze vakantie is niet geweest wat het behoort te zijn en de wijze van annulering (alleen een mail- 2 uur voor sluitingstijd/een dag vantevoren) is niet wat ik van een reisorganisatie verwacht.


Geachte heer ,

Op 10augustus jl. ontvingen wij uw email en wij betreuren het om hieruit op te maken dat u geen positief gevoel heeft overgehouden aan uw verblijf in Frankrijk.

Wij hebben bij onze Franse collega’s navraag gedaan over de inhoud van uw mail en wij kunnen u naar aanleiding daarvan als volgt berichten. Pas zeer kort voor aankomst bleek dat uw oorspronkelijke boeking niet door kon gaan. Wij zijn blij dat u onder tijdsdruk akkoord bent gegaan met de overboeking naar FPXXX, maar wij begrijpen dat deze lokatie niet geheel naar wens was. Ook verdient de wijze waarop u bent gecontacteerd over deze vervelende en urgente situatie zeker niet de schoonheidsprijs. Hiervoor willen wij u onze excuses aanbieden. Normaliter nemen wij uiteraard altijd tijdig vanuit Nederland telefonisch contact met Nederlandstalige gasten op als een dergelijk probleem ontstaat.

Uit begrip voor het ondervonden ongemak en omdat wij u graag als gast van NOVASOL willen behouden, bieden wij u een korting aan van 10% op de basishuursom van een toekomstige reservering rechtstreeks via NOVASOL. Wij hopen hiermee de kans te krijgen te kunnen aantonen dat NOVASOL wel degelijk een service gerichte organisatie is. De korting heeft een geldigheid van 1 jaar, is niet overdraagbaar aan derden en kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Dit schrijven dient als bewijs voor uw korting; bewaart u deze email daarom goed.

Tot slot willen wij u hartelijk danken voor de moeite die u heeft genomen uw ervaring met ons te delen, waardoor wij in de gelegenheid worden gesteld verbeteringen voor onze toekomstige gasten aan te brengen.

10% korting: dahaaaag NOOOOOOIT meer NOVASOL!!!!

Bezoek Novasol.nl Reviews over Novasol.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Novasol.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden