Neckermann.nl

Ruim 40 jaar geleden verkocht Neckermann de eerste vliegreizen vanuit een aantal eigen Neckermann reisbureaus waarvan het hoofdkantoor boven het reisbureau aan de Kalverstraat in Amsterdam gevestigd was. Inmiddels zijn het postorderbedrijf en de reisorganisatie twee aparte bedrijven en maakt Neckermann Reizen deel uit van de internationale Thomas Cook Group plc, één van de grootste reisorganisaties ter wereld met haar hoofdkantoor in Londen, Engeland.

Zelf geeft Neckermann aan op de website dat ze de kwaliteit die ze beloven garanderen. Daarbij staat “mocht je bij aankomst op je vakantie toch niet tevreden zijn dan lossen ze het probleem op binnen 24 uur”.

Vakantieaanbod via Neckermann

Het vakantieaanbod via Neckermann is zeer uitgebreid. Voornamelijk vind je er georganiseerde en betaalbare vakanties, voornamelijk naar zonnige bestemmingen rond de Middellandse Zee. Daarnaast biedt Neckermann het Verre Oosten, Afrika, de Caribbean, wintersportvakanties, autovakanties, kampeervakanties en stedentrips aan. Waarbij de focus vooral ligt op de ‘eigen’ merken: SENTIDO, smartline, SunConnect, Sunprime en Casa Cook. Let op, Thomas Cook / Neckermann treedt op als tussenpersoon voor de ‘Hotels’ & ‘Stedentrips’ producten. Hiervoor gelden afwijkende voorwaarden. Alle reisgezelschappen kunnen de reis vinden die bij hen past dus voor zowel singels en koppels als voor grote families zijn er genoeg mogelijkheden. Het aanbod op de website van Neckermann verandert continu doordat er het hele jaar door ingespeeld wordt op de behoeftes en wensen van haar klant.

Service en zekerheid van Neckermann

Als ondersteuning bij de verkoop via de website, is Neckermann Reizen 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via chat, e-mail en social media kanalen. Neckermann is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Reviews over Neckermann Reizen

De reviews op trustpilot zijn over het algemeen positief, vooral over de service die er gegeven wordt als er een fout is gemaakt door de boeker. Ook de website wordt positief beoordeeld. Over de reizen zelf is weinig terug te lezen.

Enkele reviews:

"Vakantie geboekt bij Neckermann. Meteen een overzichtelijke bevestiging per mail ontvangen en na 3 dagen de factuur. Over de factuur had ik een vraag; ik kreeg direct contact met de klantenservice en heb een duidelijk antwoord gekregen."

"Ik ben zeer tevreden over de service van het telefonisch afhandelen van een overboeking van het ene hotel naar het andere. Deze kosteloze service ging vlot en deskundig. Dank hiervoor."

"Zelf reis geboekt op verkeerde data, na 1 telefoontje was de reis omgezet naar de juiste data op een bijzonder vriendelijke en efficiënte manier."


Artikelen over Neckermann.nl

Neckermann.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Neckermann.nl.

Bezoek Neckermann.nl

Schrijf je eigen review