Anwbcamping.nl

ANWB Camping - Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen

Uw favoriete campings online zoeken en reserveren via de ANWB. De ANWB inspecteert campings door heel Europa


Anwbcamping.nl Reviews

  Horror midweek

  Midweek in Comfort Lodge op Kompas Camping Nieuwpoort

  Wat een ontspannen midweek moest worden, is na één dag uitgedraaid
  in een horrorverblijf.
  Wij komen hier al sinds de jaren 90 en waren altijd tevreden. Omdat het nu om een kort verblijf ging en het weer nog niet echt denderend was, hadden we besloten om niet met onze eigen caravan te gaan (hadden dit achteraf bekeken beter wel gedaan) maar iets te huren.
  Wij hebben dan een comfort lodge (nr. 2004) gehuurd voor de periode van 20/02/23 tot 24/02/23 om eens te ontspannen met de kleinkinderen.(4 en 6 jaar oud).

  Wij kwamen maandag 20/02/23 iets te vroeg toe en de check in was pas om 16u, dus ging ik aan de receptie vragen of het niet mogelijk was om de sleutel van ons verblijf toch al te krijgen .
  Dit was niet mogelijk, we konden de sleutel ten vroegste om 15u50 komen halen ondanks het feit dat de lodge gepoetst was en leeg stond.

  We zijn er dan om 16u in gegaan en onze eerste nacht was rustig maar dan…
  De volgende nacht begon de verwarmingsketel vanaf 22u s’avonds om de 10 minuten een hels lawaai te maken ( te vergelijken met een drilboor vlak naast je oren!) met als gevolg een ganse nacht wakker gelegen.

  Woensdagmorgen zijn we dit gaan melden bij de receptie, ze gingen direct iemand sturen. We hebben een ganse voormiddag zitten wachten. Dat “direct “was dan wel in de namiddag. Die man heeft alles nagekeken en het was allemaal in orde volgens hem.

  De volgende nacht was opnieuw een hel, rond 22u begon dat terug, zelfs nog erger dan de vorige nacht, hels lawaai om de 10 minuten en dit tot 7u30 de volgende morgen. We hebben het lawaai dan ook opgenomen met de smartphone als bewijs.

  Hiermee zijn we de volgende morgen compleet gestresseerd opnieuw naar de receptie gegaan en volgens hen was alles in orde tot ik mijn opnames liet horen. Ze gingen terug “direct” iemand sturen. We hebben er deze keer niet op zitten wachten en zijn een dagje naar sea-life gegaan met de kleinkinderen zodat ze toch een beetje konden ontspannen.

  Rond 16u waren wij terug en gingen horen wat het verdict was. De chauffage man had niets gevonden, alles was in orde maar uiteraard waren wij er niet gerust in.
  De concierge van de camping stond op dit moment op de receptie en die is met ons mee gaan kijken, die stelde direct vast dat er geen water op de centrale verwarming zat. Hij heeft deze dan bijgevuld en alle radiatoren ontlucht. Dikke pluim voor de concierge.

  Wij hebben dan gevraagd of we een terugbetaling konden krijgen voor de twee nachten dat we niet geslapen hadden maar dat ging niet. We hebben dan het voorstel gedaan voor een late check-out ,16u ipv. 10u en een simpel eetmaal in het restaurant op de dag van vertrek, dit ter compensatie zodat we toch nog met een enigszins positief gevoel onze vakantie konden afsluiten. Die late check-out hebben we na lang discussiëren gekregen maar dat etentje moesten ze bespreken met de manager, we zouden hiervoor mogen komen horen de volgende dag want de manager had een vrije dag.
  Die nacht hebben we dan eindelijk wat kunnen slapen zonder lawaai.

  Vrijdagmorgen opnieuw naar de receptie waar we te horen kregen dat we blij mochten zijn met de late check-out, het etentje dat ging niet volgens de manager (Francis Feys). We vroegen dan om de manager toch eens te spreken maar dit ging niet, hij was in Westende.
  Na de middag hebben we dan nog een poging ondernomen om de manager te spreken, die er toen wel was, maar die vertikte het om te komen. Hij gaat duidelijk alle problemen uit de weg en verstopt zich hiervoor achter z’n personeel dat duidelijk goed opgeleid is om hem te beschermen.

  Wij hebben een héél stresserende midweek met onze kleinkinderen achter de rug en vinden dit schandalige en bedrieglijke praktijken. Het telt hier enkel om inkomsten en problemen, los die zelf maar op. Verder kijkt men op u neer en trekt men een gezicht van wat kom jij hier nu vertellen dommerik. Wij zijn nog nooit zo behandeld geweest en gaan het hier dan ook niet bij laten.
  PS: Dikke pluim voor de concierge en personeel winkel en restaurant.

  Aan mr. Feys de volgende boodschap : u bent goed bezig om wat ooit de beste en mooiste camping van de kust was, volledig naar de verdoemenis te helpen. PROFICIAT MR. FEYS.

  Nooit weer

  Camping de Blauwe Haan. Bij aankomst de koffiepot al kapot, zo'n slechte weg. Bij de camping zo'n berg zand, niet door te komen. Achterin de camping gestaan. De buren hadden een hondje. Een keffert. Zelf gingen ze fietsen en lieten de hond achter in de caravan. Wij zaten met dat gekef. Verder stond een vent zn tuin te doen met een groot mes en tegen een vrouw te dreigen. Ook wordt er gezegd dat er gedreigd is dat iemand een pistool heeft. Voor kinderen tot ongeveer 8 jaar is er veel te doen maar de oudere en volwassenen wordt er niks gedaan. De kantine is 1 donker gat. Je kan er niet eten, geen winkeltje ook. Onaardige eigenaresse. Enige positieve is de omgeving. Maar er zijn meer campings in die omgeving. Nee wij gaan de volgende keer een deur verder

  tegenvaller

  De 3 Provinciën
  Mooie en goed onderhouden camping. Wij misten het geluid van spelende kinderen (blijkbaar een kindervrije camping). Daardoor, en het feit dat het eind april nog koud is en iedereen binnen zit (5 gr. minder dan in Limburg/Brabant), hadden we geen CAMPINGLIFE-gevoel… Er is geen broodjesservice en de bakker/supermarkt is redelijk ver fietsen. Douchen met douchemunten. Let op!!! De ACCI-kortingkaart levert op deze camping weinig tot geen korting op. De prijs voor een standaard plaats in het laagseizoen is ZONDER kortingkaart € 20,00 en is MÉT kortingkaart € 20,00 incl. 1 douchemunt. De beloofde minimale ACSI-korting van 10% haal je hier niet mee en ook het terugverdienen van de kortingkaart binnen 4 nachten is niet van toepassing op deze camping. Daarom krijgt deze camping van ons minder punten.

  Sterke punten
  Mooi onderhouden

  Zwakke punten
  Korting laagseizoen via ACSI / ANWB klopt niet

  Prima camping

  Prima camping\\r\\nMooie en goed onderhouden camping.\\r\\nWij misten het geluid van spelende kinderen (blijkbaar een kindervrije camping). Daardoor, en het feit dat het eind april nog koud is en iedereen binnen zit (5 gr. minder dan in Limburg/Brabant), hadden we geen CAMPINGLIFE-gevoel�\\r\\nEr is geen broodjesservice en de bakker/supermarkt is redelijk ver fietsen.\\r\\nDouchen met douchemunten.\\r\\nLet op!!! De ACCI-kortingkaart levert op deze camping weinig tot geen korting op. \\r\\nDe prijs voor een standaard plaats in het laagseizoen\\r\\n- Zonder kortingkaart � 20,00\\r\\n- Mét kortingkaart � 20,00 incl. 1 douchemunt\\r\\nDe beloofde minimale ACSI-korting van 10% haal je hier niet mee en ook het terugverdienen van de kortingkaart binnen 4 nachten is niet van toepassing op deze camping.\\r\\nDaarom geven wij deze camping minder punten.\\r\\n

  Sterke punten
  Mooi aangelegd

  Zwakke punten
  Niet zo klantvriendelijke

  Bergumermeer komt reserverings-beloftes niet na!

  Bergumermeer verhuurt comfortplaatsen aan het water waar de caravan niet kan staan omdat de plek te klein is. Plek was ook helemaal kapot gereden. Alternatief comfortplaats aan water is er niet.
  Vooruitbetaalde kosten (in ons geval € 364,-) ben je kwijt als je vertrekt (wat wij hebben gedaan omdat wij geen genoegen nemen met heel slecht alternatief).
  Eigenaar, ene Fokko Eybergen, zegt: gereserveerd is gereserveerd, dus één goede raad: reserveer en betaal NOOIT vooruit bij camping Bergumermeer.
  Camping is ook vergane glorie en toe aan renovatie. Door plek aan het water 2 sterren maar rest ......

  Heerlijk gekampeerd op camping de Poelplaets Kollum

  We hebben in de meivakantie heerlijk gekampeerd op camping de Poelpleats bij Kollum. We werden heel vriendelijk ontvangen, ondanks dat we pas laat in de avond aankwamen en mochten zelf een mooie plek uitkiezen.
  Het sanitair was goed verzorgd en schoon en werd meerdere malen per dag gecontroleerd. Warm water is gratis en onbeperkt beschikbaar.
  Ruime plaatsen. De kinderen mochten in de stal naar de paarden kijken en hebben pasgeboren lammetjes gezien.
  Maar we hebben het meest genoten van de vriendelijke, vrije sfeer op de camping.

  Sterke punten
  Vriendelijk, ruimte, diervriendelijk
  Schoon sanitair

  Zwakke punten
  Geen

  Betuwestrand Beesd snelwegcamping volgens Anwb 4 sterren

  Camping vlakbij de snelweg deze hoor je goed al vertelden ze bij de toch al onvriendelijke receptie bij reservering wat anders. Als je gaat klagen worden ze bij het Betuwestrand onvriendelijk. Bierdrinkende jeugd op strandbad komt camping op met eigen kratten bier. Vechtpartijen tussen personeel en dronken jeugd. Strandbad is vieze plas vol met puin en stenen. Een schoon zwembad is een groot gemis. Sanitair is ook niet al te schoon, horeca slecht en vroeg gesloten. Personeel staat zo te zien onder zware druk en zeer onvriendelijk.

  Sterke punten
  Betuwestrand Max 2 sterren camping

  Bedilzuchtige dames

  Les jonquiers bij Apt in Frankrijk is een prachtig terrein echter geleid door 2 dames die zich gedragen als potentaten en zich niet lijken te beseffen dat gasten vrij willen zijn van bemoeizucht.en controle. Zelfs een gezellig rustig bij elkaar zitten wordt niet op prijs gesteld en gecorrigeerd evenals 4 mensen in het zwembad die een theekransje wordt genoemd met als toevoeging \\\\\\\\\\\\\\\" zwemmen of eruit\\\\\\\\\\\\\\\"

  Sterke punten
  Terrein is mooi, sanitair schoon

  Zwakke punten
  De controle

  Bedilzuchtige dames

  Les jonquiers bij Apt in Frankrijk is een prachtig terrein echter geleid door 2 dames die zich gedragen als potentaten en zich niet lijken te beseffen dat gasten vrij willen zijn van bemoeizucht.en controle. Zelfs een gezellig rustig bij elkaar zitten wordt niet op prijs gesteld en gecorrigeerd evenals 4 mensen in het zwembad die een theekransje wordt genoemd met als toevoeging " zwemmen of eruit"

  Sterke punten
  Terrein is mooi, sanitair schoon

  Zwakke punten
  De controle

  Volle camping met 50% sanitair

  Wij zouden drie nachten verblijven op deze ANWB 5 sterren camping. We keken er naar uit en we hadden geboekt via internet van de camping. Echter, 13 september, na de 1e nacht, hebben wij de camping verlaten omdat het veel te druk is: de toiletten zijn voor 50% afgeplakt (Corona), maar wel doorgaan met een 100% vol bezette camping.
  Als voorbeeld, ik ben ‘s ochtends driemaal vergeefs naar het mannen sanitair gelopen: bezet/vol! Ook de zeep was op, een piesgeur was aanwezig. Bij de wasbakken werd geen 1.5 m afstand gehouden. Gisteren, zagen wij verschillende gezinnen bij elkaar op bezoek, ook geen 1.5 m afstand. Kortom, absoluut niet Corona veilig.
  Na bovenstaande uitgelegd te hebben, dachten wij ons geld voor de 2 nachten terug te krijgen: campingbaas Harry was niet thuis voor commentaar. Zelfs niet na email. Hij liet het fijn over aan de receptioniste.

  Sterke punten
  Veel faciliteiten

  Zwakke punten
  Onderschatting van de Corona regels

Bezoek Anwbcamping.nl

Schrijf een review