Topictravel.nl

Topic Travel is in 1990 opgericht en is al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van de verhuur van de betere vakantiehuizen. Met meer dan 45 medewerkers zijn de ruim 2600 vakantiewoningen in Frankrijk, Spanje, Portugal, Tsjechië, Oostenrijk en Kroatië stuk voor stuk persoonlijk geselecteerd en worden jaarlijks bezocht. Het boeken van een vakantiehuis is heel overzichtelijk. Het uitgangspunt van de Topic Travel medewerkers is: "zouden wij hier zelf vakantie willen houden?"

Vanaf 15 februari 2015 is Topic Travel onderdeel van moederbedrijf @Leisure. Deze is ook de eigenaar van Belvilla Last Minutes, Eurorelais, Ardennes Relais en Casamundo waar bijna 1,3 miljoen mensen hun vakantie boeken.

Hoe werkt het boeken van een vakantie woning bij Topic Travel?

Wanneer je een vakantiehuis boekt via de site van Topic Travel gaat dat zonder tussenkomst van een reisbureau. Je hebt als klant direct contact met Topic Travel. Topic Travel is aangesloten bij het ANVR, de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds Reizen. Op de site van Topic Travel is elk huis uitvoerig en gedetailleerd beschreven. Voor je op vakantie gaat ontvang je een informatiepakket van Topic Travel. Hier vindt u onder andere het verblijf ticket, maar ook wegenkaarten, een informatie boekje en een route beschrijving. Zo heb je vooraf al heel wat informatie verzameld en begint de voorpret al weken voor je op vakantie gaat.

Reviews en ervaringen over Topictravel.nl

Bij Reisgraag.nl krijgt Topic Travel Vakantiehuizen gemiddeld een 6,7 op basis van 48 ervaringen. Bij Trustpilot ontvangt Topic Travel Vakantiehuizen uit een review van 416 personen een goed. Op Facebook krijgt Topic Travel een 4,1 van 5 op basis van de opinie van 75 personen.

25 nov. 2018 - Wij boeken al vele jaren huizen bij Topic Travel en zijn daar zeer tevreden over. Goede ontvangst, schoon en mooi gelegen, mooie huizen.

21 nov. 2018 - Snel en gemakkelijk te boeken. Bij betaling zag ik dat het bedrag naar Belvilla werd overgemaakt. Dit vond ik verwarrend. Blijkbaar zijn Topic en Belvilla 1 organisatie. Mag iets duidelijker aangegeven worden.

14 januari 2019 - Extra opties misère - Boeking gaat meestal eenvoudig, alleen extra opties bijboeken zoals linnenpakketten en dergelijke, is vrij omslachtig. Deze boeking ook weer geen mogelijkheid tot bijboeken. Dan gaat er een mail achteraan, maar daar krijg je dan geen antwoord op.


Artikelen over Topictravel.nl

Topictravel.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Topictravel.nl.

Bezoek Topictravel.nl

Schrijf je eigen review