Anwbcamping.nl

ANWB Camping - Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen

Uw favoriete campings online zoeken en reserveren via de ANWB. De ANWB inspecteert campings door heel Europa


Anwbcamping.nl Reviews

  Prima camping

  Prima camping\\r\\nMooie en goed onderhouden camping.\\r\\nWij misten het geluid van spelende kinderen (blijkbaar een kindervrije camping). Daardoor, en het feit dat het eind april nog koud is en iedereen binnen zit (5 gr. minder dan in Limburg/Brabant), hadden we geen CAMPINGLIFE-gevoel�\\r\\nEr is geen broodjesservice en de bakker/supermarkt is redelijk ver fietsen.\\r\\nDouchen met douchemunten.\\r\\nLet op!!! De ACCI-kortingkaart levert op deze camping weinig tot geen korting op. \\r\\nDe prijs voor een standaard plaats in het laagseizoen\\r\\n- Zonder kortingkaart � 20,00\\r\\n- Mét kortingkaart � 20,00 incl. 1 douchemunt\\r\\nDe beloofde minimale ACSI-korting van 10% haal je hier niet mee en ook het terugverdienen van de kortingkaart binnen 4 nachten is niet van toepassing op deze camping.\\r\\nDaarom geven wij deze camping minder punten.\\r\\n

  Sterke punten
  Mooi aangelegd

  Zwakke punten
  Niet zo klantvriendelijke

  Bergumermeer komt reserverings-beloftes niet na!

  Bergumermeer verhuurt comfortplaatsen aan het water waar de caravan niet kan staan omdat de plek te klein is. Plek was ook helemaal kapot gereden. Alternatief comfortplaats aan water is er niet.
  Vooruitbetaalde kosten (in ons geval € 364,-) ben je kwijt als je vertrekt (wat wij hebben gedaan omdat wij geen genoegen nemen met heel slecht alternatief).
  Eigenaar, ene Fokko Eybergen, zegt: gereserveerd is gereserveerd, dus één goede raad: reserveer en betaal NOOIT vooruit bij camping Bergumermeer.
  Camping is ook vergane glorie en toe aan renovatie. Door plek aan het water 2 sterren maar rest ......

  Heerlijk gekampeerd op camping de Poelplaets Kollum

  We hebben in de meivakantie heerlijk gekampeerd op camping de Poelpleats bij Kollum. We werden heel vriendelijk ontvangen, ondanks dat we pas laat in de avond aankwamen en mochten zelf een mooie plek uitkiezen.

  Het sanitair was goed verzorgd en schoon en werd meerdere malen per dag gecontroleerd. Warm water is gratis en onbeperkt beschikbaar.

  Ruime plaatsen. De kinderen mochten in de stal naar de paarden kijken en hebben pasgeboren lammetjes gezien.

  Maar we hebben het meest genoten van de vriendelijke, vrije sfeer op de camping.

  Sterke punten
  Vriendelijk, ruimte, diervriendelijk

  Schoon sanitair

  Zwakke punten
  Geen

  Betuwestrand Beesd snelwegcamping volgens Anwb 4 sterren

  Camping vlakbij de snelweg deze hoor je goed al vertelden ze bij de toch al onvriendelijke receptie bij reservering wat anders. Als je gaat klagen worden ze bij het Betuwestrand onvriendelijk. Bierdrinkende jeugd op strandbad komt camping op met eigen kratten bier. Vechtpartijen tussen personeel en dronken jeugd. Strandbad is vieze plas vol met puin en stenen. Een schoon zwembad is een groot gemis. Sanitair is ook niet al te schoon, horeca slecht en vroeg gesloten. Personeel staat zo te zien onder zware druk en zeer onvriendelijk.

  Sterke punten
  Betuwestrand Max 2 sterren camping

  Bedilzuchtige dames

  Les jonquiers bij Apt in Frankrijk is een prachtig terrein echter geleid door 2 dames die zich gedragen als potentaten en zich niet lijken te beseffen dat gasten vrij willen zijn van bemoeizucht.en controle. Zelfs een gezellig rustig bij elkaar zitten wordt niet op prijs gesteld en gecorrigeerd evenals 4 mensen in het zwembad die een theekransje wordt genoemd met als toevoeging \\\\\\\\\\\\\\\" zwemmen of eruit\\\\\\\\\\\\\\\"

  Sterke punten
  Terrein is mooi, sanitair schoon

  Zwakke punten
  De controle

  Bedilzuchtige dames

  Les jonquiers bij Apt in Frankrijk is een prachtig terrein echter geleid door 2 dames die zich gedragen als potentaten en zich niet lijken te beseffen dat gasten vrij willen zijn van bemoeizucht.en controle. Zelfs een gezellig rustig bij elkaar zitten wordt niet op prijs gesteld en gecorrigeerd evenals 4 mensen in het zwembad die een theekransje wordt genoemd met als toevoeging " zwemmen of eruit"

  Sterke punten
  Terrein is mooi, sanitair schoon

  Zwakke punten
  De controle

  Volle camping met 50% sanitair

  Wij zouden drie nachten verblijven op deze ANWB 5 sterren camping. We keken er naar uit en we hadden geboekt via internet van de camping. Echter, 13 september, na de 1e nacht, hebben wij de camping verlaten omdat het veel te druk is: de toiletten zijn voor 50% afgeplakt (Corona), maar wel doorgaan met een 100% vol bezette camping.
  Als voorbeeld, ik ben ‘s ochtends driemaal vergeefs naar het mannen sanitair gelopen: bezet/vol! Ook de zeep was op, een piesgeur was aanwezig. Bij de wasbakken werd geen 1.5 m afstand gehouden. Gisteren, zagen wij verschillende gezinnen bij elkaar op bezoek, ook geen 1.5 m afstand. Kortom, absoluut niet Corona veilig.
  Na bovenstaande uitgelegd te hebben, dachten wij ons geld voor de 2 nachten terug te krijgen: campingbaas Harry was niet thuis voor commentaar. Zelfs niet na email. Hij liet het fijn over aan de receptioniste.

  Sterke punten
  Veel faciliteiten

  Zwakke punten
  Onderschatting van de Corona regels

Bezoek Anwbcamping.nl

Schrijf je eigen review