Anwbcamping.nl

ANWB Camping - Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen

Uw favoriete campings online zoeken en reserveren via de ANWB. De ANWB inspecteert campings door heel Europa


Anwbcamping.nl Reviews

  Heerlijk gekampeerd op camping de Poelplaets Kollum

  We hebben in de meivakantie heerlijk gekampeerd op camping de Poelpleats bij Kollum. We werden heel vriendelijk ontvangen, ondanks dat we pas laat in de avond aankwamen en mochten zelf een mooie plek uitkiezen. Het sanitair was goed verzorgd en schoon en werd meerdere malen per dag gecontroleerd. Warm water is gratis en onbeperkt beschikbaar. Ruime plaatsen. De kinderen mochten in de stal naar de paarden kijken en hebben pasgeboren lammetjes gezien. Maar we hebben het meest genoten van de vriendelijke, vrije sfeer op de camping.

  Sterke punten
  Vriendelijk, ruimte, diervriendelijk Schoon sanitair

  Zwakke punten
  Geen

  Betuwestrand Beesd snelwegcamping volgens Anwb 4 sterren

  Camping vlakbij de snelweg deze hoor je goed al vertelden ze bij de toch al onvriendelijke receptie bij reservering wat anders. Als je gaat klagen worden ze bij het Betuwestrand onvriendelijk. Bierdrinkende jeugd op strandbad komt camping op met eigen kratten bier. Vechtpartijen tussen personeel en dronken jeugd. Strandbad is vieze plas vol met puin en stenen. Een schoon zwembad is een groot gemis. Sanitair is ook niet al te schoon, horeca slecht en vroeg gesloten. Personeel staat zo te zien onder zware druk en zeer onvriendelijk.

  Sterke punten
  Betuwestrand Max 2 sterren camping

  Bedilzuchtige dames

  Les jonquiers bij Apt in Frankrijk is een prachtig terrein echter geleid door 2 dames die zich gedragen als potentaten en zich niet lijken te beseffen dat gasten vrij willen zijn van bemoeizucht.en controle. Zelfs een gezellig rustig bij elkaar zitten wordt niet op prijs gesteld en gecorrigeerd evenals 4 mensen in het zwembad die een theekransje wordt genoemd met als toevoeging \\\\\\\\\\\\\\\" zwemmen of eruit\\\\\\\\\\\\\\\"

  Sterke punten
  Terrein is mooi, sanitair schoon

  Zwakke punten
  De controle

  Bedilzuchtige dames

  Les jonquiers bij Apt in Frankrijk is een prachtig terrein echter geleid door 2 dames die zich gedragen als potentaten en zich niet lijken te beseffen dat gasten vrij willen zijn van bemoeizucht.en controle. Zelfs een gezellig rustig bij elkaar zitten wordt niet op prijs gesteld en gecorrigeerd evenals 4 mensen in het zwembad die een theekransje wordt genoemd met als toevoeging " zwemmen of eruit"

  Sterke punten
  Terrein is mooi, sanitair schoon

  Zwakke punten
  De controle

  Volle camping met 50% sanitair

  Wij zouden drie nachten verblijven op deze ANWB 5 sterren camping. We keken er naar uit en we hadden geboekt via internet van de camping. Echter, 13 september, na de 1e nacht, hebben wij de camping verlaten omdat het veel te druk is: de toiletten zijn voor 50% afgeplakt (Corona), maar wel doorgaan met een 100% vol bezette camping. Als voorbeeld, ik ben ‘s ochtends driemaal vergeefs naar het mannen sanitair gelopen: bezet/vol! Ook de zeep was op, een piesgeur was aanwezig. Bij de wasbakken werd geen 1.5 m afstand gehouden. Gisteren, zagen wij verschillende gezinnen bij elkaar op bezoek, ook geen 1.5 m afstand. Kortom, absoluut niet Corona veilig. Na bovenstaande uitgelegd te hebben, dachten wij ons geld voor de 2 nachten terug te krijgen: campingbaas Harry was niet thuis voor commentaar. Zelfs niet na email. Hij liet het fijn over aan de receptioniste.

  Sterke punten
  Veel faciliteiten

  Zwakke punten
  Onderschatting van de Corona regels

Bezoek Anwbcamping.nl

Schrijf je eigen review